1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Nem vernélek le vele, mert az 1v1 hülyeség. Ha nem 1v1, akkor meg nem csak ellened harcolok. Barathrumnak ugyanaz a szerepe a csapatban, mint hülye gondarnak vagy a kis fíreg rikimarunak. Levadássza a herokat, amig a többiek pusholnak. Pl. gondart vagy rikimarut :-) 1v1-ben meg az image-es herok ellen semmi esélye. (pl slithice)

Barathrum másik felhasználási területe: rikit becsárdzsolja 1 km-ről, a többiek meg agyonverik ward nélkül, mert látják :-)
  • Terensz
    Az csak fun build. Ne vegyél orchidot Barathrumnak :-) Persze a többit se a képről. Amúgy soul burn = +20%damage + silence.

1 heart elég az armlethez, 2 mellett meg maradhat is bekapcsolva. Amúgy az a lényeg, hogy ha támadtok, és tudod, hogy folyamatosan ütni fogsz, akkor kapcsold be. Farmoláshoz is mehet, mert annyi hp-t bőven visszanyersz a vladimirs-sel, amennyit levesz az armlet. (Barathrum egyébként nem annyit sebez, amit kiír a gép. Minden csapása után egy fél mp-cel sebzi a sebességének a 16%-át. ami kb 70 fizikai, így jár érte a hp-szívás.)

Ja, tudtátok, hogy a prophet fa-ketrecéből ki lehet jönni tangóval? (meg blinkkel, meg pl Barathrum-ultival) amúgy lenne kb 5 sec.
  • degenerator
    30 hp-t levesz mp-nként?az szép. ahhoz lega két heart kell, hogy ne haljon meg.

és az a soul burn mire jó? asszem a #427es képen a bara első tárgya csinálja azt.
  • XXLászlóXX
    legegyszerübb hős a dotában csak stunból áll ugy mint a tau csak ahhoz már kell egy kis ész :) ennél meg két gomb és csá mondjuk engem nem vernél le vele :P :D
  • XXLászlóXX
    agha breakernek? omg :D gondolom csak funoltatok
  • XXLászlóXX
    -30hp/sec nem regen :P
  • Terensz
    Ja, az armlet of Mordiggan az tök jó. És nem kimondottan népszerű (amit nem értek). Ha bekapcsolod: +25 str, +40 attack speed, +40 dmg (omg). És kb. 2700-ba kerül. Csak ugye -30 regen/sec. De 1 hp-n megáll. Ja, és ne kapcsold ki, ha üldöznek :-D
  • Terensz
    Nem is imbabréker. Most is kikaptunk :C Pedig már készült az aghanim's scepter...
  • Muki100
    Új tárgy viszonylag, ilyen brutál tanker / hibrid hősöknek való főként, de uszkáron a legviccesebb szvsz
  • degenerator
    mondjuk azt a kezet, ami az inventroyban van, soha nem is használtam, a nevét se tudom.
  • Lammer
    "na ez az a hős, amivel sehogy sem tudok játszani."

na ez az a hos, amit nem szabad megengedni, hogy Terensz bevalassza :D:D:D

...
    ..
    .

bar legutobb szetpwnoltam TeNorbladdel Terensz imbabreakerjet

de vitzet felreteve... szerintem baratrúmot ugy kene hivni, hogy: IMBABREAKER
  • degenerator
    na ez az a hős, amivel sehogy sem tudok játszani.
  • Terensz
    Kommunikációs főiskolán jó kis feladat lenne: magyarázd el egy 70 éves néninek, mit csinál spiritbreaker ultija. Ha nem érti meg, egyes, nincs mese :-)
  • Terensz
    Anyúúúú, védj meg!!4 Gondar megtrackelte a számat :C
  • Muki100
    fordítva egyszerűbb, hook + harap+ rohaszttal. Evés közben is be tudod kapcsolni anélkül hogy megszakítanád.
  • XXLászlóXX
    hát igen pudgeal igen nehéz de nem csak a hook hanem a hook+rohaszt+harap kombó.. az nem mindig jön össze nekem se.. például ha blind hookolok és nem vagyok biztos benne hogy a hook célt ért és huzza nekem a fincsi meatet, akkor az esetek 10%ban ha összejön. a hookolást ritkahamar el lehet sajátítani, igaz én elötte miranával toltam sokat és ugye az ö nyila átmegy a veled lévő egységeken a pudge hook meg ugye a legelsö unitot kapja el aki elé kerül, ezért picit fura volt.. általában noob gamekben szoktam pickelni ha van olyan kedvem, mert ott lehet gyakorolni....jah és Black-_-Lotus pudge videói nem rosszak :)
  • light00
    Örök imba!!! :D
  • Nuki
    Örök kedvenc!!! :D
  • XXLászlóXX

pub skilled game @ kani
    ilyen ha elimbítják a mortit :S ki is lépett három
    alm0st teamkill után
    amugy kanin nincsenek prok, max olyanok akik hiszik hogy azok, ezt elhihetitek ;)
  • XXLászlóXX
    ha vki akar tolni egyet pub gamebe vagy akárhogy az szóljon rám kanin RazR accountra whispeljetek
  • XXLászlóXX
    micsoda sg-s dota közösség :D megríkattok :)
  • Lammer
    Jah! tegnapi wlanos meccs Ferajeknal :D

(elobb en oltem, ez nem er :D)
    LOAL! :D
    Terensz vs En
    egymasmegoles FTW!4!!4
    kicsit hosszu lett a meccs(3v3 volt 1eNber+2bot vs 1eNber+2bot felallasban) mert nem nagyon birtunk egymassal :p aztan nyertem :p
  • Lammer
    btw hajnalban kicsit kockultam Butcherrel... naggggyon tetszik annak ellenere, hogy utalom a melee hosoket :D

jo oke lapi billentyurol eleg nyomi mikrozni... de... valahogy nem jon ossze a rot+hook+dismemeber kombo kellokepen... mindig mellelo meg ilyenek :C
    majd megnezem rendes billentyuvel is, de igy gaz...
    viszont amit ez a srac muvel a butcherrel az tenyleg emberfeletti
    nezzetek vegig! nagyon beteg! art of hooking? ^^
  • Lammer
    Egy kis erdekesseg sracok ;)
    MAGYAR srac nyerte a legujabb 17ik(hsz irasakor) HGC-t a dotaportal.com-on!4!444 (Hero guide contest)
    Faceless Void Guide!

aze nem kis teljesitmeny! (nagy eselyes Baconzilla szokasosan igenyesen megirt Rúzsnájtja elott<-loal kepek )
  • Szeszmester
    A delay reducer a király, azt ismeritek/használjátok?
  • Borgi
    hja hát látod erre nem is gondoltam ^^^
  • Nuki
    Hali! :)
    B.netes vagy kanis vagy?
  • solikka
    Hali dotások most találtam rá erre a fórumra:D
  • Muki100
    Bneten lehet, de kanin nagyon is hasznos.
  • Borgi
    nem akarok beleszolni, de szvsz banlist az égvilágon semmit nem ér. de biztos hangoztattam már ezt ^^
  • Nuki
    Elmagyaráznátok légyszives hogy ez itt mi? :)
  • magus
    ha az approved banlistre gondolsz, azt a programon belül le lehet ötleni vhogy. de nem érdemes, miért érdekelne engem, hogy valami csíra kibannolt egy másik csírát. ki tudja miért lépett ki.
  • Zomil
    no igen én felraktam, de banlistás nem tudom honnan lehet leszedni hozzá és a hivatalos oldal nekem be se jön :S
  • magus
    én wc3banlistet használok

írtam két macrot, hogy könnyebb legyen használni (phrasesbe kell beirni)

f7-re: /ban $lastleaver leaver in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm

f8-ra: $shiftenter $lastbanned is banned for leaving in "$gametitle" after $gametime (now : $state) at $year.$month.$day $time on $realm
  • Zomil
    banlista vezetéséhez mit ajánlotok? honnan érdemes letölteni/frissiteni?

nem csak dota-hoz :)
  • Nuki
    Köszönöm, ez már megvan :)
    De mostmár ez is benn van a könyvjelzőkben.^^
  • Muki100
    http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=499
    ahogy nézem 6.51 de válogass kedvedre
  • Nuki
    Jóa, nekem most esett le... melyik a legutóbbi ai-s map? Mert nekem ha beírom azt dobja ki hogy "page nem található" :(
  • Lammer
    mar reg (Y) :p
  • Nuki
    6.52c verzsön iz áut. (Y)