Iron Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a hulk szvsz nagyon rendben volt 😊
a pokember2 pc verzio viszont tényleg durva án volt szar

viszont pokember3 vagy a Marvel Ultimate Alliance szép volt, kb mint az x360 verzio! szvsz van még remény 😊

Forza.

overlocker
hát ez biza ujabb fos lesz mint anno a pokember 2 gém vagy a fantastic four vagy a hulk volt

Fehercsoki
Nem.

Ma se lesz belõle semmi?

Sega nem szeret minket 😞

Direct2drive-on már szedhetõ, szóval kijött. 😊 Egy fórumon láttam is róla képet, és, sajnos úgy néz ki, hogy ez egy ps2 port lesz :S Simán portolhatták volna az xbox360 verziót is, de nem... Magyarán kb olyan csúnya lesz a játék, mint a második Pirates of the Caribbean game. Az is sokkal jobban nézett ki nextgen konzolon. Persze, ki kell cs*szni a pc-sekkel :S

Ja, és a mérete is arra utal, hogy ps2 port... Csupán csak 2 giga.
Asszem
Az.
Transformers?<#idiota>
Gun Metal?
Engem nem fogot meg ez a játék. Egy másik játékra emlékeztet ( a videók alapján) ahol egy robottal kell ezt azt lerombolni. Az a robot képes repülõvé változni és a fegyverzetét is lehet javítani. A címe nem ugrik be.
Szerintem meg csak holnap
😄
Törölt felhasználó
Szerintem már csak órák kérdése.
Fehercsoki
Eddig még nemláttam sehol...

Igaz.
Elvileg ma jön a game pc-re, igaz?

arty
ez a filmbõl van, offtopik! 😄

ingame képei senkinek nincsenek? 😄

Forza.

-tRs-Landor

Mindenki félreérthet dolgokat... Még te is, nagyokoskám.
jó hogy leesik <#hehe>

-tRs-Landor

Jó, bocsánat, csak azt hittem, hogy az autós game van külön írva, és te is csatlakozni akarsz az offoláshoz 😛 Tényleg külön van írva az Iron Man... Írok is modiknak.
Shiwo
nem is vitattam, hogy a képregényhõs topikja, de ha annyira lámának tartasz, hogy ne jöttem volna rá az elsõ kommentbõl, akkor nézz már utána hogy egybe vagy külön írják a nevét..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

John Cena

legyen valami ON ON témaXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

5. pálya milyen kurvanehéz volt már.. <#wilting><#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+fav, amíg off(road)topic :Ð

-tRs-Landor

Prince of Máté
kinnt van PSP-re is! 😄

John Cena
fórum / Játékosok fóruma >> Ironman - The video game
Szeritnem jogos

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

arty
ontopik hsz-ek hijján vhogy fenn kell tartani az érdeklõdést 😄

Forza.

Csakhogy ez a képregényhõsös IRONMAN játék topicja.... Nem egy õsöreg autós játéké...
reaper4
tényleg zsíír volt 😄 mi is sokat toltuk annó 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ProGabe
micsoda?nem fogod letölteni?a készítõk bizony nagyon mérgesek lesznek rád... <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wahh!
istenkirály játék!!!44 jézusom menyit toltuk 286oson <#eljen><#eljen>
a 20megás vinyómon még rajtavan!! <#hehe>

-tRs-Landor

Shiwo
átkéne iratni egy modival a címet "iron man" -ra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

arty
upsz! namég1x:

Forza.

arty
nemnem, ez egy full ingyenes autos game:

KLIKK a teljes verzióért

mennyit nyomtuk anno, huh... 3 player egyszerre!!! 😊

Forza.

Pepsi Twist
hmm

már van ilyen nevezetû játék... asszem valami lövöldözõs mászkálós II. vh-s kijútos Half life tipusú... nem tom de jáccotam vele még talán 2004 vagy ilyesmi tájba...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Morphin
Én pedig most jöttem haza a Moziból XDDD
Nekemis nagyon tetszett...színvonalas volt, bár néztem volna még a harcot egy darabig 😛

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Prince of Máté
A film gondoltam hogy jó, majd megnézen én is!

ChuckyHUN
Most jöttem haza a moziból.
KEGYETLEN NAGY FILM!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Fehercsoki
Szerintem szar játék a pcset lese fogom tölteni...

Istencsászár
Természetesen azt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Xbox360 demot, azt azért tedd hozzá, nehogy páran azt higgyék, hogy van PC-s demo is...
Istencsászár
Demot kipróbáltam, azért irtam azt amit😊 ez a gém egy vicc.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sztem Ironman-t nem(csak) a 10 éves gyerekek csípik... Én azért várom a gamet. Vmi kell addig, amíg meg nem jelenik a Mass Effect. 😄
Istencsászár
Ez is egy reklám játék, zéró tartalommal, idejétmúlt grafikával, idétlen irányítással, vicces és kidolgozatlan mozgásokkal... közepes alá, alá, de csak az azért mer ájrönmen, 10 éves gyerekek ellesznek vele.

kulabácsi
Zooey Deschanel játszik benne?? ha nem akkor nem is nézem meg 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fehercsoki
Ok már töltöm a ps2est van benne free-roam mint a transformersbe vagy a supermanbe?Tehát lehet szabadon csak repülni?

Prince of Máté
neten még csak X-360ra és PS2-re láttam!

Fehercsoki
Már kinntvan ps2-re?😛És pcre?

én is ps2n toltam , szép grafika , de ÉRDEKES egy játék...

Prince of Máté
Hát ne számítsatok tökéletesre, kb mint egy átlagos filmjáték.