A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bár én sose fogyoztam nem vok rászorulva remélem sose leszek de faterom viszont fogyozik szal tom mit csinal ugyan azt csinalta mint te nem evett semmit kb😄 hanem néha evett csokit meg pufi kenyeret ..
meg azt csinalta hogy vett nagy csomagos pattogatott kukoricat es azt ette ha égett a gyomra mert aszonta az fasza neki bevált 😄
(ha vki beakar szolni a helyesirásom miatt az privátba tegye thx)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
én nem kajolok vmi tudatosan de ez az átlag : ithon suli elott eszem 1 szenyát suliba eszem 3 mat suli utan ebéd 4-5 korul megint szendvicsek vagy ebéd maradék 😄 8 korul megint kaja aztan még lefekvés elott is kaja 😄 na meg tápl kiegészitok is vannak du.
Reggelire sör és csoki lol <#idiota>#idiota>
1 Pofa sör + 2 tábla milka
Ebéd:
Általában hamburger (nem burgeres vagy mekdonácos hanem rendes hamburger)
Vacsora:
mindig valami zsíros 😊
ha meg ezen kívül eléhezek akkor átugrok a szomszéd pékségbe és veszek valami sütit
ennyi
Piritós szalámival és sajttal, pohár tea (7:00)
Egy száraz szendvics és pár korty víz (9:45)
Rizsleves, paprikás krumpli, uborkasaláta, almalé, kinder bueno, víz (14:30)
Szalámis kifli, tejföl, sajt, vajas kifli, kakaó (19:00)
Danette joghurt (21:00)
És kb 10 perc múlva még egy csoki 😄
mai étlap:
-Sajtos-magvas pogácsa (8 óra)
-2 lekváros táska (8 óra)
-2 kolbászos pontino (11 óra)
-sonkás-gombás-sajtos omlett (12-13 óra)
-krumplipüré fasírttal (20 óra)
-fél liter tea és vagy 1 liter ásványvíz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
-3 szendvics, vaj + szalámi (9 óra) utánna 1 táblás kitkat csoki 😊
-Borsóleves, sültcsirke + krumpli kis savanyúsággal + hozzá kóla, desszertnek mamám csokis sütije 😊 (14 óra)
-sültcsirke + krumpli, kis savanyúsággal + hozzá kóla (18 óra)
-szalámis kenyér (3db) hozzá kakaó utánna banán, körte + csokis süti(20 óra)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egy parizeres kiflit kecsappal, hozzá egy kockasajtot és fél doboz tejfölt, egy vajas kiflit, és egy pohár kakaót.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha körömpörkölt akkor körömpörkölt akkor az legyen ne norbi ápdét
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
számolgatnom amúgy is felesleges, nagyon távol állok az elhízástól 😄
számolgatás nekem egyenlõ azzal, hogy evés elõtt megemelem a kaját, hogy mekkora súlyt fogok magamba borítani.
aminek köze van a tejhez, olyat kb. semmiképp, mostanában szójás kaját is kezdem kerülni, nem eszek mekdonácba, nem eszek olyat ami tele van nyomva E-adalékkal, és kétes eredetû "húst" is kerülöm, pl. párizsi.
Egyébként sok mindent megeszek, de rendszertelenül. szóval akkor, amikor megéhezek. ha naponta csak kétszer vagyok éhes, akkor csak kétszer eszek.
Van aki komolyan majomkodik és annak is meg kell nagyon válogatnia mit eszik
nem beszélve a testépítõkrõl
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy döbbenetesen kevesen vagyunk, mi tudatosan táplálkozók. (Gondolom ez nagyjából azonos réteg a komolyabban sportolókkal; a gyúrós majmokat nem tekintem sportolóknak, mielõtt itt egyesek cáfolni akarnának.)
Néha mondjuk túl sok édességet, de próbálom ezt azért a minimumon tartani
Az Eszámokkal régen foglalkoztam... de kb minden kajában van (ok nem mind1 milyen) szóval már nem érdekel...
A kalóriatáblázattal meg nem foglalkozok😄
Nem vagyok egy vékony termetû srác, de dagadtnak se tartom magam (más se)... mindig tartom a súlyom anélkül is, hogy ezeket olvasgassam és aggódjak miattuk😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx