Iron Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
az a baj hogy a legtöbb játékot ,lebutítják' de azért (is) mert akkor sokan nem vennének boxot meg ps3-at, mert például ha már pc-re is ugyanaz az eredeti verzió lenne minek vennénk boxot?
(szóval a boxos verzió jobb)<#wink>#wink>
Iron Man new gameplay and character pack: Lecseréli a karaktereket, a mozgásokat, a pályákat, meg kb mindent. Akkor lenne esélye a játéknak.
Iron Man PC HD patch:A játékban lévõ összes textúrát kicseréli a next gen konzolokban lévõkre.
<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A patch-ben szereplõ fõbb változások:
* néhány SCSI DVD meghajtóval való kompatibilitási probléma javítva
* Billentyûkiosztás megváltoztatva, ajánlatos a mentett állás betöltése után újból beállítani a billentyûkiosztást
* több gamepad támogatása
* néhány küldetésben a framerate (FPS) növekedett
* számos kisebb bug javítása
na, ezután tutti játék lesz :D
Forza.
Ha tényleg ilyen a játék, akkor mi ez a videó? Ez egy másik game?
VIDEÓ
Jah, és nálam is valami feketéseget hoz elõ, várok 10 percet, és még mindig semmi. pf
nekem angol verza volt, filléres áron vettem(999ft) és mivel egy idõ után nem indult el a gépemen kollegának ajándékoztam :( pedig most megnézném - csak lehet csalodás lenne...
Forza.
Nem akarok OFFolni, de muszály megkérdeznem, hátha te tudod a játékról:
billentyûk között van egy olyan, hogy tractor beam. Na most az mifene?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt van pár, a Crysist megszégyenítõ grafkájú játékból:
Magas felbontású textúrák:
Dinamikus árnyékok:
Hatalmas bejárható területek:
Fényhatások:
Szinte élõ AI:

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Szó szerint olyan a grafika mint egy 2002-es játéknál, csak újabb efekttel.
Elsõre nekem is hülyeségnek tûnt a játék elsõ pályája h lángszóróval rohangálsz, de a filmben is így volt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval ennyit az optimalizálásról és az "értékes" adatról a játékban.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.