1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#474 Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni.
Én oda merek menni, mert nem stunnol le, én meg agyba-főbe verem Barával :-) -
#473 Ja, észre sem vettem, de a 4 heroban akit soroltam van egy közös :-) -
#472 Amúgy bneten is megy a gondarozás. Az a helyzet vele, hogy akihez kerül, azok győznek. Merthogy először a noobokat levadásszák vele level 6-tól, így nyilván 3 szinttel magasabb lesz mindenkinél, meg sanyája van, amíg a többiek örülnek, ha egy tangóra futja. A pár kis hülye, akin meg megszedte magát, mérgükben leavelnek, így 3v5-ben vívnak a többiek gondar ellen. Szerintem nála undorítóbb patkány csak riki, zeusz és slithice. -
#471 Gondaron hogy jön ki az 512? 315 * (1 + (0.15(sanya) + 0.2(track))) + 65(csuka) = 490. Imádok gondart ölni, annyira szánalmas kis sunyi kecseg :-) -
#470 (NÉÉÉÉÉÉÉGY-1 444!!!4! JESSSSSSSSSSSSSSSZNEGZ44!4 ) -
#469 ok, de gondarnak nincs stunja. és ha hármas dragon be van kapcsolva, akkor ne tud elfutni, főleg ha még a maim is bejön, vagy lestunnolom. -
#468 ez egy jó kérdés hát nemtudom.... a mapon lévő helytől is függ meg a szituációtól magától :) hidd el daviont nem lehetetlen lefutni / leverni...
gondaron sanya+track+pt =512ms aztán futhatsz kedvedre.. éppen most szopattam vele egy mepot hogy ott futkárosztam körülötte és nemtudott hálózni xd -
Nuki #467 mini afrika
Legjobb farmer az Alkimista, a képességével (folyton több pénzt kapsz ha ölsz). Egy csodálatos felhővel és battle furryval megspékelve ő maga egy nuke tud lenni. -
#466 "Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni. "
ENNYI! -
#465 nah sorry, csak neztem a Holland-miniAfrika(Franciak) meccs elso felidejet... :p
en nemtudom inkabb be kene inditani a frózentrónt, nem scvel kene tolni, mert hogy akkora baromsagokat irsz mint ide Lachaza(messze van!)
mit nehezit az ulti??? loooooooooooooooooooool hat epp ez a lenyeg... a massvillam miatt az elozo meccsemen 3X AZAZ haromszor annyi creepkillem volt, mint egy ellenfelnek! 5 perc alatt osszefarmoltam egy satanikot es majdnem vettem egy divájn répiört, mert mar rohogtem... osztan inkabb elmentem hantingra... 3an nem tudtak lenyomni, pedig kaptam: hexet, silentet es stunt is! LOL! egyszeruen csak attack-move butan es pikkpakk vegigtolod a lanet -.-
szerintem sem neked valo a razor... inkabb nekem :p
ps: plusz ultralol, pont a te zsanered lenne, mert ultrabena vagy mikroba... a lasthitet megoldja a kombo vastagon :D
errol ennyit :p -
#464 2-3 seces stunt rárak davionra, attól még nem fut el előle, ha rajta van a maim, vagy a fagyasztás, na és 460as ms elöl hogy futsz el? -
#463 Ellenben Abaddonnal és Omnival tényleg élvezet játszani, és nincs az a kriplifeeling early-ben sem, mint a legtöbb melee-vel, pl. Profiterrorral. (Igen, tudom: Lammer most küldött -tényleg nagyon jó- buildet.) -
#462 Toltam egyet revivel. Hát rettenetesen rossz. Nem is élvezet vele játszani, meg úgy pont nincs semmi eltalálva rajta. A lasthitet nehezíti az ulti, mert pont becsap, mielőtt belelőnél, a creepjeid meg viszik a lasthitet. A frenzy annyit nem gyorsít, hogy számítson, a cl meg tömérdek mana, és alig sebez. Természetesen power treads-szel meg kimaxolt gyorsítással a phantom lancer ugyanolyan gyors volt, mint én. Csak neki ugye van lassítása. Szóval ha pwnolni akarsz, szerintem felejtsd el Rémálom Revenantot... -
#461 "igy hirtelen nem is tudok jobb penzcsinalot mondani"
diszkriminálod a többi herot mert ök nem jó "pénzcsinálók"?
ez marhaság, ha vágod hogy kell nem eszeveszettül farmolni hanem szépen lasthitelgetni nyugodtan akkor minden hös jó "pénzcsináló"......... -
#460 vki jöjjön már vhova gamelni.... mindegy hogy kani bnet ggc csak gyertek :) akinek van kedve replyzzen és megadom acc namet -
#459 A dagont 4 hősnek éri meg rakni: doki, chen, pugna, nekro és ennyi, de ezeknek sem kötelező, de ők még tán nem járnak rosszul vele. Nerub assassinnak se rossz, ha olyan ellenfelek vannak, hogy kombó + dagon még a játék közepén is könnyen elbánik velük.
Razor egy durva pusher és dps, szerintem nem sok indoklás kell, hogy miért jó. Nem mernek a közelébe menni. Csak ki kell várni míg eljön az ideje. -
#458 "masodik meccs utan" bocs az EB-re akartam utalni... hint: az antiFERFIAK kedveert utye -
#457 meg irjam le hatszor, hogy az oras meccsbol hasznaltam 5 percet a ket orbos targyat? -.-
mjollnir meg kibaszott durva akkoris! iszonyat farmergep egyedul a razor... igy hirtelen nem is tudok jobb penzcsinalot mondani a mjollnir+ulti+chain+razor frenzy parosnal -.-
leirom megegyszer, mert latom a nehezfelfogasuak nem ertettek: a vegen direkt nem hagytam ki a mjollnirt mert vegulis AGIt ad vastagon ami ad pancelt + sebzest! frenzyvel az a stabil majdnem 400as sebzes az iszonyat imba... foleg, hogy folyamatosan szivom vissza kozel 400as sebzessel a hpt! HOPSZ! a vegen mar ugyis atmegy hánting hiroba a hos, ottmeg jobban jon a hpszivas, mint a farmerorb targy ;)
ps: termeszetesen massstunner heronak neki sem megyek, le sem hantolom... a szanalmas kis Lunat percenkent kapkodtam le... annyira JO VOLT (hiaba kombozta magat halalra... hehe HODom volt^^) szoval a nyamvadt INTes hosoket pikkpakk lekapkodja, nagyon hasznos csapitars^^
most nagyon megkedveltem... majd nyomhatnank teamben a masodik meccs utan^^ -
#456 "Pwnolni meg nem tudom, hogyan lehet vele."
akkor nézd meg a replayt és ámulj-bámulj :)
lényeg hogy SOHA nem kezd ganget razor... olyan mint riki meg gondar traxi venge stb... a sok DPS hero akik nem az str ről híresek hanem az agiról -
#455 Ja azt elfelejtettem leírni hogy én mit szoktam pakolni razornak:
BoT
Vanguard
Maelstorm
Radiance
Butter esetleg Manta
van egy faca kis replayem ahogy razorral tolom :) itt -
#454 A hood nem kifejezetten népszerű. De nincs is sok értelme, és majdnem annyiba van, mint a dagon 1. Szerintem revinek kell az a dagon. Az a baja annak a heronak, hogy nincs semmijen herokiller skillje. Amúgy lehet, hogy igazad van azzal, hogy a dagon 5 drága. (mondjuk szerintem egyik legjobb farmer, más pozitívuma nincs is) De akkor mondjatok már valamit ezzel a heroval, azon túl, hogy állat a lövés-animációja, miért érdemes vele játszani. Ugye disable nincs, ulti hero ellen nem jó, van egye a frenzy, ami úgy jó, meg kap 2 hpregent, ami vicc mondjuk level 20-on, meg a chain lightning sem kimondottan hat meg még egy intes level 20 herot sem. Amúgy szoktam revivel egy csapatban lenni bneten, ált. ő az első leaver. Középre jön 400 hp-val meg 180 manával, én mondjuk végig őt gyógyítom Dazzle-vel, mégis ő a first blood. 2 percenként egy cl becsattan jó hangosan az ellenség vonala mögé, le is viszi a negyed hp-t 1-2 creepről. Pwnolni meg nem tudom, hogyan lehet vele. -
#453 éppenhogy minden hösnek van ellene esélye, ameliyknek van menekülö mechanizmusa, vagy disable, vagy vmi lassító skill... például próbáltad már üldözni pugnát egy nostunner nodisablerrel.... nemolyan fun mint amilyennek hangzik :) -
#452 "Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5."
ez jó nagy baromság már sry... sanya szerintem felesleges neki.. mivel lehet hogy +ms, de arra ott az aura, hyper is felesleges.. max late gameben, a hyper bele van építve razorba.. tarack nemrossz de inkább early gameben vangu.. dagont meg NE rakja ki senki 1esnél tovább mert kurvadrága és nem éri meg.... vesznek ellene egy hoodot + még az alap magic res... akkor számoljunk:
Mondjuk megvan az 5ös dagonod (800 dmg) és rányomod egy hoodos herora akkor:
(800*0.75)=600 ennyit sebzel ha nincs hoodja
(800*0.3)=240 800-240=560 (560*0.75)=420 ennyit sebzel rá ha van hoodja
lehet rosszul számoltam ám!!!(sőt szerintem biztos de akkorse viszel be vele 450-nél több dmg-t)
szóval mire kirakod az 5ös dagont ami úgy durván 8 ezer vmennyi g addigra az a kevés sebzés amit beviszel vele meg se kottyan az ellennek mivel ők addigra rég 20-25ösök... ugyhogy nem éri meg az ötös dagon elhihetitek :) főleg ha ilyen magina meg pudge van ellenetek, ugye nekik van magic res skill.. én általában dagont pugnának, lionnak meg dokinak szoktam pakolni. pugnának azért mert ha második skill aktiv az ellenfelen több dmg-t lehet bevinni a spellekböl 44%-al, lionnak azért mert stun+lövöd+hex+lövöd+ulti+dagon=Fasírt=GG, dokinak a maledict miatt,ugye azt nem kell elmagyaráznom miért :)
Terensz felvettelek msnre még tegnap asszem... majd szólj rám ha van kedved tolni egyet :) -
#451 kb 460as ms, pluszba jön még a fagyasztás, és néha a maim. esélye sincs egy intes hősnek, de még az agisok se tudnak elmenekülni. -
#450 Nem próbáltam. De baneshallow még viccesebb lehet tőle farkasként. Meg Slardar sem rossz sprintelve syashával. -
#449 próbáltad az sy-t davionnal 3as sárkányt bekapcsolva? -
#448 Amúgy lenne olyan helyzet, hogy szívem szerint 2 orb effectessel tolnám, de csúnyán néz ki az inventoryban. Ilyen Barathrumnak pl. a sny és a satanic. 2-en nem bírnak annyi hp-t leverni róla, amennyit visszakap. A sny orbja meg elég vacak, merthogy ritkán jön be.
A mjollnirt tényleg nincs értelme sata mellé. Inkább 2 vajlégy, de ott meg nem stackel az evasion.
Szerintem revenanttal úgy kell: sny, 2 hyper, 1 tarack, 1 basher , 1 dagon 5. A butterfly túl drága. Revenant meg igaz hogy golyószóró, de ha nincs stun, semmit nem ér az egész. Mjollnirt meg el kell feledni. Orb, irdatlan drága, az 5 mp-enkénti 150 hp-veszteség meg nem hat meg senkit ekkor már.
XXLászlóXX, kérdezted, játszunk-e. Semmi akadálya, szerintem amúgy is érik egy össznépi sg-s dota. -
#447 Muki es Magus: ezt enis nagyon jol tudom... -.-
csak nem lattatok a jatekot! 95%ban meg meg sem volt a sata... (addig powerfarmert jatszottam!) es mivel vegen huntert akartam jatszani ezert vettem satanicot! mivel mjollnir ad 35 agit nem dobtam el ;) -
#446 Hát nem kell lunával az erdőben 1v1ezni ilyen egyszerű. -
#445 Mjollnirnak nem sok értelme van lifesteal mellett. -
Nuki #444 azért írta gondolom hogy "el is felejtettem" -
#443 malstrom nem orb effect? ha felulirja a life steal, akkor miert eri meg kirakni? -
#442 "tuti német volt bazmeg"
neked ilyen German fobiad van? :D
btw enmost kicsit visszatertem a Revenanthoz^^
ezt ha hagyjak eltapolodni, akkor villamgolyoszoro lesz belole :D
a vegen 3an(!!!) utottek es nem haltam meg :D
maelstrom+butterfly+frenzy+satanic+treads(csénlájtingot mar "el is felejtettem") es golyoszoroba nyomta a stabil 300akarmennyi sebzeseket :D ilyen 67%os armor mellett :o
ugy usztak meg neha az ellen hosok, hogy lehexeltek -
#441 a faszom eldurran már, kivenném Lunát a picsába a játékból. benyomja az ultiját és nyert. ennyi az egész hős. persze csupa str-es ellen nem ér semmit, de agisokat és inteseket szétszedi. aztán kigyúrja agira és esélyed nincs. rohadt cheat az egész, vmelyik impotens faszkalap rakta bele a játékba ellensúlyozva hogy nem áll fel neki. tuti német volt bazmeg -
#440 nemtolunk egyet? xD -
#439 E.gg)Guenhwyvar -
#438 bneten accod? -
#437 Ha élesben van kedvem, a bneten. Sokszor gépek ellen játszom. Ők sosem leavelnek, akkor sem, ha 20-adjára pwnolok. Ha egyszer sikerül megcsinálnom a pvpgn-t, onnantól azon :-) -
#436 btw terensz te hol gamelsz? -
#435 én tudtam :P