Iron Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crysis meg minden felbontásban fut, a monitorod szab neki határt.
Akár 2560*1440-ben is mehet, de ennél magasabbon is!
A játék meg egy nagy szar.
Hidd el, hogy másképp néz ki egy játék egy monitoron mint egy HDTV-n, és ez nem a felbontástól függ. És mint mondtam, játékokban látni csak különbséget nagyobb felbontásnál (ha felére csökkented a monitorod felbontását, szinte biztos nem fogsz különbséget látni ha képeket vagy videót nézel...).
És az X360 tudtommal nem támogatja a full HD-t, vagy legalábbis játékok 720p-ben vannak, míg pl. a Crysis tudtommal megy már 1080p -s felbontásban is... Úgyhogy meglehet nézni, hogy mi a szebb, PC vagy X360. Amíg egy monitoron nézitek a PC játékokat, x360 játékokat meg HDTV-n addig az nyilván szebb lesz (nagyobb és a TV kicsit másképpen mûködik).
Hogy egy játéknál nem az a 120 pixel fog majd dönteni.....mert ugye az Iron-man még 2540-esben is szar.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Max ha elbasszák a portolást.
PL Gears of War ami eszméletlen jóra sikerült.
Az a rész az elejefelé, mikor a nagy dög megöli a kopasz parancsnokot, s legelõször találkoztok a berserk-el, na ott meg lehet nézni jól, mert tudtommal a videóban az x360-as grafika látszódik irányítást megkapva meg a pc-s.
Az egy dolog hogy kb 1 év van a két verzió közt, de mindegyik PC-s játék több hónapot csúszik, úgyhogy nem látom akadályát, hogy minimum ugyanolyan faxára portolják át...........
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Felbontásról annyit, hogy 19 colos monitornál is mindenki mondja, hogy érdemes 1280x1024-ben használni, hát én képeknél meg videóknál meg ilyeneknél egyáltalán nem látok különbséget. Játékoknál van érdekes módon különbség, pedig az már 1024x768 -ban sem lehet érzékelni pixeleket. Illetve hdtv-knél van kicsi elmosás is, hogy a hagyomás adás is nézhetõ legyen (mert különben igen nagy kockák lennének).
A konzol átiratok amiket így gyorsan átírnak azok szebbek konzolon, meg ott a legszebb grafikát tudják kihozni amit a hardver bír.
Én egyébként biztos vagyok benne, hogy a Crysis például full HD-n is megy, és egy full HD-s tv-n sokkal szebb mint bármelyik konzolos játék.
Nagyobb TV-knél számít a felbontás is, kisebbeknél nem annyira.
Egyébként meg, nekem a Karib tenger kalózai így is nagyon tetszett. Gondolom a játék ugyan olyan x360-on is, akkor meg inkább legyen gyengébb grafika, és legalább ne attól kelljen félnem ,hogy akadni fog...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Egyszerûen másképpenn programozzák a játékokat.
Ennyi az egész.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ez mind a fejlesztõkön múlik.
természetesen ez nem vonatkozik az elb*szott portokra, amilyen a fifa vagy a karibtenger vagy épp a vasember 😊 itt nema technikai tudás miatt randább az egyik a másiknál, hanem a fejlesztõ/kiadó döntése miatt
Forza.
Amúgy konzolon minden játék szebb mint PC-n nem? Ja és még egy filmbõl játékadaptáció ami bejött nekem:Harry Potter és a Fõnix Rendje.
Hát az valami nagyon jó volt😄. Ahogy töltés nélkül(!!!) be lehetett járni a roxfortot, az frankó volt. És nekem a grafikája is tetszett. De gondolom X 360-on szebb az is.
És egy kis Off:
A fifa pc-n gagyi, grafikailag, de xboxo gyönyörû( a képeken úgy látszik, páldául itt(mondjuk ez a 07,dehát tökmindegy. Tényleg ilyen szép??😮
Én csak azt mondom, hogy Nextgen konzolhoz képest volt gagyi.
PSN ID.: Beegabor
Ja van még a Karib-Tenger. Mondták hog szar lett, de sztem jóra sikerült, én elvoltam vele(erre kihatott/kihat a nagy POTC rajongásom is).
Hát hogy a hulk milyen lesz azt nem tom. Képekrõl ítélve nekem tetszik(grafikája biztos).
Nem is értem hogy miért....<#pias>#pias>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ottis minden más gagyi volt a robotokon kívül, és minden felrobbant, amihez csak hozzáért a robot.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Harcnál is, az ellenségeket fel lehet akasztani a lámpára ha van épp a közelbe, akkor gy lehet közlekedni, hogy ilyen oszlopok segítségével tovább ugrani, stb.. Ráadásul gyors játékmód mellett követhetõ az egész, kamera is jó. Szerintem filmadaptációk esetében egy mintának is lehet venni.
Nekem egyetlen 1 nem tetszett benne, hogy ilyen fõellenségek vannak benne, akiknél ilyen hülyeségeket kell ismételni, mint a Skorpiónál rákellett mászni és a fullánkjával lõni a híd valamijére (már nem emlékszem). Természetesen megütni olyankor nem lehet...
A Transzformerszt is az ilyen ellenség miatt hagytam abba. Mikor ki kellett nyirni pár ellenséget és akkor jön egy ellenség, akit nem tudok meglõni, sem megütni, sem nekidobni akármit...
De ettõl függetlenül Spidermant is sokáig elvittem, és nagyon élveztem. Én mondjuk a filmet is nagyon szerettem. Transformerst is.
Fantastic Four játék is jobb messze mint ez. Ott haverommal vittem, aztán a hülye kamera nézetek miatt hagytuk abba azthiszem. De az is jó volt egy darabig.
Ilyen akció stílusban általában jó adaptációk szoktak kijönni. Én a Spiderman 2-t is végigvittem ami tényleg gagyi volt és könnyû. De közel sem annyira mint ez!
Aki szeret játszani és szeret valamilyen stílust az a gyengébb játékkokkal is el tud lenni. És nem a grafikáról van szó, legyen ilyen grafikája, de azért legalább valami értelmes játék menete lenne, nem az, hogy megnyomom a space-t és egérrel meg elõrével repülök, majd arra fele nézek és megnyomom a gombot akkor lelõ egy embert, közbe lõnek rám értelmetlenül. Rakétás egyhelyben áll és néz vmerre majd így hirtelen rámfordul és kilõ egy rakétát. Akkor még nem lehetett repülni és kikerülni sem (de természetesen hatástalan a ruhára)...
Én is csak azt tudom itt mondani amit DarkSector, nyugodtan kipróbálhatjátok, de ennél még a Spiderman 2 is élvezetesebb 😄
Iron Man nextgen változat.....
Legalábbis még az animációs rajzfilmek adaptációjára is jobban odafigyelnek.
Ott van mondjuk az Ice Age 2 mekkorna nagy játék ehhez képest, vagy filmeknél a Transformers is, pedig akkor aszittem ennél nem lehet már rosszabb!
Maga a karakter más játékokat megszégyenítõen jóra sikerült.
Ez asszem a harmadik részrõl készült.
Csak azért a videóval felkészülhet az ember, hogy akkora csalódás azért ne legyen.<#whatever>#whatever>