127612
  • tom235
    Milyen vizsga volt?
  • Barnabyka
    Más magyar oldal, mégpedig...

HAON.
  • extramagascsaj

Nem érdekelnek a hírek.
    Igazából szarok rá...mert vagy érdektelen számomra a hír, vagy általában szar...amivel nem tudok mit kezdeni. Minek keserítsen el a tudat, hogy tehetetlen vagyok bizonyos dolgokkal szemben.

Viszont rá kell szoknom,h folyamatosan nyomon kövessem a híreket mostmár...másképp nem megy. Múltkor vizsgán azért rántottak meg, mert nem voltam képben,h most hány forinttal változott és hogyan a benzinár, meg h fog alakulni,és miért stb.

• Bulykin
    kapu.hu
  • Rundstedt17
    Tud mindent,értsd meg nem egyszerű halandó:D....
  • VRSDM
    ja szóval te szartad anyámat is... értem én
    "ami érdekel azt tudom"
    csak úgy megálmodod hogy hogy áll a tőzsde? mondjá már tanácsokat légyszi.

/[apro]hogy én mennyire utálom ezt a flega affektáló stílusodat
  • Molnibalage
    Ez ilyen kérdezz felelek játék? 12 kérdésből derítsd ki, hogy miről / kiről is van szó? :)
  • clio1616v
    Nem tudnak újat mondani... ami érdekel azt tudom, ami nem azt nem is akarom tudni
  • clio1616v
    Miaúú :)
  • Hegi90
    Amúgy olyan lehetőség miért nincs, hogy olyan oldalakat nézek, amik összegyűjtik a különböző hírportálokról a híreket, és csoportokba rendezi őket. :D

pl.: hírstart.hu vagy google news.
  • Hegi90
    Más magyar oldal, mégpedig...

fn.hu
  • Rundstedt17
    tömény politika(de nem mondat ismétlés amikor semmit sem mond csak dobálja egymás mellé ugyanazon szavakat),tömény gazdaság,tömény társadalom stb.Ami nem senkiházi sztárocskákról szól,vagy a halál unalmas sport sem érdekel.
  • zsutyesz
    Hát ettől én is a falra mászok.

Viszont tényleg érdekelne, hogy milyen hírek lennének azok, amik miatt azt mondanátok, hogy érdemes híradót nézni pl.? Mi az, aminek számotokra valóban van hírértéke?
  • chhaya #42163
    Velem ilyenekről jól lehet beszélgetni. Amikor elkezdik mesélni a hírt, rendszerint visszakérdezek, hogy "az ki"? Szóval rengeteg lehetőséget adok az embereket, hogy beszéljenek, nekem meg sem kell szólalnom, ők meg boldogok. :DD
  • Rundstedt17
    Lol,aki bulvár szarságokat néznek,mint pl rtl vagy tv2 azok hajthatják ezeket.....
  • MR ME
    mennyire hülyét tudok kapni amikor muter nézi a híradót és frankón ilyen hírek vannak benne h a mittomén kicsodának megszületett az xedik gyereke, hát ki a faszt érdekel? hírértéke számomra nulla, a sok agyament meg nyáladzik h dejó neki satöbbi satöbbi
    ezért nem nézek tv-t se, a reklámoktól is falra mászom
  • clio1616v
    így van, azok olvassanak ilyeneket akiknek nincs más mondanivalójuk egy társaságban és tudják szajkózni a hülyeséget hogy pamela anderson mellett nagyobbított, vagy hogy milyen idő várható volnap :))

csak arra nem gondolnak, hogyha egyszer nem olvastad el a híreket lehet nem is érdekel, mégha tőlük hallod se :D
  • kastil
    Nem érdekelnek a hírek.
  • MR ME
    *hozzám
  • MR ME
    nem érdekelnek a hírek, ami fontos úgyis eljut hozzá vagy topikokból vagy haveroktól...
    nagyritkán zsindex.hu
  • BlackShadow
    hvg.hu
  • chhaya #42155
    Nem érdekelnek a hírek.
    Nem szoktam rendszeresen olvasni semmit, néha rádió, néha újság, néha index...
    De általában úgyis elmondják ismerősök a fontos dolgokat, úgyhogy minek foglalkozzam vele.
    Pláne, hogy nem is érdekel.
  • CoolX
    Más magyar oldal, mégpedig... boon.hu
  • z99999
    nem netről, rádió vagy tv
  • Benny04
    nem a netről. TV
  • HöfEE
    Többet nem lehet jelölni? Amúgy index.hu és szentkoronorádió
  • dx
    The New York Times.
  • dartonita
    Zsindexet de csak a nevnap miatt ami azonnal szemet szur.
  • szjuca
    Nem a netről. Hírek, híradó és tsai, ami érdekel, annak természetesen utánanézek a neten.
  • NeverwinterKING
    Más magyar oldal, mégpedig...fn.hu
  • TheRock18
    híreket?
    kuruc.info
    boon.hu...
    stb. ebben a sorrendben
  • kas123
    különösebben nem érdekelnek a hírek
  • berlinboy6329
    Más magyar oldal,mégpedig....

Kuruc.info
  • miilann04
    98%ban sporthíreket olvasok a neten.
    mindennapi hírekről a tvből értesülök,általában rtlhíradó.
  • Bruk
    "Nem érdekelnek a hírek."

Szokott küldeni a boon emaileket a legfrissebb hírekkel azt néha elolvasom ha valami érdekes. Azon kívül ha nagyszüleimnél járok akkor a TV-ben szoktam nézni mert ott állandóan az megy. :)
  • W B
    Kuruc.info és szentkoronaradio.com
    ezek meg bízhatók
  • elmeroggyant
    Minek nézném? Tudok előre mindent. ;))

(Amúgy általában origo. Néha meg ha hallok valamiről, akkor Google.)
  • Dick Riddick
    Nem érdekelnek a hírek.
    A központi rémhírszerző ügynökségek tucathírei nekem nem mondanak semmit.
    A valódi információtartalmuk egyenlő a nullával.
    A politikai játékok nem igazán érdekelnek, hogy ki-kit szúrt hátba megint csak nem, mint ahogy az sem ha századszorra közlik a válság miatt ez és ez megszűnik.
    Hírolvasás vagy nézés helyett azzal foglalkozom ami tényleg érdekel.
  • redbull0304
    Nem a netről tudom meg a híreket. (nyomtatott sajtó, TV, rádió)

• clio1616v
    nem ott...