Feltörhetetlen Mass Effect?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te kis világodban biztos így mûködnek a dolgok...
8000 nem sok pénz, pár napi munkával akár te is kereshetnél annyit!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Holnapra HF, írd szépen fel a kockás füzetedbe. Ha nem mutatod be holnap, behívom a szüleidet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másrészt pedig nem a rohadt nagy warez miatt megy el kevés játék PC-re, hanem mert szarok a játékok a konzolátiratok nagy száma miatt. És hát lássuk be, egy PC-s gamernek nem éppen az álma válik valóra azzal, hogy rosszul optimalizált konzolos játékokkal játszik.
Legutóbb az keltett nagy felhördülést, hogy az EA otthagyta a PC-t a sportjátékok terén. Az elsõ mutogatást ilyenkor azonnal a warez kapja a kiadó részérõl, holott a PC-s NBA Live már körülbelül 3 éve minõsíthetetlenül színvonaltalan volt. Nem csoda, ha nem vették, nem is fog hiányozni.
Ezzel szemben az Oblivionból milliókat adtak el úgy, hogy nem is volt rajta másolásvédelem. Biztosan a warez miatt!
Nem a másolásvédelemmel van a baj, azzal van a baj, hogyha feltörik a védelmet, akkor az illegális példánnyal rendelkezõk jóval zökkenõmentesebben fogják tolni a Mass Effect-et. Ha ez megtörténik, részemrõl letöltés lesz. A magyar feliratokat meg nem szeretem, mivel sokat elvesz az élménybõl egy béna fordítás, és eredeti nyelven amúgyis jobb. Emlékezzünk csak az UT3-ra.
Szóval inkább fogadd el, hogy nem csak a te marketinggel és kiadói kimagyarázásokkal elvakított nézõpontod létezik, és próbáld meg tolerálni, rosszabb esetben megérteni másét is.
Ez az apró különbséget azért még talán te is megértheted.
Kicsöngettek vagy mi a fene van? Hogy-hogy nem vagy még Pistikével a homokozóban?
Nézz csak be az SG ME topicjába és olvasd el a bannert, úgy repülnek majd kifelé a warezjanik, hogy öröm lesz nézni.
Emlékszem a BiS ügyre is... tele voltak a fórumok az elégedett játékosokkal, akik közül minden 200.-nak meg is volt eredetiben a Fallout. Szép vége lett a cégnek mondhatom, köszönjük vérEmesék.
Egy évvel ezelõtt se netem nem volt, se vezetékes telefonom. Net fizikailag nem volt elérhetõ, a vezetékes telefon meg kinek kell??? Tehát alapból ki voltam zárva ebbõl a játékból. Azóta van már mikróhullámú netem, pedig csak 5 kilóméterre lakom egy megyeszékhelytõl.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Cserébe mit kapunk? Ha jól szerepel az ME PC-n, akkor a Bioware nem fog hátatfordítani nekünk. De tudjátok mit? Töltsétek csak le, sõt osztogassátok ingyen egy legendás cég terméket... már alig várom, hogy PC-re a legkomolyabb megjelenõ game a Sodoku 5212. része legyen. Ezt érdemlitek.
CSAKAZÉRTIS: A Mass Effect PC-re MAGYAR felirattal jelenik meg, magyar nyelvû kézikönyvvel, 7990 Ft-ért!
Neked is van az arcodon bõr rendesen. Én sem vagyok szent, de ilyen dumákat nem engednék meg magamnak ha PS3-ra tellene.
Gondolkozz el egy kicsit... ne is kicsit, sokat.
https://twitter.com/foodlfg
A
Modemje csak van? Nyílt internet... leírások alapján ez az egész folyamat generál vagy 500kb forgalmat.
Nem kell kifogásokat keresni a wrz verzió mellett, aki játszani akar vele és letölti, annak a felfordulást kívánom, mind hosszú, mind pedig rövid távon.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Olvastam olyat aki megvette eredetibe, de szívott vele, aztán letöltötte.
(mondjuk az már 1 teljesen legális megoldás asszem 😊)
Ismerünk azért pár sikeres játékot, aminek semmiféle védelme sincs mégis a polcokról fogyott szép rendesen. Ja, hogy az nem üzlet a védelemgyártó cégeknek?
Ezek az "igazán zseniális" megoldások, tényleg csak arra jók, hogy ugyanannyit szívjon vele az ember legalba, mintha warezolgatna.
Eredmény, hamarabb feltörik 😊
De azért pár napig örülhetnek hogy megalkodták a feltõrhetetlent...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Ez pontosan így van. Hány és hány "feltörhetetlen" védelmet láttunk már, amelyek persze elõbb vagy utóbb (a többség elõbb) összerogyott a hackerek keze alatt... Ez az egész másolásvédelmesdi egy kibaszott nagy vicc, csak valahogy mégsem tudok nevetni rajta. Fölösleges dollármilliókat ölni bármilyen másolásvédelembe, szvsz az árát úgysem fogja visszahozni, viszont legalább a becsületes játékosok drágábban jutnak hozzá a szoftverhez...
mondjuk az elég kemény dió volt a crackereknek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ugyanis ha felcrackelik akkor ki is iktatták az egészet, többet nem zavarja a köröket.
Ez csak arra jó, hogy olyanokat tud ellenõrizni, akik megvették az EREDETI játékot!
HA van valami gyengesége a rendszernek akkor csak náluk fog kiütközni. Winreinstall, aztán mikor újrateszd hoppá már használt CD-kucs, ellopják a kulcsot , gebasz a 10 napos aktiválásokba vmi miatt..stb
Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak.
if (onlineRegisztralt)
start();
-ot átírni egy
if (!onlineRegisztralt)
start();
-ra. Ugyanúgy a 10 napot áthekkelni 65535 napra.
Ok tudom, h nem ilyen egyszerû 😊 De ahhoz, hogy feltörhetetlen legyen, egyetlen dolgot lehet tenni: olyan sz-r játékot összehozni, amivel senki nem akar majd játszani. Így fel sem töri majd senki.
Vélhetõleg itt ez nem áll majd fenn.