143
-
donatus13 #63 Teljesen egyet ertek tulajdonkeppen az jar csak szarul aki megveszi mert a warezosokat csak feltartoztatjak de ahogy az internetet megismeri az ember rajon hogy csak minden az ido kerdese ... -
Sance231 #62 "De most tényleg belehalnánk, ha olcsóbban jutunk hozzá 1 hónappal később?"
Természetesen nem, sőt, jobban járnánk. De ha te megveszel a megjelenés napján egy játékot, és képtelen vagy regelni, miközben az, aki már jól lewarezolta magának vígan játszik, akkor szerintem bőven elgondolkodtató, hogy jó ötlet volt-e a vásárlás. Nem jó, ha valami óriási "warezsiker" úgy, hogy közben meg kihal a fejlesztőcég, de az még rosszabb, ha a vásárló azért szenved hátrányt, mert becsületes volt. -
donatus13 #61 Az hogy te milyen hulyesegeket irsz ide tulzottan nem erdekel a szellemi szinvonalad mar a legelso hsz eidbol latszik es tulzottan azse erdekel hogy lenezed a kisebbeket persze valojaban azt se tudod hany eves vagyok mert ide azt irok ki amit akarok de ensem neztem le soha a kisebbet csak a magadfajta agyon kulturalt embereket mert beirja valaki hogy nincs kerete a jatekra akkor minek kell egybol leugatni biztos hogy a jo jatekkal csak az olyan ember jatszhat akinek van ra 8-10... masik meg megnezed a nyugatiakat kicsit mas az elet szinvonal mint itt es lehet ott a diplomas ember kicsivel tobbet kap mint mi nalunk es nem egy embert ismerek aki szivesen venne jatekot de nem tud mert a csaladjara kolti a lovet de ha pl 2-3 k lenne egy jatek valszeg sokkal tobben vennek meg de ilyen ugyse lesz mert akkor meg keves rajta a haszon... -
cateran #60 Kivételesen egyetértek Tinmannal (legalábbis nagyobbrészt) de pl,aki albérletben lakik és a főbérlő nem enged netet (mert xy okból,vannak hülyék rendesen)az most csak ezért költözzön el? (teszem azt nem volt szüksége eddig netre,mert csak...xy okból)
Mindazonáltal igenis, ha jó áron van a gamma (és 8k bizony veszett jó ár)azt érdemes leperkálni,azért is mert a Bioware valóban jó cég és megérdemlik, (ha jó lesz a játék ofc) hogy támogassuk őket (ha szar akkor elmehetnek...:D) -
#59 De most tényleg belehalnánk, ha olcsóbban jutunk hozzá 1 hónappal később?
"Megszűnik a Bioware"
Távozz tőlem sántán!
"Nem lesz neted"
Munkaeszköz. Ha nem lesz, az azt jelenti, hogy éppen Luciferrel Codozok... -
Sance231 #58 Ha később vetted, akkor nem tudom, hogy miről beszélsz, egyértelmű, hogy egy hónappal a megjelenés után már nagy valószínűséggel minden oké lesz, de nézd meg a megjelenés napján. Másrészt tegyük fel, hogy pár év múlva mondjuk elköltözik a honlap, megszűnik a Bioware, nem lesz neted, akármi. Hogyan játszol a már megvett példányoddal?
Azzal meg mosmár tényleg leállhatnál, hogy szerinted mindenki warezmajom, aki nem ért veled egyet. -
#57 Jogos amit mondasz.
Valóban pofátlan némely játék MAGYAR árazása... GTA4 18.000 Ft!!!
A JOBB PC-s premier címek is 10-12k körül vannak, ÉPPEN EZÉRT TISZTELET a CD Projektnek azért, hogy 7990 Ft-ban állapította meg a honosított ME árát.
Erre nem tudok mást mondani, támogatni kell őket.
Támogatni kell az igényes kiadványok, alacsony áron, magyarul kezdeményezést, mert ez a mennyország!
Konzolon a ME jelenleg 15.000 Ft! Majdnem 2x annyi és NEM MAGYAR. Ugye kezditek már érteni, hogy miért tépem a pofám? -
#56 "hogy az eddigi gépeiket mind lehetett warezelni, vette is őket a nép rendesen"
Wrong!
Lehet, hogy itt a sötét balkáni régióban a sufnikonzolboltoknak hála ez a menet, de, nyugatra nem ez a jellemző. Linkelhetnék eladási adatokat, de minek.
Tény, hogy sokkal kevesebbet keresünk, nem is kívánja komolyan senki, hogy legyünk totál "tiszták", de a betyárbecsület nevében mondom, hogy ez most nem az a játék ami letöltendő...
Gyerekek, amikor a yard azzal keres meg, hogy honnan tölthetné le a félmilliós gépére a COD4-et, 1 hónappal korábban meg elkobozta, -feljelentés alapján- egy 17 éves srác PS2-jét, meg a 40 db másolt játékát, ott nincs is miről beszélni. Igazatok van, kár is belétek a szó. -
#55 igen, megérte, mert a gép sokkal olcsóbb mint amennyibe a gyártása kerül, ezért ha nem veszel hozzá játékokat akkor nekik az csak bukás. Ha meg feltörik, akkor sok szerencsét az 50 gigás isok letöltögetéséhez. és nem azért fogy rosszul a gép mert nincs feltörve, hanem mert gyér a játékkinálat, és ez elég nagy ellenérv egy játékkonzolnál tudod. nem sokan vesznek gépet "majd egyszer kijön a mgs/final fantasy"-ra, hanem majd megveszik akkor, olcsóbban (pl. én is így vagyok) -
opeca #54 Van igazságod, csak azért objektíven, te sem szemléled a dolgokat.
Persze mindig lehet elégedetlenkedni, de szerintem a játékok, országonkénti beárazása - ha egyáltalán létezik ilyen -, marha mód el van cseszve.
Amikor gamerekkel beszélgetek, a nyolcvan százalékuk vallja azt, és teszi is, hogy 2-3000 forintot mindenképpen megadna egy játékért. Itthon már tényleg az a módi, hogy régebbi, pár éves játékokat, ennyiért be lehet szerezni.
Nos, ha a kiadónak lenne némi esze, akkor úgy árazná be országonként a játékait, hogy ösztönző legyen a vétele.
Tudom, hogy kis összeg ez, de látni kell, hogy PC-n ennyiért kell el egy játék, és akkor inkább árazzák be így és vegye meg 100.000 ember, minthogy 4-szeres áron adják, és akkor megveszi 5000. -
#53 5k-ért vettem Vateráról a bontatlan példányt, semmi gondom nem volt vele.
Aki össze-vissza baszkurálja a rendszerét, meg fel le pakolgatott, annak volt vele gondja, de azt is megoldották.
A Windowst sem installálgathatod keresztbe, hosszába minden gépre. Ott miért nem fáj? Ja, mert az sem legál? Pffff.
Fel kellene fogni, hogy MI szavazók vagyunk. !NEM! kell megvenni semmi olyasmit ami pl. demó alapján hulladék, de ha valami nagyon érdekli a gamert és az ára is kedvező, ráadásul AZ ANYANYELVÉN "beszél" hozzá, akkor qrva gerinctelen dolog letölteni.
Ha vásárolunk gagyit, akkor arra szavaztunk, ne aggódjunk jön még belőle.
Ha viszont a minőséget letöltjük, akkor szó szerint nem lesz a fejlesztőknek tőkéje további minőséget produkálni, és szépen kidőlnek a sorból, mert MI leszavaztuk őket.
Hány meg hány neves cég járt már így? -
Sance231 #52 Az nem kérdés, hogy a Bioware jó játékokat tesz / tett le az asztalra, és nem hiszem, hogy ezt akárki is kétségbe vonta volna. Ha a másolásvédelem miatt vevőket veszítenek, az nem a Bioware hibája lesz, hanem a kiadóé. -
Sance231 #51 Jelzem: sztem ez közelebb áll a valósághoz, mint a 10 mp-es álomidő :).
Deffyant: Én nem mindig tudom tolerálni, ha valaki bunkó, és ez nem csak a netes fórumokon van így. A színvonalban egyetértünk. -
#50 Az a legnagyobb bajom, hogyha a kiváló játékokat létrehozó Bioware és a warez egy mondatban szerepelnek, és a userek hülyének, parasztnak titulálják azt aki védi a céget és annak kiváló termékeit, akkor az egyértelművé teszi számomra, hogy ami picit gyengébb, az evidens, hogy letöltik.
Később pedig telesírják a fórumokat, hogy gagyi konzolportok vagy még az sem jön PC-re.
Ez nem az EA ötvenezredik gagyi nídforszpídje. Ezek az arcok HAMVAIBÓL támasztották fel anno az RPG műfajt, megreformálták és azóta is minőségi játékokat adnak ki a kezeik közül.
Erre a 8k az sok. Első nekifutásra az XBox verzió alapján 30-35 óra várható.
És megannyi lehetőség, faj... simán beletolható lesz 2x ennyi.
Nem ám 4 óra, 5.000-ért mint nem is oly rég a Half Life 2 Episode 1-ért!
Ez utóbbi meg egy egyszerű instant FPS, egyszer kivégzed és kuka. -
Sance231 #49 "itt siránkoztok, mint a vénasszonyok: jaj, ha nem megy a Bioware szervere, jaj, le lesz terhelve, jaj, miket küld nekik az exe..."
Erre csak annyit mondok: Bioshock :D. Magamtól nem találnám ki, hogy nem lesz zökkenőmentes, csak a már meglévő példákból indulok ki. -
#48 Magyarországon MA úgy működnek a dolgok ahogy te gondolod. Ami nem lebetonozva az vihető ugye? Még akkor is, ha amúgy olcsón megkaphatnád.
Ez a szomorú és pontosan emiatt a mentalitás miatt tartunk ott ahol. -
#47 Nem mondtam, hogy nem jó a ps3, hiszen kb minden van rá ami x360ra is, nem is beszélve a sok exkluzív címről, meg a blu ray lejátszóról, csak azt mondtam, hogy az eddigi gépeiket mind lehetett warezelni, vette is őket a nép rendesen, míg most a ps3mat nem lehet, ezért nem veszik (legalábbis én már vettem volna hga lehetne). Egyébként a meglévő gépeimben is kihasználom a warez megoldást, de vannak mellette eredeti játékaim is. -
Deffyant #46 éljen, megint nyomjuk lefelé a színvonalat... akit nem bírtok, az akármekkora taplónak is tartjátok, lehet ignorálni, aztán dumál amit akar. akárkiről is legyen szó... véleményt pedig lehet nyilvánítani kultúráltan is. ha valaki számodra nem megfelelően viselkedik, azt meg le kell sz@rni. ha nem foglalkozik vele senki, majd megnyugszik. senki ne vegye magára, nem személyes. -
Lenry #45 feltörhetetlen... hát persze -
Szeszmester #44 Látom, Tinman a közellenség.
Pedig igaza van, itt siránkoztok, mint a vénasszonyok: jaj, ha nem megy a Bioware szervere, jaj, le lesz terhelve, jaj, miket küld nekik az exe...
Még fel sem állt a rendszer! Kérdem én, miért ne működne rendesen? És a feltört exétől nem féltek? Szerintetek a jóságos crackerek nem írhatnak bele egy kis csavart?
A magyar felirat és az alacsony ár pedig egy pozitív és üdvözlendő dolog és nem egy-egy gyérebb fordítással kellene példálózni! Inkább támogatni kellene az ilyen kezdeményezéseket.
Akinek meg sok a 8000 Ft, attól hadd kérdezzem meg a számítógépe specifikációt... -
knightbali #43 "Attól még nem kell letölteni, egyszerűen el kell felejtni. Nem azzal van a baj akinek nincs pénze ME-ra, hanem annak aki játszani akar vele INGYEN."
A te kis világodban biztos így működnek a dolgok... -
Sance231 #42 Végülis lehet választani: egy gyerek elmés visszaszólását olvasod el, vagy egy felnőtt BKV-ellenőri szintet sem elérő eszmefuttatását bogozgatod. -
Szeszmester #41 Húzzál el dolgozni, ne itt verd a nyálad és szólogass be az idősebbeknek!
8000 nem sok pénz, pár napi munkával akár te is kereshetnél annyit! -
#40 Érdekes konzolra van ;-) -
#39 Mi köze a melegeknek a játszótérhez?
Holnapra HF, írd szépen fel a kockás füzetedbe. Ha nem mutatod be holnap, behívom a szüleidet. -
donatus13 #38 Így van sajna nem sok játék van amivel tényleg érdemes játszani meg azért az a 8-10 k se olcsó dolog... -
Sance231 #37 Az a legszomorúbb, amikor a turbómagyar nem veszi észre a saját parasztságát, és azt hiszi, hogy egy nyilvános fórumon mindent lehet. Ráadásul te az a beszűkült látókörű ember vagy, aki még általánosít is, és rossz következtetéseket von le belőlük. Nem vagyok warezhuszár (bár azért tegye fel a kezét az, aki még sosem töltött le semmit, hadd utaljam át neki az "Év álszentje-díjat":)), de engem igenis zavarni fog, ha 10 naponta netre akar mászni a drága, és az is érzékenyen fog érinteni, ha a sok aktiválgató miatt beszarik a Bioware szervere, én meg csak nézem a hibaüzenetet játék helyett. A megjelenés napján pedig valószínűleg a szerverek terheltsége miatt szinte lehetetlen lesz hitelesíteni a programot.
Másrészt pedig nem a rohadt nagy warez miatt megy el kevés játék PC-re, hanem mert szarok a játékok a konzolátiratok nagy száma miatt. És hát lássuk be, egy PC-s gamernek nem éppen az álma válik valóra azzal, hogy rosszul optimalizált konzolos játékokkal játszik.
Legutóbb az keltett nagy felhördülést, hogy az EA otthagyta a PC-t a sportjátékok terén. Az első mutogatást ilyenkor azonnal a warez kapja a kiadó részéről, holott a PC-s NBA Live már körülbelül 3 éve minősíthetetlenül színvonaltalan volt. Nem csoda, ha nem vették, nem is fog hiányozni.
Ezzel szemben az Oblivionból milliókat adtak el úgy, hogy nem is volt rajta másolásvédelem. Biztosan a warez miatt!
Nem a másolásvédelemmel van a baj, azzal van a baj, hogyha feltörik a védelmet, akkor az illegális példánnyal rendelkezők jóval zökkenőmentesebben fogják tolni a Mass Effect-et. Ha ez megtörténik, részemről letöltés lesz. A magyar feliratokat meg nem szeretem, mivel sokat elvesz az élményből egy béna fordítás, és eredeti nyelven amúgyis jobb. Emlékezzünk csak az UT3-ra.
Szóval inkább fogadd el, hogy nem csak a te marketinggel és kiadói kimagyarázásokkal elvakított nézőpontod létezik, és próbáld meg tolerálni, rosszabb esetben megérteni másét is. -
donatus13 #36 Lol mert nem vagyok meleg mint te... -
#35 Attól még nem kell letölteni, egyszerűen el kell felejtni. Nem azzal van a baj akinek nincs pénze ME-ra, hanem annak aki játszani akar vele INGYEN.
Ez az apró különbséget azért még talán te is megértheted.
Kicsöngettek vagy mi a fene van? Hogy-hogy nem vagy még Pistikével a homokozóban? -
#34 ME ügyben az vagyok.
Nézz csak be az SG ME topicjába és olvasd el a bannert, úgy repülnek majd kifelé a warezjanik, hogy öröm lesz nézni.
Emlékszem a BiS ügyre is... tele voltak a fórumok az elégedett játékosokkal, akik közül minden 200.-nak meg is volt eredetiben a Fallout. Szép vége lett a cégnek mondhatom, köszönjük vérEmesék. -
donatus13 #33 Van olyan ember te paraszt akinek nincs 8 k ja és ha lesz is másra költi mert lehet családja van és arra költi nem csak kockul egyfolytába -
Ghoosty #32 Vannak olyanok, akik 2 gépet tartanak fenn, egy szart netezni, meg 1-et dolgozni/játszani. Általában okkal nincs rákötve a munkagép a netre.
Egy évvel ezelőtt se netem nem volt, se vezetékes telefonom. Net fizikailag nem volt elérhető, a vezetékes telefon meg kinek kell??? Tehát alapból ki voltam zárva ebből a játékból. Azóta van már mikróhullámú netem, pedig csak 5 kilóméterre lakom egy megyeszékhelytől. -
Mentoloshurkaka #31 Te egy baromi hiperaktív gyerek vagy, aki csak azt keresi hol köthet bele a másikba. -
#30 rohadtul nem kifogást kerestem hanem feltettem egy kérdést vazz... nem kell egyből leharapni a fejemet. -
#29 Mert akinek van gépe ME-hez és meg is veszi, annak gondolod nincs legalább egy rohadt modem a kezében. Baromi megterhelő lesz 10 naponkét ráklikkelni az ME inditása után megjelenő ikonra... az egész procedúra lesz vagy 10 mp.
Cserébe mit kapunk? Ha jól szerepel az ME PC-n, akkor a Bioware nem fog hátatfordítani nekünk. De tudjátok mit? Töltsétek csak le, sőt osztogassátok ingyen egy legendás cég terméket... már alig várom, hogy PC-re a legkomolyabb megjelenő game a Sodoku 5212. része legyen. Ezt érdemlitek.
CSAKAZÉRTIS: A Mass Effect PC-re MAGYAR felirattal jelenik meg, magyar nyelvű kézikönyvvel, 7990 Ft-ért! -
#28 Meg kell venni a gamezt, akkor már nem is jó a PS3?
Neked is van az arcodon bőr rendesen. Én sem vagyok szent, de ilyen dumákat nem engednék meg magamnak ha PS3-ra tellene.
Gondolkozz el egy kicsit... ne is kicsit, sokat. -
#27 Mi van? Nem tudsz olvasni? Éppen anyáztak, te meg parasztozol kicsi warezhuszár, húzd be a kéziféket kiscsillag. -
Mentoloshurkaka #26 Engem nem az zavar, hogy másolásvédelem van, engem az zavar, hogy olyan védelem ez, ami több bosszúságot okoz annak aki méregdrága 10000 ft-os áron megvásárolja a cuccost, mint aki letölti. -
Sance231 #25 Mi van, nincs modorod? Menj el tanulni... Örülök, hogy tetszik a másolásvédelem, és ez simogatja rosszindulattal teli lelkedet, de azért egy utolsó bunkó parasztnak még nem kéne lenni. -
FoodLFG #24 .. már várják a friss húst..