A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vesztettél sokat szerintem egy nagy szar.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Válasz 'Carlos' üzenetére (#14610)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Én még ki sem próbáltam a cigit. Az ciki?
Cserébe hülyét kapok, ha nem ehetek valami csokit 2 napig.
Þór vígi þessi rúnar
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nincs kedvem smároláskor PalMal-t vagy Marboro-t vagy nemtommiket érezni.
Þór vígi þessi rúnar
Az itteni eredmény is ezt mutatja, ezért gondoltam.
Jól ismertem,teljesen normális gyerek volt bírtam szerencsétlent,úgyhogy gyanítom valami köcsög cigány banda vette rá vagy nemtudom de tuti nem csinálta volna magától.
az is ilyen szellemi fogyatékos agyszülemény.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez egy ilyen korosztály...
drognak,alkoholnak legalább van hatása...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Bekábulsz tõle mint az állat.
Egyszer próbáltam de annyi elég is volt...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnõi is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni
Nem csak a lányok.
És sajnos ez így van,nap mint nap tapasztalom általános (!!) suliba h. mennek le bagózni szünetbe mert azt hiszik ettõl kemények.Szerintem csak egyszerûen szánalmasak.
Van egy csaj osztálytársam az mindent csinál,drogozik,piál,cigizik,öngyújtógázt szív mert azt hisz menõ.
Ráadásul úgy öltözik mint egy kurva. Szánalmas.
Komolyan mondom. Aki nem dohányzik, az nem tudja, hogy az jó érzés. A negatív hatásairól lehet olvasni mindig, a pozitívról semmit. Most hiába beszélnék itt róla, úgysem tudnánk soha dûlõre jutni, mert te nem dohányzol, én meg igen. De ettõl se te nem vagy kevesebb ember, sem én (szerintem).
sry
Kezdjük ott, hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnõi is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni, meg ha ideg vagy vagányabb dolog szívogatni valamit, mintha mondjuk a körmödet rágnád beszéd közben. mert úgy néz ki, mintha ennek értelme is lenne.
És olyan gecikemény dolog amúgy is, hogy képes vagy egy jó beszélgetés közben füstöt kibocsátani a szádból. Látványos.
A másik kategória a nikotinfüggõ. Az talán jobb egy fokkal. De érdemes megjegyezni, hogy a kezdetekkor még minden jelenlegi nikotinfüggõ szimplán trendy volt, és kemény.
Amikor egyetemen minden ajtó elõtt/mellett 50fõs tömegek dohányoznak minden szünetben, és még annak is ott van a cigi az ujjai között akirõl tényleg nem gondolnám, akkor csak annyit mondok, hogy húbazmeg. siralmas.
ha elmegy valaki kocsmába vagy bulizni és elmegy egy-két szál, az rendben.
de akinek 2-3 nap alatt, vagy még rövidebb idõ alatt elmegy egy doboz, az hülye.
én mondjuk próbáltam többször is, és szerintem szar. azon kívül, hogy semmi értelme, csak emelgetsz egy kibaszott idétlen tömött papírdarabot a szájüregedhez, és leszívod belõle a kátrányt.
és amitõl kibaszott büdös leszel.
és úgy fogsz köhögni hosszú távon, mint szerencsétlen asszony, aki a buszon ült elõttem a múltkor. olyan szaga volt mint a hamutartónak, és hörgött mint egy tüdõrákos.
vagy olyan szánalmas leszel mint a faszi a villamoson, akinek azt hittem rohama lesz, mert minden baja volt, húzogatta ki be a cigijét, hogy mikor száll már le, és gyújthat rá...
ezek szélsõséges esetek, de sajnos gyakoriak.
a legtöbben egyszerûen szerencsétlen idióták, akiknek minden bajuk van, ha egy napig nem gyújthatnak rá.
kibaszottnagy akaraterõhiány a pótcselekvés elkerülésére.
megjegyzem, hogy a szivart szeretem. de nem szívok semmit, mert csak a tüdõm baszom vele.
több országban sokkla szigorúbbak a dohányzással, Magyarországon is ez kéne. én támogatom
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem kell ahhoz valakire ráfújni,hogy megkapja,hogy érezze.
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If Everything That Has A Beginning Must Has An End