127612
  • Mike at home
    itt mindenki girnyó tizenéves?
    ha most 15 lennék, én is az elsőre kattintottam volna
    most így 36 évesen, több évnyi ülőmunkával a hátam mögött, van némi pocak, nem azt mondom, hogy kövér vagyok, de girnyónak lenni jobb volt
  • Dzsini
    érettségi után lefogytam közel 30 kilót, azóta lassacskán visszajött 18, most nyáron azt a 8-at újra le kellene adni, ha lesz rá érkezésem.
  • David2
    nekem hízókúrázni kéne, de nem akaródzik feljönni bármi is:S
  • Rundstedt17
    leszarom,jah van túlsúlyom de nem érdekel.
  • Carlos
    Még nem, de tervezem.

Van egy kis pocak... :)
  • somdav95
    Még sosem volt rá szükségem
  • bogyoka
    Jó Neked:)) De minek írod le ennyiszer?:D
  • ba32107
    Van egy kis hájam, de annyira nem zavar, hogy tegyek is ellene. Fogyókúra amúgy szvsz hülyeség, egyszerűen meg kell válogatni mit eszik az ember, és mozogni kell mellé.
  • cargame
    En hizokurazok :P
  • bogyoka
    Már fogyókúráztam vegyes eredményekkel.
  • cargame
    En hizokurazok :P
  • cargame
    Rn hizokurazok :P
  • fery02
    Fogyókúráztam, de nem szándékosan.
  • Molnibalage
    AZ, hogy nem volna rá szükségem nem felétlenül igaz. (78-80 kg vagyok 175 cm mellett)

Tényleges fogykúrát soha nem csináltam, csak inkább "teszteltem" magam. Egyszer kipróbáltam, hogy két három napig kevesebbett ettem meg tényleg nem is voltam éhes valamiért egy ideig. Érdemben nem csökkent a súlyom.

Aztán a fordított irányt is kirpóbáltam. Egy hétvége alatt letoltam 1,5 kg jégkrémet és mindkét nap nagyon durván bekajáltam. Eredmény? Fogytam fél kilót hétfőn reggel péntek estéhez képest úgy, hogy hétvégén számdékosan nem sportoltam semmit.

Érti a fene...
  • kocsisgabor9999
    Imádok zabálni. Ha egyszer jól főző barátnőm lesz, leláncolom a konyhában és nem engedem el. :D
  • DIESEL DOG #37340
    Még sosem volt rá szükségem... és nem is lesz...

• pista89
    Még sosem volt rá szükségem.

Még ha lenne rá, akkorse csinálnám.
  • Mike at home
    ezt azért a munkaadók itthon erősen titkolják
  • kovacsgellert
    Még tanulok, de szerintem elégedett leszek.

• ba32107
    Jól képzett informatikusokból hiány van, elhiheted. De ha a Pascal is ilyen nehézségeket okoz, tényleg ne erőltesd :)
  • kocsisgabor9999
    Az élettel vagyok elégedett.
  • Scottt
    Még tanulok, de szerintem elégedett leszek
  • Tomászító
    Nem dolgozom a szakmámban, de rengeteg hasznos dolgot megtanultam
  • Cat 02 #37332
    Hát Pascal az semmi :D
    C meg olyan h félórát ülsz felette és nem találod a hibát, aztán valami kis szar, vagy elég csak újraindítani a fordítót ... :D
  • DIESEL DOG #37331
    Az informatika az egy igencsak idegtépő munka. Érdekel a dolog de mélyebben soha nem mennék bele...
  • Shifter
    jah az lemaradt igen hogy Turbo Pacalba is bazdmeg van 1 feladat azt nézem nézem faszom se tudja megcsinálni és mire oda jutok hogy be írjam hogy

program anyadfaszat;
    uses crt;

addigra a mellet ülő má rég kész o.O
  • bardocz
    Látom sok az optimista:D
  • Shifter
    nem az informatikámból akarok megélni ez csak B terv :D
  • birdo #37327
    imádom azt amit dolgozok...és továbbtanulom..felsőfokra...ez hova fér ??
  • Cat 02 #37326
    Arról nem is beszélve, h megnézel egy feladatot és azt se tudod mi van, másoknak meg pöccre megy :s Nálam előfordul :D
  • Shifter
    Még tanulok, de nem leszek vele elégedett.

Igazából nem, info pályán vagyok és az a baj hogy már a csapból is az informatikus folyik...
  • Rockynhooo
    vendéglátást tanulok de nem tudom mennyire tudok majd elhelyezkedni... pestre fel akarok majd menni , valahol lehetnék mixer áldanám az eget. kiakarom majd probálni külföldöt is. ha ez az egész meg nem jön be akkor beülök egyetemre mertr legszivesebben sport ujságíró vagy sport kommentátor lennék :)
  • VRSDM
    bejött az élet ;)
  • pista89
    Igen, teljes mértékben.
  • SötétBarom
    Egyéb:

Nincs szakmám :o
  • somdav95
    Még tanulok, de szerintem elégedett leszek
  • N o N a m e
    Még tanulok, de amit tanulok nem érdekel.
  • DJKonya
    Még tanulok, de szerintem elégedett leszek.

Gépésznek tanulok de igen csak az elején vagyok még ez az 1. évek középsuliba, még ha elégedett is leszek vele nagy valószínűséggel nem a szakmában fogok dolgozni.
  • clio1616v
    már elégedett vagyok, pedig még nem is tanulok
  • pyrohun #37316
    Egyéb: amit elkezdtem tanulni, azt nem fejeztem be, mert rohadtul nem érdekelt. :)) Ami viszont érdekel azt azóta is csinálom és profi vagyok benne.