207
Iron Man - The video game
-
#87 Jah és nézzétek meg PS2-re meg mondjuk pc-re a MotoGP 2008-at.
Vagy pc-re és mondjuk Nextgen konzolokra a Karib-tenger kalózai 3-at.
Na ekkora eltérés van kb. -
#86 Eredeti így néz ki -> Iron Man xbox360 -
#85 Nemkell mgköszönni.
Ez PS2-es verzió.
Az eredeti nem ilyen.
Vagyis szépre csinálták, csak nem a szebb változat lett átportolva PC-re. -
#84 Képet vki a pc-sből!!!!! -
#83 nah azért most gyorsan torrenről leszedem -
#82 Mármint nemtom melyik játéknál volt, hogy kellett a C-n hely, de ott kiírta. Itt nem írt ilyet. -
#81 Miután leOKoztam, utána rámentem h install és feltelepítette. D-re tettem természetesen, nincsen hozzáférési jog korlátozva. Egyébként ott is kiírta, hogy C-re kell annyi hely, itt nem írja.
Tehát nincs gond, csak nem értem miért írta ezt ki.
Ez a játék igen gyenge lett. -
#80 valszeg beleutottál 1 olyan "bakiba" mint amit annó nem is tudom mellik játék készítői követtek el..miszerint telepíthetted ugyan d vagy egyéb meghajtóra, de elötte a c-re csomagolta ki magát..tehát ha a c-n nem volt annyi hely, amennyit eredetileg akart, akkor tökmindegy mennyi helyed volt a többin, nem tudtad telepíteni..és azt sem tartom lehetetlennek, hogy a nagy csomagolgatása közben több helyet igényelne, mint amennyit elfoglal feltelepülve, láttam már olyanra is példát..szerintem a c-n próbálj meg helyet felszabadítani..
esetleg másik eset, ha valami hüle hozzáférési jogok miatt nem irhat a c-re, s a telepítő ezt úgy érzékeli, hogy nincs hely (mintha a dvd-re akarnád telepíteni..) -
o0tomy0o #79 Ha megnézed bármelyik meghajtóra tehetné... mindegyiken van 2,5 giga hely. -
#78 áhh én ezért sehol se fizetek elő de még torrentről se szedem le elég a fos képek meg a nevetségesen gagyi videok(gameplay) kösz SEGA remélem a hulk gém jobb lesz mert ez nagyon nagyon gyenge -
#77 Háát ha nem a D-re akartad tenni akkor valóban nincs helyed.... -
#76 Hmm, nekem kiadott egy ilyet mikor rámentem a telepítésre, bár utána rányomtam az okra és elkezdte telepíteni. Jól értem, ez azt mondja, hogy nincs elég helyem?
-
theodor #75 Ez egy humanoidvégtermék.... -
timantes #74 iszonyat gagyi lett , fúúúúúúúúúúúúújj plazmán a ps2 verzió is szebben néz ki -
csgj #73 Megmondtam... #52 De azért lehúzom majd, ha lesz crack-es, működő verzió. Csak mert bírtam a filmet :P -
#72 Sajnos jól tippeltem, azt írják az Nforce-on, hogy PS2 átirat ezt megint beszoptuk. -
#71 háát nemcsodálnám.
Volt már erre példa. -
ricsa008 #70 1ik dt-vel sem hajlandó elindulni :( -
#69 Remélem ez nem PS2 átirat már a mérete miatt, mert akkor bekaphatják a készítők. -
#68 Lehet hogy trója gyüjtemény??? -
#67 Jah én is röhögtem ezen a 2.5 GB-on.
Már egy sakk vagy kártyajáték van ekkora mint ez. -
#66 Iron.Man-DETONATiON
ez már jó lesz. -
#65 idióta ... -
csgj #64 Úgy van, reklámozd csak a kedvenc warez oldaladat! És különben is, a kommented alatt közzé lett téve, hogy nuke verzió. FAKE!! -
#63 -
asusaudio #62 Ezaz vegre megjelent, es en mar töltöm is a kedven oldalamrol Nemsokara lejon (600k/s-el jon), majd irok a tapasztalataimrol:) -
#61 Nuke Iron_Man_CLONEDVD-PROCYON [not.working.in.latest.daemon.tools.like.said.in.nfo] -
#60 Ja és 2,5 giga...
Kb Ps2 monitoron :/ -
#59 nah mglátjuk de nforce forumon csak szart irnak rola... sok reményt nm fűzök..... én nem az incredible hulkra(PS2) hanem a pc verzios hulkra ami sztem naon nm volt jo -
#58 Iron Man CLONEDVD-PROCYON
-
#57 a hulk szvsz nagyon rendben volt :)
a pokember2 pc verzio viszont tényleg durva án volt szar
viszont pokember3 vagy a Marvel Ultimate Alliance szép volt, kb mint az x360 verzio! szvsz van még remény :) -
#56 hát ez biza ujabb fos lesz mint anno a pokember 2 gém vagy a fantastic four vagy a hulk volt -
#55 Nem. -
mistermiskolcz #54 Ma se lesz belőle semmi? -
mistermiskolcz #53 Sega nem szeret minket :( -
csgj #52 Direct2drive-on már szedhető, szóval kijött. :) Egy fórumon láttam is róla képet, és, sajnos úgy néz ki, hogy ez egy ps2 port lesz :S Simán portolhatták volna az xbox360 verziót is, de nem... Magyarán kb olyan csúnya lesz a játék, mint a második Pirates of the Caribbean game. Az is sokkal jobban nézett ki nextgen konzolon. Persze, ki kell cs*szni a pc-sekkel :S
Ja, és a mérete is arra utal, hogy ps2 port... Csupán csak 2 giga. -
adammmmmmm #51 Asszem -
adammmmmmm #50 Az. -
xido #49 Transformers? -
csgj #48 Gun Metal?