A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért vannak sztorik 😄

DJ Skyline
én sem próbáltam még ki 😊 bár már engedtem a sötét oldal delejes csábításának, de az erõ velem volt <#idiota>

Carlos
<#rinya><#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

RoR zsozso
Ja a cigit...Nemláttam 😊)
Nem vesztettél sokat szerintem egy nagy szar.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Válasz 'Carlos' üzenetére (#14610)

menj a picsába, hülye dedós!
RoR zsozso
Mit?? 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Carlos
Juteszembe.
Én még ki sem próbáltam a cigit. Az ciki?

Cserébe hülyét kapok, ha nem ehetek valami csokit 2 napig.

Þór vígi þessi rúnar

nálunk még általános 8adikban volt egy gyerek, akinek a párnája alatt találták meg a teknokolt. azzal aludt 😄
CopyKing92
jah XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Carlos
Én kapásból ignorálom az olyan csajokat akik bagóznak.
Nincs kedvem smároláskor PalMal-t vagy Marboro-t vagy nemtommiket érezni.

Þór vígi þessi rúnar

Én pesten is, meg itthon is fordítva láttam 😊

Az itteni eredmény is ezt mutatja, ezért gondoltam.

😄

RoR zsozso
Nem tom ki találta ki de az is nagyon menõ XD

RoR zsozso
Itt Komlón tavaly Januárban meghalt egy 13éves srác az öngyújtógázba.
Jól ismertem,teljesen normális gyerek volt bírtam szerencsétlent,úgyhogy gyanítom valami köcsög cigány banda vette rá vagy nemtudom de tuti nem csinálta volna magától.

az a csövesek talánya nem?

Hegi90
technokollal töltött zacskó?

az is ilyen szellemi fogyatékos agyszülemény.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

desigo
nabpatron azért jobb xD
egyetemen a kockák 80%-a dohányzik, én ebbõl csak annyit látok.
ez egy ilyen korosztály...
desigo
aki azért fizet,hogy szétcsessze a tüdejét az egy idióta kb...

drognak,alkoholnak legalább van hatása...
nem is hallottam még ilyenrõl..

CopyKing92
EZT JÓMEGASZONTAD XD <#puszis><#eljen><#idiota>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

RoR zsozso
aha.
Bekábulsz tõle mint az állat.
Egyszer próbáltam de annyi elég is volt...

Hegi90
Jah, még azt az ember(csaj) típust utálom...társadalom söpredéke. Megérdemli, hogy hozzámenjen egy alkoholista csávóhoz, aki naponta szarrá veri, mielõtt megkeféli.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sweech
hülyeség

öngyújtógázt szív?<#gonosz1><#idiota>

Oh, hányszor hallom mind ts-en, mind chat-en, h pill cigiszünet ... 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RoR zsozso
Ez a #14584hsz-re ment volna 😊

Amúgy hiába kampányolok itt az "egyenjogúság" mellett, mert a gépes emberkék többsége nem is dohányzik.

RoR zsozso

hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnõi is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni

Nem csak a lányok.
És sajnos ez így van,nap mint nap tapasztalom általános (!!) suliba h. mennek le bagózni szünetbe mert azt hiszik ettõl kemények.Szerintem csak egyszerûen szánalmasak.

Van egy csaj osztálytársam az mindent csinál,drogozik,piál,cigizik,öngyújtógázt szív mert azt hisz menõ.
Ráadásul úgy öltözik mint egy kurva. Szánalmas.

Igen: a dohányzás. 😄

Komolyan mondom. Aki nem dohányzik, az nem tudja, hogy az jó érzés. A negatív hatásairól lehet olvasni mindig, a pozitívról semmit. Most hiába beszélnék itt róla, úgysem tudnánk soha dûlõre jutni, mert te nem dohányzol, én meg igen. De ettõl se te nem vagy kevesebb ember, sem én (szerintem).

Hegi90
lehet, de tartalmas, és igaz is 😊

na ez hosszú lett.
sry
elég siralmas a helyzet, az már igaz.
Kezdjük ott, hogy a lányok 90%-a azért szokik rá a dohányzásra, mert vagy a barátnõi is csinálják, vagy a barátja, és így amúgy is könnyebb szocializálódni, meg ha ideg vagy vagányabb dolog szívogatni valamit, mintha mondjuk a körmödet rágnád beszéd közben. mert úgy néz ki, mintha ennek értelme is lenne.
És olyan gecikemény dolog amúgy is, hogy képes vagy egy jó beszélgetés közben füstöt kibocsátani a szádból. Látványos.

A másik kategória a nikotinfüggõ. Az talán jobb egy fokkal. De érdemes megjegyezni, hogy a kezdetekkor még minden jelenlegi nikotinfüggõ szimplán trendy volt, és kemény.

Amikor egyetemen minden ajtó elõtt/mellett 50fõs tömegek dohányoznak minden szünetben, és még annak is ott van a cigi az ujjai között akirõl tényleg nem gondolnám, akkor csak annyit mondok, hogy húbazmeg. siralmas.
alapból mi értelme van a rendszeres dohányzásnak?
ha elmegy valaki kocsmába vagy bulizni és elmegy egy-két szál, az rendben.
de akinek 2-3 nap alatt, vagy még rövidebb idõ alatt elmegy egy doboz, az hülye.
én mondjuk próbáltam többször is, és szerintem szar. azon kívül, hogy semmi értelme, csak emelgetsz egy kibaszott idétlen tömött papírdarabot a szájüregedhez, és leszívod belõle a kátrányt.
és amitõl kibaszott büdös leszel.
és úgy fogsz köhögni hosszú távon, mint szerencsétlen asszony, aki a buszon ült elõttem a múltkor. olyan szaga volt mint a hamutartónak, és hörgött mint egy tüdõrákos.
vagy olyan szánalmas leszel mint a faszi a villamoson, akinek azt hittem rohama lesz, mert minden baja volt, húzogatta ki be a cigijét, hogy mikor száll már le, és gyújthat rá...
ezek szélsõséges esetek, de sajnos gyakoriak.
a legtöbben egyszerûen szerencsétlen idióták, akiknek minden bajuk van, ha egy napig nem gyújthatnak rá.
kibaszottnagy akaraterõhiány a pótcselekvés elkerülésére.
megjegyzem, hogy a szivart szeretem. de nem szívok semmit, mert csak a tüdõm baszom vele.
PJack
pontosan<#eljen>
több országban sokkla szigorúbbak a dohányzással, Magyarországon is ez kéne. én támogatom

Pain is inevitable. Suffering is optional.

CopyKing92
hát jó lenne be tiltani és a vizipipázást támogatni 😄 vagy a füvezést <#kuss><#dumcsi><#nemtudom><#papakacsint>

Csuhai G
Én sem cigizek, de nem zavar ha más igen. A minimális füst, amit önhibámon kívül beszívok nem érdekel, Pesten a belvárosban nem épp ez a legnagyobb környezeti veszélyforrás...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Arnoux
Én nem cigizek, de nem zavar ha más igen.

qtab986
nem fujják nemdohányzók pofájába a füstöt és amig ez igy van nincs velük bajom.
Nem kell ahhoz valakire ráfújni,hogy megkapja,hogy érezze.

én nem mint irtam korábban, csak azért írtam mert azok a dohányosok akiket ismerek azért odafigyelnek a másikra ergo nem fujják nemdohányzók pofájába a füstöt és amig ez igy van nincs velük bajom.

Elnezest, mondanal egy pozitiv indokot a dohanyzas mellett, amit mas, egeszsegesebb dologgal nem lehet kivaltani?

http://gaborszantai.co.uk/

Benny04
lemerem fogadni, hogy te is cigizel -.-"

poppe
én mindig dohányzó szekcióban foglalok helyet... olyan hely meg nincs is már sztem ahol ne lennénk elszeparálva a nemdohányzóktól (mármint étteremrõl beszélek, a többi vendéglátó egység meg maradjon csak dohányzó😛)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Molnibalage
Eddig kétharmad igen. Ekkora arányban még az alkotmányt is megváltoztatnák..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BaliBoy
Csakhogy a túlsúlyt nem minden esetben tudod egyértelmûen az illetõ életvitelére fogni. Vannak olyanok akik a genentikájuk miatt hajlamosak az elhízásra. De egyébként igazad van! Lehetne még egy-két ilyen dolgot találni, kezdve az alkoholistákkal folytatva a drogosokon stb.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RoR zsozso
Az lehet genetikai

ennyi erõvel a túlsúlyosakkal is megtehetnének hasonlót

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
Van benne igazság😊