A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
addig nyaggatak,míg hazajöttem...és "nagyjából a látott-e valamit?" kérdésnél megakadt a beszélgetés...mivel mondtam,hoyg "nem,semmit!"...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
csak nem nézik jól szemmel, amikor a barátnõmmel ketten ülünk a motoromon és csak rajta van sisak... de ezért még meg nem állítottak:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tavaly nyáron épp hazafelé sétáltam, hajnal 2 körül volt...fülhallgató a fülemben, szólt a zene. Egyszer csak arra lettem figyelmes h a rendõrautó mellettem tök lassan jön és integet a rendõr h álljak meg. Igazoltattak, nem voltam részeg meg semmi...
és most jön a poén: amikor mentem volna tovább, azt mondta a pali, hogy óvatosan a zenével! ne hallgassam útközben, fõleg ne ilyen késõn!<#idiota>#idiota>
azt se tudtam mit mondjak erre...
Meg volt amikor házibulin túl hangosan hallgattuk a zenét és már elmúlt éjfél, a szomszéd meg kihívta ránk a zsarukat... mindenkit igazoltattak, majd hazaküldtek. ennyi:D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
am lehet en is zsaru leszek nem rossz az foleg h mennenk haverokkal 5-6an :D lehet utana eleg joh lenne itt a rendorseg :D:D
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Igazoltatás elõfordul...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szerencsére nem volt semmi probléma :)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Pedig gyalog mentem, de még igy is...:\
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Illetve suliban kihallgattak, mert az egyik osztálytársam véletlen megvágta egy másik o.társam kezét egy tapétavágóval -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Másik példa:
Az meg azért vicces hogy spanom talált suli utolsó napján egy régi siemens A35-öt és hazavitte. Tesójának akkor pár napja ment tönkre az övé szóval kapóra jött. Aztán 2 hónap múlva felkereste õket a rendõrség mert ezt a telefont keresték (bejelentették hogy ellopták).............
Hát igen, ez a rendõrség.
#47039 :D:D
te vagy az enyém<#hehe>#hehe>
vigyázzá magadra! nem hagyok magam után ujjlenyomatot<#hehe>#hehe>
belem jött 1 teherauto, majd megprobalt lelepni, utanamentem, bediktaltam a rendszamot, zsaruk mondjak kovessem a kocsit amig lehet, majd jonnek. kozben telefonon tartottuk a kapcsolatot. persze akkor nem sikerult elkapni, dehat meg volt a rendszam. felhivtam oket par honapra ra hogy mi ujsag, "dolgoznak az ugyon", mondjak. ez volt X eve, azota semmi hir...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
2. alapos gyanu :D