Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Hát szerintem nem érte sok kár a drowt. Aki tudta az ellenszerét régen, akkor is pikk-pakk kinyírta, és ez nem változott a mai napig :-)
Jó, nem akarom fikázni, mert van aki szereti. De akkor is csak egy kis egygombos alattomos fíreg, szerintem :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
meg szerintem akkorsem felesleges a lothars, csúnyán meg lehet szivatni vele embereket, és ha azt vesszük, akkor ott van drownak a láthatatlanság + lassítás + dps, mire te kirakod azt a nyamvadt skadit.
sõt, ha menekülsz, még akár +100 damage-eket is kaphatsz a hátacskádba, lévén hogy távolság alapján sebzek^^
és hálónál meg wardozni érdemes, azt úgysem látja, és nem tudja elvenni tõled.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A dotában a "gyenge hõs" definíciója: az, akinek az ai nekronomikont vesz.
Persze néha hülyeség van beállítva item/skill buildnek. Pl a troll warlord azért gyenge, mert a gép nem kapcsolja át melee-re. Meg mindig mjollnir-t vesz neki lepke helyett.
Meg csomószor radiance-lámul.
Olyan ellent, ahogy szomszédom játszik a villámlós pandával, senkinek nem kívánok :|
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elõször megkapja az alap modellt, és azt növeszti meg, kb. akkora leszel mintha 1. szintû ultid lenne...
Mi Lájtal sokat játszunk -sd játékmódban, baromi jó móka szerintem :)
(fõleg azért mert legtöbbször olyan hõst választok, amivel még sosem játszottam, vagy elfelejtettem milyen képességei vannak. Ez a legjobb móka a játékban nektek, esküszöm! A felfedezés öröme!! :D )
Leviathan a bestest! Vegyél neki black king bart, süsd el, és Leviathan nagyon nagy lesz, és mindenki megijed tõle, mert a tökorra nagyobb, mit egy egész dróréndzsör!!4 :P
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
LUNA FTL :P
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Elvileg 30% evasion. Onnantól, hogy megvan: a creepek folyamatosan misselnek, mintha 100% evasion lenne, herok meg szinte soha nem ütnek mellé. Van egy pár ilyen elvileg százalékos dolog, ami a nagy számok törvényére fittyet hány.
Pl a spiritbreakernek elvileg 17% esélye van a hátralökõs bashra, de szinte minden ütésénél bejön. Igaz, 2 hyperstone + SnY szokott azért lenni.
Amúgy ha most játszanánk, nem hiszem, hogy gyõznél. De majd teszünk egy próbát, hogy a gyakorlatban hogyan jelennek meg a lentebb leírtak. Bár ahogy nézem, Drow olyan kedvenc nálad, mint nálam a Void. Örök kedvenc karakter, de komolyabb csatában nincs esélye. Leoricnak inkább.
jaigen eszembejutott :p akkor sorry az nem multkor volt, hanem meg lanon :p ad1: megvertelek hivatalos meccsen is nagyon... utana gyakorlasban is elegge ownoltalak szepen :p de en azota nem preferalom az 1v1eket az nagyon nub... egy jo taktikus 5v5 sokkal jobb...
(hasznald mar azt a kurva linket ami javascriptet tol, hogy lehessen latni kinek valaszolsz, mert ez igy nagyon kaosz, komolyan mondom!)
multkor itt negyeltel nalam hetvegen 10 perc utan sirva leptel ki, mert szenne ownoltalak vele... vegulis felesleges :DDDDDDDddddddddddd
ki van ez talalva... craniumot meg ne szamold szazasnak, jo dolog, de vastagon szerencse... hisz szazelek :p ha egyaltalan eltalalod a butterflyos drowot :p
A linken mellett a másik fölösleges dolog egy jó str heronak a gem/ward. Ha támadni akar egy hero, úgyis látszani fog. Utána úgyis az fog menekülni, aki hamarabb megy pirosba. Ha menekülsz, akkor kiesik egy perc, kb 4-500 pénz, meg egy fél szint. Ha sokszor menekülsz, elõbb-utóbb elkapnak.
Szóval str herok rulzanak. Többiek meg szaladnak. Ha tudnak.
Ja, Leoric-ot nem akarom fikázni, de ha levisznek nullára úgy, hogy a másik hero zöldben van még, akkor jó eséllyel másodjára is le fog vinni. (Lehet mantával is bohóckodni Leoric ellen, de a linken/gem mellett a harmadik fölösleges pénzpocsékolás. Drága és nem hatékony.)
és ha van lothar akkor szerintem nem érdemes megvenni az assaultot, rengeteg pénz az, és ha rájönnek 2-en, nem segít az a plusz armor, akkor már vehetne mkb-t, az sebzés is
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aztán vagy meghalok vagy nem ;)
És ha a blood gemet vesz? ;)
btw amiert en is szoktam sirni, hogy gagyiag a Drow... hiaba az 1ik legjobb DPS hero... ha nincs a fagyin kivul(likantrop, razor esatobbi MS hero meg kirohan ha ua a csizmink. hiaba osztom 4es fagyival, hot idegesito) ertelmes (SEBZO) spellje :C silence lof@szt sem er abban a tekintetben, hogy vagyunk ugye 5en 5 ellen... sokan vannak es nem mindegyiket szivatom be a silenszel :C WOW kap mostmar plusz AGIt ultiba... osszepisilem magmamat... :C szerintem meg igy is gyenge :C bar ismetlem, ofkorsz hogy eldurvul a vegen sebzesben meg armorban a natur plusszos agija miatt... dehat... :C
Na végre van már topicja a dotának(ideje vót).
Megcáfolnám, hogy a bloodseeker gyenge akkoris ha vitatkoznom kell 1-2 arccal. Nekem kedvenc hõs(mellette clinkz,anti-mage,sniper bejövõs még) és hát elég durvákat szoktam vele idõnként alázni. Bracer,Helm of domi(pláne most, hogy +20 sebzést is adtak neki az új patchben), aztán jöhet Buriza, végjátékokban meg mikor már gyerekjáték a creepelés/kill butterfly és végül assault cuirass.
Szerintem az ultija legimbább az egész játékban(holott pl a spiritbreakeré is kemény, vagy akár az anti-mageé).
Ami ellen gáz vele menni az a pókica ahogy említette is valaki, valamint stunoló hõsök.
hajjjaj es akkor jon LEoric es hiaba kuzdod le... pihenon van az ulti+refresh orb is cdzik... esakkor.... ... ujraeled full hpval meg mindennel <#hehe>#hehe>
Slithereenrõl pl. nem derül ki egyértelmûen, de ha az ultit (10 sec cd) rányomod valakire, utána akkor is betargeteled, ha õ közben láthatatlan lett. Vagy pl. szánalmas Rikimaru megcsap, gyorsan rá az ulti, és Rikimaru meghal :-P Bloodseeker amúgy pont ezt tudja az ultijával, csak nem vesz le 15 armort. Plusz a 44%speed, ami feltételhez kötött. Slardarnál meg +40% speed van, 25 sec-ig tart, 45 sec a cd. Arra pont jó, amire kell.
Szóval chaselõs heronak slithereen, tanknak pedig spiritbreaker (a hírekkel ellentétben nagyon jó earlyben izs!4!4, 6.szinttõl meg rohanj, ha meglátod). Broodmotherrel meg 2 nagy gáz van, ugye a fõtulajdonsága orb, meg agis hero, csekély hp-je van.
Szóval nálam most ez a 2 hero a top. Dotával amúgy egyik baj az, hogy az str herokat egy int/agi heroval lategame-ben nem lehet megszívatni. Pl. Rhasta összes nuke-ja nem vesz le 2200-2300-nál többet (utána szaladhat is haza), egy str heronak meg van mondjuk 2700 alsóhangon.
A bloodseeker meg igen jó hõs, de azért egy Broodmotherrel nem nagyon versenghet :)
Ami véleményem szerint legyõzhetetlen, az a spiritbreaker.
Nagyon durva: csuka + SnJ + 2 hyper + cranium + Vladimir's = gg. Nem tudsz elfutni sem elõle, +22% movement speed az tényleg sok. A lategame cucc a többi herohoz képest nagyon olcsó, és ha elkap valakit, nincs esélye. Ezt úgy értem, egy tizedmásodperc sincs, hogy ne lenne stunnolva az ellenfél.
És ez a build amit leírtam, ez 25. szinten 2700 hp, kb. 20 armor (páncél néélkül) ha marad pénz, persze az egyik hyperbõl lehet assault, így lesz kb 30-as az armor (aura nem stackel sajnos a vladimir's aurájával), meg az ellenfél kibelezése nem 5, hanem csak 3.5 mp lesz. Lehet fokozni, ha dúskálsz már a pénzben, egy hyper helyére jöhet egy butterfly, csak ugye ez csak +30 sebzés, mert str hero, viszont +4 armor, +60 atkspd. Meg persze 30% evasion is, de ennek tényleg nincs jelentõsége.
Amúgy az ulti az egyik legdurvább a dotában, gyakorlatilag egy bink az ellen mellé, 400 potya sebzés + stun. De nehéz körbeírni, nézd meg. A durva az az ultiban, hogy ha tudatosan célzod be vele, akkor pont arra tolod, amerre nem szeretne menni.
Plusz van egy másik stun(nekiszalad, ahogy utóléri, stunnol 2,5 mp-re. Persze ha mellette állsz, akkor is elnyomhatod), + van egy passzív stun (10% hogy bejön, akkor viszont hátralöki az ellent) + a 8% movement speed, plusz a movement speed 16%-a bónusz sebzésként jelenik meg. (440 * 0.16 = 70,4!! - azaz 70 ajándék sebzés, és egy manába se kerül)
Nemtudom, ha van rá jelentkezõ, én nem bánom. De nem mintha az adatlapomból olyan nagyon sokra mennének.
Amúgy sztem teljesen hülyeség mindig ugyanazzal lenni, 1-2 meccs és kipwnolnak a picsába, utána gondolkodhatsz hogyis kellett volna.Ami éppen jólesik oszt' jónapt.