Feltörhetetlen Mass Effect?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal tíznaponként, gépindításkor kihúzni a netet. Vagy épp simán letiltani.
Vagy megteszi ezt más maximum (és akkor nagyon elragadtatom magam) egy hónappal a kiadás után.
Ezt a játékot egyébként nem így kéne védeni.
Hanem pl úgy, hogy nem 'égetik rá' az itthoni kiadásra a magyar feliratot, hanem választhatóvá teszik, és akkor máris megvenném. De még így is meg fogom rendelni küldföldrõl egy idõ után.

Ezért a játékért egyébként nem sok a 10000 forint.
Egy gémet kifelejtettél a The Witcher-t 😛

Örülök hogy számodra a világ haverokból és fõsulis/egyetemista emberkékbõl áll...ez ám a csõlátás😄 Nem fogod elhinni,de az összes! albérlet amiben laktam anno telefonvonal nélkül volt(jó pár hely,olyan 4-5 éve)..mit is kell csinálni olyankor a derék modemmel? Fogd már fel, hogy nem mindenkinek adatik meg a net (1000 és 1 okból)
Nem, nem 10ezer... 12 😊 A Battlefield 2 pl, de nem kezdem el sorolgatni 😊
Vége a 10 napos dolognak. A BioWare a fanok miatt csak egyszeri netes aktiválást fog bevezetni.
Fec papa
gondolom nem 10000 Ft-os játékokat vettél te se, hidd el nekem is elég sok eredeti játékom van, igaz nem a legujabbak de nekem tetszenek pl: Call of Duty, CoD:United Offensive, Stronghold warchest meg ami most jön extreme azt is megveszem mert szerintem nem lesz drága akkor c and c zero hour meg még pár darab játék. De most ha lenne olyan gépeem amin elmegy a Mass Effect nemtudom megvenném e ugy hogy még demot se adnak ki hozzá, én mindenképp letölteném a megvásárlása elõtt(ezzel senkit sem akarok rávenni a warezolásra ez csak a véleményem)hogy kipróbáljam mégis mit veszek nem olcsón, és szerintem sehol nem nézik jól a semmiért kidobott 8000 Ft-ot. -> ha bárki máskép gondolja irjon nekem és küldheti a 8000 Ft-ot 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ja igen, aki 30ezerbõl él az ne akarjon Mass Effecttel játszani. Sõt... akkor semmivel se. Én tökre nem keresem degeszre magam mégis amit úgy éreztem megéri megvenni megvettem és ahogy észrevettem a PC-s megjelenések eléggé lelassultak ahhoz hogy ne kelljen dönteni a megjelenõ játékok közt hogy húú ez is kell meg ez is akkor melyiket.
Elgondolkodtam, hogy megvegyem-e... magyarított meg CD Projekt nekem rögtön az UT jutott az eszembe. Csak azt nem értem miért nem úgy csinálják, hogy lehessen választani, mert én biza angolul és angol felirattal akarnám élvezni... warez kontra original vitába nem szállok tök fölösleges aki úgy érzi megveszi aki nem nem kivárja a crackeltet õ dolga.
quack
talán akinek 30ezerbõl kell megélnie annak nem is kéne olyan gépet tartania amin menne a 8ezres Mass Effect

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

edios
Ha elolvasod a mondat másik részét, és értelmezed, rájössz, hogy távolról sem erre gondoltam.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Fec papa
ha te is havi 88 eFt. keresnél és albérletben laknál + fizeted a csekkeket és 1 ember van aki a gyerekével él aki kiskorú és nem dolgozhat hidd el havi 30 eFt bõl nehéz megélni és sok az a 8eFt.

jah és persze: AMD Athlon XP2000+, 1,66GHz cpu, 768MB RAM, ATI Radeon 9600xt, HD:MAxtor 6Y060L0

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Tinman
"Boxon nagyon szépen ment"
Textúra popup = szépen megy. Értem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

edios
Boxon nagyon szépen ment, szóval nem aggódok, hogy PC-n mennyi fogy. Úgy emléxem túl van másfélmillió eladáson, ami már bõõõven profitáló a fejlesztõknek/kiadónak. Az meg h pc-re ezentúl mit csinálnak kit érdekel, nem játékra való a platform.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tinman
Bazzz, most olvasom, hogy kihagytam a NEM szót... szóval ez NEM menõzés. Sorry.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyjából egyetértek, csak annyit fûznék hozzá, hogy a marketing is súlyos pénzekbe kerül. Te mernél milliókat költeni egy termék reklámjára, ha tudod, hogy az adott platformon a legnagyobb a wrz szoftverek száma. Ott sem hülyék ülnek.

Tinman
Miért is?
Van pár SF játékom, mi is volt a gond?
Ja, nem találtál mini-imaget? Szar ügy. :-DDD

Tinman
A szüleim egyetlen db szoftver soha nem vettek nekem, pedig kértem.
Volt, hogy 11 hónapon át gyûjtöttem KAJAPÉNZBÕL /heti pár százas/ a Final Fantasy-re. De megvettem, letölthettem volna, de inkább nem ettem.

Amúgy meg marhára nem érdekel, hogy a sok teológiát, meg mûvelõdésszakot végezett végigbugdácsolt fõiskolás nem talál munkát. Diplomás munkanélküliség FTW!
Nagy az EU keressen, amúgy tele van az újság álláshirdetésekkel, ja csak sokaknak rangon aluli a kétkezû munka. Ez utóbbiból meg súlyos hiány van és nem kõmûvesre gondoltam ^^

Tinman
"A befektetõk azonban nem követték a játékosok eufóriáját, és hiába a csillagászati bevétel, a cég nem erõsödött meg annyira, hogy csuklóból visszadobja a felvásárlási ajánlatot. Tõzsdei elemzõk szerint az Electronic Arts 28 dollárig elmehet az ajánlatával, 30-ig már aligha - de a felvásárlás még most is reális jövõkép, sõt, egyre inkább az."

Én elhiszem, hogy ez a céljuk, és tisztelem is õket érte, csak már abban az idõkben csinálják, amikor már megvan a PC-seknek a kellõen rossz szájíz, a konzol agyonhype-olása miatt.
És ha már belédrúgnak 40x egymás után, akkor sajnos a 41-dik, veled szembejövõ elõl futni fogsz.

"nem fix a hardver"
Erre találták ki az ajánlott gépigényt.
Ezzel a problémával egyébként nem is olyan sokára, a konzolokon is szembesülni fognak.

"warez nagyon könnyû, mountold be, copy cracked exe és play."
Ezt meg lehet oldani, akár egy külön, hardveres meghajtó beiktatásával. Csak el kell terjeszteni.

"PC-re kijövõ játékok nagy része optimalizálatlan. Konzolon erre rá vannak kényszerítve a fejlesztõk, mert ha xy cím kilépeget dashbordra, fagy, bugzik egy quest, azt a konzolosok kíméletlenül eltiporják."

Nem tudom, a GTA napi 3,6 milliós példányszámával, lubickolnak a profitban, pedig egyszerre derül ki, ha valami gond van. És van sajnos bugos konzolos game is.

"Egy konzol cím megjelenése elõtt sokkal komolyabb tesztelés, hibakeresés és optimalizálás zajlik, mint egy PC-s cím esetében"

Hát ez az, ettõl nem fogok jobban futni a polchoz.

De mint mondottam, jelenleg az átportolt játékokat úgy akarják eladni PC-re hogy nulla marketinget adnak hozzá. Akkor mirõl beszélünk? Annyi okos néger ül a kiadóknál, erre nem gondolnak? Nem hiszem, szerintem szándékosan csinálják így, mert így majd lehet a warez-re fogni, mint ahogyan minden kiadó ezt is teszi.

"Egyébként nagyon frankó címek vannak most is PC-re a 2-3000 Ft-os kategóriában"

Így van, pl.: Medieval II, meg is lesz véve.

"Ha felnézek a polcomra nincs már szabad hely :-D Közel 100 legál játék és majd' 200 legál film. Ez menõzés, nekem ez a hobbim."
Jó akkor menõzz tovább, és olvasd a Figyelõt például hogy megtudd pár millió másik fiatalnak miért nincs pénze erre

a Rockstar-t nem akarta felvásárolni az EA, a Take Two-t akarta, de most már nem fogja tudni mivel a GTA4 hihetetlen jó eladásai miatt a részvényeinek értéke is felment. jelen pillanatban kb 1% rá az esély hogy a Take Two EA alá kerüljön. nvm.

jól van hisztérika, inkább egyél egy kis csokit, úgy hallottam az jót tesz ilyenkor.
mellesleg anno a Starforce is eléggé elbaszta az eredetit megvásároló játékosok élményét, egy ilyen ügyet akarsz újra? gg

Tinman
Ja, agyilag...tõletek <#wilting>

Tinman
GTA4?
Nincs túl jó helyzetben a Rockstar. Hiába kaszáltak helybõl félmillárdot, akkor is úgy fest megveszi õket a fosgyár EA. Na ott aztán lesz igényesség...GTA5-ben lehet, hogy kristályhintóval kell majd közlekedni és kb. annyi felnõtt tartalom lesz benne, mint a Dörmögõ Dömötörben.

Tinman
Ha felnézek a polcomra nincs már szabad hely :-D Közel 100 legál játék és majd' 200 legál film. Ez menõzés, nekem ez a hobbim.

"Tehát attól, hogy itt mindenki megveszi, még semmi sem fog megváltozni."
Ha jobban belegondolsz rájössz, hogy pedig de. Egy honosított játékot sokkal szívesebben vesznek az emberek, fõleg, ha sok benne a szöveg, mint egy angolt.
A CD Projekt ezen munkálkodik. Tényleg az a céljuk, hogy olcsóbban, igényes és honosított kiadványok jussanak el hozzánk. Ha nem vesszük meg, õk is elbuknak.
És akkor mi marad? Támogatni kell az ilyen kezdeményezéseket /Withcer, Fable, Heroes 4, Gothic 3, World in Conflict, Jade Empire, mind itt van elõttem és mind magyarul "beszél" hozzám és bizony egyik sem egy gagyi cím.

Ismétlem, a PC-tõl, leginkább 2 okból fordultak el a fejlesztõk:
a, nem fix a hardver
b, warez nagyon könnyû, mountold be, copy cracked exe és play. Konzolon azért vannak komoly izzadások a témában és akárki nem is tud kichippelni egy Wii-t, PS2-öt, vagy megbuherálni egy PSP-t vagy egy XBox360-at.

PS3-at egyelõre nem is lehet! Lenne értelme? Egy BR lemez ára akciósan is 4-5.000 Ft. Külföldrõl rendelve egy PS3 címet megvan 10.000-bõl. Idehaza 2 hónappal a játék premierje után 6-7.000-ért vagy még annyiért sem cserélnek gazdát a játékok.

c, PC-re kijövõ játékok nagy része optimalizálatlan. Konzolon erre rá vannak kényszerítve a fejlesztõk, mert ha xy cím kilépeget dashbordra, fagy, bugzik egy quest, azt a konzolosok kíméletlenül eltiporják. Annak a fejlesztõnek annyi, ki is teheti a zárva táblát.
Egy konzol cím megjelenése elõtt sokkal komolyabb tesztelés, hibakeresés és optimalizálás zajlik, mint egy PC-s cím esetében.

Egy konzol esetében ott a fejlesztõk asztalán egy devel. kit és ha azon Kratos bugmentesen letépi Icarus szárnyát, akkor a többi milliós nagyságrendû PS2 tulajnál is így lesz! Ez azért qrvára nem mindegy!

Egyébként nagyon frankó címek vannak most is PC-re a 2-3000 Ft-os kategóriában, persze aki már letöltötte, végigvitte az így sem veszi meg. Legalább ilyenkor kellene megmutatni az elismerést.

hagyjátok Tinman-t, biztos menstruál...

Arról meg ne is beszéljünk, hogy a megjelenéskor, a konzolos hype-olás századrésze sem tapasztalható. Csak egy kis eldugott protál cikkje arról, hogy pikk, szevasz józsi megjelent PC-re a game, mennyé' vedd meg.

Az Indexen (az Idexen!) amikro kijött a GTA IV, külön rovatot hoztak létre neki. Hol lesz a PC-és megjelenéskor ilyen?
Hol lesz már az újdonság varázsa, ami hiába, hogy nem játszottál még vele, a rengeteg konzolos cikk miatt úgyis elmúlik.
Tinman
"aki már jól lewarezolta magának vígan játszik,"
Ez elsõ komolyabb bugig... nekünk elég gyorsan érkezik a patch, nekik meg vagy megtörik az új frissítéssel vagy nem. Ez utóbbira is volt már példa.

Persze, tény, hogy jó az ára, ha átlagban számolunk, akkor tényleg a jelenlegi árakhoz viszonyítva jónak tûnik, de sajnos, ahogy te is írtad, a jelenlegi árak, még mindig mocskos magasak.

És emiatt ha már az elfogadható ár skáláját nézzük, ami úgy 6-7 ezer forint lenne, még mindig drága.

Egyszerûbben fogalmazva, a GTA IV kurva mocskos drága, az ME pedig drága.

Egyébként hiába itt minden, mi, Magyarország, úgyis ennek az egész tortának ha az 5%-át ha adjuk.

Tehát attól, hogy itt mindenki megveszi, még semmi sem fog megváltozni.

Erre a warez problémára, azokban az országokban kéne nagy figyelmet fordítani, amik a torta 20-40%-át adják.

És ha már itt tartunk, érdekes lenne megfigyelni azt, hogy a konzolipar erõsödése, mennyire befolyásolta, a warez erõsödését a PC-ken. Én, ha felnézek a polcomra olyan eredeti játékokat találok, mint Black&White, Warcraft III, Splinter Cell, Planescape Torment.

Ezek mind, mind a konzolipar komoly megerõsödése elõtt jelentek meg.

Ezek után jött az a fordulat, hogy a játékok többségét már konzolra írták meg elõször. A PC meg egy olyan, a térképen névtelenül jelölt szegmensé vált, ami, amire csak hónapokká, volt - alá microfos -, hogy akár több mint évvel késõbb jelent meg játék.

Aztán csodálkoznak a kiadók, hogy az "addig üsd a vasat, amíg meleg" teóriának homlok egyenest rohanva többnyire már csak warezolnak az átportolt játékok körében.

Basszus, kijön egy játék, agyon van hype-olva, és persze a PC-és is olvassa, hogy ez ilyen frnakó, meg olyan jó, mindneki errõl áradozik, te meg csak kuksolsz a géped elõtt és keresed a google-ban a "release on PC" találatokat. Aztán valahol meg is találod, hogy te majd csak fél évvel késõbb veheted a kezedbe, és mikor már csak pár hét van hátra a jeles napig, jön a nyilatkozat, hogy hát bocs, még 2 hónap.

Szó se róla, tapasztalataim szerint PC-re eddig mindig extra tartalommal kerültek ki a játékok, nem egy játék konzolos átirata, jobb élmény volt PC-én, mint konzolon, de azért ilyen áron?

Csoda, ha lelohad a lelkesedés, és az ember már úgy van vele, hogy a konzolon kifutott játékért nem fog 10.000 Ft.-ot kiadni?

Szar helyzetben van most a PC, olyan határmezsgyére tették, ami a lehetõ legrosszabb ötlet volt.

Ez a kicsit benn is vagy, kicsit kinn is, kicsit szarunk rád, kicsit törõdünk veled.

Akkor én inkább azt mondom, hogy jelenlen meg a konzolos debüttel egyidõben PC-re (állítom, hogy akkor az meghypeolt adrenalin miatt sokkal jobban fogyna a cucc), vagy akkor jelenjen meg szigorúan két évvel késõbb, 3000 forintért, és szegmentálják erõsen a PC-és piacot.

Csak választani kéne már ezeknek a kiadóknak, hogy melyik utat akarják járni, mert a felemás állapot se párkapcsolatban, se munkában, se szórakozásban, se játékokban nem jó.
Tinman
"de pl,aki albérletben lakik és a fõbérlõ nem enged netet (mert xy okból,vannak hülyék rendesen)az most csak ezért költözzön el?"

Éppen akad egy ilyen ismerõsöm, iszonyat nagy játékos. Neki vodás netje van, az olcsóbbik fajta. Egy fõiskolás/egyetemista diáknak szinte kötelezõ, hogy legyen netelérése, mert sokat levesz a váláról.

De mondom, MODEM. 500-1000 Ft körül lehet kapni, sõt ha feltúrjátok a házat biztos akad elfekvõbe. Be a line-t, és mehet az aktiválás a T-online nyílt neten kereszül. Ez egy hónapban, 100 Ft-al sem dobja meg a számlád.

Teljesen egyet ertek tulajdonkeppen az jar csak szarul aki megveszi mert a warezosokat csak feltartoztatjak de ahogy az internetet megismeri az ember rajon hogy csak minden az ido kerdese ...

"De most tényleg belehalnánk, ha olcsóbban jutunk hozzá 1 hónappal késõbb?"

Természetesen nem, sõt, jobban járnánk. De ha te megveszel a megjelenés napján egy játékot, és képtelen vagy regelni, miközben az, aki már jól lewarezolta magának vígan játszik, akkor szerintem bõven elgondolkodtató, hogy jó ötlet volt-e a vásárlás. Nem jó, ha valami óriási "warezsiker" úgy, hogy közben meg kihal a fejlesztõcég, de az még rosszabb, ha a vásárló azért szenved hátrányt, mert becsületes volt.
Az hogy te milyen hulyesegeket irsz ide tulzottan nem erdekel a szellemi szinvonalad mar a legelso hsz eidbol latszik es tulzottan azse erdekel hogy lenezed a kisebbeket persze valojaban azt se tudod hany eves vagyok mert ide azt irok ki amit akarok de ensem neztem le soha a kisebbet csak a magadfajta agyon kulturalt embereket mert beirja valaki hogy nincs kerete a jatekra akkor minek kell egybol leugatni biztos hogy a jo jatekkal csak az olyan ember jatszhat akinek van ra 8-10... masik meg megnezed a nyugatiakat kicsit mas az elet szinvonal mint itt es lehet ott a diplomas ember kicsivel tobbet kap mint mi nalunk es nem egy embert ismerek aki szivesen venne jatekot de nem tud mert a csaladjara kolti a lovet de ha pl 2-3 k lenne egy jatek valszeg sokkal tobben vennek meg de ilyen ugyse lesz mert akkor meg keves rajta a haszon...

Kivételesen egyetértek Tinmannal (legalábbis nagyobbrészt) de pl,aki albérletben lakik és a fõbérlõ nem enged netet (mert xy okból,vannak hülyék rendesen)az most csak ezért költözzön el? (teszem azt nem volt szüksége eddig netre,mert csak...xy okból)
Mindazonáltal igenis, ha jó áron van a gamma (és 8k bizony veszett jó ár)azt érdemes leperkálni,azért is mert a Bioware valóban jó cég és megérdemlik, (ha jó lesz a játék ofc) hogy támogassuk õket (ha szar akkor elmehetnek...😄)
Tinman
De most tényleg belehalnánk, ha olcsóbban jutunk hozzá 1 hónappal késõbb?

"Megszûnik a Bioware"
Távozz tõlem sántán!

"Nem lesz neted"
Munkaeszköz. Ha nem lesz, az azt jelenti, hogy éppen Luciferrel Codozok...

Ha késõbb vetted, akkor nem tudom, hogy mirõl beszélsz, egyértelmû, hogy egy hónappal a megjelenés után már nagy valószínûséggel minden oké lesz, de nézd meg a megjelenés napján. Másrészt tegyük fel, hogy pár év múlva mondjuk elköltözik a honlap, megszûnik a Bioware, nem lesz neted, akármi. Hogyan játszol a már megvett példányoddal?

Azzal meg mosmár tényleg leállhatnál, hogy szerinted mindenki warezmajom, aki nem ért veled egyet.
Tinman
Jogos amit mondasz.
Valóban pofátlan némely játék MAGYAR árazása... GTA4 18.000 Ft!!!
A JOBB PC-s premier címek is 10-12k körül vannak, ÉPPEN EZÉRT TISZTELET a CD Projektnek azért, hogy 7990 Ft-ban állapította meg a honosított ME árát.
Erre nem tudok mást mondani, támogatni kell õket.

Támogatni kell az igényes kiadványok, alacsony áron, magyarul kezdeményezést, mert ez a mennyország!

Konzolon a ME jelenleg 15.000 Ft! Majdnem 2x annyi és NEM MAGYAR. Ugye kezditek már érteni, hogy miért tépem a pofám?

Tinman
"hogy az eddigi gépeiket mind lehetett warezelni, vette is õket a nép rendesen"

Wrong!
Lehet, hogy itt a sötét balkáni régióban a sufnikonzolboltoknak hála ez a menet, de, nyugatra nem ez a jellemzõ. Linkelhetnék eladási adatokat, de minek.
Tény, hogy sokkal kevesebbet keresünk, nem is kívánja komolyan senki, hogy legyünk totál "tiszták", de a betyárbecsület nevében mondom, hogy ez most nem az a játék ami letöltendõ...

Gyerekek, amikor a yard azzal keres meg, hogy honnan tölthetné le a félmilliós gépére a COD4-et, 1 hónappal korábban meg elkobozta, -feljelentés alapján- egy 17 éves srác PS2-jét, meg a 40 db másolt játékát, ott nincs is mirõl beszélni. Igazatok van, kár is belétek a szó.

quack
igen, megérte, mert a gép sokkal olcsóbb mint amennyibe a gyártása kerül, ezért ha nem veszel hozzá játékokat akkor nekik az csak bukás. Ha meg feltörik, akkor sok szerencsét az 50 gigás isok letöltögetéséhez. és nem azért fogy rosszul a gép mert nincs feltörve, hanem mert gyér a játékkinálat, és ez elég nagy ellenérv egy játékkonzolnál tudod. nem sokan vesznek gépet "majd egyszer kijön a mgs/final fantasy"-ra, hanem majd megveszik akkor, olcsóbban (pl. én is így vagyok)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Van igazságod, csak azért objektíven, te sem szemléled a dolgokat.

Persze mindig lehet elégedetlenkedni, de szerintem a játékok, országonkénti beárazása - ha egyáltalán létezik ilyen -, marha mód el van cseszve.

Amikor gamerekkel beszélgetek, a nyolcvan százalékuk vallja azt, és teszi is, hogy 2-3000 forintot mindenképpen megadna egy játékért. Itthon már tényleg az a módi, hogy régebbi, pár éves játékokat, ennyiért be lehet szerezni.
Nos, ha a kiadónak lenne némi esze, akkor úgy árazná be országonként a játékait, hogy ösztönzõ legyen a vétele.

Tudom, hogy kis összeg ez, de látni kell, hogy PC-n ennyiért kell el egy játék, és akkor inkább árazzák be így és vegye meg 100.000 ember, minthogy 4-szeres áron adják, és akkor megveszi 5000.
Tinman
5k-ért vettem Vateráról a bontatlan példányt, semmi gondom nem volt vele.
Aki össze-vissza baszkurálja a rendszerét, meg fel le pakolgatott, annak volt vele gondja, de azt is megoldották.

A Windowst sem installálgathatod keresztbe, hosszába minden gépre. Ott miért nem fáj? Ja, mert az sem legál? Pffff.

Fel kellene fogni, hogy MI szavazók vagyunk. !NEM! kell megvenni semmi olyasmit ami pl. demó alapján hulladék, de ha valami nagyon érdekli a gamert és az ára is kedvezõ, ráadásul AZ ANYANYELVÉN "beszél" hozzá, akkor qrva gerinctelen dolog letölteni.
Ha vásárolunk gagyit, akkor arra szavaztunk, ne aggódjunk jön még belõle.
Ha viszont a minõséget letöltjük, akkor szó szerint nem lesz a fejlesztõknek tõkéje további minõséget produkálni, és szépen kidõlnek a sorból, mert MI leszavaztuk õket.
Hány meg hány neves cég járt már így?

Az nem kérdés, hogy a Bioware jó játékokat tesz / tett le az asztalra, és nem hiszem, hogy ezt akárki is kétségbe vonta volna. Ha a másolásvédelem miatt vevõket veszítenek, az nem a Bioware hibája lesz, hanem a kiadóé.
Jelzem: sztem ez közelebb áll a valósághoz, mint a 10 mp-es álomidõ 😊.

Deffyant: Én nem mindig tudom tolerálni, ha valaki bunkó, és ez nem csak a netes fórumokon van így. A színvonalban egyetértünk.
Tinman
Az a legnagyobb bajom, hogyha a kiváló játékokat létrehozó Bioware és a warez egy mondatban szerepelnek, és a userek hülyének, parasztnak titulálják azt aki védi a céget és annak kiváló termékeit, akkor az egyértelmûvé teszi számomra, hogy ami picit gyengébb, az evidens, hogy letöltik.
Késõbb pedig telesírják a fórumokat, hogy gagyi konzolportok vagy még az sem jön PC-re.

Ez nem az EA ötvenezredik gagyi nídforszpídje. Ezek az arcok HAMVAIBÓL támasztották fel anno az RPG mûfajt, megreformálták és azóta is minõségi játékokat adnak ki a kezeik közül.
Erre a 8k az sok. Elsõ nekifutásra az XBox verzió alapján 30-35 óra várható.
És megannyi lehetõség, faj... simán beletolható lesz 2x ennyi.

Nem ám 4 óra, 5.000-ért mint nem is oly rég a Half Life 2 Episode 1-ért!
Ez utóbbi meg egy egyszerû instant FPS, egyszer kivégzed és kuka.

"itt siránkoztok, mint a vénasszonyok: jaj, ha nem megy a Bioware szervere, jaj, le lesz terhelve, jaj, miket küld nekik az exe..."

Erre csak annyit mondok: Bioshock 😄. Magamtól nem találnám ki, hogy nem lesz zökkenõmentes, csak a már meglévõ példákból indulok ki.
Tinman
Magyarországon MA úgy mûködnek a dolgok ahogy te gondolod. Ami nem lebetonozva az vihetõ ugye? Még akkor is, ha amúgy olcsón megkaphatnád.
Ez a szomorú és pontosan emiatt a mentalitás miatt tartunk ott ahol.

zola2000
Nem mondtam, hogy nem jó a ps3, hiszen kb minden van rá ami x360ra is, nem is beszélve a sok exkluzív címrõl, meg a blu ray lejátszóról, csak azt mondtam, hogy az eddigi gépeiket mind lehetett warezelni, vette is õket a nép rendesen, míg most a ps3mat nem lehet, ezért nem veszik (legalábbis én már vettem volna hga lehetne). Egyébként a meglévõ gépeimben is kihasználom a warez megoldást, de vannak mellette eredeti játékaim is.

A

éljen, megint nyomjuk lefelé a színvonalat... akit nem bírtok, az akármekkora taplónak is tartjátok, lehet ignorálni, aztán dumál amit akar. akárkirõl is legyen szó... véleményt pedig lehet nyilvánítani kultúráltan is. ha valaki számodra nem megfelelõen viselkedik, azt meg le kell sz@rni. ha nem foglalkozik vele senki, majd megnyugszik. senki ne vegye magára, nem személyes.
feltörhetetlen... hát persze

Látom, Tinman a közellenség.
Pedig igaza van, itt siránkoztok, mint a vénasszonyok: jaj, ha nem megy a Bioware szervere, jaj, le lesz terhelve, jaj, miket küld nekik az exe...

Még fel sem állt a rendszer! Kérdem én, miért ne mûködne rendesen? És a feltört exétõl nem féltek? Szerintetek a jóságos crackerek nem írhatnak bele egy kis csavart?

A magyar felirat és az alacsony ár pedig egy pozitív és üdvözlendõ dolog és nem egy-egy gyérebb fordítással kellene példálózni! Inkább támogatni kellene az ilyen kezdeményezéseket.

Akinek meg sok a 8000 Ft, attól hadd kérdezzem meg a számítógépe specifikációt...