127612
-
Sir Ny #37915 a pénzzel az két zével írandó, egy zével mást jelent. -
megerőszakoltál egy pulykát? -
el kellett tűnnöm -.-' -
hol voltál ennyi ideig? :DDD -
a legenda visszatért
-
Semmiképp sem adnám vissza. Eltenném. -
Rögtön visszaadnám.
-
Rögtön visszaadnám. -
kocsisgabor9999 #37907 A pénzel meg a kockulásodat támogatnád. -
Rögtön visszaadnám.
-
Rögtön visszaadnám.
Ha mondjuk találnék 100 rongyot egy pénzcsipesszel körítve, lehet máshogy gondolnám :D Ellenben tárcát Mindenképp. Egyszer melóban találtam egyet, miután bezártam (kb 22:40) gondoltam elviszem a tagnak, biztos örülni fog. Felkerestem a kérót, becsöngettem.. Az arc még nem volt otthon, csak a felesége, aki kb 10 percig nem akarta kinyitni az ajtót, és vagy 25x megkérdezte ki vagyok, és mi a faszt akarok :DDD Nagy nehezen kinyitotta, aztán megörült, látta nem akarom bántani.. -
Fbn Lx #37904 nyilván visszaadnám, fasznak tenném el azt amiért más megdolgozott.
mondjuk ha politikus ejtené el, akkor eltenném. -
Iratokat biztos vissza adnám belőle----
-
ha látom hogy elejtette, visszaadom, ha nem nem. ilyen egyszerű.
az is lehet hogy inkább eldobta és boldog hogy vki megtalálta:D -
Rögtön visszaadnám, szerintem ez alap. Megint más a helyzet ha csak úgy találok egy pénztárcát de nem előttem ejtik el, de úgy is nyílván visszaadnám csak megnézném a tartalmát is. -
Rundstedt17 #37900 Akkor talán,deh én az Isten után se járnék megmondom hol veheti át azt pá:D... -
Rundstedt17 #37899 Én is egyben tartom,amíg külön volt mindig eltűnt valami a káoszban,ház felforgatása után persze meg lettek,azóta egyben gond szál se -
5m0k3sh0w #37898 emmiképp sem adnám vissza. Eltenném.
-
ba32107 #37897 Aki nem vigyáz a cuccaira, azt meglopják. Igaz, a rablás más tészta... -
egyébként első, visszaadnám, a pénzt se venném el -
egyszer találtam az utcán egy telefont, és képzeljétek el az öcsémé volt! szvsz 0% esélye van annak hogy én is pont arra menjek, hogy senki előbb fel nem vette, stb -
így egyszerre lopnak majd el tőled mindent -
Darth Razor #37893 Előbb megnézném mi van benne és attól függ. -
ua. -
Előbb megnézném ki hagyta el és attól függ. -
Konkrétan azért is teszem külöm, mert a céges belépő a fémpénz mellett meghülyül. Van egy nagy igazolványtokom (teli van mindenfélével, mert van egy pár...) és a péntárca külön. A módsze bevált. Soha nem hagytam el egyszerre a kettőt.. -
rögt9ön visszaadom -
extramagascsaj #37888 Rögtön visszaadnám.
-
ba32107 #37887 Ja az most jutott eszembe, hogy leejtett telefont már kétszer is visszaadtam, bár nem nagyon érdemelték meg (mindkettő hülye csaj volt, gyakorlatilag nyitott táskával tipegtek) -
ba32107 #37886 És ha jó csaj lett volna, visszaviszed? ... -
ba32107 #37885 Nekem is minden a pénztárcámban van. Egyszerűbb egy dologra figyelni, mint sok kicsire külön. Amíg nem volt pénztárcám, addig külön volt a jogsim, a bérletes tokom (amiben volt a személyi és a diák is), meg a pénzem. Vettem egy nadrágot, aminek lyukas volt a zsebe (hülye voltam, mert nem vettem észre vásárláskor), és abban mentem haza, otthon vettem észre, hogy a jogsim és a személyim is hányzik. A jogsit otthon találtam meg, a személyi postán jött másnap egy ismeretlentől :)
Szóval szerintem egyszerűbb, ha minden egy helyen van. Egy nagy pénztárcára könnyebb figyelni, mint a sok kis cuccra. Nekem azonnal feltűnik, ha nincs a zsebemben, szinte kizárt hogy elhagyjam (nem is értem hogy lehet elveszíteni egy bukszát) -
én elhagytam nem rég a pénztárcám. 3 ezer volt benne. azt még ki bírom. de amúgy attól függ mi van benne :D -
Előbb megnézném mi van benne és attól függ vagy fel sem venném, nem foglalkoznék vele. -
Találtam már utcán csak úgy magában 4000 Ft-ot összehajtogatva, tárca nem volt. Álltam ott egy darabig, hátha jön vki, aki lehajtott fejjel keresi a pénzét, de nem jött senki, úgyhogy eltettem.
Múltkor párom elhagyta a telefonját, felhívtam és mondta egy srác, aki megtalálta, hogy persze, jöjjön nyugodtan érte, ő itt és itt fog rá várni. Rendes volt. -
Tavaly egyik suliba voltunk nyílt napon és még sok idő volt a buszig beültünk a plázában a McDonaldsba. Meg kajáltunk stb. kimentünk a plázából és akkor vettem észre hogy valami hiányzik, kicsúszott a zsebemből a diákom, persze abban is benne személyi, bérlet, diák minden, megyünk vissza a plázába akkor mondták be hogy Kónya Krisztán jelentkezzen az emeleten a biztonsági őröknél... felmentünk ott állt a 3 biztonsági őr megnézték hogy tényleg én vagyok-e vissza adták és kész. Szerencsére valaki volt annyira gerinces hogy oda adja nekik. -
Na ez az amit shoa nem értek meg. Miért tárolnak az emberek egy helyen mindent? Nekem a pénz és az igazolvány külön van. Ha az egyik elveszik legalább a másik legyen meg.
Én még soha nem találtam se telefont se pénztárcát, de visszaadnám. Én egyszer felejettett ott a Műjég büféjénél és leadták a hangosbemondónál (csak az akkori barátnőm halotta, én fel sem figyeltem a bemondásra, hogy találtak egy xy...). Kb. 2 ropi volt benne, de én nem azt sajnáltam. Van nálam egy ajándékba kapott ezüstdollár, én csak azt sirattam (meg a tárcát anyám vette karácsonyra).
A scrác aki megtalálta még egy forralt bor meghívást sem fogadaott el.
Vannak még rendes emberek. Én azonnal visszaadnám vagy visszajuttanám. -
egyéb
Megnézném hogy van e benne lakcímkártya, személyi vagy valami amivel vissza tudom keresni a tulajdonosát, ha nincs akkor elteszem a pénzt. -
Rögtön visszaadnám. Nem vagyok raszorulva ,hogy mas vagyonat elvegyem es tobbet er a becsuletem annal ,hogy lehuzzak egy szerencsetlen aki elvesztette az ertekeit. En is orulnek ,ha valaki megkeresne amikor elhagyok valamit. -
Rögtön visszaadnám.
Volt már rá példa hogy a buszon az ülés mellé beesve találtam egy pénztárcát. Gyakorlatilag a 24 éves csajnak minden a személyiségét igazoló papír benne volt, Személyi igazolvány, jogosítvány, adókártya, bank kártya smart kártya meg ilyenek, nem számoltam meg mennyi pénz van benne de mikor kinyitottam ahol a pénz van rögtön egy 5ezrest láttam, mivel a csaj a szomszéd faluban lakik átmentem biciklivel és vissza adtam neki mindent a pénzel együtt. Utána persze ide adta az 5ezrest, szerintem ha kiveszem belőle azt az 5ezrest és vissza viszem neki a pénztárcát akkor csak az van hogy egy tahó paraszt vagyok, így meg visszavittem neki és úgy adta ide az 5ezret, nem lettem így sem gazdagabb, nem is ez volt a célom. De szerintem fair-eb volt így. -
Azonnal visszaadnám.