ez mindenhol így van, be vannak fagyasztva a fizetések, nem mondtam h nem tartom jogosnak a sztrájkot, de attól még én had ne tapsoljak neki amikor ellehetetleníti a közlekedést..."haragudj a politikusokra s köreikre akik csődbe juttatták a cége" és attól majd nekem jobb lesz? nemhiszem...lehet mindenkire haragudni, sztrájkoljon mindenki akinek vmi nem tetszik, a pékek ne süssenek kenyeret, a boltok ne nyissanak ki, te meg halj éhen, mert sztrájkolunk, mert most nekünk nagyon rossz
sajnálom a bkv vezetőket, de fenntartom azt az állításomat h ne velem basszon ki, mert neki rossz!
am azt is hozzáteszem h a sofőrök is gecire unták az egészet, mint ahogy a Mávsztrájkokat is, mert nekik pofáznak miközben a szakszervezetek keverik a szart, van mávos haverom, annyit értek el a legutóbbi sztrájkal h még azt az emelést se kapták meg amit am megkaptak volna és 20ezerrel kevesebbet keres mint keresett volna....ennyit erről, igazából nem a sofőröket kéne baszogatni, azok melóznának, csak a szakszervezet nem engedi, akik viszont nem állnak az utasok elé utána természetesen