127612
-
Főváros vagy esetleg a Holdon egy palota :D -
F1re #63102 Főváros v nagyobb város :D -
Egy olyan helyen tudnék eléldegélni kedvesemmel ahol a házunk a tengerre néz mögöttünk meg hatalmas hegyek vannak, vagy egy kis szigetecskén
-
Nem kell túlreagálni, egy napot kibírtak, nincs belőle cink, csak nem volt a legelőnyösebb kérdés.
ui.: ötleteket tényleg küldhetnétek be, mert már én is mondtam párszor, hogy a rinya nem segít. Szellemi befektetés az már annál inkább. -
Cat 02 #63099 Little Boxes ? :) -
Hat, ha olyanrol van szo ami az "almom" az kisebb települes/sziget
Paralia(itt van nyuzsges is es nyugalom is egyszerre)
a masik meg Skiathos
vagy Skopelos
Sajnos magyarorszagon nem tudok olyan helyet mondani ahol elnek szivesen :( -
clio1616v #63097 teljesen mindegy hol van helyileg... a légyeg, lehetőség szerint ne legyenek a közelben vagy csak kevesen a buta, agresszív, igénytelen és irigy emberek, akik gátlástalanok és nincsenek tisztelettel más emberek iránt -
Nagyobb város, ahol azért van élet, de nem feltétlen az a kavalkád, mint ami Pesten van. -
nincs számomra ideális hely -
Kisváros-ahol van szórakozóhely,meki,pláza :-) -
néha jobb lenne valami kis "amerikai" kertvárosba lakni , de valamikor jobban laknék inkább valami jó nagy nyüzsgő fővárosban ahol pörög az élet -
ba32107 #63092 Bocsánatot kérek mindekitől akinek az érzékeny kis lelkét megsértettem a tegnapi kérdéssel. Talán ha pofázás helyett beküldenétek egy-két normális kérdést, akkor lenne. Késés részemről azért volt, mert egy órája értem haza, és mostanában semmi időm nincsen, ha napi egyszer végig tudom fogni a topikot, akkor már örülök. Épp ezért vagyunk többen adminok, csak mindenki elfelejti / nincs ideje / satöbbi. Ha lenne bőven normális kérdés, fel lehetne tölteni a várólistát, de mivel NINCS ezért minden nap szenvedve kell kihalászni egy kérdést, ami normális, de már akkor is előre tudom hogy valaki biztosan rinyálni fog. -
clio1616v #63058 semmi baj stationnal kétségbe esetten próbált lejáratni.. már a dühében nem tudott jobbat kitalálni belinkelte a fotómat, biztos neki nagyon rosszul esik saját magát viszontlátni, mert szégyenli magát, azt hitte majd rám is hasonló hatással lesz...
a kurvaanyázásnak sem hiszem hogy ez lenne a megfelelő módja, lehet azt kultúráltan is, nem saját magát lejáratva és a józanságát elveszítve... -
stationx: nem érdekel kivel mennyi bajod van, képeket, személyes adatokat _NEM_ rakunk be. Elvárom mindenkitől ebben a topikban, akárkiről is legyen szó.
Kérdés: admin üzenőfalon lett felvetve az ötlet. Azt hittem, hogy egyfajta tréfa lesz, ezért annyit írtam, hogy akadályát nem látom, de a döntést a többiekre bízom. Munka miatt el voltam maradva a topik követésével, szóval látatlanba mondtam véleményt. Így visszaolvasva nem tartom a legszerencsésebbnek ötletnek. -
Leszarom. -
Hagyjátok már szegény Cliot lehet,hogy hülye,beképzelt,nagyképű,okoskodó meg minden,de a végén ombudsmanhoz fordul és megszívjuk 
-
Ammekki?
-
Leszarom. -
Ki a FASZOM az a clio1916v -
Ki a tököm az a clio1616v? -
Leszarom -
Ki a tököm az a clio1616v?
Leszarom.... -
-
A mérőóra elég hülye helyen van. :) -
Nem, egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol bármiről is.
Az ő véleménye nélkül az emberiség még mindig az ipari forradalom előtt állna.
-
xxxpaulxxx #63044 alapjáraton átpörgeten a hülyeségeket:D -
Fbn Lx #63043 nem célozgatok... voltak akik írták, hogy kíváncsiak a kérdésre. Erre mondtam, hogy nem akarom elrontani senki örömét :D -
DIESEL DOG #63042 Ez... egy igazi hülye kérdés... grat!
-
ba32107 #63041 Célozgatunk, célozgatunk?
-
Fbn Lx #63040 szerintem se kellett volna ez ma, de nem akarom elrontani senki örömét. :D -
Fbn Lx #63039
-
pista89 #63038 Ki a tököm az a clio1616v? -
-
Üres szavazat. -
gratulálok gyerekek, remek kérdés, basszuk szét ezt a topikot is
-
Rundstedt17 #63032 nézőpont kérdése
-
és nem tudsz továbblépni? ami nem érdekel nem olvasod el, mindenkinek joga van kinyílvánítani a véleményét, ez egy nyílvános fórum
nem igazán értem h akiket idegesít azok miképp gondolkoznak, ha vki hülye vagy leállsz vele vitázni vagy nem, ez is 2emberes dolog...ha nem szólsz hozzá nem fog flamelni és nem fogja a hülyeséget neked magyarázni -
Én mindig is az voltam.