127612
-
nem biztos. a legtöbb távolsági sosem tartja a menetidőt. sajna kurva gyakori, hogy kimész pl 5-10 perccel hamarabb le ne maradj, de utána még is várnod kell +15-30 percet. :S ha nem mész ki hamarabb tuti elmegy. annyukat :D sőt az a tuti mikor suli miatt tökig a busz s meg sem áll, vagy megáll de nem férsz fel. akkor vársz tovább. mondjuk én kocsival járok, de előtte 10 évig buszoztam. :) -
igen ez a legnagyobb probléma h biztiőröknek kell vigyázzni a sofőrökre, pedig ő aztán kurvára nem tehet az egészről :( -
csak annyit mondok h nekem moszkva térre bejutni több mint 30 perc busszal...megnézném h mekkora mosollyal gaylogolnád le csak mert jaj jszegények sztrájkolnak :) -
ezt is értem. de most ez van, nekünk igazán nincs beleszólásunk, mint semmibe általában. szakszervezeti vezetők meg a leghitványabbak amúgy, közel 1 milliós fizuval szervezkednek a háttérből s persze semmiért sem felelősek. csak azt érdemes észrevenni, hogy "főnökék - pol. manager, haver cége...stb" lopnak, csalnak, hazudnak s mégis a kisemberek vesznek össze - sofőr vs utas. :S -
azabaj, hogy nagyon elkényelmesedett a mai ember, ha már egy kicsit szolidaritást kéne vállalni egyből a saját érdekeit nézi az ember...hogy ez nekem milyen kurvarossz -
gyalogoltam már elég sokat éjszakánként pest belvárosból buda külvárosba, úgyhogy sztem fejezd be...nemtom mit akarsz te 30 km-el, mert metrók jártak, 6os járt...elég volt ha csak eljutottál egy nagyobb megállóig -
ismétlem h menetrend szerint, nem kell odaállnod és majd jön vmi, ha megmondják mikor jöna busz akor kimegyek 5 percet várok és megyek is vele, nem kell várni 20perceket...nem értitek amit mondtam, am meg pont annyira szarom le h mi van vidéken mint a vidékiek h mi van Pesten -
ez mindenhol így van, be vannak fagyasztva a fizetések, nem mondtam h nem tartom jogosnak a sztrájkot, de attól még én had ne tapsoljak neki amikor ellehetetleníti a közlekedést..."haragudj a politikusokra s köreikre akik csődbe juttatták a cége" és attól majd nekem jobb lesz? nemhiszem...lehet mindenkire haragudni, sztrájkoljon mindenki akinek vmi nem tetszik, a pékek ne süssenek kenyeret, a boltok ne nyissanak ki, te meg halj éhen, mert sztrájkolunk, mert most nekünk nagyon rossz
sajnálom a bkv vezetőket, de fenntartom azt az állításomat h ne velem basszon ki, mert neki rossz!
am azt is hozzáteszem h a sofőrök is gecire unták az egészet, mint ahogy a Mávsztrájkokat is, mert nekik pofáznak miközben a szakszervezetek keverik a szart, van mávos haverom, annyit értek el a legutóbbi sztrájkal h még azt az emelést se kapták meg amit am megkaptak volna és 20ezerrel kevesebbet keres mint keresett volna....ennyit erről, igazából nem a sofőröket kéne baszogatni, azok melóznának, csak a szakszervezet nem engedi, akik viszont nem állnak az utasok elé utána természetesen -
"majd amikor 20-30 perceket vársz te is a buszmegállóban vhol a -10ben"
Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi időnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidőben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció. -
ja gyalogolj már 30 kilómétereket te agyoniskolázott
Vidéken ennyit várnak, a távolsági buszokra, ami menetrendszerint közlekedin, nem pedig úgy h kimegyek a megállóba és majd jön vmi amikor épp úgy tartja kedve... -
30 perces várakozások vidéken teljesen normálisak. :)
am szerintem képzeld magad a helyükbe. azt mondják neked, hogy idén nem keresel annyit, mint tavaly, mert nem kötünk veletek a tavalyihoz hasonló szerződést. pl kerestek eddig mondjuk 130 000 Ft-ot (csak példa, nem tom mennyit keresnek) de idén ez kisebb pl 10 000 forinttal. ebből annyit lát a faszi, hogy minden drágább, egyre nehezebb megélnie, miközben milliárdos botrányok robbannak ki a cégénél naponta, s rajta verik le, tőle vonnak meg. le sem fogja szarni, mit gondol xy a 10. kerületi megállóban. 1 eszköze van sztrájkol. ő jogosnak érzi, az is, de az nem - szerintem - hogy rájuk haragszol. haragudj a politikusokra s köreikre akik csődbe juttatták a céget. az persze más kérdés, hogy a szakszervezetek sokszor politikai végrehajtók. -
Vidéken minden nap ennyit várnak a buszokra...meg lehet gyalogolni is...ne legyünk már puhapöcsű pestiek kéremszépen -
Nem érint, de nem támogatom. Budapesti lakosok biztos nagyon örülnek neki. -
számtalan helyen tűnnek el milliárdok, mit kellett volna tenni, sztrájkoljunk h nem járunk tömegközlekedéssel? gondolod visszakapta volna a bkv? nem! de az h ők sztrájkolnak és befagyasztják Budapest közlekedését mert épp nem tetszik nekik vmi, az bizony felháborodásra ad okot, de te ezt nem értheted, mert nem vagy Pesti...majd amikor 20-30 perceket vársz te is a buszmegállóban vhol a -10ben csakmert a kedves vezetők nem hajlandóak melózni, akkor majd átérzed talán h mégha vhol jogos is a törekvésük az anyjuk picsáját! ne rajtam verje le, menjen és gyújtsa fel a bkv irodáját vagy faszom se tudja, de ne engem szopasson mert neki rossz -
Nem is támogatom, de nem is ellenzem.
Budapesti vagyok, közvetlenül érint.
-
Rundstedt17 #62091 Igen, egyetértek a törekvéseikkel.
Egyáltalán nem érint. -
Az a legfurább, hogy milliárdok tűntek el a bkv-nál az nem zavart senkit, mert nem érezte a "bőrén". Most, hogy a tavalyi bérükért sztrájkolnak mennyien fel vannak háborodva, mert közvetlen érinti az embereket. Csak, hogy ez is a milliárdos sikkasztások, tanácsadói szerződések, 100 milliós végkielégítések közvetett eredménye, következménye. szvsz -
Igen, egyetértek a törekvéseikkel. Bár ha jól tudom vége van. :)
Az agglomerációban lakom, de nem érintett, a negyedikre nyomtam.
Ha a MÁV sztrájk lenne a kérdés akkor más lenne a véleményem. :) -
pont nem. nem nőtt a bkv vesztesége míg nem ment. :)
:DD -
Unreal1942 #62087
-
Nem is tamogatom, de nem is ellenzem.
Eddig siman-lazan eljutottam busszal,metroval ahova akartam.
Amugy meg szivoszal! -
az államnak milyen kárt okoznak? :o nincs fogyasztás...nincs kidobott pénz sem...
Budapesti vagyok, minden nap használom, mégsem háborodom fel...joguk van hozzá...ők legalább még kiállnak a jogaikért -
Igen, egyetértek a törekvéseikkel.
Nem a fővárosban lakom, de érint (ott tanulok / sokat járok oda). -
gabesz012 #62083 Egyetértek. (mivel nem csak a bérekről szólt ez az egész, hanem arról is, hogy karbantartásra/alkatrészekre is jusson már pénz (ezt ugye a média annyira már nem hirdeti), ne csak a felső vezetők zsebébe; láss csodát a garázsokba kamionokkal érkeztek az alkatrészek a múlt héten)
Budaörsi vagyok, közvetlenül érintett, de errefelé volt szolgáltatás, így nem nagyon érintett, ill. gyalog közlekedtem. -
igen/nem érint -
Nem is támogatom, de nem is ellenzem. érintett engem is de mit lehet tenni?:S
ők megtehetik hogy sztrájkoljanak én sztrájkolnék rögtön kibasznának és kiröhögnének... -
felháborítónak tartom / nem a fővárosban lakom, de érint
az albérletem a belvárosban van, az egyik suli ahol tanulok pedig kint a város szélén, ahova csak busszal lehet eljutni: szerencsém volt, hogy úgy tudtam átvariálni a vizsgáimat, hogy ne kelljen kimenni, különben jöhetett volna a stoppolás vagy a taxi. -
Felháborító / Egyáltalán nem -
Felháborítónak tartom a sztrájkot.
Budapesti vagyok, közvetlenül érint
valahol megértem a sztrájkolókat is, de ez több volt a szükségességnél! -
Unreal1942 #62077 Támogattam és Autós létemre is érintett. Sokkal nagyobb volt a forgalom.
Illetve vittem idegeneket a megállókból, ha egy irányba mentünk. -
Egyáltalán nem érint, de ettől függetlenül felháborítónak tartom. Rengeteg embernek, és az államnak is csak kárt okoznak vele... -
Felháborító / nem érint -
clio1616v #62074 engem nem érdekü se a BKV, se a szrtájk...
én soha nem szrtájkolok, ha gondom van megoldom, ha a főnököm nem rendesen fizet otthagyom, ha van rá lehetőségem, ha meg nincs minek sztrájkoljak... ha magától nem ad akkor mi értelme?
a buta tehetetlen emberek szrtájkolnak, mire jó egy kierőszakolt változtatás?
mindegy...
a sztrájk meg nem érint, mert nem vagyok kapcsolatban a BKV-vel sem, sem az alkalmazottaival vagy vezetőségével...
ha a közlekedést nézzük azt is megoldom BKV nélkül, a dugók se zavarnak nyugodt vagyok a közlekedésben is, nem sietek.. ráérek -
Budapesten élek, közvetlenül érint és már kezdett elegem lenni belőle. -
egyet értek/érint.
de már vége a sztrájknak.. -
Támogattam, agglomerációban élek, fővárosban dolgozom. -
Nem használok ilyeneket. -
WLM, de ha két havonta egyszer használom akkor sokat mondtam... -
nagyjából ugyan így gondolkodok a WLM-ről.
reklám, meg hibakódok...
anno felraktam a Mirandát..2-3napig keresgéltem..aztán sikerült..se reklám, se hibakód...megy rendesen. ráadásúl úgy dizájnolom ahogy én akarom :) -
Miranda immáron lassan 3.éve :)
munkám és hobbim miatt 100+
ebből napi 20-30al tartom a kapcsolatot :)