Iron Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Na a spiderman gecijó lett.Hála az activisionnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mama2
Nekem az utolsó mint filmes játék a Spider-Man 3 jött be de nagyon😊.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

fúj bammeg ez bammeg😊..anno Spiderman 2-vel ugyanezt játszotta el az Activision...petíciót is láttam mintha,de fülük botját se...hát dugják fel maguknak😊
Balumann
A vigyázz kész szörf az egész jó játék szerintem :B

Balumann
Ritka az ilyen, de most kivételesen egyet értek vele. Szörnyû egy játék lett.

Prince of Máté
Ez pl olyan játék mint a Mézengúz meg a Vigyázz kész szörf 😊
Vicces szar

Sztem kipróbálhatod, ha gondolod, én is megsasolom. Pénzt persze nem ér ez a game, az tuti... De DarkSector szokott néha túlozni 😊
Balumann
Itt nincs szó szar PC portolásról. Ez a játék konzolon is ugyan olyan, csak nézzetek meg videókat. x360-on a grafika jobb (bár inkább csak a felbontás), a játékmenet teljesen ugyan az. AI egyáltalán nincs, a fegyverek meg a mozgások valami iszonyatosan gyengék.
A legdurvább az elején a lángszóró. A dobozok meg az ajtó így felrobban tõle. Aztán ha nem pontosan az ellenségre célzok akkor hiába megy arra is csóva meg se kottyan, ha eltalálom de csak kicsit akkor full piros lesz, aztán meghal. Semmi tovább égés vagy ilyesmi. A repülésrõl ne is beszéljünk inkább.

mama2
ÁÁÁÁÁÁ megnéztem a bemutatót. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez valami rohadtfos. ez tipikus olyan játék hogy: csinájjunk má a pc-seknek is egy portot, nem érdekes hogy szar, a név úgyis eladja.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Szóval akkor én se szedjem le? Na mindegy leszedem, hamár elkezdtem.
Aztán ha nemjó legfeljebb majd boxon(mit kapok én most ezért<#miaz>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DarkSector
Várj inkább szedd elõ a szuper máriót és azon edz, mert igy elsõnek nehéz lesz a játék.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Én PS2-n és PSP-n toltam, de a 3ik pályánál abbahagytam<#idiota>
Majd most teszek egy próbát PC-n, de csak a felbontás miatt 😄

DarkSector
LOL
Ez a játék egy vicc. Komolyan mondom a Márió is bonyolultabb és nehezebb volt ettõl. Ennél még a Kung Fu Panda is 1000x jobb lett.
Nézzétek meg ezt a szörnyûséges ingame videót, és nehogy letöltsetek 2.3GB szemetet!!!!!!
Hang nincs sajna, de nem is fontos.
Bazzeg a lángszóróval mindenfajta nehézség nélkül végigrohantam a pályán és a lángszoró meg amihez csak hozzáért, mindent megsemmisített, még a vas gerenda halmok is szétrobbantak fél másodperc alatt.
tán egy 2 éves gyereknek kihívás jelenthet a játék, de csak akkor ha letakarják mindkét szemét, és hátrakötik a kezeit..........
Az ellenfelek, meg eleve a gagyiság megtestesítõi mindenféle téren. Ráadásul túlságossan sok kinézetû ellenfél nincs a pályán.
Számuk kb az 1-el egyenlõ.
Gondolom ezek valami klónok, mert a fegyverük is ugyanolyan. sõtt még csak meg sem lehet halni szerintem, mert egy karcolást sem tudtak ejteni rajtam, pedig má lassan ágyukkal jöttek a végén, meg a robbanó hordók sem tettek maradandó sérülést a felületeimen, úgyhogy EZ A JÁTÉK EGY HULLADÉK......SÕTT A HULLADÉKOK KIRÁLYA.....ILYEN SZAR MOZIS ADAPTÁCIÓT PC-re MÉG NEM ADTAK KI!
Vagy max 20 évvel ezelõtt.

Tessék a horrorisztikus bemutató: Iron Man .... avagy a fémhulladék....

A SEGA ..... monnyon le!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Közbe megtudtam, hogy ez csak azt mutatja hogy melyik meghajtóra mennyit tesz fel.
Az hogy neked mennyi szabad területed van azt nem jelzi!

DarkSector
X360-on szép. nem sima Xbox-on.

mama2
xboxon szép?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ghost2
hogy lehet 2008-ban kiadni ilyen jatekot pc-re?!
2002 szintu grafikaval ,de azt megtudtak csinalni hogy akadjon 😄 ,core duo-val

DarkSector
LOL.
Magyarabbul ezt mondtam az elõbb....
MOTO GP 2008....nem 2007!!!!!!!!!!!
És PS2 VS PC.........nem PC vs X360!!!!!!!!

akkor mégsem igaz a máj.30-ai megjelenés?
akárhol néztem ez volt.

arty
motogp07-re gondolsz, nem?
ott a pc és x360 verzio a szolgáltatásokat és a frémrátát nem számitva azonos kinézetû...

Forza.

DarkSector
Jah és nézzétek meg PS2-re meg mondjuk pc-re a MotoGP 2008-at.
Vagy pc-re és mondjuk Nextgen konzolokra a Karib-tenger kalózai 3-at.
Na ekkora eltérés van kb.

DarkSector
Eredeti így néz ki -> Iron Man xbox360

DarkSector
Nemkell mgköszönni.
Ez PS2-es verzió.
Az eredeti nem ilyen.
Vagyis szépre csinálták, csak nem a szebb változat lett átportolva PC-re.

The Protector
Képet vki a pc-sbõl!!!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

overlocker
nah azért most gyorsan torrenrõl leszedem

Balumann
Mármint nemtom melyik játéknál volt, hogy kellett a C-n hely, de ott kiírta. Itt nem írt ilyet.

Balumann
Miután leOKoztam, utána rámentem h install és feltelepítette. D-re tettem természetesen, nincsen hozzáférési jog korlátozva. Egyébként ott is kiírta, hogy C-re kell annyi hely, itt nem írja.
Tehát nincs gond, csak nem értem miért írta ezt ki.

Ez a játék igen gyenge lett.

Shiwo
valszeg beleutottál 1 olyan "bakiba" mint amit annó nem is tudom mellik játék készítõi követtek el..miszerint telepíthetted ugyan d vagy egyéb meghajtóra, de elötte a c-re csomagolta ki magát..tehát ha a c-n nem volt annyi hely, amennyit eredetileg akart, akkor tökmindegy mennyi helyed volt a többin, nem tudtad telepíteni..és azt sem tartom lehetetlennek, hogy a nagy csomagolgatása közben több helyet igényelne, mint amennyit elfoglal feltelepülve, láttam már olyanra is példát..szerintem a c-n próbálj meg helyet felszabadítani..

esetleg másik eset, ha valami hüle hozzáférési jogok miatt nem irhat a c-re, s a telepítõ ezt úgy érzékeli, hogy nincs hely (mintha a dvd-re akarnád telepíteni..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ha megnézed bármelyik meghajtóra tehetné... mindegyiken van 2,5 giga hely.
overlocker
áhh én ezért sehol se fizetek elõ de még torrentrõl se szedem le elég a fos képek meg a nevetségesen gagyi videok(gameplay) kösz SEGA remélem a hulk gém jobb lesz mert ez nagyon nagyon gyenge

DarkSector
Háát ha nem a D-re akartad tenni akkor valóban nincs helyed....

Balumann
Hmm, nekem kiadott egy ilyet mikor rámentem a telepítésre, bár utána rányomtam az okra és elkezdte telepíteni. Jól értem, ez azt mondja, hogy nincs elég helyem?

Ez egy humanoidvégtermék....
iszonyat gagyi lett , fúúúúúúúúúúúúújj <#zavart2><#falbav> plazmán a ps2 verzió is szebben néz ki

Megmondtam... #52 De azért lehúzom majd, ha lesz crack-es, mûködõ verzió. Csak mert bírtam a filmet 😛
CalebJoe
Sajnos jól tippeltem, azt írják az Nforce-on, hogy PS2 átirat ezt megint beszoptuk.
DarkSector
háát nemcsodálnám.
Volt már erre példa.

1ik dt-vel sem hajlandó elindulni 😞
CalebJoe
Remélem ez nem PS2 átirat már a mérete miatt, mert akkor bekaphatják a készítõk.
DarkSector
Lehet hogy trója gyüjtemény???

DarkSector
Jah én is röhögtem ezen a 2.5 GB-on.
Már egy sakk vagy kártyajáték van ekkora mint ez.

Törölt felhasználó
Iron.Man-DETONATiON
ez már jó lesz.
arty
idióta ...

Forza.

Úgy van, reklámozd csak a kedvenc warez oldaladat! <#wilting> És különben is, a kommented alatt közzé lett téve, hogy nuke verzió. FAKE!!
Törölt felhasználó
<#banplz>
Ezaz vegre megjelent, es en mar töltöm is a kedven oldalamrol Nemsokara lejon (600k/s-el jon), majd irok a tapasztalataimrol😊
Törölt felhasználó
Nuke Iron_Man_CLONEDVD-PROCYON
Prince of Máté
Ja és 2,5 giga...
Kb Ps2 monitoron :/

overlocker
nah mglátjuk de nforce forumon csak szart irnak rola... sok reményt nm fûzök..... én nem az incredible hulkra(PS2) hanem a pc verzios hulkra ami sztem naon nm volt jo

Törölt felhasználó
Iron Man CLONEDVD-PROCYON