207
Iron Man - The video game
-
#167 Jah az tiszta, de azért egy cseppet talán jobb fogadtatása lett volna, ha legalább szépen szar a játékmenet... -
#166 Értsétek már meg, hogy ugyan olyan a játék konzolon is, nextgen konzolon is csak a grafika jobb. -
#165 Ne bánkódjatok, a 360,ps3 verzió is ugyanolyan szar,attól függetlenül hogy más -
#164 Na azt tudom, én is így vagyok vele!
Szó szerint olyan a grafika mint egy 2002-es játéknál, csak újabb efekttel. -
xido #163 nem is a a szituval van a baj,hanem a pc-re megjelent kivitelezéssel:) -
#162 Na én most jöttem haza a moziból, a film tényleg jó!
Elsőre nekem is hülyeségnek tűnt a játék első pályája h lángszóróval rohangálsz, de a filmben is így volt! -
#161 Ezt akartam énis mondani. -
#160 Tényleg ritka gyenge, most hogy megnéztem. Persze nem töltöttem le azért 2GB-t, hogy megnézzem tényleg szar-e. Nem, 200MB-ot töltöttem le, amiben minden benne volt, nem rip. (Talán csak a videók voltak lebutítva)
Szóval ennyit az optimalizálásról és az "értékes" adatról a játékban. -
xido #159 fórum -
xido #158 azt nézem éppen,nincs-e fóruma vagy emailje a SEGA-nak,ahová poénból egy röpke fuckyou-t lehetne írni:) -
#157 X-360 támogassa az 1080p-t csak nincs rá sok játék...
Crysis meg minden felbontásban fut, a monitorod szab neki határt.
Akár 2560*1440-ben is mehet, de ennél magasabbon is!
A játék meg egy nagy szar. -
#156 Nem igazán értetted mit mondtam. Akkor lehet összehasonlítani egy játékot, ha ugyan azt a játékot kipróbálod egy ugyan olyan HDTV-n vagy monitoron.
Hidd el, hogy másképp néz ki egy játék egy monitoron mint egy HDTV-n, és ez nem a felbontástól függ. És mint mondtam, játékokban látni csak különbséget nagyobb felbontásnál (ha felére csökkented a monitorod felbontását, szinte biztos nem fogsz különbséget látni ha képeket vagy videót nézel...).
És az X360 tudtommal nem támogatja a full HD-t, vagy legalábbis játékok 720p-ben vannak, míg pl. a Crysis tudtommal megy már 1080p -s felbontásban is... Úgyhogy meglehet nézni, hogy mi a szebb, PC vagy X360. Amíg egy monitoron nézitek a PC játékokat, x360 játékokat meg HDTV-n addig az nyilván szebb lesz (nagyobb és a TV kicsit másképpen működik). -
#155 Jah de gondolom érted, hogy mire célzok ezzel.
Hogy egy játéknál nem az a 120 pixel fog majd dönteni.....mert ugye az Iron-man még 2540-esben is szar. -
#154 Pontosabban:
LCD monitor 16:10 -> 1920*1200
LCD TV 16:9 -> 1920*1080 -
#153 Na leszedte, felraktam, kipróbáltam. négy szó:Ez valami írtózatosan szar!!!! -
#152 Nekem 1680x1050-ben fut minden egy full hd tv 1900x1200-as, és 3x ekkora vagy hányszor mint az én monitorom, úgyhogy az én monitoromon biztos nem lenne gyengébb a kép egy játék esetében.
Max ha elbasszák a portolást.
PL Gears of War ami eszméletlen jóra sikerült.
Az a rész az elejefelé, mikor a nagy dög megöli a kopasz parancsnokot, s legelőször találkoztok a berserk-el, na ott meg lehet nézni jól, mert tudtommal a videóban az x360-as grafika látszódik irányítást megkapva meg a pc-s.
Az egy dolog hogy kb 1 év van a két verzió közt, de mindegyik PC-s játék több hónapot csúszik, úgyhogy nem látom akadályát, hogy minimum ugyanolyan faxára portolják át........... -
#151 Ezt akkor tudod igazán megnézni, hogyha a számítógépet is ugyan arra a TV-re kötöd rá amire az x360-at. Ha a számítógépen egy 19 colos LCD-n nézed, az x360 játékokat meg egy 500k feletti HDTV-n akkor biztos hogy szebb... -
#150 A TV-t általában távolabbról nézzük, mint a monitort. Ezért méretükhöz képest a felbontásuk nem olyan nagy, 1280x720 a kisebb HD, és úgytudom x360-nál a játékok is ebben vannak. Grafikánál nem a felbontás számít.
Felbontásról annyit, hogy 19 colos monitornál is mindenki mondja, hogy érdemes 1280x1024-ben használni, hát én képeknél meg videóknál meg ilyeneknél egyáltalán nem látok különbséget. Játékoknál van érdekes módon különbség, pedig az már 1024x768 -ban sem lehet érzékelni pixeleket. Illetve hdtv-knél van kicsi elmosás is, hogy a hagyomás adás is nézhető legyen (mert különben igen nagy kockák lennének).
A konzol átiratok amiket így gyorsan átírnak azok szebbek konzolon, meg ott a legszebb grafikát tudják kihozni amit a hardver bír.
Én egyébként biztos vagyok benne, hogy a Crysis például full HD-n is megy, és egy full HD-s tv-n sokkal szebb mint bármelyik konzolos játék.
Nagyobb TV-knél számít a felbontás is, kisebbeknél nem annyira.
Egyébként meg, nekem a Karib tenger kalózai így is nagyon tetszett. Gondolom a játék ugyan olyan x360-on is, akkor meg inkább legyen gyengébb grafika, és legalább ne attól kelljen félnem ,hogy akadni fog...
-
#149 ja a mostani tvk... azért nem mindenkinek van "mostani tv"-je (sőt). viszont a moncsikat azért (főleg az tft-ket) magas felbontásban hajtjuk. -
#148 Meg ahhoz képest, hogy a mostani tv-k tudják a nagyobb felbontást, meg a monitorok is tudnak 640x480-ba menni, ezért nem hinném, hogy ez meghatározó tényező lenne.
Egyszerűen másképpenn programozzák a játékokat.
Ennyi az egész. -
#147 meg más a felbontás is... amit a monitor meg tud jeleníteni 1 átlag tv-hez képest. így más a kép... -
#146 Ez a konzolokon minden szebb...igaz, de nem azért mert pc-k nem képessek a megjelenítésükre!
Ez mind a fejlesztőkön múlik. -
#145 Dehogyis, azért annyira nem szar, X360-on ilyen HDTV-vel:
-
#144 amikor megjelenik egy konzol, olyankor általában szebbek rajta a játékok, mint az aktuális jó_pécén. telik-mulik az idő és a pc hardverek fejlődnek, pár év után simán jobb grafikára lesznek képesek, mint az aktuális konzolgenerácio ... az konzol életciklusának végefelé pedig kimondottan csunyácskák a játékok pc-s szemmel :)
természetesen ez nem vonatkozik az elb*szott portokra, amilyen a fifa vagy a karibtenger vagy épp a vasember :) itt nema technikai tudás miatt randább az egyik a másiknál, hanem a fejlesztő/kiadó döntése miatt -
csgj #143 Hülyeség. Lehet még szebb játékokat is készíteni PC-re. Lásd Crysis... Csak általában a konzol konverziókat a ps2-ről készítik, mert sokkal egyszerűbb, nyereségesebb, és amúgyis jó kitolni velünk PC-sekkel. :P Másrészt az xbox360 directx9 alapú, habár véglis nem hoz sok újítást a dx10... De semmivel sem szebb grafika megvalósítására képes, mint PC.
-
#142 Hát jah. Xbox360-as verzióbol láttam képeket, ott valami GYÖNYÖRŰ!!!
Amúgy konzolon minden játék szebb mint PC-n nem? Ja és még egy filmből játékadaptáció ami bejött nekem:Harry Potter és a Főnix Rendje.
Hát az valami nagyon jó volt:D. Ahogy töltés nélkül(!!!) be lehetett járni a roxfortot, az frankó volt. És nekem a grafikája is tetszett. De gondolom X 360-on szebb az is.
És egy kis Off:
A fifa pc-n gagyi, grafikailag, de xboxo gyönyörű( a képeken úgy látszik, páldául itt(mondjuk ez a 07,dehát tökmindegy. Tényleg ilyen szép??:O -
#141 Karib tenger.....valakinek jó volt, valakinek nem.
Én csak azt mondom, hogy Nextgen konzolhoz képest volt gagyi. -
csgj #140 Ezt nem hiszem el... B+, átállítottam néhány dolgot az engine.ini-ben, és nem indul a game, mert aztán magától kitörölt belőle mindent :/ -
csgj #139 Akkor inkább nem kapcsolom be :P -
#138 Passz, egy oldalú poligon? Talán arra jó, hogy a nem látható poligonokat nem rakja ki, nem kell kiszámolnia. -
csgj #137 Sőt, az élsimítást is csak ott lehet beállítani :P Btw, mi az a one sided polys? Mármint mit takar, mit állít a grafikán? Mert az iniben ki van kapcsolva. -
csgj #136 LOL, megnéztem az engine.ini fájlt, és van benne olyan, hogy MaxFPS=30 :O Ezt sztem állítsátok át, nehogy már egy ilyen ronda game 30 fps-el menjen :D -
#135 Még a Spider-Man 3-hoz annyit fűznék hozzá, hogy a frafikája is jó volt szvsz, csak atom erőmű kellett neki:D. De azért futott 1024-be nállam:D.
Ja van még a Karib-Tenger. Mondták hog szar lett, de sztem jóra sikerült, én elvoltam vele(erre kihatott/kihat a nagy POTC rajongásom is).
Hát hogy a hulk milyen lesz azt nem tom. Képekről ítélve nekem tetszik(grafikája biztos). -
#134 Huh bocs ezt télleg benéztem.
Nem is értem hogy miért.... -
#133 motogp08 még nem jött ki... tényleg nem értem miről beszélsz -
csgj #132 Igaz, hogy ronda, de legalább Black Sabbath adja a zenét :D Rohadt jó az Ironman-re lángszórózni. -
#131 Azé mondom, hogy meglátásom szerint egy egészséges 2 éves kisgyerek profin levágja az összes ellent percek alatt. csak rátapad az ujjával a lángszórós gombra a billentyűn azt szlalonoznia kell már csak a pályán. -
#130 Ja, vártam rá 2 percet aztán nagysokára bejött. Hát lehet h inkább nem is kellett volna meglátnom h milyen. Affelől smi kétség h könnyű de h ennyire?? Sztem ennél még a szintén nem jóra sikerült transformers - the game is jobb, erre üres DVD-t nem éri meg elhasználnim a megvételről meg ne is beszéljünk... -
#129 Hát nekem elég volt 20 perc játék és lomtár! Azért meg lehetett volna csinálni 100× jobban, a film nekem nagyn tetszett! De ez.... -
#128 Várnom kellett nekem is egy ideig, meg nyomkodtam enter-t meg mindent mire betöltött az a szarkupac