A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokat az embereket utálom,akik beletörõdnek a sorsukba,és nem küzdenek -ahogy Will Smith is tette a filmben -,hanem csak sajnálkoznak és elkezdenek inni,meg kéregetni helyette...
valóban vannak olyanok,akik önhibájukon kívül kerültek az utcára (pl. lakásmaffia áldozatai)...természetesen õket sajnálom...de akirõl dõl a piaszag,és agresszív azt nem...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De ami a lényeg, hogy nem mondok olyat, hogy utálom õket. Nem tettek nekem semmi rosszat amiért utálnom kellene õket. Az anyagi helyzete miatt utálni valakit meg bunkóság fõleg, úgy ha általánosítasz.
Én sem a munkára írtam a 98%-ot. Szóval inkább te olvasd el még1x.
Jó hogy felhoztad a Boldogság nyomában c. filmet. Én is javasolni akartam neked. Úgy látszik elég felületesen nézel filmet és a lényeget nem sikerül kiragadni belõle. Nézd meg újra és közben figyeld, hogy amellett persze, hogy az ipse okos milyen, néha apróbb, néha pedig nagyobb szerencsére van szüksége ahhoz, hogy talpra tudjon állni.
és annak ellenére,hogy ez nem egy fúde izgalmas film, sztem nagyon tanulságos...és nekem az egyik kedvencem
a boldogság nyomában
és kinek adok pénzt az meg pláne...nem tudom,h ezen mit kell háborogni
Nem a munkára írtam a 98%-ot,ha újra elolvasod...akkor látni fogod...
hanem arra,h sokan élnek rossz körülmények között,de vmi megoldást csak találnak,h ne kerüljenek utcára. Sokan élnek a létminimum,de fedél alatt...mert tesznek érte.
A vésztartalékról meg annyit...h nyilván nem tud félretenni mindenki, de gondolom pl. 10-20 év alatt némi értéket csak szerzett a munkájából,nem?
Dolgoztam piacon,ahol csövesek pakolták nekünk reggelente az árut...nem kell bemutatni õket.
Az pedig vicc, hogy 98% találna. Nagyon tájékozatlan vagy. Nézz csak utána, hogy ma Mo.-n hány ember él mély nyomorban! Alkoholisták meg általában már akkor lesznek amikor az utcára kerülnek.
A vésztartalékos dologgal is el vagy tévedve. Magyarországon laksz te egyáltalán?
(egyébként sem 50 év mivel gondolom senki nem kezd el csecsemõként dolgozni, tehát az 50 helyett inkább maradjunk a 25-30-nál)
De ha odajön és kimondja hogy: figyu má, kellene pár forint, hogy tudjak venni egy kis piát, hogy egy kicsit el tudjam felejteni azt h az utcán élek...blabla...az ilyeneknek ha jó kedvem van akk adok 😊
egyszerûbb kérdegetni,mint tenni vmit...ez is biztos...
aki meg 50év alatt nem rakott össze egy kis vésztartalékot...
Manapság nagyon könnyen le lehet csúszni arra a szintre. Sokan önhibájukon kívül kerülnek utcára. Elég ha mondjuk 50 évesen megszûnik az állásod....
Ha piára kérik, akkor sem adok, mer nehogymár piára adjak nekik pénzt.
Úgyhogy nem kapnak, ha nagyon könyörögnek, akkor meg elküldöm õket a ***-ba.
Spread De Love!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Utálom õket...csak nagyon ritkán adok nekik pénzt...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
viszont azota gondolkodom...vajon átvert ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nemvolt nálam ,hát odaadtam a szalámis zsömléimet..
ja, jó.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
mert nem hogy kenyeret venennek rajta vagy hasznosat hogy neehezzenek,dohanyt vesznek.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
menjenek dolgozni
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
nem sokat, ami van apróm, 100-200 forint, nem sajnálom tõlük😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ami zsebembe mindig van apró (kb.: 300-400FT) azt mindig oda adom.
amúgy elsõ 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A permetezett, vegyszerezett, tápolt, gyorsérlelt, mûvileg létrehozott, húst-szójával-helyettesített mûkajákat egye meg az, aki kitalálta.
Abszolút nem csodálkozom, hogy a boltban vett vaj nem kell. Mert nem jó.
Én Pestrõl költöztem vidékre. Tej, vaj, sajt, túró, tejföl érkezik a ház elé: kedd, csütörtök, szombat. A zöldféle egy háztömbnyi távolságon belül valakinél megterem (nálam a kutya szokott bukfencet vetni). Csirke 100 méteren belül. Disznóból mangalica, direkt nekem hizlalják, hús, kolbász, sonka, hurka, disznósajt konyhakészen érkezik.
A lehetõ legkevesebb vegyszer, 0 táp, természetes takarmány. Házitejen háromujjnyi tejszín. Az kicsit más.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mindkétszer anyóskával...
Egyszer éppen a földön... fekszünk... beszélgetünk... és be akart nyitni anyóska, én meg, mivel épp karnyújtásnyira volt az ajtó, megfogtam az ajtót és csak annyit mondtunk egy pillanat!😄 Másodszor meg épp beszélgetni készültünk én alsógatyában voltam már és akkor bejön anyóska... örültünk neki... szerencsére a beszélgetések kellõs közepében még sosem nyitottak ránk😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx