Feltörhetetlen Mass Effect?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Attól még nem kell letölteni, egyszerûen el kell felejtni. Nem azzal van a baj akinek nincs pénze ME-ra, hanem annak aki játszani akar vele INGYEN."

A te kis világodban biztos így mûködnek a dolgok...

Végülis lehet választani: egy gyerek elmés visszaszólását olvasod el, vagy egy felnõtt BKV-ellenõri szintet sem elérõ eszmefuttatását bogozgatod.
Húzzál el dolgozni, ne itt verd a nyálad és szólogass be az idõsebbeknek!
8000 nem sok pénz, pár napi munkával akár te is kereshetnél annyit!

Tinman
Érdekes konzolra van ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mi köze a melegeknek a játszótérhez?
Holnapra HF, írd szépen fel a kockás füzetedbe. Ha nem mutatod be holnap, behívom a szüleidet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Így van sajna nem sok játék van amivel tényleg érdemes játszani meg azért az a 8-10 k se olcsó dolog...

Az a legszomorúbb, amikor a turbómagyar nem veszi észre a saját parasztságát, és azt hiszi, hogy egy nyilvános fórumon mindent lehet. Ráadásul te az a beszûkült látókörû ember vagy, aki még általánosít is, és rossz következtetéseket von le belõlük. Nem vagyok warezhuszár (bár azért tegye fel a kezét az, aki még sosem töltött le semmit, hadd utaljam át neki az "Év álszentje-díjat"😊), de engem igenis zavarni fog, ha 10 naponta netre akar mászni a drága, és az is érzékenyen fog érinteni, ha a sok aktiválgató miatt beszarik a Bioware szervere, én meg csak nézem a hibaüzenetet játék helyett. A megjelenés napján pedig valószínûleg a szerverek terheltsége miatt szinte lehetetlen lesz hitelesíteni a programot.

Másrészt pedig nem a rohadt nagy warez miatt megy el kevés játék PC-re, hanem mert szarok a játékok a konzolátiratok nagy száma miatt. És hát lássuk be, egy PC-s gamernek nem éppen az álma válik valóra azzal, hogy rosszul optimalizált konzolos játékokkal játszik.

Legutóbb az keltett nagy felhördülést, hogy az EA otthagyta a PC-t a sportjátékok terén. Az elsõ mutogatást ilyenkor azonnal a warez kapja a kiadó részérõl, holott a PC-s NBA Live már körülbelül 3 éve minõsíthetetlenül színvonaltalan volt. Nem csoda, ha nem vették, nem is fog hiányozni.

Ezzel szemben az Oblivionból milliókat adtak el úgy, hogy nem is volt rajta másolásvédelem. Biztosan a warez miatt!

Nem a másolásvédelemmel van a baj, azzal van a baj, hogyha feltörik a védelmet, akkor az illegális példánnyal rendelkezõk jóval zökkenõmentesebben fogják tolni a Mass Effect-et. Ha ez megtörténik, részemrõl letöltés lesz. A magyar feliratokat meg nem szeretem, mivel sokat elvesz az élménybõl egy béna fordítás, és eredeti nyelven amúgyis jobb. Emlékezzünk csak az UT3-ra.

Szóval inkább fogadd el, hogy nem csak a te marketinggel és kiadói kimagyarázásokkal elvakított nézõpontod létezik, és próbáld meg tolerálni, rosszabb esetben megérteni másét is.
Lol mert nem vagyok meleg mint te...

Tinman
Attól még nem kell letölteni, egyszerûen el kell felejtni. Nem azzal van a baj akinek nincs pénze ME-ra, hanem annak aki játszani akar vele INGYEN.
Ez az apró különbséget azért még talán te is megértheted.
Kicsöngettek vagy mi a fene van? Hogy-hogy nem vagy még Pistikével a homokozóban?

Tinman
ME ügyben az vagyok.
Nézz csak be az SG ME topicjába és olvasd el a bannert, úgy repülnek majd kifelé a warezjanik, hogy öröm lesz nézni.

Emlékszem a BiS ügyre is... tele voltak a fórumok az elégedett játékosokkal, akik közül minden 200.-nak meg is volt eredetiben a Fallout. Szép vége lett a cégnek mondhatom, köszönjük vérEmesék.

Van olyan ember te paraszt akinek nincs 8 k ja és ha lesz is másra költi mert lehet családja van és arra költi nem csak kockul egyfolytába <#mf2><#idiota>

Vannak olyanok, akik 2 gépet tartanak fenn, egy szart netezni, meg 1-et dolgozni/játszani. Általában okkal nincs rákötve a munkagép a netre.
Egy évvel ezelõtt se netem nem volt, se vezetékes telefonom. Net fizikailag nem volt elérhetõ, a vezetékes telefon meg kinek kell??? Tehát alapból ki voltam zárva ebbõl a játékból. Azóta van már mikróhullámú netem, pedig csak 5 kilóméterre lakom egy megyeszékhelytõl.
Te egy baromi hiperaktív gyerek vagy, aki csak azt keresi hol köthet bele a másikba.
Fec papa
rohadtul nem kifogást kerestem hanem feltettem egy kérdést vazz... nem kell egybõl leharapni a fejemet.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Tinman
Mert akinek van gépe ME-hez és meg is veszi, annak gondolod nincs legalább egy rohadt modem a kezében. Baromi megterhelõ lesz 10 naponkét ráklikkelni az ME inditása után megjelenõ ikonra... az egész procedúra lesz vagy 10 mp.

Cserébe mit kapunk? Ha jól szerepel az ME PC-n, akkor a Bioware nem fog hátatfordítani nekünk. De tudjátok mit? Töltsétek csak le, sõt osztogassátok ingyen egy legendás cég terméket... már alig várom, hogy PC-re a legkomolyabb megjelenõ game a Sodoku 5212. része legyen. Ezt érdemlitek.

CSAKAZÉRTIS: A Mass Effect PC-re MAGYAR felirattal jelenik meg, magyar nyelvû kézikönyvvel, 7990 Ft-ért!

Tinman
Meg kell venni a gamezt, akkor már nem is jó a PS3?
Neked is van az arcodon bõr rendesen. Én sem vagyok szent, de ilyen dumákat nem engednék meg magamnak ha PS3-ra tellene.
Gondolkozz el egy kicsit... ne is kicsit, sokat.

Tinman
Mi van? Nem tudsz olvasni? Éppen anyáztak, te meg parasztozol kicsi warezhuszár, húzd be a kéziféket kiscsillag.

Engem nem az zavar, hogy másolásvédelem van, engem az zavar, hogy olyan védelem ez, ami több bosszúságot okoz annak aki méregdrága 10000 ft-os áron megvásárolja a cuccost, mint aki letölti.
Mi van, nincs modorod? Menj el tanulni... Örülök, hogy tetszik a másolásvédelem, és ez simogatja rosszindulattal teli lelkedet, de azért egy utolsó bunkó parasztnak még nem kéne lenni.
.. már várják a friss húst.. <#eplus2>

https://twitter.com/foodlfg

Tudom sokan most anyáznak de azt mondom ezért egyre kevesebb a játék pc mert sokan warezzolnak.Végül is lehet sokszor demóval nyomni én pl:1éve Battlefield 2142 nyomom amit tényleg nem lehet normálisan feltörni és ha nem lesz 11000ft akkor meg is fogom venni.Mert nekem megéri.Amúgy kipróbáltam a bioshockot de nem tecik.

zola2000
Miért, a playstation3mas játékokat még mindíg nem lehet warezolni. Eddig arra vártam hogy lehessen, de nem érdekel, ha év végéig nem lesz feltörve a ps3, veszek egy flashelt x360at. Ez most megérte a sonynak?

A

Tinman
Különbség van az eredeti lemezemrõl készített biztonsági másolat és a letöltött crack, ÉS a letöltött/feltört játék között. Ez gondolom crystal clear.

Tinman
Mivan nincs 8k-d? Menj el dolgozni <#mf2>

én is pont vmi ilyesmit fogalmazgattam, megspékelve az anyád csuklik-e már kérdéssel... 😊

Vigyázz az átkozódásokkal, könnyen visszafelé sülhet el.
ha jól tudom akkor Oblivion
Tinman
Kit érdekel? Akinek olyan gépe van, hogy élvezhetõen elmegy rajta a ME és nincs netje, az menjen vissza a barlangba rajzolgtani.
Modemje csak van? Nyílt internet... leírások alapján ez az egész folyamat generál vagy 500kb forgalmat.
Nem kell kifogásokat keresni a wrz verzió mellett, aki játszani akar vele és letölti, annak a felfordulást kívánom, mind hosszú, mind pedig rövid távon.

Fec papa
bennem is felmerül a kérdés hogy ha valakinél nincs net akkor az hogy fog játszani? :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Egyet mondj kérlek.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

sly007
Ha egy központi szerveren megy a játék akkor szívás van.

Sõt, néha a warezos sokkal jobb az erededetinél emiatt.
Olvastam olyat aki megvette eredetibe, de szívott vele, aztán letöltötte.
(mondjuk az már 1 teljesen legális megoldás asszem 😊)

Pontosan.
Ismerünk azért pár sikeres játékot, aminek semmiféle védelme sincs mégis a polcokról fogyott szép rendesen. Ja, hogy az nem üzlet a védelemgyártó cégeknek?

Emlékszem, amikor az Ubisoft kiadta a PC-re a Splinter Cell 4-et, olyan védelmet tettek fle, hogy már mánsap tele volt az ubisoft-fórum azokkal a szerencsétlen userekkel, akik ugyan legálisan megvették a játékot, mégsem tudtak vele játszani.

Ezek az "igazán zseniális" megoldások, tényleg csak arra jók, hogy ugyanannyit szívjon vele az ember legalba, mintha warezolgatna.
k9duli
Ilyen kijelentések miatt felcsigázzák a hackereket, és kihívásnak veszik.
Eredmény, hamarabb feltörik 😊
De azért pár napig örülhetnek hogy megalkodták a feltõrhetetlent...

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

"Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak."

Ez pontosan így van. Hány és hány "feltörhetetlen" védelmet láttunk már, amelyek persze elõbb vagy utóbb (a többség elõbb) összerogyott a hackerek keze alatt... Ez az egész másolásvédelmesdi egy kibaszott nagy vicc, csak valahogy mégsem tudok nevetni rajta. Fölösleges dollármilliókat ölni bármilyen másolásvédelembe, szvsz az árát úgysem fogja visszahozni, viszont legalább a becsületes játékosok drágábban jutnak hozzá a szoftverhez...

És akinek nincsen netje???Az mitcsinál?
Ezzel csak megint azt szopatják meg alaposan aki eredetiben megvette a játékot.
bertino
bioshockot is végül feltörték.
mondjuk az elég kemény dió volt a crackereknek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Olyan nincs, hogy feltörhetetlen.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Ez a védelem semmit nem ér a warezzal szemben!
Ugyanis ha felcrackelik akkor ki is iktatták az egészet, többet nem zavarja a köröket.
Ez csak arra jó, hogy olyanokat tud ellenõrizni, akik megvették az EREDETI játékot!
HA van valami gyengesége a rendszernek akkor csak náluk fog kiütközni. Winreinstall, aztán mikor újrateszd hoppá már használt CD-kucs, ellopják a kulcsot , gebasz a 10 napos aktiválásokba vmi miatt..stb
Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak.

valóban nehéz lesz az

if (onlineRegisztralt)
start();

-ot átírni egy

if (!onlineRegisztralt)
start();

-ra. Ugyanúgy a 10 napot áthekkelni 65535 napra.
Ok tudom, h nem ilyen egyszerû 😊 De ahhoz, hogy feltörhetetlen legyen, egyetlen dolgot lehet tenni: olyan sz-r játékot összehozni, amivel senki nem akar majd játszani. Így fel sem töri majd senki.
Vélhetõleg itt ez nem áll majd fenn.
Ki lesz játszva. Ezt így most, látatlanban elmondom. Olyan, hogy feltörhetetlen, olyan nincs. Max. lesz egy 15 lépéses warez lista.
← ElőzőOldal 3 / 3