127612
-
G_ArchAngel #38358 Egyreszt senkinek semmi koze az anyagi helyzetemhez, masreszt mindenkinek mast jelent az, hogy "gazdag"...
-
kell nélkülöznöm, ami kell azt nem tudom megvenni. -
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni.
-
a csóró és az ötnullás között ingadozok, ahogy összejön amire spórolok, máris megveszem. most épp a csóró szakasz van :) -
mostanaban ekezetekre sem telik -
Anyámék etetnek.Ami meg kell,arra gyűjtök,így keveset vásárolok,viszont akkor egyszer elköltöm minden pénzem... -
okééé -
Nem probléma öt nullás összegek elköltése.
Igazából én nem költekezek csak van 1 kis dugi pénzem :D -
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni. -
Valahogy ígyvagyok énis. Kajára nem sajnálom soha :DD Az összes többi ami kell arra gyűjtök, és egy idő után úgyis megtudom venni... Bármost nincs semmim, elment bringára -.- -
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni.
Amire úgy gondolom, hogy szükségem van, mégha késöbb ki is derűl, hogy mégsem :D, azt meg tudom venni... -
Rundstedt17 #38347 egyéb.
nincs gond.puritán vagyok,nincs szükségem semmi drága vagy költséges dologra,és drága szenvedélyeim sincsenek.nem értem hogy mi ez a mostanság szokássá vált dolog hogy heti pénzszórás divatos ruhákra vagy egyáltalán miért igényelnek egyesek haszontalan méregdrága dolgokat.....nah deh azért nem mindenben vagyok puritán kajára sosem sajnálom a pénzt:D.... -
Unreal1942 #38346 Pontosan. -
Na vegre valaki! :D De erted ez csak atlag... van ,hogy 15k is eleg vagy 10k... Helyzettol,alkalomtol,helyszintol..es meg sok mastol is fugg. -
Unreal1942 #38344 25k egy este alatt az nem kevés ,de sajnos reális. Magamból kiindulva.
Pedig belépős helyre nem is járok. -
Szüleimmel élek, így az étel-víz-áram szerencsére megvan...egyébre nem nagyon telik: pár sör hétvégente a haverokkal...fél évente új ruha és kész, de nem panaszkodom így is jól megvagyok
-
Nem tudom hova jarsz szorakozni ,de jobb helyen 5-6kval kitorolheted...
Nem kell se prosti ,se night klub. Meg ,mint azt irtam "Mindenki mashogy eli az eletet.. mas stilusba ,mas koltekezessel." Szal nem tuti ,hogy elvagyok 3 sorrel. Mindent leirtam nem tudom mit nem lehet ezen erteni :))) -
Azt én sem értem. Ahhoz minimum egy prosti vagy night klub kell.. 5-6k vagy 10k simán elmegy másra is, ha az emeber elerszeti magát, nade 25?
(Mondjuk 4-5 óra bowlingozás kb. ennyi, dr Bp. egyik legdrágább helyén...) -
Jóformán még szüleimtől kapom a pénzt, de szerencsére nem vagyok telhetetlen, inkább takarékos vagyok. -
Vagy pl mindenki kivesz egy nap szabit s irány Lengyelország/Ausztria egy hangulatos étterem pl zakopane-ban, vagy egy osztrák kisvárosban. Az egész nap frankó, haverokkal vagy asszonnyal kocsikázás + étterem s az egész nap itt is 10 alatt marad bőven. Létszámtól függően. ;) -
Mi is ritkán megyünk ilyen koktélbárokba, mert amennyi pénzt el lehet ott költeni, hogy helyette inkább leugrunk 1 napra balcsira csobbanni meg enni egyet egy hangulatos étteremben s nem került az egész nap csak kb 4000 forintba fejenként. :D -
Hat tok egyszeru. Inkabb dragabb bulikra megyek ,de ott nincs sok kocsog. Pl. Cinetrip: eloveteles jegy: 5000.-(ha nem egyedul megyek ,hanem meghivok valakit ,akkor 10000.-) Bemelegites buli elott otthon ,menet kozbe: 3000.- ,helyszini arak: dobozos sor:500.-,barmilyen rovid:1000.- ,pezsgo: 2500.- stb... Ha bulizok ,akkor bulizok :D Egyelore megtehetem ,de kesobb mar nem biztos. am nem mindig koltok ennyi penzt ,azert irtam ,hogy "atlag". 5-10k nelkul el se indulok... +ha akivel megyek annak nem nagyon van keret ,akkor nem spurolom a penzt.. persze ,hogy meghivom. Volt mar olyan ,hogy 2 haveromnak en fizettem a bulit ,de nem sajnalom. Erezzek jol magukat es az nekem jo ,mert en is jol erzem magam. Szoval igy :) -
pista89 #38336 Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni. -
ba32107 #38335 Hát ja mondjuk mi utcázni szoktunk, kicsit pénztárcakímélőbb :D Szerintem hangulatosabb is. -
Elmész egy koktélbárba a haverokkal, mondjuk 5-en, fizetsz egy kört 8 ezer s akkor még nem is elit hely. :) De sörrel tényleg nem lehet. -
ba32107 #38333 Az igen :D Hogy a rákba lehet 25 ezret elbaszni egy éjszaka? :D Én ha egy este alatt elköltök 2000-et, az már soknak számít (átlag összeg kb 3 sör ára) -
Mindenki mashogy eli az eletet.. mas stilusba ,mas koltekezessel. En riktan megyek el pl. bulizni ,de akkor az atlagban 20-25k. Bemegyek a varosba uditot veszek vagy ,ha megehezek ,akkor veszek vmi kinait +bkv jegy :\ (inkabb setalok) es mar ott tartasz ,hogy 3k. Pedig csak bemesz setalni ,bandazni. -
hidd el nem hagynám azt úgy :) -
Miért költeném el másra? Az egyetemista időkhöz képest 10-szer több pénztem van. Mégsem költök még 3-szor annyit sem... -
infláció miatt nem ajánlom :) -
ez #38293re ment -
én azt akarom bevezetni, hogy olyan hetente elrakok egy 500-ast "cigipénz" néven, csak szinte mindig elfelejtem :D -
hogy te mekkora egy beképzelt fasz vagy:D -
asse tudom hova rakjam már :( -
így van, ha az a napi 500Ft nem cigire megy akkor elköltöd másra, ez csak összeadva tűnik soknak, meg elrettentő példát próbálnak vele statuálni h jajj fiam sokba kerűl nedohányozz... -
Nem úgy értem. Mindig megengedhették maguknak azt amit én vagy többet is a cigi mellett. Magyarán ennyivel vastagabb és nagylábon élő ember volt rajtam kívűl. Régen abból a kevésből is egész jól elvoltam. Ahhoz képest most fizetésből élve elég kellemes anyagi helyzetem van (egyelőre...). -
nem tudom, mindig van. jelenleg amúgy tekert cigit szívok és az csak kb. heti 1000-1500 Ft. míg rendes cigivel néha 5000-ek is elmentek. amúgy ez a 10 év múlva dolog butaság. amikor leszoktam egy időre, akkor is mindig elfogyott. ha nem cigire költöm, akkor másra. bármennyi pénz kerül hozzám azt én elköltöm. és gondolom ezzel sokan vannak így -
Na ez az amit soha nem értek. Vannak dohányos ismerőseim. Ha azt az összeget megkapnám amit 10 év alatt elfüstölt akkor én most autóval járnék... Honnan van arra mindig zsé? -
Nem, örülök ha alapvető dolgokra futja.
Mit szépítsem, teljesen csóró vagyok.
Cigire meg piára mindig van, amúgy semmi mást nem szoktam venni, nem tudok venni. -
dubai ipről netezik most is a zsidaja