207
Iron Man - The video game
-
#207 PC-re mikorra várható az Iron Man 2? Vagy ki sem fog jönni? -
#206 2. rész lesz PCre? -
ati95 #205 Vagy annyit hogy az engine.ini file bol valaki ki masolja ami oda van irva és azt ide beilleszti én meg utána kimásolom. -
ati95 #204 legyszives valaki küldje mar el. Vagy ha tudja valaki hogy hol szerezhetem meg akkor irja le. köszönöm -
ati95 #203 Valaki eltudna küldeni nekem ezt a fájlt:engine.ini az Iron Man-böl. E-Mail cimem:[email protected] -
#202 Mind2 szar. De a PCs az azért ilyen, mert az a PS2es verzió átirata és nem az X360/PS3asé. -
roli33 #201 összehasonlítottam pc-n és xbox 360-on
az a baj hogy a legtöbb játékot ,lebutítják' de azért (is) mert akkor sokan nem vennének boxot meg ps3-at, mert például ha már pc-re is ugyanaz az eredeti verzió lenne minek vennénk boxot?
(szóval a boxos verzió jobb) -
csgj #200 Sztem a Voodoo 1-es is megfelel neki :P -
dopki88 #199 hy szerintetek müködne Geforce 5500 as video kártyán -
#198 Ugyanaz. -
#197 Hát nem tom, de ez a PC-re kiadott verzió is ilyen PSP szintü. -
#196 A PSP-s verzió jobb? -
#195 Igazad van, valóban az lett volna a legjobb. A film egész jó lett, egy Transformershez képest csodás. Még a játék is simán lehetett vona jó, sőt. Minden adott volt hozzá. Látványos helyek, rakat effektet bele lehetett volna tenni a fegyverek miatt, manapság ez is a divat, kész karakterek, történet meg minden. De nem, ők kiadtak egy játékot, ami méltóan foglalhat el fontos helyet a világ legszarabb játékai között. -
#194 Jah, ezt úgy ahogy van nem kellett volna kiadni. Grafika az nekem jó lenne, a többivel van gond. -
#193 Én inkább annak, ha meg sem jelent volna :D -
#192 Én inkább ilyet:
Iron Man new gameplay and character pack: Lecseréli a karaktereket, a mozgásokat, a pályákat, meg kb mindent. Akkor lenne esélye a játéknak. -
#191 jobban örülnék egy ilyennek:
Iron Man PC HD patch:A játékban lévő összes textúrát kicseréli a next gen konzolokban lévőkre.
-
#190 131 megás patch
A patch-ben szereplő főbb változások:
* néhány SCSI DVD meghajtóval való kompatibilitási probléma javítva
* Billentyűkiosztás megváltoztatva, ajánlatos a mentett állás betöltése után újból beállítani a billentyűkiosztást
* több gamepad támogatása
* néhány küldetésben a framerate (FPS) növekedett
* számos kisebb bug javítása
na, ezután tutti játék lesz :D -
#189 X360-os verzió 13e. -
#188 Képek alapján legalább egy spiderman the movie féle játékra lehetne számítani. ez tényleg durva, hogy ennyiért próbálják eladni. -
#187 LINK -
#186 Aha, néztem egy PC rewievet is. Ezt nem értem. Ez a játék majdnem 9000 FT a Galaxisnetnél? pf -
#185 Ez az X360/PS3-as verzió. Azon szép, de továbbra is szar. -
#184 már nem azért, de ez mi?
Ha tényleg ilyen a játék, akkor mi ez a videó? Ez egy másik game?
VIDEÓ
Jah, és nálam is valami feketéseget hoz elő, várok 10 percet, és még mindig semmi. pf -
#183 Az a játék nem nagyon lehet csalódás szerintem. A graf nagyon gyenge, de maga a játék ritka jó. Én az árára már nem emlékszem, nagyon rég volt. Valami PCs újság mellé volt. -
#182 jujjjderégen volt... asszem azzal megjelölni lehetett célpontot, de nem rémlik h ezt hogyan lehetett kihasználni :)
nekem angol verza volt, filléres áron vettem(999ft) és mivel egy idő után nem indult el a gépemen kollegának ajándékoztam :( pedig most megnézném - csak lehet csalodás lenne... -
#181 Végre valaki, aki ismer. Gecijó, egyik legjobb játékom, a maga idejében nagyon jó volt (nem mondom, ma is aláz élményben jó sok szart). Nekem magyar szinkronosan van meg, csak el van csesződve. De mióta felpatcheltem, azóta enged billentyűt megváltoztatni és DXben is tud renderelni :)
Nem akarok OFFolni, de muszály megkérdeznem, hátha te tudod a játékról:
billentyűk között van egy olyan, hogy tractor beam. Na most az mifene? -
#180 shogo mobile armort végignyomtam. AZ jó játék !!!!! :D -
#179 Kipróbáltam. Bánom. Van egy jó kis játékom. Elég régi, asszem 1998-ban készült (Shogo). Na az jutott eszembe, amikor megpillantottam a várost a második pályán. Csak ott nem voltak lebegő épületek. 10-ből kb -3 pontot adok neki. -
#178 tyhűwazze.. az kemény :D -
#177 oh... még az én gépemen is képes 1-2 helyen szaggatni... :D -
#176 Remek képaláírások. -
#175 úúúúr isten...mondtátok hogy randa, de hogy ennyire..ilyen grafot szerintem még a jó öreg voodoo 1-esemnek is elkellene vinnie -
#174 Ez a sorozat egy ütős ellenkampány a pc verzióhoz :D
atyaég -
#173 Na jól van, inkább letöröltem a picsába. Végülis egy ideig elszórakoztam vele és még ingyen is volt, szal nem számít már... -
#172 Köszönöm.Hát ez ultrafos. -
#171 Borzalmas :) -
#170 Dehogynem...
Itt van pár, a Crysist megszégyenítő grafkájú játékból:
Magas felbontású textúrák:
Dinamikus árnyékok:
Hatalmas bejárható területek:
Fényhatások:
Szinte élő AI:
-
#169 Pár képet nem rakna vki a pc-s ből. -
#168 Tom szar game de én mégis jáccok vele azér és az uccsó pályát nemtom sehogysem meg csinálni: ott vok amikor egy csomó ellenség jön és elkezdik lőni az épületeket amiben a csaj is van. Én szinte lelövök mindenkit, nézem a radaron is h hol vannak az ellenségek és mégis kis idő után kiírja h meghalt a csaj és vége. Mi a f*szt kell ott csinálni?? Lécci segítsen vki(amúgy le is törölhetném mer nincs kiírva a játék de azért mégse a legvége előtt kéne ezt megtenni ha eddig nem tettem meg)