A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
<#nemtudom>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
jo hát az más volt mert ott piálás után voltam nem alvás után meg fáradt is voltam gecire :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

TheRock18
nekem volt olyan,még középsulis osztálykiránduláson,hogy jól berúgtunk,aztán elaludtam,mert semmi bajom nem volt..de reggel 5kor...felkeltem,és épp annyi idõm volt,hogy kiérjek a budira(ülõkét se tudtam fehajtani xD) és hánytam,mindenfelé xD
le se takarítottam,reggel arra keltem,hogy ordít az egyik csaj xD xD
mellesleg 2éve gyomorbeteg vok,és emiatt nem ihatok :D bár nem is hiányzik

BMW Über Alles!

OrioN the S
hat szombaton Te utana nem nyitottal semmit csak a szadat aztan elborultal...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
jah de ez tényleg így van. 17 óra alvás után felkeltem fesztiválon , kiültem többiekhez kussoltam végig magamba voltam zuhanva még a víz is alig ment le... na mondom én elmek fák közé kitettem... aztán már úgy jötem vissza hogy löktem a baromságot meg bontottam a sört :D egy hányás tényleg estéket menthet meg :D

TheRock18
a hányás csak annyiban szar,hogy rossz szájíz
lemarja a fogadról a zománcot,ha utána egybõl nem mész öblögetni(feltéve,ha felbírsz állni)
általában hányás után,már mindenki egy kicsit jobban van

BMW Über Alles!

Doddy a düdõ
utálok hányni, úgyhogy inkább visszatartom, hiába érezném magam jobban utána.

NeverwinterKING
sajna elég sûrûn ha be vagyok rúgva :P

\"You are fucking crazy people!\"

jackcsabi
Nem iszom alkoholt, így nem.

+ alapból utálom a részeg disznókat.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jhetedikj
egyszer megnyertem egy hányóversenyt:D

anno 1987

Bulykin
Persze, megesik néha az ilyen :D

Legutóbb kertipartiban, paprikáskrumplit egy az egyben kitaccsoltam...azóta nem nagyon ettemxD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Hayni
Iszok alkoholt, de nem szoktam olyan sokat hogy hányjak tõle...a hányásig ivást pedig akkor tartom gusztustalannak ha csajról van szó.Szerintem az gáz.
Molnibalage
Én ez úgy ismerem, hogy mérték a vödör, tartó az asztal. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TheRock18
én is így vagyok a kommersz cherry szagától :S bleööö hányinger

BMW Über Alles!

NEOreg3
egyszer kb 2 éve, azóta is hányingerem van a töményeknek a szagától is, így nem valószínû, hogy még egyszer elõ fog fordulni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
na ez nem oda ment, mind1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

redbull0304
Persze, megesik néha az ilyen :D

MR ME
nem iszom alkoholt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
nem!
mértékkel és tartózkodással :D
mérték a vödör
tartózkodás az asztal alatt xD

BMW Über Alles!

TheRock18
hihetõ...fõleg a neved alapján :D

BMW Über Alles!

CoolX
Nem, még soha
ésszel kell..

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

whiskeyman
Nem iszom alkoholt, így nem

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

OrioN the S
en akkor ittam amikor itt voltatok :D azon kivul nem nagyon szoktam... sort es ott ki is merul a dolog :)

Dick Riddick
Nem iszom alkoholt, így nem

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mike at home
ha hányni kell, akkor inkább hányjon az ember, minthogy szenvedjen fél napot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TheRock18
igen akadt egy (utólag visszagondolva) szar szilveszterem,amikor annyira kevertem a dolgokat,hogy ha felemeltem a fejem az asztalról úgy szédültem,hogy azonnal hánytam:S
sose felejtem el az a szörnyû estét/éjszakát xD

BMW Über Alles!

Mike at home
jogos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ability
Ötletes oldal, oldalt válts át hogy csak kiemelteket mutasson. Ott van a te kérdésed is. Most próbáljuk összegyûjteni az anno kimaradt elfogadott vagy jobbfajta elutasított kérdéseket, amit majd átdolgozás után újra benyomunk az oldalra. Ezek esélyesek hogy be fognak kerülni, de még át fogunk menni rajtuk egy szûrés erejéig, egyelõre csak kiválogattuk azokat, amiben van potenciál. Még ha teljesen szarul is van kidolgozva. Ennek egy része újra meg lesz szavaztatva, hogy lássuk a népszerûségüket.
Rockynhooo
Nem iszom alkoholt

Csak úgy mint Kula és Orion és Whiskeyman sem <#idiota>

Ability
Visszatérve a meleg kérdésre egy utolsó gondolat erejéig: szerintem egy meleg pár is lehet teljesen alkalmas egy gyerek nevelésére, de ettõl még rohadt nagy faszságnak tartom, és nem támogatom. Illetve nem hallottam még ennél abszurdabb dolgot, hogy mindenki biszexnek születik. A társadalom és a kultúra csak tolerancia szinten befolyásolja az embereket.
SG rock
Megintcsak OFF, megintcsak sry

Mostmár igazán bekerülhetne a Benned félelmet kelt a Magyar Gárda egyenruhája kérdés:D:D...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ability
Már második alkalommal, pedig wikipediát is linkeltek neki elõször.
Mégis miért reklámozod, hogy nem tudsz ragozni?
Ability
Mai kérdésre: elég jól bírom a piát, tudom hol a határ, nem igazán fordul elõ ilyen. De mostanában amikor kimegyünk körösre bulizni, akkor tescoban megvesszük a legszarabb piákat és a legabszurdabb lehetõségek szerint kerevik a többiek. Na attól kész szoktam lenni, ott elõfordult már ilyen. De amikor mondjuk veszünk vodkát, ouzo-t, bort, pezsgõt, aztá' kezd mindegyik elfogyni, akkor simán megjátszanak az õrültek ilyet, hogy az ÖSSZESET összekeverik. Félig tele levõ kólás üvegbe egy kis bor, egy kis vodka, egy kis ouzo, aztán azt isszuk. :D Hát, elég szar kombó.
Elofordult :P XD

Ability
Nem lehet, ez ösztönös szinten megragad. Ez nem gondolkozásmód, nem attól függ, hogy ki milyen példát lát. Erre születni kell.
Ability
Figy, mint mondtam, és mint azért lehetett érezni, nekem van ilyen ismerõsöm, és igazából sok dologért csodálom, sok mindent elmesélt, sok mindenben változtatta a róluk kialakult képemet. Õt egy jó embernek tartom, egy olyan embernek, hogy ha mások is ismernék, akkor rögtön elvetnék minden aggályukat. Engem igazából sosem érdekeltek a melegek, egy normális meleg sem a heterokra mászik rá és nem egy publikus helyen próbál pasit szerezni, illetve nem válik ilyen Emma féle közönséges retardálttá, szóval sosem zavartak. Viszont miután meghallgattam haverom azért sok mindenben változott a véleményem. Engem régen sem zavartak az utcán, most sem zavarnának, tõlem azt csinálnak amit akarnak. Viszont ha társadalom véleményébõl indulunk ki, akkor lehet mindenki jobban járna, ha nem a nyilvánosság elõtt intéznék a dolgaikat. Leginkább a felvonulással van baj, oda tényleg csak ilyen romlottak járnak. Ez MO, még kint Németországban is érdekes (a múltjuk és történelmük miatt), hogy a felvonuláson csak normálisak jelennek meg, és az emberek kimennek és tapsolnak nekik. Ott nincs rendbontás, de a felvonulók nem is hergelik a tömeget. MO-n ez lehetetlen. Az emberek is mit látnak? TV-ben csak az ilyen romlott csõbuzikat mutogatják, még szép hogy megvan a véleményük.
zsutyesz
hagyjál má' ezzel az örökös nyelvtani javítgatással!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ability
Baszki, akkor nézd meg ezt. Ez az, amit te linkeltél, csak a végén ilyen röviden vágták be. Mint mondtam, felvonulni is javarészt csak retardáltak járnak. Az én ismerõsöm abszolút erkölcsös, férfias, normális. Ez egy közönséges tajprimitív köcsög.
Ha lehánynak téged nem... :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

clio1616v
"néha iszoK alkoholt..."

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem

kiskoromban hánytam utoljára 8 éves lehettem, akkor valamilyen vírusos fertõzés volt az oka

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

JohnnyNapalm
Elõfordult már egyszer

Hegi90
Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ

az is jó pár éve volt :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem, még soha

(plussz akik hányásig isznak azok ostobák)

Elõfordult már pár alkalommal. Szerencsére nem szívesen adom ki, amit kemény munkával vittem be. <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Attól még bárkinek lehet róla véleménye.

BaliBoy
Elõfordult már egy-kétszer, de nem jellemzõ

Pontosan 3x. Nem vagyok rá büszke, de ez van.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pepsi Twist
Nem, még soha.

Alkoholt hányzni? KIZÁRT hogy pazaroljam a cuccot...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

passatgt
elõfordul...:D