127612
  • Dick Riddick
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.

• Simaji
    "Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás."

Vagy ami még jobb valamilyen idegen nyelven kezdek el hablatyolni hátha békén hagy. :D
  • VRSDM
    eddig azthittem hogy hiányoztál, de most rájöttem hogy nagyon nem.
    kopasz vagy, van egy VW-ed, belepréseled a sportülésbe a dagadt tested, és az esgén pirítasz hogy te vagy a keresztapa leszármazottja. aki úgy megy oda hozzád hogy összever az össze is fog.
    mert az alábbi képen nem sok izmot látok. K1-esnek vallod magad, és, egy pehelysúlyú kiscigány aki fél éve jár boxolni, hála a származásának profi ritmusérzékével, némi hadonászásod után olyan orros egyenest oszt hogy. hogy jobb dolgod is lesz mint utánaeredni :D
  • ChuckyHUN
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.6555.08%
  • tommygear
    jajj mert biztos le fogsz lőni valakit, ne legyünk már ilyen kemények
  • Littlepig13
    Belemegyek és verekszem egy jót, még győzehetek is
  • Pepsi Twist
    ám én sem mondom azt hogy legyőzhetetlen vagyok, ilyen ember nem létezik :P am elég sok ilyen kis karate/samurai és társai muki jött elém és valahogy nem igazán értettem hogy mit akar és nem is ment sokra a képességével...
  • Pepsi Twist
    nekem is csak 1 telefon és elég sokan jönnek :D
  • Rundstedt17
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.

• Narxxis
    Egyéb.

A 9mm-esre nem lehet gyúrni.
  • pista89
    A klasszikus szégyen a futás, de hasznos elvét követem.

amúgy ez már volt.
  • bardocz
    Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben.

De tényleg.
  • VRSDM
    szórakozni is? az király ittas vezetés mégjobb :D
  • OrioN the S
    xD
  • Doddy a düdő
    és te lennél a király, hogy legyőzted mentálisan
  • ZTM

• Fbn Lx
    3 évet ...-oztam, az annyit jelent, hogy vissza tudok ütni.
    amúgy ha küzdeni kell, akkor úgy vagyok vele, hogy akkor is lenyomom ha utána végkimerülésben összeesek. szal nem tudom.
  • HöfEE
    Eszkimók :D
  • Fbn Lx
    gyakorlatilag tökmindegy hogy mit gondolsz róla a kórházban fekve.
  • daemonervosa
    Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben,
    Se szebb, se okosabb ,se szerényebb. ;>
  • Fbn Lx
    korrekt
  • kocsisgabor9999
    Ezt gondolnám magamban: egy életvesztes pancser, aki az izmaival akar feltűnni, megint kompenzálja a kisebbségét.
  • clio1616v
    hagyom hogy megverjen nem csinálok semmit... így nem jelentek neki kihívást
  • tigeroo
    leszarom..attól hogy izmosabb, még lehet hogy lassabb nálam (meg énis izmos vagyok...de gyors)

szóval a 3.
  • Scottt
    Aikido (és/vagy egyéb) szenszej vagyok, bár kerülöm az ilyen helyzeteket, de ha nincs más megoldás...

Karate,és csak 5 éve..Próbálom magam kidumálni,ha nem megy akkor az erőviszonyoknak megfelelően elsprintelek a rákba(Ha nem valami profi atléta akkor tuti nem tud utolérni)vagy bunyó
  • immovable
    Gondolom mind svéd meg norvég.
  • NEOreg3
    nem tudom, egyszerűen továbbsétálnék, mintha le sem szarnám, ha ez meg nem jönne be, akkor valószínűleg összeverne

bár errefelé minimum hármas csoportokban kötnek az emberbe, mert az sokkal jobb móka
  • Doddy a düdő
    nem tudom, még soha nem kötöttek belém komolyabban. az első három közül valamelyik :p
  • z99999
    aikido szenszei vagyok.najó csak szenpai.de akkoris.
  • Thaison
    Ja: Egyéb.
  • Thaison
    Attól függ, milyen passzban vagyok. Ha kell, fight, ha nem, duma, ha az se, egyszerűen ott hagyom (futnom még sosem kellett, egyszerűen ha úgy jön ki, nem állok meg senkinek).
  • Zetorg

régebben volt 1 ilyen eset, de most már #38043
  • SötétBarom
    Egyéb:

Kocsival járok [mindig], nem tudnak belémkötni :D
  • chhaya #38042
    Az ijedt és könyörgő nézés nekem hatásosabban működik. :3
  • LordVenom
    Meg is fogalmaztad helyettem is.
  • VRSDM
    hát ezért kell gyorsan tudni futni : D arra pont jó az alkatom, verekedéssel ellentétben :D
  • chhaya #38039
    Miért kötnének belém. ^^
    Nem futok, ő a gyorsabb.
  • MR ME
    kb énis így vettem az egészet, lehet szájkaratézni, azt amikor eléáll a forma akkor meg összehugyozza magát a 90%a
  • MR ME
    egyéb
    fasse tudja, nem is érdekel, majd ha belémköt elmondom h mit csináltam
  • OrioN the S
    Krav-Maga?