A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem mindegy, hogy két ellenkezõ nemû csókolózik nyilvános helyen vagy két azonos nemû.<#vigyor0>#vigyor0>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem tehetnek az irányultságukról, nekem semmi bajom velük.
De nem természetes.
\"Heroes never die. They just reload.\"
14-18 között (17 vagyok), szerinted az életemet itt az gép elõtt, az sg-n éltem le? Na ne. :)
Am arra szavaztam hogy nem zavar.
nem is csodálkozom, hozod a szokásos formád
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy nem a balatonnál lax
mitõl ne lenne természetes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem illik
Engem abszolút nem zavar,mert közömbös,hogy más mit csinál,de már nem csinálnám,mert nem illik.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Nem zavar, és nem tudom csinálnám-e (még nem volt barátnõm) 45
21.74%"
Aztapicsa!!!44
Kisfiam, döntsd el hogy te is fogsz-e ilyet csinálni ha nagyobb leszel, de jusson eszedbe, hogy a társadalom ezt elítéli, mert ennek nem az utcán a helye.
Kisfiam, az a két néni leszbikus, ezért a saját nemükhöz vonzódnak. Ez nem természetes, de el kell fogadni ezt is.
no komment<#wow3>#wow3>
Bu*ik-ról meg az véleményem hogy gusztustalanak tartom mikor látom õket smárolni stb de õk is emberek úgy mint én, és ha most odamennék fejbe rúgnám valamelyiket akkor ezzel az erõvel õk is ugyan ezt tehetnék velem mikor látják hogy a páromat tapizom, smárolunk stb...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
szerencsétlen gyerekeket nem kicsit összezavarják az ilyen emberek,akik nem tudják,h minek hol a helye
Amúgy mi a menyasszonyommal úgy szoktuk, hogy azért figyelünk, hogy ne legyünk útban és lehetõleg ne zavarjunk senkit,de a szerelemnek ugye (már 4 éve, 5 hónapja és 13 napja együtt vagyunk <#love11>#love11> ) nincsenek határai se szabályai.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Akkor nagyon zavar, ha eltúlozzák és még útban is vannak, intézzék el a négy fal közt.
Amúgy meg hangulatfüggõ.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly