127612
-
Normális, udvarias.
Nem erolkodok ,nem fenyezem magam. Ha szimpatikus vagyok neki ,akkor azt jelzi. Onnantol meg megy minden magatol. -
passzív+beszari=sosem lesz senkim -
Normális, udvarias. -
Pedig igaza van, aki akar tud magának maroklőfegyvert szerezni, éleset is. Gázpisztolyt meg pláne. De elárulom ha közelről kapsz egyet csak gázpisztolyból az is bőven "megteszi a hatását". Nekem is több ismerősöm van aki hord magánál önvédelmi célból pisztolyt, hála az égnek használni még nem kellett, de ez csak annak tudható be, hogy olyan környéken élünk ahol nem annyira rossz a helyzet mint más területein az országnak. -
túl sok akciófilmet nézel -
figy... ma már mindenki tud magának szerezni fegyvert... boldog boldogtalan rikkant 1et és már a pisztolytáskában a lőfegyver -
Fbn Lx #38192 ez akkora marhaság hogy nem igaz
mégis milyen fegyverrel? azt hiszed, hogy egy tapasztalt küzdőnek nagy akadályt jelentene bármilyen közelharcos fegyver? Oké, egy hosszú tőr vagy egy kard igen, esetleg egy lándzsa, de mégis ki mászkál ilyennel?
Vagy lőfegyverre gondoltál? Mégis mennyi az esélye annak, hogy valaki hat méterről pisztolyt fog rád hétköznapi emberként?
ja várj tudom, te nem vagy hétköznapi, te szembeszálltál már a fekete sereg bűnözői bandával -
Nem értek hozzá,elképzelhető:) -
Deleter14 #38190 http://www.youtube.com/watch?v=a0gq9fzi6M0
Létezik!
-
Mert a karate versenyeket sok szabály korlátozza. Másrészt gondolom semi-contact volt a versenyrendszer,ahol nincs teljes erőből való ütés,csak pontozzák a találatokat. -
nana, bruce lee legyőzte chuck norrist! -
Elképzelhetőnek tartom.
A helyzet az, hogy láthattunk már 6 lábú, 3 fejű, 8 farkú.... stb. torzszülötteket, hogy egyáltalán nem csodálkoznék rajta ha pl élne valahol egy 3 méter magas nagy, szőrös, emberszabású lény. -
levegőt se látod ;)
amugy a mitikus valójukban biztos hogy nem, de amugy meg őszintén lesz*rom -
na jah , azért jó ,hogy nincs háborús helyzet. -
Hymtozis #38184 Azt tudom, h nem oda tartozik a full kontakt, csak azért írtam oda, mert a kung-fu-sok arra járnak (barátaim), a szemináriumosat nem vágtam. Én csak a karatéhoz értek, mert az az én ágam, de nem testszik annyira, mint kung-fu, itt csak mozdulatsorok, meg ienek vltak övért. Kung-fu-val csak jövőben találkozom személyesen, viszont annyit tudok, h bármi ien, úgymond "fegyvernek" számítható.
(De köszönöm a korrigálást, megjegyzem! :P :D) -
igazából tök mindegy mekkora Ninja vagy, vagy Jedi vagy akármi... fegyverrel jönnek ellened 6mről édes mindegy milyen öved van karatéba... -
Karate küzdősport?Ezt nem gondoltam volna.Egyszer láttam sport1-en egy versenyt,és 2 percig köröztek,egy tisztességes ütés,meg rúgás nem volt benne.Vagy ami volt,az nem csak harmatgyengének tűnt,hanem az is volt. -
Majdnem jól tudod,de a harcművészetekben nincs full kontakt verseny hivatalosan,csak szemináriumok. Versenyek a küzdősportokban vannak. A kung-fu harcművészet,a karate küzdősport.
-
Hymtozis #38180 Én úgy tudom, h nem számít azonos erejűnek a "sima" ember, és egy harcművészetet tanult ember... Meg sztem aki harcművészetet, v vmi hasonlót tanul/t, az megy fullkontakt versenyekre, nem utcán veri meg akit tud. Meg ha vki rád támad, akk csak lefegyverezni lht, v csak önvédelem szintig nem törvénybeütköző, ha bántod. De ha földre kerül egy késes ember, és még rárúgsz egyet, az is törvényellenes, mert nem önvédelem, hanem támadás. (Én így tudom.) -
Nem zárom ki teljesen, de nem valószínű. -
DIESEL DOG #38178 A kérdéssel kapcsolatban nekem csak ennyi a véleményem:
Hiszem ha látom... -
jah.. vennek a kertbe egy yetit -
Nem zárom ki teljesen, de yó lenne ha léteznének ))) -
Tuti, hogy nem, hülyeség az egész.
-
Nem zárom ki teljesen, de nem valószínű.
-
Volvo meg SAAB. -
Elképzelhetőnek tartom.
Biztos van valóságalapja ennek a sok históriának. -
Kutyámajom. -
Nem zárom ki teljesen, de nem valószínű.
am mi ez a chupacabra?:D
néztem vidiket jutúrón, ember, vagy kutya? :DD -
Üdv sporttárs. ;) -
nem zárom ki, de sokkal többet fűznek az emberek mendemondái a témához, mint ami tényleges valójában van. -
Darth Razor #38167 Elképzelhetőnek tartom. -
clio1616v #38166 az is vagy... sok yetit láttam már én is... -
clio1616v #38165 igen, te tényleg ennyire hülye vagy?
több milliárd ember veszi a boltokban és te megkérdezed? hol élsz ember? -
Ha elég magas az adrenalin,akkor utána fog fájni nagyon,de akkor nem:) -
közel 30hoz 47.5 lábam van (EU) :D gratulálok barátom :D -
a Yeti él!49 es a lábam 16 évesen bár az nem nagy de aszondják rám hogy Yeti.. -
Mittudomén, nem érdekel.Amíg nem eszik a házamban,és nem akar megölni leszarom magasról^^ -
Mittudomén, nem érdekel. -
Tuti, hogy nem, hülyeség az egész.