127612
-
tom235 #42176 Milyen vizsga volt? -
Más magyar oldal, mégpedig...
HAON. -
extramagascsaj #42174
Nem érdekelnek a hírek.
Igazából szarok rá...mert vagy érdektelen számomra a hír, vagy általában szar...amivel nem tudok mit kezdeni. Minek keserítsen el a tudat, hogy tehetetlen vagyok bizonyos dolgokkal szemben.
Viszont rá kell szoknom,h folyamatosan nyomon kövessem a híreket mostmár...másképp nem megy. Múltkor vizsgán azért rántottak meg, mert nem voltam képben,h most hány forinttal változott és hogyan a benzinár, meg h fog alakulni,és miért stb.
-
kapu.hu -
Rundstedt17 #42172 Tud mindent,értsd meg nem egyszerű halandó:D.... -
ja szóval te szartad anyámat is... értem én
"ami érdekel azt tudom"
csak úgy megálmodod hogy hogy áll a tőzsde? mondjá már tanácsokat légyszi.
/[apro]hogy én mennyire utálom ezt a flega affektáló stílusodat -
Ez ilyen kérdezz felelek játék? 12 kérdésből derítsd ki, hogy miről / kiről is van szó? :) -
clio1616v #42169 Nem tudnak újat mondani... ami érdekel azt tudom, ami nem azt nem is akarom tudni -
clio1616v #42168 Miaúú :) -
Amúgy olyan lehetőség miért nincs, hogy olyan oldalakat nézek, amik összegyűjtik a különböző hírportálokról a híreket, és csoportokba rendezi őket. :D
pl.: hírstart.hu vagy google news. -
Más magyar oldal, mégpedig...
fn.hu -
Rundstedt17 #42165 tömény politika(de nem mondat ismétlés amikor semmit sem mond csak dobálja egymás mellé ugyanazon szavakat),tömény gazdaság,tömény társadalom stb.Ami nem senkiházi sztárocskákról szól,vagy a halál unalmas sport sem érdekel. -
Hát ettől én is a falra mászok.
Viszont tényleg érdekelne, hogy milyen hírek lennének azok, amik miatt azt mondanátok, hogy érdemes híradót nézni pl.? Mi az, aminek számotokra valóban van hírértéke? -
Velem ilyenekről jól lehet beszélgetni. Amikor elkezdik mesélni a hírt, rendszerint visszakérdezek, hogy "az ki"? Szóval rengeteg lehetőséget adok az embereket, hogy beszéljenek, nekem meg sem kell szólalnom, ők meg boldogok. :DD -
Rundstedt17 #42162 Lol,aki bulvár szarságokat néznek,mint pl rtl vagy tv2 azok hajthatják ezeket..... -
mennyire hülyét tudok kapni amikor muter nézi a híradót és frankón ilyen hírek vannak benne h a mittomén kicsodának megszületett az xedik gyereke, hát ki a faszt érdekel? hírértéke számomra nulla, a sok agyament meg nyáladzik h dejó neki satöbbi satöbbi
ezért nem nézek tv-t se, a reklámoktól is falra mászom -
clio1616v #42160 így van, azok olvassanak ilyeneket akiknek nincs más mondanivalójuk egy társaságban és tudják szajkózni a hülyeséget hogy pamela anderson mellett nagyobbított, vagy hogy milyen idő várható volnap :))
csak arra nem gondolnak, hogyha egyszer nem olvastad el a híreket lehet nem is érdekel, mégha tőlük hallod se :D -
Nem érdekelnek a hírek. -
*hozzám -
nem érdekelnek a hírek, ami fontos úgyis eljut hozzá vagy topikokból vagy haveroktól...
nagyritkán zsindex.hu -
hvg.hu -
Nem érdekelnek a hírek.
Nem szoktam rendszeresen olvasni semmit, néha rádió, néha újság, néha index...
De általában úgyis elmondják ismerősök a fontos dolgokat, úgyhogy minek foglalkozzam vele.
Pláne, hogy nem is érdekel. -
Más magyar oldal, mégpedig... boon.hu -
nem netről, rádió vagy tv -
nem a netről. TV -
Többet nem lehet jelölni? Amúgy index.hu és szentkoronorádió -
dx #42150 The New York Times. -
Zsindexet de csak a nevnap miatt ami azonnal szemet szur. -
Nem a netről. Hírek, híradó és tsai, ami érdekel, annak természetesen utánanézek a neten. -
Más magyar oldal, mégpedig...fn.hu -
híreket?
kuruc.info
boon.hu...
stb. ebben a sorrendben -
különösebben nem érdekelnek a hírek -
Más magyar oldal,mégpedig....
Kuruc.info -
98%ban sporthíreket olvasok a neten.
mindennapi hírekről a tvből értesülök,általában rtlhíradó. -
"Nem érdekelnek a hírek."
Szokott küldeni a boon emaileket a legfrissebb hírekkel azt néha elolvasom ha valami érdekes. Azon kívül ha nagyszüleimnél járok akkor a TV-ben szoktam nézni mert ott állandóan az megy. :) -
W B #42141 Kuruc.info és szentkoronaradio.com
ezek meg bízhatók -
elmeroggyant #42140 Minek nézném? Tudok előre mindent. ;))
(Amúgy általában origo. Néha meg ha hallok valamiről, akkor Google.) -
Nem érdekelnek a hírek.
A központi rémhírszerző ügynökségek tucathírei nekem nem mondanak semmit.
A valódi információtartalmuk egyenlő a nullával.
A politikai játékok nem igazán érdekelnek, hogy ki-kit szúrt hátba megint csak nem, mint ahogy az sem ha századszorra közlik a válság miatt ez és ez megszűnik.
Hírolvasás vagy nézés helyett azzal foglalkozom ami tényleg érdekel. -
Nem a netről tudom meg a híreket. (nyomtatott sajtó, TV, rádió)
-
clio1616v #42137 nem ott...