127612
  • Narxxis
    Ha nagyon-nagyon felbasznak, bárkit, bármikor megölök. Sajnos ilyen labilis az idegrendszerem, nem volt gyerekszobám stb. :(
  • bardocz
    Szerintem az ötödikre nagyrész poénból szavazott,mint pl én is:)
  • LordVenom
    Lolll...mennyi kocka,aki szarrá veri a fél földet a neten.

Vicces az a téves teória is,miszerint a nagy ember mindig veri a kisembert. Rengeteg cáfolatot láttam és tapasztaltam már. Az reálisabb,ha az veri meg a másikat,akinek több a rutinja a kocsmai/utcai szabálynélküli bunyóban. Persze,ha egy nagy is "tud" verekedni,meg egy kicsi is,akkor általában a kicsi húzza a rövidebbet,de furamód én ritkán találkoztam a mai "divatkopaszok" között olyanokkal,akik tudtak is valamit...no mindegy,nem osztom az észt,arra vannak itt többen is,akik rengeteg éles helyzetbeli tapasztalatukkal tanítanak minket...mi pedig köszönjük szépen a bölcsességük átadását.
  • Csuhai G
    zoosex
  • ba32107
    A fekete rész alatt vannak az adatok.
  • Pepsi Twist
    hát nem xD csak 49 :D de jó kondiba van meg gyúr + ő is securitate volt :D de ezt bárkivel megcsinálom... elém állsz összepakollak :D
  • Rockynhooo
    aS_D:A_SD?_ASD_A?S:D_ASD
  • Sickness
  • 5m0k3sh0w
    azigeen
  • bardocz
    Ige,csak fater 80 éves.
  • Pepsi Twist
    igen, de ha tudsz verekedni jaj nem is verekedni hanem tudod hogy kell lekezelni az ilyen helyzetet hogy késsel jönnek feléd akkor semmi gond nem lehet, én tanultam minden féle baromságot de nagy része hasznos dolog... tartottam bemutatót faternak mondtam hogy próbáljon megütni és 1 pillanat alatt olyan helyzetbe raktam fatert hogy köpni nyelni nem tudott és olyan gyorsan csináltam hogy nagyon reagálni sem tudott... (fater akkora mint én)
  • DIESEL DOG #38107
    Az is lehet. Gondolj bele abba hogy mész az utcán és beléd köt egy hatalmas 4 ajtós szekrényre gyúrt, szét tetovált roma illető...
    Szerintem egy ilyennel nem éri meg heveskedni, mert akár le is szúrhat...
  • Pepsi Twist
    sokan írjátok hogy verekedés :D max verés lenne :D
  • milk4
    Ne hazudj!(képt)
  • DIESEL DOG #38104
    A klasszikus szégyen a futás, de hasznos elvét követem...

Én nem veretem szét a pofám holmiféle jött-ment alakkal.
    Meg egyébként is... ki a fenének van kedve verekedni. Túl nagy a rizikó. Én is megüthetem úgy hogy maradandó károsodást okozok vele, és a másik fél is ugyanígy szintén.
    De azért érdemes megpróbálni egy kicsit diplomatikusan egyeztetni a másik féllel az adott helyzetet, konfliktust...

• Picar77
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.
  • Pepsi Twist
    úúúú megdobhatnál vele :)
  • ba32107
    Az igen! Szar az ATW, a saját (szintén ATW-s) honlapom címét beírva pedig találtam egy "atwadmin" nevű mappában többek közt egy listát, feltehetően ATW userekkel, névvel, címmel, számlaszámmal :D Hát faszán védik az adataikat, mondhatom....
  • somdav95
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.---> igazábol 190 centivagyok, nemnagyon szoktak belémkötni, max ha jön a kis brazil, azt nyakonhúzom :DD
  • oliwwer
    Egyéb: Megpróbálom megbeszélni vele, hogy mi a problémája, de ha nem jön össze, akkor állok elébe.. majd lesz valahogy.
  • tenkenorman
    sosem verekedtem. mindig békés voltam, viszont sokszor kötöttek már belém, de sosem vertek meg.
  • Rockynhooo
    Végső esetben meg alap ,hogy futás :D
  • Rockynhooo
    megprobálnám kibeszélni , ha annyira meg akar verni akkor meg úgyis megfog... de amúgy mindenki meg tud feküdni egy jol célzott ütéstől vagy rugástol. Anno mesélte Koko is tv-ben ,hogy belekötött ilyen izom csávesz körbetáncolta meg sorozott párat a fejére és azt se tudta merre van arccal :D

De sosem mennék bunyóba , úgy egyeltalán senkivel , jobb elkerülni a bajt.
  • Dick Riddick
    Ha csak lehet békés úton próbálom megoldani a dolgot, anélkül hogy én lennék a megalázott fél (a becsület ugye). A gond ott van hogy egy éjszakai verekedés nem egy iskolai hirig, ahol pólószaggatáson és egy-két kisebb kék folton kívül más nem lesz.
    Nincsenek szabályok, vétesz egy hibát, a földre kerülsz, és ha szerencséd van pár hét kórházzal megúszod. Ezek a verekedések nem párbajok, kint várnak rád még páran, hátulról leütnek, lekéselnek, bármi megtörténhet.
    Ha nem tudnám elsímítani a dolgot, akkor megpróbálnék én lenni a kezdeményező, egy-két jól irányzott gyomrossal. Ha többen vannak akkor ezután azonnal futás.
  • CopyKing92
    kit érdekel a K1? atol nem leszel jobb ha egy ponton ahol le gyürnek téged kevesebb mint 1kJ energiával XD /húdediplomatikusvoltfuk/ XD
  • Motoroj
    7,23%-nál nincs izmosabb az egész világegyetemben.
    Jó arány.
  • DJKonya
    Szórakozó helyen ha belém köt valaki: Megmondom neki, na öcsém gyere csak ki, szépen kimegyünk, mondom neki na akkor te maradj is itt és megyek vissza(Showder Klub):P nem pontosan így volt de a lényeg..
  • solo
    Pepsi akivel soha nem akarok összetűzésbe keveredni xD
  • Benny04
    megpróbálom kimagyarázni magam, de ha nemsikerül arrébb lököm, és elszaladok xd
  • Sickness
    Pepsi egy ütés lenne, innentől fogva értelmetlen a kérdés.
  • bardocz
    Egy 185 centis ember is nehezen tud arconvágni egy 2 méterest:D Legalábbis engem viszonylag könnyen odébb szoktak rugdosni,meg távol tartani,akár mennyire is próbálkozok:-D
  • kuci06
    Egyéb.

Helyzettől függ.

Lekjobb taktika: próbálom diplomatikusra venni. aztán egy hirtelen rúgás a mogyorók közé. AS?:DAS?:DAS?:D aztán sprint
  • DJKonya
    Próbálom diplomatikusra venni, és kidumálni magam a helyzetből, végső esetben még ott a futás.

Inkább úgy mondanám hogyha belém köt megpróbálom először megbeszélni vele a dolgokat, bár ha ez az utcán van hogy beléd kötnek, bár alkatom miatt nem sokan mernek belémkötni, de nyilván ha belém köt valaki nem azér mert egy kólára akar meghívni, szerintem az ilyen esetekben nem lehet kibeszélni magad a helyzetből. Ha oda fajul a dolog akkor megpróbálok "megküzdeni" vele talán még nyerhetek is, de végső esetben ha érzem hogy jóval erősebb nálam akkor inkább elfutok mint hogy ok nélkül agyonverjenek. Bár nem értem ezeket a köcsög cigányokat akik azért "gyúrják" ki magukat és az utcán azért kötnek bele másba hogy meg mutassák ki a Jani, na meg persze azért is hogy lopjanak. Persze nem azt mondom most hogy a cigányok ilyenek, mert a magyarok között is ugyan úgy megvan ez, sajnos.
  • cicai
    Belemegyek és verekszem egy jót, még győzehetek is.

Általában én kerülök ki gyöztesen:D 1-2× viszont már beütött a pech... De nem igen szoktak belém kötni az alakatom miatt gondolom. Ha meg mégis majd egy jó nagy orrbabaszás, vagy egy állas majd elveszi tőle a kedvét.

De én nem szoktam kötekedni!!!
  • Pepsi Twist
    látom sikerült az összes képem belinkelni képtárból kivéve 1et :D
  • cargame
    Ilyenkor keriteseken at kell futni, hogy ne erjen utol :DDD legalabbis ez az en taktikam :P
  • CopyKing92
    hát Folytogatás-Szúrkálás-Szemkivágás késsel de kerülöm az ilyen helyzeteket.
  • Molnibalage
    És ami nem látszik az a 2 méter. Egy 1,75 magas ember egyszerűen fogást nem talán a nála 1,5 fejjel magasabbon. Én legyek bármilyen tökös legény nem kekeckedek egy két méteressel, ha nem muszáj.

Egy SAS instruktor javaslata az, hogy ilyenkor harapd le a fülét, rúgd tökön, vagy karmold ki a szemét és olaj.
  • milk4
  • solo
    Próbálom megdumálni, de ha végleg úgy áll a golog, akk marad az ököl:]
    Futni meg nemszégyen...Egészsgéges az, de amúgy szar XD