207
Iron Man - The video game
-
xido #7 na ha azon a szinten,akkor félek:) -
#6 Egyetértek!
én is félek! -
#5 Én PS2-n próbáltam (megvan) nem rossz játék, eddig minden pálya után kaptam új ruhát, és a grafika is szép.
Kb a Transformers szintjén van, bár kicsit jobb nála. -
#4 sztem a spiderman és az ultimate alliance is rendben volt :)
sega-tol én jobban félek ... -
#3 Milyen ellenségek lesznek?
Lesz benne krumpliúr? -
Thanatos #2 -
csgj #1 Honlap
"Az Iron Man című külső nézetes akciójátékban egy szuperhőst kell alakítanunk, akinek valójában speciális ruházatában van az igazi ereje - a nano suit elődje? A játékmenet során egy egész hadsereg ellen kell felvennünk a harcot, a csatározások pedig nem korlátozódnak le a szárazföldre, ugyanis a levegőben is komoly akrobatamutatványokat kell majd összehoznunk - teszem azt néhány követőrakéta kíséretében. Természetesen komoly fegyverzettel is rendelkezni fogunk, melyekkel nem gyenge pusztítást végezhetünk majd a ránk törő ellenfelek soraiban."
Ezt a "komoly" leírást a PcGurun találtam... Szóval, természetesen muszáj volt készíteni játékot is a képregényből készült filmből :P A SEGA ezt szépen fel is vállalta. Hál'istennek nem az Activision fejleszti, tudjuk milyen vacak adaptációkkal látott már el minket az a csapat (pl. Spiderman). Reménykedjünk benne, hogy a SEGA érti a dolgát (bár egyáltalán nem a kedvenc csapatom, de ez magánvélemény), és jó game lesz. Videók és képek alapján annak tűnik :) Na meg a film is nagyon ütött, aki nem nézte még meg, menjen a moziba! :D