A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Na ez jó téma lesz.....<#pardon1>#pardon1><#wink>#wink>
Lazulok, kerülöm a józan életet és mindig úgy akarom érezni magam mint most.
Persze ez mind máshogy fog történni de ez van. Majd meglátjuk. Nem? :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vagy kinyírnak, vagy én nyírom ki magam (elszállok 250el mondjuk).
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Azt akarom hogy elhamvasszanak és egy horogkeresztet fessenek a poraimból.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
jóóóóó lesz. :DDD
hülyegyerek
attól, hogy te feldobod a pacskert 10 éven belül, idõs még nem leszel
nézd meg a statisztikákat, az ember egyre tovább él.
respect to the man in the ice cream van
sztem 35-45 között el fog hullani a nagyrészünk :S
BMW Über Alles!
"Megaszott vénemberként, az ablakból lesem majd a fiatal lányokat; én leszek a környék Perverz Tatája!" :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Öregek otthonában sem üldögélsz ilyenkor még, mert ha átlagember vagy, olyan, aki nem nyugdíjazta önmagát korábban, még javában dolgozni fogsz, 60 évesen még nyugdíjas sem vagy.
70-80 évesen mit fogok csinálni? Ha megérem, és még látok is, akkor jókat kockulok majd :)
egy urnában
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de lehet,hogy kint leszek a makkosba...kitudja?! :D xD
BMW Über Alles!
emelett család..
nekem az elsõ variánsból az jött le,hogy velük élet egy fedél alatt ....
Ebbe még nagyon bele se gondoltam, nem tervezek addig élni. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
írogatok továbbra is, utazgatok...nem áll meg az élet
és a családommal leszek
ÖREG VAGYOK:|
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://9gag.com/gag/5135249
öreghal leszek
Nem érdekel az öregkor, egyenlöre a jelennel kell foglalkozni, így is vannak elég nagy kihívások elöttem, nem hogy az öregkorra készüljek -.-
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/