A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Azé, hogy el tuggyak menni bárhova úgy, hogy ne kúrja szét a tüdõmet egy elõttem pöfékelõ entitás azé... :)

Azért hagytam abba a pókert a haverokkal, mert mindig hülye cigis kocsmába mentünk (Den Haag). Ahol elõször elkezdtem könnyezni, aztán nem láttam, aztán szétcseszte a torkomat a füst. Otthon kétszer fürcsi, ruhák a szennyesbe, légmentesen lezárva.

Fura, én valahogy gyengeségnek tartom a dohányzást. (nem akarok megbántani ezzel senkit, csak így gondolom (alkohol, drog ugyanaz))

Þór vígi þessi rúnar

Paulie
dehát mérjóaz:(

.

byzhouse
de örülnék ,ha betíltanák mindenhol a dohányzást =) Igen,támogatom

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

birdo
Tiltás......Se közterületen.....se épületben.....nálunk a melóhely elõtt se szabad.....rontjuk a városképet.
Most már csak legfeljebb az autómban dohányozhatok....ahol meg nem szoktam....eddig.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Taranov
Ez jó példa :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez jelenleg is van, de a füst ugye terjed rendesen.
Itt mindenképp szeparált légtérre van szükség.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RoR zsozso
Ide tartozik:D :Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részének elválasztása olyan, mintha a strandmedencét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanánk.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Utálom a cigit,tiltsák be!

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Rockynhooo
nem hinném h olyan hatalmas beruházás kialakítani úgy egy helyet hogy van dohányzos rész... kiraksz egy táblát h bagosok ide és pá:|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taranov
Én nem így gondolom, hiszen a dohányosok sehol sem gyújthatnának rá. Mivel egy dohányos nem dohányzik a nap 24 órájában, ezért ugyanúgy betérne bármelyik vendéglátóipari egységbe, legfeljebb arra az 1-2 órára letenné a cigit.
Lehet, hogy most sírnak a dohányosok, de azért abba még senki nem halt bele, hogy pár óráig nem gyújtott rá. Talán ennyi idõ alatt az elvonási tünetek sem jelentkeznek :)

chhaya
gazdaságtalan, egy rakás ptenciális (csak épp dohányzó) fogyasztótól elesnének.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Taranov
Úgy még lenne értelme a mondatodnak, hogy "Nem kell elkülönített részt építeni, csak ki kell tiltani".
De mégis, mennyi a realitása annak, hogy többmilliós beruházásokba kezd majd minden vendéglõs/kocsmáros?
Sokkal egyszerûbb és kivitelezhetõbb megoldás a tiltás.

Rockynhooo
nem kell kitiltani csak csinálni kell elkulönített dohányzo részt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rage47
utálom a cigit
Pepsi Twist
Nekem mindeggy...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ability
Amikor szavazol kiemeli narancs színnel azt az opciót amire voksoltál? Mert ha nem, akkor elutasítja a sütiket. Ez viszont már kliens oldali probléma. Vagy csak egyszerûen mindig üríted a sütiket.
poppe
nem, firefox

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

kulabácsi
ellenzem!!!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chhaya
ha van külön dohányzásra kijelölt rész, normálisan elválasztva a nemdohányzótól, akkor szerintem nem kell betiltani.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Carlos
Igen, támogatom.

Þór vígi þessi rúnar

PyRex
tökéletesen egyetértek!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

DJ Skyline
nekem mind1, alkalmazkodtam a cigifüsthöz :) nem dohányzom, de annyi cigizõs ismerõsöm haverom volt / van, hogy már megszoktam. azért nem szeretem egyedül a szórakozóhelyeken a dohányzást, mert a ruhám k*rva büdös lesz tõle, azt pedig utálom.

joshua
"Nem,ellenzem"
Régebben cigiztem de most már csak nagyon ritkán. Nem is magam miatt szeretném ha lehetne dohányozni pár vendéglátó helyen. De azért nem kéne mindenhol megtiltani,legalább pár étterem vagy sörözõ legyen ahol még lehet.

kas123
"Teljesen mindegy, nem lenne változás"

Elvileg 18 éven aluliakat ki se lehetne szolgálni alkohollal, cigivel, és mégis a sok 14éves ott fetreng a saját hányásában.
Tök mind1, hogy bevezetik-e, ugyanúgy fognak cigizni az emberek.

Ability
De erre nem is lenne szükséges, nem csak az IP-n múlik. Véletlen nem Internet Explorer-t használsz? Az ugyanis blokkolja a Third-party sütiket.
Tilsak be - a vilag fejlettebb reszen teljesen jol mukodik, aki megakar dogleni es szereti, hogy olyan budos, mint egy szeneromu, az huzzon ki az utcara fagyban, esoben, hoesesben - nem erdekel, de normalis embereket hagyjak elni...

Sajnos sok ismerosom van, aki dohanyozik, Ok mar eszre sem veszik, hogy olyan a leheletuk, amitol minden jobb erzesu ember gyomra megfordul. Moshatsz fogat, kezet utana, semmit nem er - a tudodbol, borodbol kiparolog ez az undorito buz.

http://gaborszantai.co.uk/

Pepsi Twist
ÚJ SZAVAZÁST!!!!!!!

Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

poppe
akár :)
elég egy nem szavazok/már szavaztam, h ne sértsük meg a kérdést feltevõ lelki világát :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Carlos
Esetleg egy:
Már szavaztam/Nem értem/Hülye kérdés/Tartózkodom?

Þór vígi þessi rúnar

poppe
mindegyik kérdésél lehetne egy olyan választási lehetõség, h "nem szavazok/már szavaztam/mutasd az eredményt"
nekem dinamikus ip-m (is)van, annyiszor szavazok ahányszor csak akarok

másik szavazós (faszfejkirályos) topikban is felvetettem az ötletet, és ott megcsinálták

kas123
Még óvodában volt meg az elsõ szájrapuszi.
14 évesen az elsõ igazi csók.

Anal, oral, pisi, kaki megvolt, de a csok az gusztustalan arra meg 8 eves kapcsolat utan sem vagyok kepes...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

bazzeee ezen behaltam :DASDAdd

Hogyan oldasz meg egy determinánst?

Opciók:

* Cramer- szabály szerint
* Gauss- módszerrel
* Ki az a determináns?
* Ránézek és utána elmegyek kocsmába.

de az elutasítás erõsen odabasz :D

Az elutasítás oka:

Cramer-szabály csak 3x3-asig jó :)

:D_AS:D_AS
N1ggA
pff elég furcsa eredmények meg hozzászólások vannak. ilyenkor tök szerencsésnek érzem magam, pedig épp szerelmi bánatban vagyok :D

Spread De Love!

Ability
Nekem nincs kifogásom ellene tulajdonképp. :D Átrakom függõbe, aztán meglátjuk a közösség mit szól hozzá. :P
elsõre hülye kérdésnek tûnt, de most hogy belegondoltam a sok full kocka egyetemi csoporttársaim közül nem soknak lehetett meg ez az öröme :\ :D
somdav95
Neked olyan rossz? <#wow1><#wow2><#vigyor>

Fúj <#levele>

RoR zsozso
Nagyon omlós de jó XD

RoR zsozso
Finom :P

somdav95
Ez mekkora nagy matek.... <#taps>

somdav95
Hetedikes voltam, nemkéstem a sulibol. <#idiota> Siettem, pedig még maradtam volna oviba xD #14469 Pepsi: Változó xD

Kicsikiraly
AZT KÉRDEZTEM MILYEN A SZÉKLETED!

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pepsi Twist
ha 12 hónapból 6 hónapig székrekedésed van és a másik 6 hónapba kifosod az agyad is akkor az jön ki átlagra hogy a székleted normális :D

RoR zsozso
Az is jó ötlet :DDD

RoR zsozso
No látjátok,én megmondtam h. az 5.-es gyerek már smárol XD

Jó beismerem ez én voltam <#idiota>

Pepsi Twist
milyen a székleted?

somdav95
Te hülyevagy Pepsi xD , Amúgy persze, tavaly csókolóztam elõször, vagyis 12 évesen. Most nemkell lebaszni hogy mien egy állat vagyok... Ezvan kész <#vigyor>