Iron Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pokember2 pc verzio viszont tényleg durva án volt szar
viszont pokember3 vagy a Marvel Ultimate Alliance szép volt, kb mint az x360 verzio! szvsz van még remény 😊
Forza.
Ja, és a mérete is arra utal, hogy ps2 port... Csupán csak 2 giga.
😄

-tRs-Landor
-tRs-Landor
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
istenkirály játék!!!44 jézusom menyit toltuk 286oson <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
a 20megás vinyómon még rajtavan!! <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
KLIKK a teljes verzióért
mennyit nyomtuk anno, huh... 3 player egyszerre!!! 😊
Forza.
már van ilyen nevezetû játék... asszem valami lövöldözõs mászkálós II. vh-s kijútos Half life tipusú... nem tom de jáccotam vele még talán 2004 vagy ilyesmi tájba...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekemis nagyon tetszett...színvonalas volt, bár néztem volna még a harcot egy darabig 😛
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
KEGYETLEN NAGY FILM!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.