Mit jelentenek a Hold fényjelenségei?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az óvodába inkább neked kéne visszamenned, mert valahol nagyon elszúrtad arrakistor. A normális ember nyitott az újszerû elméletekre, és mint írták mások, sok minden nem szentírás - de szálljunk már le a földre egy kicsit. Ahhoz, hogy megnemértett lángész lehess, ahhoz lángész is kéne. És valami hihetõbb sztori, amit egy 8 évesnél idõsebb ember nem tud azonnal megdönteni. De HA EZ MÉGSEM MENNE, legalább viseld méltósággal hogy elnyomják hatalmas géniuszod. Mondjuk annak örülök, hogy ez alkalommal nem kezdtél azonnal zsidózással... És még a múltkoriak vegyünk komolyan, hát ne röhögtess. Gondolkozz el azon, mit kezdj az életeddel inkább.
Ezt másként látom. Az ugye világos h ha a csillagokra nézünk akkor a múltba nézünk. Egy 100 fényévre lévõ galaxis 100 éve nézett ki úgy ahogy most látjuk, és az egymillió fényévre lévõ pedig egymillió éve volt olyan. Tehát ha egy távoli galaxis gyorsabban távolodik mint egy közelebbi, akkor ez számomra azt jelenti h régebben (a távolabbi) tágult-haladt gyorsabban, és a "mostani" (közelebbi galaxis) már lassabban mozog.
Tehát sztem lassulva tágul a világegyetem (mivel régen volt gyorsabb).
A föld meg fújódna fel? áááh.....nemáááá... 😉....Azé a geológusok csak nem olyan idióták már jó ideje...+ a sok asztrofizikus...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Akkor nagyon jó, nem is értem miért bajlódnak az IC készítéseknél nagyenegiájú UV használatával, (régen a síma fény is megfelelt nekik). A fonton mérete frekvencia függõ, minnél nagyobb energiájú annál kisebb.
Kérdés, hogy növekszik-e az az út, amelyet képesek egységnyi idõ alatt megtenni.
Ha igen, illetve minden távolságtól függõ hatás is ugyanolyan mértékben növekszik, akkor nem fogsz észrevenni semit.
Ha nem, akkor meg nem fogod tudni, hogy a fénysebesség csökken az idõ elõrehaladtával, vagy a tér tágul...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Érdekes módon a szárazföldi élet csak azután kezdett megjelenni olyan 300-400 millió éve, hogy a halak azért már eléggé kicombosodtak és fejlettek is voltak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Arrakistor, nagyon kemény vagy. Komolyan..
A színvonalat szerintem nem rontanám...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Na, akkor halljuk a valóságot. Nem is értem, hogy a nagy koponyák miért nem ide jönnek az SG-re; nem kéne éveket elvesztegetniük a tudományos elméleteik bizonyításával, egyszerûen megkérdezhetnének valakit, aki az Igaz Tudás birtokában van, ami mindenkinek bõven elég lenne. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A világegyetem persze tágul, de nem úgy, ahogy ez a hülyeség állítja.
Kara kánként folytatom tanításom.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Viszont nézzük más szempontból. A Föld dúrván 6*10 a 24-en kg tömegû. Ha egy Merkúr méretû, a Föld tömegének 5%-át kitevõ bolygóból fejlõdött ki akkor ha azonos növekedést számolunk 4 milliárd évre számolva az dúrván napi 4 milliárd tonna növekedést jelent, ami nem kevés. A kérdés inkább az, hogy észrevennénk-e ha napi 1460 milliárdod résszel növekedne a Föld?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tehát milyen következtetéseket lehet levonni ilyen arányú dolgokból, semmi olyat mint arrakistor!
Na lássuk! XD
Egyéként arrakistor animációja szerint a föld egy kb Merkúr méretû égitest volt, eszerint akkora méretnél már beindul a növekedés már ha számít a méret.
A Mars is kb Merkúr méretû volt (gondolom csak úgy jött ki az animáció 😉) viszont ugyanannyi idõ alatt jóval kisebb növekedésen esett át.
Az hogy lehet hogy egyforma idõ alatt különbözõ ütemben nõnek az égitestek ?
A Gondvana szétdarabolódása után lett nagyából a maihoz hasonló, de még így is okozott alakváltozásokat a lemezmozgás, (pl.: a Himalája felgyûrõdése)...
Tehát ha összecsúsztatjuk és egy kisebb gömbre húzzuk rá a kontinenseket akkor nem a valóságot kapjuk...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ahhoz persze, hogy Arrakistor elméletét igaznak vegyük, szükség van egy csomó jelenleg elfogadott elmélet módosítására.
Másrtészt ezek az elméletek biztos hogy módosulni is fognak!
Pl ugye felmerült a kérdés, hogy ha ez a folyamat az animáció szerint játszódott le, akkor honnan került anyag/tömeg a Földbe.
Jeleneleg a tömeg keletkezésére/alakulására vonatkozó tudományos elméletek bizonyos szempontjából a Bibliában megfogalmazott teremtéselmélettel kb azonos bizonyítottsággal rendelkeznek. Ugyan nem elfogadott tömeg megjelenése kis energiákon, de mivel eleve nem ismerjük ezt a folyamatot nagy energiákon sem ezért ugyan fenntartásokkal lehet fogadni az elméletet, de abszolút kizárni nem lehet!!!!! Aki mást mond az tudománytalan, megalapozatlan kijelentéseket tesz.
Ha kis szerencsénk van az LHC üzembe helyezéséekor majd már tudunk olyan energia sûrûséget létrehozni, ami a tömeg megjelenésére választ adhat.
Amúgy a párkeltés jelensége ismert. Szal ha a Föld belsejében valami energia termelõ folyamat van és ez olyan környezetben mûködik, hogy pl a keletkezõ energiát szállító zéró nyugalmi tömeggel rendelkezõ fotonok párkeltéssel más részecskéket tudnak létrehozni, akkor a Föld hízása elképzelhetõ!
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy számítógéppel készített animáció, még nem bizonyító erejû...<#hawaii>#hawaii>
ehhh mindenhol ezt bizonygatja
sztem ez vmi hitbeli kérdés nála<#szomoru2>#szomoru2>
tiszta uri geller<#idiota>#idiota>
Megmagyaráznád ez mégis hogyan lehetséges ?
(Azt ne mond hogy ez a többlet meteor becsapódásokból származik mert akkor a kontinensek nem tartanák meg a körvonalaikat)
Ki nem szarja le a Visztát?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
A Mars is...
és a Hold is...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
De az is lehet, hogy a távcsõ optikájában valami általunk nem ismert jelenség játszódik le, és ezért alapjaitól kell újra felépíteni a fizikát <#banplz>#banplz>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Hogy mik vannak..
Emberek, a holdra léptünk!"
-Dumb and Dumber<#nevetes2>#nevetes2>