Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy döntse el mindenki maga, hogy a lothar vs SnY versenyt melyik tárgy nyeri.
Azt tegyük hozzá, hogy árban nincsenek messze. L: 4050 , SY: 5100
Nekem ami egyértelmûen a SY felé billenti a mérleget az a 2 tárgy alapvetõ jelentõsége. A SY erõsít, harcképesebbé tesz és segít utólérni az ellent, mert nagy valószínûséggel erõsebbé tett, mint õ, (õ meg valsz. próbál menekülni pl. egy lotharral:-) ) . Míg a lothar segít menekülni(Pl egy SY birtokos elõl, több-kevesebb sikerrel) és lopakodni (kapsz egy ingyen ütés-lehetõséget). Az egyetlen dolog az SY-ban, amiért nem imba, az orbja. De nagyon látványosan jobb egy str vagy agi hõs, miután megvetted. Amúgy meg mivel ha mondjuk versenyeznénk, én a Slithereen guarddal lennék, 1v1-ben semmit nem is érne ellenem a lothar. Persze ha valaki mondjuk zeusszal van, és nem a Slithereen ellen játszik, annak persze jól jön a lothar idõnként, mert ha mind a 4 núkját ellõtte, akkor nincs sok keresnivalója a harcmezõn, akár haza is mehet. Az meg gyorsabban megvan a lotharral :-) Szóval lehet "noob"-ozni a SY használóit (pl engem), de szerintem az a noob, aki mindig menekül. Ja, slithereennek én sem veszek SY-t, mert minek :-) De pl spiritbreakernek szerintem kötelezõ. Õ plusz sebzést is kap a mvmspd után, 70-re lehet feltornázni a bonust csak ezen skillbõl eredõen.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A SanYi meg egy vicc tárgy. Most hogy kicsit erõsítették is csak pár emberen jó, bár azokon nagyon, de ezzel csak tovább erõsítették a noobok bizalmát benne. Pl. újra elkezdték rakni balának, traxnak, clinkznek stb.
Legalább gyûlnek a könnyû fragek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(amugy lenyomtam)
A sebzésed ugye áll az alapból, és a bónuszból. kb így: (85-97 + 175) A bane legütõsebb képessége az, hogy az alapsebzést (lvl4-en) 120%-kal csökkenti, így lenne a fenti példa szerint 156-158-ra redukálva. De ez nem így van, és ez bug.
(Tegyük mellé a sangeyashát. Azt sosem fogom fikázni, az tényleg az egyik legjobb cucc, közel annyi mvmspeedet ad, + hp-t, +maim, +atkspd, stb. Vagy, ha nagyon kell szaladni: a MoM is tök jó, 2000 pénzért, +az a 70% atkspd sem rossz, hp-szívással egybekötve. És ugyanolyan macerás, mint a lothar, folyton használni kell.)
Amúgy megértem, hogy nem akarod erõsíteni az ellent, de ha már folyton menekülni kell, olyan nagy fordításra nem lehet számítani. Legalábbis elég ritkán jön be. Fõleg akkor nem, ha kidobtál több, mint 4000-et lotharra, míg az ellenfeled esetleg ugyanennyit költött arra, hogy a hõsödet jól agyonverje, mondjuk egy cranium segítségével, mert ugye stunnolva nehéz a lothart használni. De szerintem nem tudjuk egymást meggyõzni, hogy jó, vagy rossz a lothar. Egyszer - gondolom - játszunk majd össznépileg, vagy valami.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy a Lammer elleni meccsem egy lentebb általam fikázott tárgyról beigazolta, hogy mennyire vacak: a linkenrõl. Tök jól hangzik: véd egy varázslatot/20 sec. Ha épp van kedve. Terrorblade ultija cooldownra küldte a linkent, csak épp attól még mûködött a varázslat.
Szóval innentõl: kösz nem veszek vackot 5200-ért. (a regennek a mid/late-ben semmi jelentõsége, a + 15 allstatért meg úgy kicsit drágának gondolom.) Szóval maradok a BKB-nál. Az tényleg mûködik.
Viszont elvileg van egy Linken's Mirror shield nevû rejtett tárgy, 30% esélye van, hogy visszaküld egy varázslatot a feladójának. Az nem hangzik rosszul, mondjuk egy Lion(+aghanim's) ellen 😛
Eszembe jutott a régi naix. Na azt hogy lehetett osztani.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Én elõször játszottam warlord barátunkkal de látok benne alternatívát <#hehe>#hehe> Nem véletlenül látni minden 2. játékban, ez a támadási sebesség az ultijával egyszerûen brutális...
Ezenfelül sniperrel akarok majd hosszabb távon játszani, aki pro sniperrel jöhetnek tanácsok/infók buildre stratégiára 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de, agahnimmal felboostolod az ultiját, ami iszonyú kemény amúgy is. boots, hogy azért legalább mozogni tudjon ne csak sétálgasson, guinsoo, hogy meglegyen a második hex, innentõl kezdve senki sem veri le, akkor van para, ha stunolják, mert akkor hamar széthal, vagy ha van olyan mákja, hogy a ward lerakás és a lefogás között van ideje elmászni.
Amúgy nem a dotában a "bash" lényege a hátralõkés lenne, a dotában a "hátralökõs" verzió egyedül a spiritbreakernek van, annak "greater bash" a neve. Csak hogy nyelvészkedjünk egy kicsit a basholással, stunnolással.
Abban kiegyezhetünk, hogy az "nem bash, csak stun", amit pl. Loalful Spirit castol, úgy kb 600-ról (és ugye nem ér semmit, mert mire odaérne, addig vége a stunnak), de a többi esetben nem követ el hibát az, aki a szinonímák valamelyikét használja :-)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem emlékszem pontosan, de olvastam énis.
amúgy minth aolvastam volna dota forumban egy levezetést, hogy miért jobb az 1 basher mint a 2, vhogy kiszámolták
amúgy dotán fenn van, de most lusta vagyok felmenni 😄
Elsõ esetben a bashnek nem kell stackelnie, de szerintem nem is tud. A craniumnak (bestest!!4) 1.1 sec stunja van, a natural stunos heroknak meg 1, 1.5, 2, 2.5 szokott lenni, de semmiesetre sem 1.1. Így már eleve kizárt a stack. (Egy kocka törökmézet ha megfeszülsz, akkor sem tudsz egy halls-os zacsiba begyömöszölni, pedig mindkettõ édes.) De ez nem baj, mert pl Voidnak 2 craniummal minden csapásánál (szerencsés esetben kb 0.48 sec cd/ütés) van 25% esélye 1 sec stunra képességbõl, ha nem jön be, akkor 30% egy 1.1-es bash-re. (Ez már elvileg stackel)
jó mondjuk logikus, hogy ne isteneket alkosssunk pár itembõl, de szerintem ígyis kicsit túl van bonyolítva oO
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
pl magic resistancenel van dotaban egy idiota rendszer, hogy csak akkor stackelodik a hood barmilyen passive skillel (pl pudge, viper, stb), hogyha elobb teszed ki a hoodot es utana rakod ra a skillt.
Juj de jó, hogy van ilyen topik ;>
+fav
Nem gondoltam ovlna hogy ennyi sg-s dotás van :C
egyszer nem tolunk valami csihipuhit? ;>
porki fagyok fállalon