A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülye kérdés.

Ability
Miért idióta kérdés?
caseih9400
Maximum egy adott szakaszra (iskola, meló, stb) jönnek létre, utánna elhalványulnak

khm...khm...

RoR zsozso
Eléggé 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Szabi84
ez nagyon idióta kérdés:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Igen, nem másabb mint régen, akkor is megvoltak az érdek kapcsolatok

kas123
Igen, csak sajna kevés a tényleges barátság, mára már új értelmet nyert ez az egész.

RoR zsozso
Igen még létezik.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

tigeroo
igen létezik barátság. én több 10 éve ismerek egy embert, aki nagymamám falujában lakik. (gyak. a szomszéd ott), gyerekkoromban minden ovodai meg iskolai szünetet ott töltöttem. fú mennyi mindent megéltünk!
mennyi hülyeséget csináltunk...váh...
sajna mostmár ritkán találkozunk, egy-két hetente, msn-en beszélünk néha-néha.
de még 10év után is van egy csomó közös bennünk pedig sokat változtunk, és van mirõl beszélnünk is. tûzbe tenném érte a kezem!
ok 😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Pepsi Twist
asszem senkinek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Az aláírásodban kinek hazudsz? xDDD

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Pepsi Twist
én kiszámoltam 😄 és megéri eltenni a pénzt a bankba 😄

jah tapasztalatot én is😄.jobb nem költeni rá 99,999999999999999999999%-ék hogy jobban jársz ha nem költesz lottóra és ez még durván alábecsült adat😄.

DJ Skyline
A közelebbi barátaimat beavatom, de nem szeretném nagy dobra verni a dolgot. na meg persze élvezem a pénzt 😊

Pepsi Twist
Nyertél a lottón. Mit teszel?

-Már nyertem!

(tapasztalatot)

RoR zsozso
nm 😊

bardocz
Köszi!
RoR zsozso
Jelenleg a márkakupák közt Swift kupa,Leon szuperkupa valamint Clio kupa van.
Még több infó:markakupa.hu

bardocz
Na,ezt nem si tudtam.Mostanság csak a Leon kupa híreit adják.Viszont swiftkupában elindulnék mert elsõ év 6 millából megvan asszem.Vagy legyen mondjuk 10 mindennel.
RoR zsozso
Swift kupa van még.

bardocz
Dehogynem.De este csak nem megyek ki hungaroringre körözgetni😊 Meg az a baj,hogy itthon ami komoly kupa,az mind márkakupa😞 Aztán amíg nincsen tapasztalat szerintem nem márkakupában érdemes versenyezni,hanem ahol van minden,hogy gyakorolhasd az elõzéseket a gyengébb kocsik ellen,és ha már a kocsid szintjét hozod,tehát a mezõny 3. legjobb kocsijával nem 10. vagy,hanem mindig harmadik minimum,akkor érdemesebb foglalkozni a márkakupákkal.Tényleg,swift kupa van még,vagy már csak a leon kupa megy?
SötétBarom
Hülye, lottó ötös után nem egyszerûbb elindulni valami kupán??? 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Az a baj,hogy nem tudom :S
Ez kurvajó! Mennyi?

bardocz
Vennék egy ilyet is.
egynegyed részt megpróbálnék befektetni,másik negyedet magamra.életem végéig anyagi biztonságba élnék

elitehun
Én is kb ezt csinálnám csak én nem északon hanem délen vennék házat 😄
de ha már mindenképp megnyerném - akkor sincs olyan lehetõség, ami igaz lenne rám.
költekeznék, megvennék minden szart, elkölteném egy hónap alatt az egészet, és folytatnám az eddigi életemet, csak tele lennék luxuscikkel.
azt meg tökre b@sznék elmondani mindenkinek, hogy honnan van pénzem.
jófejségbõl viszont barátoknak/ismerõsöknek megvenném azokat a cuccokat, amikre már tudom hogy régóta vágytak, csak túl drága 😄
aztán meg ha nagyobb a nyeremény, és marad belõle még vagy 200 milla, akkor vennék egy házat külföldön, valahol fent északon, egy szép vidéken egyet magamnak, egyet a szüleimnek.
semmit.
nem lottózok, mert elbaszná az életemet, meg azt a maradék ambíciómat is.
jelenleg úgy gondolom, hogy majd meglátjuk, mit tudok magamtól felépíteni... és nem akarom elbaszni, hogy aztán nekem is a lottóról kelljen álmodoznom.
Taranov
Szerintem a legtöbb ember nem vágyik túlzottan fényûzõ életmódra, fõleg, ha nem azt szokták meg. Az én véleményem szerint a legtöbbeknek egy ilyen lottónyeremény legfeljebb maximális nyugalmat biztosít, és ez az, ami miatt vágyik rá a többség.
Lehet, hogy eljátszik az ember a gondolattal, hogy yachtot vesz vagy házat a francia riviérán, de ezek nélkül azért el lehet lenni. Viszont sokan folyamatos stresszben vannak az anyagi helyzetük miatt, amely problémát egy nagyobb lottónyeremény könnyedén megold.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

chhaya
a családomon és legjobb barátokon kívül nem mondanám meg senkinek. nem sokban változtatnék az eddigi életmódomon, mert felesleges... max a minõséget fizetném meg jobban. amúgy semmi. befejezném a sulit, ugynaúgy mint eddig, utána lehet utazgatni vagy kezdeni magammal vmit.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

banok
úgy élnék mint egy király.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Epic insult <#hehe>

Benny04
Élvezem a pénzt, utazgatok, költök magamra. Megpróbálok gazdagként is úgy élni, mint eddig :o

Szabi84
minden nap bigmac-et vinnék a bányába<#idiota>

Természetesen rokonok és akikben megbízok azoknak elmondanám! Nem költöznék másik országba, valahol a balcsin vennék egy bazinagy házat😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Rockynhooo
felveszek egy yokora összeget és byby MO 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

poppe
életem hátralévõ idejében csak a világot járnám

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

SötétBarom
A közelebbi barátaimat beavatom, de nem szeretném nagy dobra verni a dolgot.

Nem verném nagy dobra.. Vennék én is valami durva verdát, ill. megvenném a lakást ahol lakom, aztán élveznem a napi több száz ezres kamatot 😄DD
Kérdezõsködõknek meg megmondanám, hogy örököltem 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
én mondjuk fölvásárolnám a Budaörsi repüõtér tulajdonjogát és minden pénzt a felvirágoztatására költenék, hogy ismét azt jelentse a repülés világában, mint régen...

bardocz

Csak nagyon kevés embernek mondanám el,vennék egy STI-t,azt hazudnám,hogy erre gyûjtöttem egész életemben.Vennék valami házikót egy nyugis környéken.Arra azt hazudom ócsóért volt.ÉS akinek nem tetszik,az meg bekaphatná😊
RoR zsozso
De kömény vagy XD
Beszósz meghósz 😄DD

LasDen

De ugyanúgy élnék tovább mint most.....okosan megpróbálnám befektetni a pénz egy részét.....költenék egy keveset magamra, de semmi luxus cuccot nem vennék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CopyKing92
én titokban tartanám hogy nyertem és szép lassan mnitha lett volna egy új állássom és ugy költöznék el a putribol 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

w77d
Bazdmeg Zsozsi egyszer elpicsázlak XD

RoR zsozso
Pedig elhúzhatnál ebbõl az országból XD
Sõt az univerzumból 😄

RoR zsozso
Itt egy bagoly <#hehe>

w77d
én nem hagynám el az országot semmi pénzért. Itt próbálnám élném az életem ugyanúgy mint eddig is... eszembe se jutott elhúzi innen...

kulabácsi
fogápolási szerekre?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hayni
elkölteném : DD