207
Iron Man - The video game
  • JackSparrow88
    Hali, vki segítsen már lécci mer nem indul a játék. Rákatt ikonra, az ablakba beállítom a felbontást aztán launch majd feketeség de aztán ez még 1 perc múlva is így marad. Mi a baj? A konfigom: PIV 3.0 Ghz, 1.5 GB RAM, 7600 GS. Már megpróbáltam másik crackkel is hátha az a baj de a helyzet nem változott. Naon megköszönném a választ...
  • Balumann
    De ebbe az a hülyeség, hogy még célozni is magától céloz :D
  • csgj
    Hullamindegy, ugyanaz, mint a Detonation :P
  • Prince of Máté
    Na már van reloaded verzió is :P
  • csgj
    Hát, ez bizony 100% ps2 átirat, a SEGA bekaphatja! :P De legalább süvít, mint szélvész :D Nem kell hozzá atomerőmű :P Btw, hogy a fenébe van az, hogy csak felbontást és fényerősséget lehet állítani a grafon?!

• Thanatos
    hiába fasza a grafika ha a játékmenet szar..., épp ezt modntam elöbbis, a graf nagyon nem érdekel ha maga a játék jó...
  • DarkSector
    Transformer-nek igenis faxa grafikája volt főleg ehhez képest csak ottis a játékmenettel volt gond.
    Ottis minden más gagyi volt a robotokon kívül, és minden felrobbant, amihez csak hozzáért a robot.
  • Thanatos
    nem a stilusa nem jött be, sőt, néha direkt jó egy kis egyatlan tps hent, szvsz én még iron man-t is tovább vittem mint te :) ettől még konkértan az emlitettek nem jöttek be, ennyi
  • Balumann
    Az más kérdés, hogy a stílusa esetleg nem jött be neked. :) A játék nagyon is jól sikerült filmadaptáció. Nagyon jók a mozgások, sok fajta verekedés módszer, és sok fajta küldetés is van benne, bomba hatástalanítások, meg minden féle, amiknél szintén kell valamilyen kis trükközés.
    Harcnál is, az ellenségeket fel lehet akasztani a lámpára ha van épp a közelbe, akkor gy lehet közlekedni, hogy ilyen oszlopok segítségével tovább ugrani, stb.. Ráadásul gyors játékmód mellett követhető az egész, kamera is jó. Szerintem filmadaptációk esetében egy mintának is lehet venni.
    Nekem egyetlen 1 nem tetszett benne, hogy ilyen főellenségek vannak benne, akiknél ilyen hülyeségeket kell ismételni, mint a Skorpiónál rákellett mászni és a fullánkjával lőni a híd valamijére (már nem emlékszem). Természetesen megütni olyankor nem lehet...
    A Transzformerszt is az ilyen ellenség miatt hagytam abba. Mikor ki kellett nyirni pár ellenséget és akkor jön egy ellenség, akit nem tudok meglőni, sem megütni, sem nekidobni akármit...
    De ettől függetlenül Spidermant is sokáig elvittem, és nagyon élveztem. Én mondjuk a filmet is nagyon szerettem. Transformerst is.

Fantastic Four játék is jobb messze mint ez. Ott haverommal vittem, aztán a hülye kamera nézetek miatt hagytuk abba azthiszem. De az is jó volt egy darabig.
  • Thanatos
    hát nemtom, én az emlitett spiderman 3-tol se voltam elájulva..., nagyon nem, james bondtol szintén nem, viszotn ugyan nem filmadaptácio de a marvel ultimate alliance kifejezeten tetszett, stilusba meg hasonlo csk az ugye inkább "képregény" adaptácio :)
  • Thanatos
    transformers? hát én azzal fele ennyi ideig nem birtam játszani, talán graf minimálisan jobb, de ennyi..., igazábol ezekkel a gamekal kapcs nekem nem a grafal van bajom, ezt elszarom, hanem magával a játékélményel...
  • Balumann
    Hát én nem tudom, játszottam pár filmes adaptációval, csakhogy néhányat felsoroljak. Transformers és amit előbb is említettek, Spiderman 3 - nagyon jó adaptációk, főleg a Spiderman, én csak az ilyen főellenségeket utálom és azért hagytam ezeket is abba, nem tom miért kell olyanokat belerakni. Aztán mi van még, Indiana Jones - nekem nagyon tetszett bár csak kóddal vittem végig, akkor James Bond - ott is voltak nagyon jó részek.
    Ilyen akció stílusban általában jó adaptációk szoktak kijönni. Én a Spiderman 2-t is végigvittem ami tényleg gagyi volt és könnyű. De közel sem annyira mint ez!
    Aki szeret játszani és szeret valamilyen stílust az a gyengébb játékkokkal is el tud lenni. És nem a grafikáról van szó, legyen ilyen grafikája, de azért legalább valami értelmes játék menete lenne, nem az, hogy megnyomom a space-t és egérrel meg előrével repülök, majd arra fele nézek és megnyomom a gombot akkor lelő egy embert, közbe lőnek rám értelmetlenül. Rakétás egyhelyben áll és néz vmerre majd így hirtelen rámfordul és kilő egy rakétát. Akkor még nem lehetett repülni és kikerülni sem (de természetesen hatástalan a ruhára)...

Én is csak azt tudom itt mondani amit DarkSector, nyugodtan kipróbálhatjátok, de ennél még a Spiderman 2 is élvezetesebb :D
  • DarkSector
    Íme az Xbox360 és PS3-as változat képei:
    Iron Man nextgen változat.....
  • DarkSector
    Háát ennyire nem...
    Legalábbis még az animációs rajzfilmek adaptációjára is jobban odafigyelnek.
    Ott van mondjuk az Ice Age 2 mekkorna nagy játék ehhez képest, vagy filmeknél a Transformers is, pedig akkor aszittem ennél nem lehet már rosszabb!
  • Thanatos
    ilyen szar mozis adaptáciot még nem adtak ki? hát azért ez igy nem igaz, "mozis" adaptáciok 90% pont ugyan ilyen hulladék ha nem jobban :)
  • DarkSector
    A két alsó shotot kivéve tanusíthatom hogy ez ingame.
  • DarkSector
    Az utcsó spiderman valóban iszonyat jó lett, és nem csak ehhez képest, hanem úgy általában is.
    Maga a karakter más játékokat megszégyenítően jóra sikerült.
    Ez asszem a harmadik részről készült.
    Képek
  • DarkSector
    Persze mindenki megnézi, hiába mondja bárki bárkinek hogy milyen, mert ugye azt hiszi mindenki, hogy "majd ... na majd nálam..."
    Csak azért a videóval felkészülhet az ember, hogy akkora csalódás azért ne legyen.
  • overlocker
    nah megcsináltam az első 3 pályát de elég volt erre az 1000 évre ez aztán már munka ilyen szart késziteni már tehetség kell komolyan iszonyat fos a graf a Mi a játékmenet az egész sztem a spiderman 2 is egy fokkal jobb volt ezek után kiváncsi leszek az uj Hulk gémre azt csak nm kurják má el.......
  • The Protector
    Na a spiderman gecijó lett.Hála az activisionnak.
  • mama2
    Nekem az utolsó mint filmes játék a Spider-Man 3 jött be de nagyon:).
  • xido
    fúj bammeg ez bammeg:)..anno Spiderman 2-vel ugyanezt játszotta el az Activision...petíciót is láttam mintha,de fülük botját se...hát dugják fel maguknak:)
  • Balumann
    A vigyázz kész szörf az egész jó játék szerintem :B
  • Balumann
    Ritka az ilyen, de most kivételesen egyet értek vele. Szörnyű egy játék lett.
  • Prince of Máté
    Ez pl olyan játék mint a Mézengúz meg a Vigyázz kész szörf :)
    Vicces szar
  • csgj
    Sztem kipróbálhatod, ha gondolod, én is megsasolom. Pénzt persze nem ér ez a game, az tuti... De DarkSector szokott néha túlozni :)
  • Balumann
    Itt nincs szó szar PC portolásról. Ez a játék konzolon is ugyan olyan, csak nézzetek meg videókat. x360-on a grafika jobb (bár inkább csak a felbontás), a játékmenet teljesen ugyan az. AI egyáltalán nincs, a fegyverek meg a mozgások valami iszonyatosan gyengék.
    A legdurvább az elején a lángszóró. A dobozok meg az ajtó így felrobban tőle. Aztán ha nem pontosan az ellenségre célzok akkor hiába megy arra is csóva meg se kottyan, ha eltalálom de csak kicsit akkor full piros lesz, aztán meghal. Semmi tovább égés vagy ilyesmi. A repülésről ne is beszéljünk inkább.
  • mama2
    ÁÁÁÁÁÁ megnéztem a bemutatót. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez valami rohadtfos. ez tipikus olyan játék hogy: csinájjunk má a pc-seknek is egy portot, nem érdekes hogy szar, a név úgyis eladja.
  • mama2
    Szóval akkor én se szedjem le? Na mindegy leszedem, hamár elkezdtem.
    Aztán ha nemjó legfeljebb majd boxon(mit kapok én most ezért
  • DarkSector
    Várj inkább szedd elő a szuper máriót és azon edz, mert igy elsőnek nehéz lesz a játék.
  • Prince of Máté
    Én PS2-n és PSP-n toltam, de a 3ik pályánál abbahagytam
    Majd most teszek egy próbát PC-n, de csak a felbontás miatt :D
  • DarkSector
    LOL
    Ez a játék egy vicc. Komolyan mondom a Márió is bonyolultabb és nehezebb volt ettől. Ennél még a Kung Fu Panda is 1000x jobb lett.
    Nézzétek meg ezt a szörnyűséges ingame videót, és nehogy letöltsetek 2.3GB szemetet!!!!!!
    Hang nincs sajna, de nem is fontos.
    Bazzeg a lángszóróval mindenfajta nehézség nélkül végigrohantam a pályán és a lángszoró meg amihez csak hozzáért, mindent megsemmisített, még a vas gerenda halmok is szétrobbantak fél másodperc alatt.
    tán egy 2 éves gyereknek kihívás jelenthet a játék, de csak akkor ha letakarják mindkét szemét, és hátrakötik a kezeit..........
    Az ellenfelek, meg eleve a gagyiság megtestesítői mindenféle téren. Ráadásul túlságossan sok kinézetű ellenfél nincs a pályán.
    Számuk kb az 1-el egyenlő.
    Gondolom ezek valami klónok, mert a fegyverük is ugyanolyan. sőtt még csak meg sem lehet halni szerintem, mert egy karcolást sem tudtak ejteni rajtam, pedig má lassan ágyukkal jöttek a végén, meg a robbanó hordók sem tettek maradandó sérülést a felületeimen, úgyhogy EZ A JÁTÉK EGY HULLADÉK......SŐTT A HULLADÉKOK KIRÁLYA.....ILYEN SZAR MOZIS ADAPTÁCIÓT PC-re MÉG NEM ADTAK KI!
    Vagy max 20 évvel ezelőtt.

Tessék a horrorisztikus bemutató: Iron Man .... avagy a fémhulladék....

A SEGA ..... monnyon le!
  • DarkSector
    Közbe megtudtam, hogy ez csak azt mutatja hogy melyik meghajtóra mennyit tesz fel.
    Az hogy neked mennyi szabad területed van azt nem jelzi!
  • DarkSector
    X360-on szép. nem sima Xbox-on.
  • mama2
    xboxon szép?
  • ghost2
    hogy lehet 2008-ban kiadni ilyen jatekot pc-re?!
    2002 szintu grafikaval ,de azt megtudtak csinalni hogy akadjon :D ,core duo-val
  • DarkSector
    LOL.
    Magyarabbul ezt mondtam az előbb....
    MOTO GP 2008....nem 2007!!!!!!!!!!!
    És PS2 VS PC.........nem PC vs X360!!!!!!!!
  • bajsz
    akkor mégsem igaz a máj.30-ai megjelenés?
    akárhol néztem ez volt.
  • arty
    motogp07-re gondolsz, nem?
    ott a pc és x360 verzio a szolgáltatásokat és a frémrátát nem számitva azonos kinézetű...