A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
le se takarítottam,reggel arra keltem,hogy ordít az egyik csaj xD xD
mellesleg 2éve gyomorbeteg vok,és emiatt nem ihatok :D bár nem is hiányzik
BMW Über Alles!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lemarja a fogadról a zománcot,ha utána egybõl nem mész öblögetni(feltéve,ha felbírsz állni)
általában hányás után,már mindenki egy kicsit jobban van
BMW Über Alles!
+ alapból utálom a részeg disznókat.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Legutóbb kertipartiban, paprikáskrumplit egy az egyben kitaccsoltam...azóta nem nagyon ettemxD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mértékkel és tartózkodással :D
mérték a vödör
tartózkodás az asztal alatt xD
BMW Über Alles!
ésszel kell..
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sose felejtem el az a szörnyû estét/éjszakát xD
BMW Über Alles!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak úgy mint Kula és Orion és Whiskeyman sem <#idiota>#idiota>
Mostmár igazán bekerülhetne a Benned félelmet kelt a Magyar Gárda egyenruhája kérdés:D:D...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kiskoromban hánytam utoljára 8 éves lehettem, akkor valamilyen vírusos fertõzés volt az oka
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az is jó pár éve volt :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(plussz akik hányásig isznak azok ostobák)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Pontosan 3x. Nem vagyok rá büszke, de ez van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Alkoholt hányzni? KIZÁRT hogy pazaroljam a cuccot...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.