127612
  • nonicks
    Főváros vagy esetleg a Holdon egy palota :D
  • F1re
    Főváros v nagyobb város :D
  • DJKonya
    Egy olyan helyen tudnék eléldegélni kedvesemmel ahol a házunk a tengerre néz mögöttünk meg hatalmas hegyek vannak, vagy egy kis szigetecskén
  • Ability
    Nem kell túlreagálni, egy napot kibírtak, nincs belőle cink, csak nem volt a legelőnyösebb kérdés.

ui.: ötleteket tényleg küldhetnétek be, mert már én is mondtam párszor, hogy a rinya nem segít. Szellemi befektetés az már annál inkább.
  • Cat 02 #63099
    Little Boxes ? :)
  • OrioN the S
    Hat, ha olyanrol van szo ami az "almom" az kisebb települes/sziget

Paralia(itt van nyuzsges is es nyugalom is egyszerre)

a masik meg Skiathos

vagy Skopelos

Sajnos magyarorszagon nem tudok olyan helyet mondani ahol elnek szivesen :(
  • clio1616v
    teljesen mindegy hol van helyileg... a légyeg, lehetőség szerint ne legyenek a közelben vagy csak kevesen a buta, agresszív, igénytelen és irigy emberek, akik gátlástalanok és nincsenek tisztelettel más emberek iránt
  • Lacee86
    Nagyobb város, ahol azért van élet, de nem feltétlen az a kavalkád, mint ami Pesten van.
  • NEOreg3
    nincs számomra ideális hely
  • byzhouse
    Kisváros-ahol van szórakozóhely,meki,pláza :-)
  • DeerHunter01
    néha jobb lenne valami kis "amerikai" kertvárosba lakni , de valamikor jobban laknék inkább valami jó nagy nyüzsgő fővárosban ahol pörög az élet
  • ba32107
    Bocsánatot kérek mindekitől akinek az érzékeny kis lelkét megsértettem a tegnapi kérdéssel. Talán ha pofázás helyett beküldenétek egy-két normális kérdést, akkor lenne. Késés részemről azért volt, mert egy órája értem haza, és mostanában semmi időm nincsen, ha napi egyszer végig tudom fogni a topikot, akkor már örülök. Épp ezért vagyunk többen adminok, csak mindenki elfelejti / nincs ideje / satöbbi. Ha lenne bőven normális kérdés, fel lehetne tölteni a várólistát, de mivel NINCS ezért minden nap szenvedve kell kihalászni egy kérdést, ami normális, de már akkor is előre tudom hogy valaki biztosan rinyálni fog.
  • clio1616v
    semmi baj stationnal kétségbe esetten próbált lejáratni.. már a dühében nem tudott jobbat kitalálni belinkelte a fotómat, biztos neki nagyon rosszul esik saját magát viszontlátni, mert szégyenli magát, azt hitte majd rám is hasonló hatással lesz...

a kurvaanyázásnak sem hiszem hogy ez lenne a megfelelő módja, lehet azt kultúráltan is, nem saját magát lejáratva és a józanságát elveszítve...
  • Ability
    stationx: nem érdekel kivel mennyi bajod van, képeket, személyes adatokat _NEM_ rakunk be. Elvárom mindenkitől ebben a topikban, akárkiről is legyen szó.

Kérdés: admin üzenőfalon lett felvetve az ötlet. Azt hittem, hogy egyfajta tréfa lesz, ezért annyit írtam, hogy akadályát nem látom, de a döntést a többiekre bízom. Munka miatt el voltam maradva a topik követésével, szóval látatlanba mondtam véleményt. Így visszaolvasva nem tartom a legszerencsésebbnek ötletnek.
  • SötétBarom
    Leszarom.
  • byzhouse
    Hagyjátok már szegény Cliot lehet,hogy hülye,beképzelt,nagyképű,okoskodó meg minden,de a végén ombudsmanhoz fordul és megszívjuk
  • szjuca
    Ammekki?
  • [HUN]FaTaL
    Leszarom.
  • tenkenorman
    Ki a FASZOM az a clio1916v
  • szabii98
    Ki a tököm az a clio1616v?
  • mosoporr
    Leszarom
  • redbull0304

Leszarom....
  • LoDMaSt
  • 0Fritz0
    A mérőóra elég hülye helyen van. :)
  • Narxis
    Nem, egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol bármiről is.

Az ő véleménye nélkül az emberiség még mindig az ipari forradalom előtt állna.
  • xxxpaulxxx
    alapjáraton átpörgeten a hülyeségeket:D
  • Fbn Lx
    nem célozgatok... voltak akik írták, hogy kíváncsiak a kérdésre. Erre mondtam, hogy nem akarom elrontani senki örömét :D
  • DIESEL DOG #63042
    Ez... egy igazi hülye kérdés... grat!
  • ba32107
    Célozgatunk, célozgatunk?
  • Fbn Lx
    szerintem se kellett volna ez ma, de nem akarom elrontani senki örömét. :D
  • Fbn Lx
  • pista89
  • GhostRider1 #63037

• Motoroj
    Üres szavazat.
  • Milan bhv
  • PJack
    gratulálok gyerekek, remek kérdés, basszuk szét ezt a topikot is
  • kuci06
  • Rundstedt17
    nézőpont kérdése
  • MR ME
    és nem tudsz továbblépni? ami nem érdekel nem olvasod el, mindenkinek joga van kinyílvánítani a véleményét, ez egy nyílvános fórum
    nem igazán értem h akiket idegesít azok miképp gondolkoznak, ha vki hülye vagy leállsz vele vitázni vagy nem, ez is 2emberes dolog...ha nem szólsz hozzá nem fog flamelni és nem fogja a hülyeséget neked magyarázni
  • immovable
    Én mindig is az voltam.