A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khm...khm...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
mennyi hülyeséget csináltunk...váh...
sajna mostmár ritkán találkozunk, egy-két hetente, msn-en beszélünk néha-néha.
de még 10év után is van egy csomó közös bennünk pedig sokat változtunk, és van mirõl beszélnünk is. tûzbe tenném érte a kezem!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-Már nyertem!
(tapasztalatot)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Még több infó:markakupa.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
költekeznék, megvennék minden szart, elkölteném egy hónap alatt az egészet, és folytatnám az eddigi életemet, csak tele lennék luxuscikkel.
azt meg tökre b@sznék elmondani mindenkinek, hogy honnan van pénzem.
jófejségbõl viszont barátoknak/ismerõsöknek megvenném azokat a cuccokat, amikre már tudom hogy régóta vágytak, csak túl drága 😄
aztán meg ha nagyobb a nyeremény, és marad belõle még vagy 200 milla, akkor vennék egy házat külföldön, valahol fent északon, egy szép vidéken egyet magamnak, egyet a szüleimnek.
nem lottózok, mert elbaszná az életemet, meg azt a maradék ambíciómat is.
jelenleg úgy gondolom, hogy majd meglátjuk, mit tudok magamtól felépíteni... és nem akarom elbaszni, hogy aztán nekem is a lottóról kelljen álmodoznom.
Lehet, hogy eljátszik az ember a gondolattal, hogy yachtot vesz vagy házat a francia riviérán, de ezek nélkül azért el lehet lenni. Viszont sokan folyamatos stresszben vannak az anyagi helyzetük miatt, amely problémát egy nagyobb lottónyeremény könnyedén megold.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Természetesen rokonok és akikben megbízok azoknak elmondanám! Nem költöznék másik országba, valahol a balcsin vennék egy bazinagy házat😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem verném nagy dobra.. Vennék én is valami durva verdát, ill. megvenném a lakást ahol lakom, aztán élveznem a napi több száz ezres kamatot 😄DD
Kérdezõsködõknek meg megmondanám, hogy örököltem 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak nagyon kevés embernek mondanám el,vennék egy STI-t,azt hazudnám,hogy erre gyûjtöttem egész életemben.Vennék valami házikót egy nyugis környéken.Arra azt hazudom ócsóért volt.ÉS akinek nem tetszik,az meg bekaphatná😊
Beszósz meghósz 😄DD
De ugyanúgy élnék tovább mint most.....okosan megpróbálnám befektetni a pénz egy részét.....költenék egy keveset magamra, de semmi luxus cuccot nem vennék 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Sõt az univerzumból 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.