127612
  • Molnibalage
    Csekkold le a Holdrszállásos kérdést és sírj...

Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés. (140) 54.05%

Nem. Hazugság az egész. (30) 11.58%

Valahol a kettő közt van az igazság. (69) 26.64%

Egyéb. (20) 7.72%
  • milk4
    Tuti, hogy nem, hülyeség az egész.
  • Fbn Lx
    a wing tsunosok olyan kemények lennének, és ennyire agresszívak? :D
    én nem úgy ismerem magunkat, mint akik bárkit letámadunk az utcán :D
    asszem nem sokáig maradna a szövetségben egy ilyen ember.
    mellesleg úgy érzem, ismerem annyira a technikákat, hogy meg tudjam védeni magam, mester meg biztosan végképp nem jönne nekem... :)
  • pista89
    Mittudomén, nem érdekel.

A húsvéti nyuszi létezik?
  • poppe
    de kurva kevésnek találom h 22% szerint hülyeség...
    mondjuk ide mindig is sok észlény járt
  • Mike at home
    baromság az egész
  • Rettenthető
    "az is jogos, hogy csak azonos szintű fegyverrel védekezhetsz"

Ezzel nem egészen értek egyet.
    Ha a támadó egy wing-tsun kung-fu-s kemény gyerek, akkor még a baseball ütővel sem leszel vele egálban. Innentől kezdve, mit tekintünk azonos szintű védekezésnek? Te is puszta kézzel, meg ő is? Hú mennyi esélyed van... (nyílt terepen, ha jobban futsz, amúgy szopó).
  • Fbn Lx
    azért ha belegondolsz, ez jogos. ha önvédelemből megölhetnél bárkit, annak komoly következményei lehetnek.
    az is jogos, hogy csak azonos szintű fegyverrel védekezhetsz. így elkerülhetőek olyan esetek, hogy valaki kötekszik veled te meg bézbólütővel széttöröd az arcát.
  • Fbn Lx
    Nem zárom ki teljesen, de nem valószínű.

Én amit olvastam, és amit elhiszek az az, hogy léteznek még barlangok mélyén civilizálatlan ősközösségek.
    Egyszer olvastam, hogy felfedeztek egy csoport embert, akik úgy néztek ki mint a jelenlegi ember őse egypár tízezer évvel ezelőtt.
    Ha azt vesszük alapul, hogy (viszonylag) nagyobb méretű fajokat még mostanság is fedeznek fel, mint ö, akkor akár yeti és létezik. de szerintem mese :D
  • MR ME
    mittudomén, nemérdekel
  • lord nihilus
    Elképzelhetőnek tartom.
  • clio1616v
    Sőt Smallfoot is létezik ^^ olyan iciri icike picurika a lába, hogy műszerekkel sem lehet látni, még egy kiterjedés nélküli pontnál is kisebb ^^
  • clio1616v
    Igen léteznek, ahogy a tvmaci is létezik és az Istenek is léteznek.. szellemek is vannak és boszorkányok is... számok is léteznek és szavak is.. ezek mind olyan dolgok amik léteznek de mégsincsenek a valóságban, képzeletben pedig bármi létezhet...
  • N1ggA
    érdekes kérdés.... úristen
  • ba32107
    3. Van egy könyvem, a világ legkülönösebb teremtményei a címe....... gyanítom a fele kamu, ettől függetlenül érdekes olvasnivaló.
  • pyrohun #38143
    Az "elképzelhetőnek tartom", meg a "nem zárom ki teljesen, de nem valószínű" tipikus esete annak, hogy félig üres a pohár, vagy félig tele van :)
  • PrasCo
    Csak azért nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem léteznek, mivel a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
  • chhaya #38141
    Szerintem nem léteznek, csak unatkozó vicces emberek beetették a népet. ^^
  • kuci06
    Elképzelhetőnek tartom.

Ha nem is pontosan ugyanazok, amiket a leírások bemutatnak (vérszívó, kecskeevő, világító szemű dög ?:D), hasonló lények létezhetnek... miért ne? Még manapság is sokszor egyszerre több 100 új állatot fedeznek fel..
  • OrioN the S
    Egyeb: Itt laknak a szomszedba

Elkepzelheto ,hogy leteznek. Ha igen akkor se "szornyek" ezek ,hanem inkabb valami ritka faj lehet. Albino gorilla vagy mittudomen :D Vagy valami faji keresztezesbol szulettek. Ez a Chupacabra srac nem tudom mit tud ,mert lattam rola kepeket es... hagyjuk mar. :\ Viszont Bigfoot, Yeti az a fentiek alapjan akar meg letezhet is. Vegulis nem sokban terhetnek el a nagytestu majmoktol.
  • NEOreg3
    leszarom, hogy léteznek-e
  • tigerbácsi
    a yeti itt van köztünk sg-n. 0blueman a nicke.
  • Picar77

• Carlos
  • sb1
    Mittudomén, nem érdekel.

• Rundstedt17
  • tigeroo

mivel minden mesének és mendemondának van valamilyen valóságalapja.
  • DIESEL DOG #38131
    Mittudomén, nem érdekel...

Szerintem ez egy kecybuta kérdés...
  • Freeda Krueger
    Elképzelhetőnek tartom.Miért ne lehetne.
  • Molnibalage
    Mivel hitelt érdemlően nincs bizonyíték finoman szólva szkeptikus vagyok...
  • extramagascsaj
  • cenobite
    Szerintem ez a csupaizom, nagydarab 2 méter magas 120 kg-s dolog néha teljesen mindegy. Van egy ismerősöm, alig 65 kg., kb. 175 cm magas és törte már szilánkosra nem egy ilyen ólajtónak az orrát. Szóval hiába karatéjozik valaki 3 éve és gyúr 5 éve, ha olyannal akad össze aki már kölyökkora óta nemkevés bunyóban benne volt, és alapban kicsit hamar elszáll az agya. :)

Ja amúgy nálam a 2-es a legjellemzőbb, nem vagyok egy nagy mortál szombat.
  • Molnibalage
    Miben? Nagyon is bizonytalan vagyok benne, hogy mekkora fájdalmat lennék képes elviselni. Volt már pár iszonyatos fájdalmas lábsérülésem és egyebek, de bunyóból még nem volt soha.
  • Hydroceph
    Belemegyek és verekszem egy jót, még győzehetek is.

Kivéve ha asszonnyal vagyok.
  • REPS0L
    Pepsi?:
    "Nálam nincs nagyobb darab és izmosabb az egész Világegyetemben."
  • wordsworth
    És ott a valóságos pont :)
  • Fbn Lx
    25 centi az egy fej sincs, nemhogy másfél :D
    amúgy szerencséd van, hogy te is 1.75-ös vagy, mert az 1.75-ösök a legkeményebbek. vagy mondtam már?
  • LordVenom
    Nem is arra gondoltam,hanem pár postra. ;)
  • Pepsi Twist
    ja és az lemaradt hogy önvédelemből ölöd meg a másikat akkor is téged basznak meg...
  • Pepsi Twist
    lelősz valakit... az elég érdekes dolog... pénzszállítónál is van fegyver de ha lelövi a rablót akkor a szállítót "baszcsizzák" meg mert megér neki 1 ember életet a 30mFT kötvényekbe?

érdekes dolgok vannak a mai világba :)