A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
😄DD

Ale Alonso! poppe fan club™

zsutyesz
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz.

Ale Alonso! poppe fan club™

Mersant
a karacsonyban az a jo hogy nem kell koran kellni, meloba menni...ennyi

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

chhaya
nem szeretem, nem várom.
egyedül az ünnepi kaja és a szünet a jó benne.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

poppe
😄DDDDDDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

BEAST
"Nem igazán, nálam már csak a "muszáj" kategóriát képviseli."

:/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Meg csak harmadika van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

poppe
túlzottan nem, de azért jó lesz, kedvenc kaják egy héten át, és nem nekem kell elkészíteni 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Végre suliszünet, amiatt várom csak, ráadásul 2 hét.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cicai
Nem igazán volt tartós kapcsolatom.
ebben a hónapban csak 4 csajjal jártam:|

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pedig de. Sokféle oka van: az ismerõseim körében nincs egyetlen lány se aki érdekel, másrészt egy kicsit finnyás is vagyok, harmadrészt nehezen ismerkedem idegenekkel. Csajokkal még nehezebben. Az egyetlen lány akivel tök könnyen összejöttem, az Amerikában lakik 😄

cement
faszom má megin rossz helyre 😄

respect to the man in the ice cream van

cement
0210

respect to the man in the ice cream van

mycso
Holnap után, után lesz 7.éve...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Pontosan... ahol kölcsönös függés van, az a manapság "ideális" állapot. Az, hogy ne függõségként kezelje két ember a szerelmet, ugyanakkor mégis hûséges legyen, nyitott, és mindig tudjunk újat mutatni - egy olyan állapot, amire mindannyian csak törekszünk, de felér egy megvilágosodással. Ha bármelyik ember függ a másiktól, az egy kissé elbaszott állapot, és azt eredményezi, hogy csak az öröm ugyanakkora, a teher kétszeres. a sajátod terhe, és azét is hordd, aki rád akaszkodik, a másik oldalról meg a saját terhe, és azét is önkéntelenül hordod, akihez annyira ragaszkodsz.

ez másfél év alatt idõrõl-idõre nálunk is mindig kiújult, és nem tudom, ki a hibás - talán én, hogy képtelen vagyok eszméletlenül ragaszkodni, és talán õ, hogy mániákusan ragaszkodik.

A lényeg. megy az örök para, hogy én nem szeretem, és nem úgy viselkedek vele, mintha tényleg szeretném. mániákus módon igyekszik megfelelni, hogy mindig úgy reagáljon, ahogy szerinte nekem tetszene. hogy olyanokat mondjon, amit én nem tartok hülyeségnek.
Ez azt eredményezi, hogy rohadtul elegem van a mániákus ragaszkodásból, ami pedig azt eredményezi, hogy emiatt tényleg gyakran nem viselkedek úgy, mint ha szeretném. És ez pedig kezdi a ciklust elölrõl. "Végtelen ciklust a legkönnyebb írni." 😄
Nekem se.
ezt igen nehezen tudom elképzelni rólad

bardocz
Akkor nem vagyok egyedül<#nevetes1>
Nem hogy tartós, de igazából semmilyen se volt.

NEOreg3
nincs kedvem vitatkozni, tudom amit tudok, ha szarul, akkor úgy.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pár hónapig maximum
panther112
Ez nem így mûködik...

Érdekes lehet.
NEOreg3
nem egészen, de ez lesz belõle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

panther112
Errõl van szó?

NEOreg3
nincs, nem volt és nem is lesz.

panther112
Szerintem a kölcsönös függésnek léteznie kell, különben szétesik a kapcsolat, vagy létre sem jön. A lényeg, hogy ne ebben lássa a pár a kapcsolat értelmét, vagy ne ezzel mérjék egy szerelem fokát, stb. Az illúzió, hogy lehetséges szerelmi kapcsolat kölcsönös függõség nélkül. A kötéltáncos sem tudna táncolnia kötél nélkül, mégis a tánca azt fejezi ki, hogy "gyõzelmet arat", vagy felülemelkedik a kötélen, és olyan könnyedén mozog (viselkedik), mint ha nem egy "kötélen lógna az élete". Manapság nem divatos a kötéltánc, helyette van nekünk BDSM...

bogyoka
Igen van buta férfi, most utólag észrevettem, hogy akivel együtt voltam több, mint két évig, buta volt sok értelemben.

Nem volt képes amúgy személyesen szakítani, csak sms-t küldött, aztán én kértem, hogy illõ lenne személyesen megbeszélni ennyi idõ után, és összejött a beszélgetés személyesen, és bevallotta, hogy van valakije, így két nõhöz járt. Pedig mindig kértem, hogy, ha úgy adódik, hogy nem akar velem lenni egybõl szóljon, de nem, Õ sumákolt inkább.
Undorító!!

A Tied szép kapcsolat akkor ennek örülök😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

panther112
Szerintem az én generációmat azért már elég sok más típusú inger is érte, mégis népszerûségben "nálunk" is tarol az általam leírt viselkedésminta. A mai tizenévesek is ezt a mintát követik, ami változás van, az csak annyi, hogy a szexualitás egyre nyíltabbá válik. De ettõl ezek a nõk nem fognak jobban hasonlítani a Godard filmek hõsnõire.

Magic Boy
Az ideális kapcsolat szerintem (és szerencsére a menyasszonyom szerint is) olyan, mint a H, ha elveszük az összekötést akkor is megáll mindkettõ a maga lábán, mert nem került függõségi viszonyba a másiktól.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

panther112
Igen, nagyon eltérõek az emberek igényei, elképzelései, elvárásai ezen a téren is, de azért az kijelenthetõ, hogy a legtöbb ember egy irreális függõségi viszonyt ért szerelem alatt. Rám ez nem igazán jellemzõ, bár természetesen volt már benne részem. A többség akkor tart egy kapcsolatot sikeresnek, ha jó alaposan elburjánzik a kölcsönös függõség, én a jó kapcsolatot nem így képzelem el. Sõt gyakran érzem ezt kifejezetten zavarónak, ráadásul nagyon kevés esetben élem is át ezt az érzést, amikor pedig "látom" a partneremen, hogy ilyen állapotba került inkább megszakítom a kapcsolatot, mielõtt nagyon elmerülne benne (ill. azért is, mert engem ez zavar).

Magic Boy
Na akkor reagálnék, de a véleményem nem objektív, hiszen szerelmes vagyok. <#love11>

Legalább annyi buta férfi van, mint buta nõ. A nõk többsége azért követi a "szeretõ, õszinte... ideált", mert arra nevelik õket és az feléjük a társadalom elvárása, de egy kapcsolatban mindkét fél változik így az ilyen nõk is. Szerencsére az én menyasszonyom nem a fenti kategóriákba tartozik, hiszen szeretõ, õszinte, de minden poénban benne van, imád gonoszkodni, stb... Tehát vannak ilyen lányok is csak meg kell találni õket.

bogyoka
értelek, persze biztos, hogy így van, én csak magamból indultam ki, mert nem én voltam ilyen, hanem aki "állítólag" engem szeretett. Én nagyon szerettem Õt, és mindent megadtam neki, hogy jó legyen érzelmileg.
És ez neki úgy látszik nem tetszett.

Látod különbözõ a vélemény a tapasztalat iránya miatt.

panther112
*egy, a férfi... viselkedés*

panther112
Nagyon sok a buta nõ, õk eleve kiesnek. A maradék jó része, mint nõ unalmas (szeretõ, õszinte... ideált követik, bármiféle kis gonoszkodásra... való hajlam nélkül, számomra õk nem vonzóak, ellenben, mint barátok nagyon jó társaságot adnak). Az a kevés, aki nem a fenti kategóriákba tartozik pedig hajlamos leengedni, ha kapcsolatban van, tulajdonképpen náluk is csak egy férfi megszerzésére szolgáló eszköz volt a mutatott viselkedésük, és nem az alaphelyzet. (Félre ne érts, ezzel nem valamiféle "ezek a nõk átvernek" címû morális siránkozást akarok elõadni, ez nagyon távol áll tõlem, sõt egyenesen visszatetszõ, hanem csak megállapítom, hogy kár, hogy a legjobb arcukat csak kis edeig tudják/akarják mutatni.

bogyoka
<#taps> detökjó gratulálok😊)

bogyoka
nah, ezt cáfolom, mert nem minden magyar nõ uncsi😄D

Magic Boy
Amúgy az enyém is tart még (õ volt az elsõ nekem sok mindenben) és 4.-én 3 éve és 10 hónapja leszünk együtt.

Attila8805
még most is tart 6-án lesz 3 hónapja.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

panther112
Semmi köze, ahhoz, amire gondolsz. Egyszerûen hamar megunom a partnereimet, mert unalmas emberek, a szexualitás pedig nem különösebben izgat, tehát pusztán azért nem fogok fenntartani egy kapcsolatot.

gercse
nem volt még senkim eddig

Magic Boy
Ha pláza cicát keresel akkor igaz amit írtál.

Ha viszont normális lányt akkor óriási baro,ságot írtál.

Voldi
Ez így is van.
Egyben jobban bejön nekik a pénzesebb, külföldi fasz.

Magic Boy
Majd felnõsz és akkor egybõl lesz hosszabb kapcsolatod is. <#vigyor0>

Rockynhooo
nekem nem úgy jött le hogy azok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

panther112
3 hét, 27 éves vagyok, és azt hiszem alkalmatlan egy hosszabb távú kapcsolatra, vagy botrányosan unalmasak a magyar nõk.

Rage47
fiatalon is lehet hosszú
ChuckyHUN

fiatal vagyok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tugyiti
98 perc