127612
-
hidd el,van az a pénz,hogy elmenj...
6kilóért...sztem senki nem gondolkozna a mai világban...
itt meg örülsz,ha keresel 80rugót...
legalább mi hülye magyarok ennyit keresünk és örülönk neki,mint majom a f..ának :S
nyugaton,régebben 5€/h alatt a kis újjukat se mozdították volna,ma a válság miatt talán már elgondolkoznak az 5€-ós órabéren...
hidd el 1200Ft/h van kint egy takarítónőnek...és ilyen 1500€-t megkeresik...ami elég jó pénz...csak ugye kint 500€/hó az albérlet(ami nagyon drága) -
igazából az a kérdés, hogy mire akarod megkeresni
mennyi pénz és mire annyira fontos neked, hogy elmenj innen? -
nem... nem tudod itthon megkeresni, kivéve ha olyan helyen dolgozol (kevesek 1ike)... -
engem apám arra tanított,hogy "szerelemből nem lehet megélni"...valszeg igaza van -
arra neveltek itthon, hogy a pénz nem számít, így nem is akarok többet, mint amennyire tényleg szükségem van. amennyi kell, azt meg itthon is megkeresem -
van egy szó...úgy hívják KÉNYSZER...néha sajnos rákényszerül az ember,hogy több pénz reményében külföldre távozzon...vagy akár,csak nyelv tanulás miatt is..stb. -
én se tudnám, nem is akarnám
nem is tudom hogyan ismerhetnék meg ennyire komolyan egy külföldi nőt, ha sose járok külföldön, bár még nem tudom milyen munkám lesz, de valószínűleg ha véletlen tényleg megismernék valaki ilyet, akkor inkább már ő jöjjön ide. Én leszek a férfi, a munkámat nem akarnám itt hagyni, gondolom, neki meg nem kell komolyabban dolgoznia, karrierista nőt nem akarok, mármint legyen valami egyszerű munkája, ha az neki jól esik, de elsődleges szerepe a családban a gyerekekkel való foglalkozás, nevelés legyen, meg az, hogy ha este hazaérek, az asztalon várjon a vacsi -
fiatal vagy még,azért mondod -
Soha, nem tudnám itt hagyni a barátaim, szüleim, az országot. -
Horvátokhoz se,ott is vannak bajuszos lányok 
Én valahova északra mennék,de szigorúan csak a jóidő miatt. -
Vannak azért szép görög nök is :)
Legalábbis én láttam jó párat, mikor kint voltam ^^ -
ha te mondod...de olasz,meg görög felé ne menj nőért...mert olyan bajuszuk van,hogy apád elbújik szégyenében xD -
Lehet szebbet,csak ritka:D -
A MAGYAR LÁNYOK A LEGSZEBBEK A VILÁGON...tehát kint nem lehet szebb nőt találni :P :D ennyi -
5m0k3sh0w #42322 Amúgy is szeretnék külföldre költözni, úgyhogy igen.
-
és aki ott jó csaj, az sem angol csak ott lakik:D:D:D -
-
extramagascsaj #42319 Ha igazán szeretjük egymást, akkor igen. Az én életem. Nem a barátaimé, szüleimé. -
Rundstedt17 #42318
-
Annyi ronda nőt mint ott, még életemben nem láttam :DDD -
Sok a rizikó benne, nagyon átgondolnám a dolgot, hogy jó döntést hozzak. -
SL #42315 Soha, nem tudnám itt hagyni a barátaim, szüleim, az országot. -
Fbn Lx #42314 nagyon meggondolnám. de ha tényleg nagyon szeretnénk egymást, akkor gondolom kimennék. -
Rundstedt17 #42313 Én is úgy hallottam az angolokon kivül minden jó arra felé,bár nah azért Magyarországgal nem versenyezhet:DDD -
G_ArchAngel #42312 Londonban talan angolbol - szerencsere - van a legkevesebb, igy eleg magas a jo csajok aranya:-) -
Nagyon átgondolnám.
Semmi kedvem külföldön lakni igazából. -
Amúgy is szeretnék külföldre költözni, úgyhogy igen.
:3 -
trollkódex ötös paragrafus?
-ha már nem tudsz érvelni, legalább írd be, hogy fail. -
FAIL -
az egy dolog, hogy nem tudsz értelmezni, de legalább ne legyél nagyra vele.
mondom, ha fel sem merülhet Magyarország, akkor annak oka van, és ha részéről ez az, hogy nem tudja elképzelni magát itt, akkor ciao. hol írtam, hogy nálam fel sem merülhet az ő országa? sehol. akkor miről beszélsz? magad se tudod. -
Amúgy is szeretnék külföldre költözni, úgyhogy igen. -
ha bangladesben élne, nem hinném... de ha jamaicában, akkor azonnal odaköltöznék :D -
Ha igazán szeretjük egymást, akkor igen. Az én életem. Nem a barátaimé, szüleimé.
-
talán.. -
DIESEL DOG #42302 Sok a rizikó benne, nagyon átgondolnám a dolgot, hogy jó döntést hozzak...
-
Rundstedt17 #42301 Sajnos magyarázni kell neki hogy mit írt EPIC FAIL
-
"Nem tudom, hogy milyen jövője lehet Magyarországnak, de maradok, mert érdekesnek tűnik"
tehát az utolsó -
Akkor olvasd el a szöveged a lány szemszögéből. :)
kérdés, hogy a partner semmiféle kompromisszumra nem kész, vagy miért nem is merül fel, hogy ő költözzön ide. ha ő el sem tudja képzelni az életét random külföldi ország, akkor nem illünk össze, nem mennék én ki miatta.
Azért dobnád a csajt amilyen te magad is vagy. Ez az öngól. -
ja és természetesen komoly kapcsolatról beszélek, aki nem tervez velem évtized távlatban, azért nem megyek el más országba. -
szövegértés fail részedről.
ha el tudja képzelni, csak most valami fontos oka van maradni (például még oda jár egyetemre vagy mittudomén), akkor elköltöznék, és majd 10 év múlva jönnénk Magyarországra lakni. aztán meg 10 év itthon után miattam megint mehetnénk máshova és így tovább. de aki egész egyszerűen nem akar Magyarországon lakni, az engem nem érdekel, kavarjon mással.