Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig tanul az ember, nem árt ha tudom minek neveznek éppen 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
egyébként avernust eddig csak davionnal sikerült megölnöm, semmi mással.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Persze SOKvSOK-ban bárkit le lehet gyûrni, a legimbább, legfelszereltebb hõst is. 5v1-et próbáltam spiritbreakerrel, bárkit lenyomtam, amíg össze nem fogtak ellenem. 5-en simán legyûrtek :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
jó az overpower skill-je 😊
amugy a "kok" mit jelent?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hát nem tom. Akkor is azt mondom, ez a 2 hero nagy falat neki, a kb 3000 HP miatt. Sandkinget esetleg megveri. Én nem nagyon hiszek ebben a bloodseekerben, pedig párszor vertem el vele a számítógépet. A lenagyobb tápja mondjuk a gyógyulás. De ha hatékonnyá akarod tenni BF-fel, crites cuccal, sataniccal akkor nagyon drága lesz a build, az ellen meg nem biztos, hogy megvárja. Ne felejtsd el, hogy a a másik erõsebb, akkor nem gyorsulsz, meg olyankor az ulti sem egy nagy szám. (2 képesség minusz, ha gyengébb vagy. Márpedig egy darabig nem nagyon tudsz ugrálni) Ja, sandkingnél majdnem elfelejtettem, hogy õ ugye egész jól farmol, ezért gazdagabb lesz, jobb cucca lesz. Akkor viszont nem viszed le a hp-ját, stb...
Note that a skill counts as acquired when level 1 of it is learned.
An item counts as acquired every time its picked up.
Juggernak nagyon nem éri meg critet tenni. Akkor már inkább MKB.
nerubian assasin nagyon paraszt tud lenni, azt is szeretem : )
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez a 2 hõs nem szokott gondot jelenteni, de van ami gáz neki sajnos.
Spiritbreakerre nem vadászom, az más tészta <#szomoru1>#szomoru1>,de persze elég sok hõsnek okoz fejfájást 😉
Ogre magi, Demon Witch, Butcher, Troll warlord ezek azok amiket nagy ívben kerülök 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Azért ezt kipróbálom: craniumot, burizát, statanicot, vladot, furyt , lepkét a seekernek!!4 , + az ellent creepjei közt agyonvágni :-D satan+vlad+bloodbath = elég sok HP)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
eredeti tervbe van véve csak most nullán vagyok egy monitor vásárlás után, szoval majd picit késöbb 😊
javaslom em-et keress, easy mode, ott gyorsan jön a lóvé, én azért tolom azt, mert hamarabb vége van, és sokkal mókásabb, de komoly játéknak annyira nem mondható ha csak 1 ember is van aki elhúz.
én pl randomolok általában, a játék lényege a változatosság, nem az, hogy képes vagyok játszani 5 hõssel. én úgy csináltam régen, hogy kikaptam egy hõst és gyorsan átfutottam játék elején a guidet hozzá, hogy mit hogy kéne. Nem mondom, hogy gyorsan lehet így tanulni, mert kurva sok van, és többször kell gyakorolni minden hõst, és az elsõ átfutás alkalmával úgyis csak a tárgyakat tudod megnézni, de így legalább egy idõ után minden hõsnek tudod a képességét, és így tudsz is védekezni ellene.
a tárgyak meg nem képeznek túl bonyolult rendszert, vannak az alaptárgyak, amikbõl lehet kirakosgatni mindenfélét, de igazából van egy csomó tárgy, amit csak egy-két hõsnek éri meg kirakni, sõt van olyan amit elvétve használtam csak egyszer-kétszer, mert egy guide írta, hogy milyen jó, de igazából öngyilkosság.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
onkritika 😄DDDDDDDDddddddd
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdekelne, h egy kezdönek mit tanácsolnátok, mert még nagyon se a hösöket, se a tárgyakat nem ismerem. Eddig AI-val nyomtam és hát ugy nem valami izgalmas 😄
viszont égni se akarnék nagyot, viszont ezt a rengeteg tárgyat szvsz lehetetlen betanulni 😄
sajnos még nincs meg eredetiben igy a kani.hu-n kerestem szervert, ott csak sd-s volt, bár nekem igy egyelöre emészetöbb h csak 3 közül kell választani 😄 ahhoz képest, h az volt a szerver nevében h noob-oknak való gyorsan elküldtek a francba, pedig nem is haltam sokszor 😊
viszont mondtak olyat h B v A, hát sok közöm nem volt hozzá :S
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ennél már csak a "getting killed by Netural creeps" lenne jobb <#vigyor3>#vigyor3><#hawaii>#hawaii>
porki fagyok fállalon
Én annó nagyon jót derültem rajta^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Viszont ezt jó tudni, hogy nem szakítja meg.
CMnél is jó de fõleg dokinál.
maim az lassít, ha beproccol akkor elég sokat
de köszi^^
sokan nem csinálják, de én kirakom spectrenek is, iszonyat lassú az a hõs, és oké, hogy kidobálja a daggert, de egy stun és már lemarad, és még úgysem éri utol, ha az ellenfél meg megvette a bootst, akkor már régesrég mindegy, hogy dobálod-e vagy nem, viszont s&y-val utoléred, meg lassítod is valszeg.
witch doctornak lothar? miért?
Techies, Ish'Kafel, és Broodmother.
Najó, ha pofozkodni kell, még egy Beast is jöhet, azzal kezdtem, és azóta imádjuk^^