A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
egyedül az ünnepi kaja és a szünet a jó benne.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
:/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ebben a hónapban csak 4 csajjal jártam:|
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ez másfél év alatt idõrõl-idõre nálunk is mindig kiújult, és nem tudom, ki a hibás - talán én, hogy képtelen vagyok eszméletlenül ragaszkodni, és talán õ, hogy mániákusan ragaszkodik.
A lényeg. megy az örök para, hogy én nem szeretem, és nem úgy viselkedek vele, mintha tényleg szeretném. mániákus módon igyekszik megfelelni, hogy mindig úgy reagáljon, ahogy szerinte nekem tetszene. hogy olyanokat mondjon, amit én nem tartok hülyeségnek.
Ez azt eredményezi, hogy rohadtul elegem van a mániákus ragaszkodásból, ami pedig azt eredményezi, hogy emiatt tényleg gyakran nem viselkedek úgy, mint ha szeretném. És ez pedig kezdi a ciklust elölrõl. "Végtelen ciklust a legkönnyebb írni." 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem volt képes amúgy személyesen szakítani, csak sms-t küldött, aztán én kértem, hogy illõ lenne személyesen megbeszélni ennyi idõ után, és összejött a beszélgetés személyesen, és bevallotta, hogy van valakije, így két nõhöz járt. Pedig mindig kértem, hogy, ha úgy adódik, hogy nem akar velem lenni egybõl szóljon, de nem, Õ sumákolt inkább.
Undorító!!
A Tied szép kapcsolat akkor ennek örülök😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Legalább annyi buta férfi van, mint buta nõ. A nõk többsége azért követi a "szeretõ, õszinte... ideált", mert arra nevelik õket és az feléjük a társadalom elvárása, de egy kapcsolatban mindkét fél változik így az ilyen nõk is. Szerencsére az én menyasszonyom nem a fenti kategóriákba tartozik, hiszen szeretõ, õszinte, de minden poénban benne van, imád gonoszkodni, stb... Tehát vannak ilyen lányok is csak meg kell találni õket.
És ez neki úgy látszik nem tetszett.
Látod különbözõ a vélemény a tapasztalat iránya miatt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha viszont normális lányt akkor óriási baro,ságot írtál.
fiatal vagyok
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...