A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért hagytam abba a pókert a haverokkal, mert mindig hülye cigis kocsmába mentünk (Den Haag). Ahol elõször elkezdtem könnyezni, aztán nem láttam, aztán szétcseszte a torkomat a füst. Otthon kétszer fürcsi, ruhák a szennyesbe, légmentesen lezárva.
Fura, én valahogy gyengeségnek tartom a dohányzást. (nem akarok megbántani ezzel senkit, csak így gondolom (alkohol, drog ugyanaz))
Þór vígi þessi rúnar
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Most már csak legfeljebb az autómban dohányozhatok....ahol meg nem szoktam....eddig.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Itt mindenképp szeparált légtérre van szükség.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Lehet, hogy most sírnak a dohányosok, de azért abba még senki nem halt bele, hogy pár óráig nem gyújtott rá. Talán ennyi idõ alatt az elvonási tünetek sem jelentkeznek :)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De mégis, mennyi a realitása annak, hogy többmilliós beruházásokba kezd majd minden vendéglõs/kocsmáros?
Sokkal egyszerûbb és kivitelezhetõbb megoldás a tiltás.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Régebben cigiztem de most már csak nagyon ritkán. Nem is magam miatt szeretném ha lehetne dohányozni pár vendéglátó helyen. De azért nem kéne mindenhol megtiltani,legalább pár étterem vagy sörözõ legyen ahol még lehet.
Elvileg 18 éven aluliakat ki se lehetne szolgálni alkohollal, cigivel, és mégis a sok 14éves ott fetreng a saját hányásában.
Tök mind1, hogy bevezetik-e, ugyanúgy fognak cigizni az emberek.
Sajnos sok ismerosom van, aki dohanyozik, Ok mar eszre sem veszik, hogy olyan a leheletuk, amitol minden jobb erzesu ember gyomra megfordul. Moshatsz fogat, kezet utana, semmit nem er - a tudodbol, borodbol kiparolog ez az undorito buz.
http://gaborszantai.co.uk/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
elég egy
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nekem dinamikus ip-m (is)van, annyiszor szavazok ahányszor csak akarok
másik szavazós (faszfejkirályos) topikban is felvetettem az ötletet, és ott megcsinálták
http://gaborszantai.co.uk/
Hogyan oldasz meg egy determinánst?
Opciók:
* Cramer- szabály szerint
* Gauss- módszerrel
* Ki az a determináns?
* Ránézek és utána elmegyek kocsmába.
de az elutasítás erõsen odabasz :D
Az elutasítás oka:
Cramer-szabály csak 3x3-asig jó :)
:D_AS:D_AS
Spread De Love!