A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
és mégis mirõl ismerszik meg egy hungarista?<#nevetes1>
nyilaskeresztes karszalag van rajta és zubbonyban jár vagy mi?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Az nem vita tárgya, hogy a hungarizmus egy szélsõjobbos eszme. Ez még önmagában nem hordoz jóságot vagy rosszságot 😄
Azért tekintik rossznak, mert az embereknek méltán vannak negatív tapasztalatai a szélsõs kormányzati formákkal.
A hungarizmus azért szélsõséges, és nem túl emberbarát, mert mint a nacionalizmus minden formája, az élet minden területén, minden helyzetben a nemzet saját érdekeit hivatott érvényesíteni, és ideológiailag a saját nemzetüket a többi fölé helyezik. Ez pedig elég nagy butaság.
Azok alapján amiket írtál, szerencsére te sem vagy hungarista, pusztán erõs a nemzeti öntudatod, és ez jó. Most ilyen emberbõl kell sok.
TheRock18
én is...még benny,hülye hard techno-ját is kibírtam 20 kemény,kínkeserves percre 😄 xD
am,arra kérdeztem,hogy ug-osok közül kiket?! 😄

BMW Über Alles!

Bruk
#46780 😄

Bruk
mármint magyar ug-t....
De amellett meghallgatok sok mindent pl.: rock, dancehall stb...

TheRock18
mifélét hallgatsz?😊

BMW Über Alles!

89
nem te vagy a szélsõséges, hanem az a szó, amit képviselsz és aminek nevében embereket gyilkoltak le. Vagy ha ebben nem hiszel, akkor ott van, hogy sikerült megakadályozniuk a kiugrást, lemondatták Horthyt és zsidóbérencnek hívták, mert mentette õket és késõbb õk lettek az ÁVO legnagyobb verõlegényei...
Ez nem azt jelenti, hogy én most vmi kommunista-neoliberális antifasiszta provokátor lennék, csak emlékeztetlek, hogy közel sem egy hófehér ideológia ez és távol áll az igazi radikális magyar gondolkodástól

Bruk
Én is azt hallgatok.
Bár belém nem kötnek már mert ismerek közülük 1-2-t és így nem.
Én is szeretem a hazámat igaz kicsit undorom van tõle de hát akármilyen szar is nem tudom utálni. Engem ideszültek. Viszont pár hónapra vagy 1-2 évre elmennék innen. 😄

TheRock18
nah most pont rólam beszéltél 😊
mert pont magyar undergroundot hallgatok,meg német reppet...és mégis hungarista vagyok... 😄
én nem kívülrõl vagyok az,hanem belül a szivemben 😄

BMW Über Alles!

TheRock18
tehát,ha legközelebb láttok egy hungaristát...nem megvetni kell
hanem megérteni,hogy õ a te oldaladon áll
amit a magyarok gondolnak,azt a hungaristák kimondják
talán azért néznek minket hülyének,mert olyanban hiszünk,amirõl egy realista már lemondott😞
aki a "szemét nácin" kívül nem tud rólunk többet...az nem jobb nálunk

BMW Über Alles!

Bruk
Ja és a cigányokba max akkor kötnek bele ha õk 50en a cigány meg egyedül van. Szinte minden magyarba belekötnek aki nem úgy néz ki min õk, azzal az okkal hogy nem igaz magyarok (pl.: 1 magyar underground repperbe akiben talán több magyarság szorult mint az összes kopaszban összesen).

Bruk
Hát úgy kb 50et láttam eddig együtt. Ezek beisznak fetrengenek, rongálnak, kötekednek stb....

TheRock18
sose értettem,hogy ezt miért hivják,hívjátok szélsõségesnek?
a gyomot,csak gyökerénél fogva lehet kiírtani 😞
aki engem,minek szélsõségesnek nevez,annak mint megfogalmazásban igaza van!DE mégis,ha én vagyok a rossz,akkor ki a jó?
aki meggyaláz minket?aki elsikkaszt egy rakás pénzt?..áhh
én azért vagyok rossz,mert rossznak festenek le minket a médiában 😞

BMW Über Alles!

ja, és persze azzal, hogy az egyszerû nemzeti öntudatot elnevezzük hungarizmusnak, máris mattot adtunk saját magunknak, meg egy egész népnek.
Így kell kiirtani egy nép identitását, hogy azt egy szélsõséges ideológiának tekintjük.
TheRock18
amerre laksz,ilyen sok a skin?vagy ennyire durvák?
itt olyanok,mint a punkok...beisznak..oszt fetrengenek 😄
de nem igazán láttam õket verekedni

BMW Über Alles!

Bruk
Hát nem tudom...
De az vicces hogy annyira hangoztatják hogy mennyire utálják a cigányokat meg verik õket hogy én eddig még csak olyat láttam hogy a skinhead üti a hungaristát. Meg a skinhead menekül a cigány elõl. 😊

TheRock18
mindenre rálehet húzni valamit sajna:S

BMW Über Alles!

Ha a nacionalizmust mondjuk németizmusnak hívnánk, akkor mindenki számára tiszta lenne, hogy mit is jelent valójában a hungarizmus.
De ezzel a követõi sincsenek tisztában.
Én mondjuk az egészet hülyeségnek tartom abból a szempontból, hogy azt minõsítik hungaristának, vagy minõsíti annak eagát, aki tisztában van a hagyományokkal, a nemzet történelmével, kultúrájával, stb... Pedig ez önmagában puszta nemzeti öntudat, de semmi köze nincs a hungarizmushoz.
TheRock18
aki ma nem nacionalista..az beteg 😞
hollókoszt tagadónak hiába mesélsz 😊 kár ideológiákra fogni valamit
nekem dédnagyapámat megölték az oroszok,mert nem volt elég komcsi
a nagyapámék elmenekültek '56-ban,mert halál várt volna rájuk...mégsem sírok,hogy jajj kommunizmus :S és nem sírunk kártérítésért sem...

BMW Über Alles!

89
figyelj...ez is egy szubkultúra, ami az idõk során átalakult...addig jó amíg nem fajulnak a dolgok tettlegességig

89
azért még nem kéne keverni az ideológiákat...ez sima nacionalizmus, amirõl te beszélsz. Hogy keveredik ide a hungarizmus, mint a nacionalizmus és a szocializmus keveréke?
mellesleg ne feledkezzünk meg a hungarizmus nevében elkövetett bûnökrõl sem

Bruk
Nem, csak akkor kussoljanak be, és ne játsszák a hõs magyart.
Eszem megáll mért nem gondolkoznak egyesek. 😊

89
"Mármint mivel nincsenek mo-n mert mindnek csak a szája jár na meg g*ci kemények de közbe sehol semmi az összes."

mégis mit kéne csinálniuk? szurkáljanak összevissza minden cigányt/sárgát/négert aki idetéved, mint oroszban meg néhány amerikai államban???
eszemfaszom megáll az emberek gondolkozásán

Bruk
k*

Bruk
Ja és annyit utálok még ezekben a "skinheadokban" és "hungaristákban" hogy azt mondják nincs 1 rendes cigány sem mindet ki kell pusztítani. Ilyenkor fel szokott menni az agyvizem mivel ismerek 1 pár rendes romát, és ezt el is mondom neki. Erre csak fújják a hülyeségüket... aztán rájuk hagyom.......

Bruk
A véleményemet megszoktam mondani de az csak 1 dolog. Ok nélkül meg nem szólok le senkit.

Hegi90
ez hülyeség. Ha egy külföldi csoport beszól egy magyar csoportnak hogy "büdösmagyarok", akkor azt senki nem hagyná szó nélkül szvsz.

amúgy a többi okay 😄 <#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#eljen>
TheRock18
igen,sajna a skinek,mindenkit megvernek,akik nem olyanok,mint õk :S
de ismerek egy ilyen népet még,akik szívesen belekötnek a kisebb számú emberbe,ha fölényben vannak...:S

BMW Über Alles!

TheRock18
okés
látom,te nem az a fajta vagy,hogy "nah ennek most beszólok,mert nagymagyar" 😊
am rem már mindenki megértette,nem vagyok skinhead...ugye benny,te is megértetted?kössz 😊 xD

BMW Über Alles!

bardocz
Azok annak adnak,akinek az arc nem tetszik,primitívek.Nem attól lesznek kemények,hogy 4-5-en meg tudnak verni 1 embert,erre bárki képes.
Bruk
Igen azért is írtam hogy MO-n nem igazán vannak rendes/igazi skinheadok. Hungarista sincs sok azok többnyire jó fejek de azoknak is a nagy része huligán "jajj de NAGY magyar vagyok" címszó alatt.

2 velem egyidõs (17-18 évesek) skinhead spanom van vagyis õk is inkább huligánok de rendesek... Meg azért kiállnak egymásért, ha baj van segítenek és én is nekik ha úgy van. De én kerülöm a balhékat, nem vagyok boxos gyerek. Több eszem van annál. 😄

TheRock18
másvilág...akárcsak amcsi
ott kajakra leszúrják a sárgákat,és nem érdekli õket

BMW Über Alles!

TheRock18
a skinheadekkel csak annyi a bajom(bár lehet,csak sok filmet néztem)
ahogy alkeszek,igénytelenek...és egy részük homo :S
és én ezeket megvetem és utálom

BMW Über Alles!

tommygear
orosz skinheadekkel mivan? õk az egyetlen értelmesek sztem, azok adnak rendesen akinek kell
TheRock18
én nem szégyellem,azt amit a nagy többség sajnos igen😞
vagy úgy mondom,hogy nem igazán büszkék rá,vagy egyáltalán nem is érdekli õket
nem érdeklik õket a hagyományok,nem olvasnak eleget a történelmünkrõl(az igaziról)
számomra nem egy "kurvaanyád" a sértés,hanem,ha ok nélkül le "büdösmagyaroznak" mellesleg,sosem hagyom bajban a társaimat
nem szoktam senki utálni ok nélkül
aki utálok,legyen az ember,vagy rassz...az tapasztalataim miatt van :S
ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül

BMW Über Alles!

tommygear
focihuligánok ez a divat is olyan szépen átjött ide angliából
"az igazi skinheadek angliából származnak,de manapság,már csak amcsiban vannak..valódi skinheadek..itt már csak divatból öltöznek úgy"

+ én úgy tudom, hogy a skinheadeknek a rasszizmushoz és erõszakhoz semmi közük. Azok a boneheadek voltak régen, akiket a média áldásos munkájának köszönhetõen ma már skinheadeknek hívunk, és ma nagyrészt már errõl szól az egész.
számodra elsõsorban, meg hogy szerinted milyen ma az általános, és/vagy miben különbözöl ettõl, ha különbözöl
TheRock18
ezt úgy kérded,hogy számomra,vagy általánosan?

BMW Über Alles!

TheRock18
te legalább rendesen letudod írni,hogy ne sértsd meg a másikat
ám a fórumlakók nagyrésze,csak beszólni tud a magamfajtának..😞
miközben nem is ismernek!
aki törni-zúzni láttál,azok focihuligánok nagyrészben,de ilyen külföldön is van!
az igazi skinheadek angliából származnak,de manapság,már csak amcsiban vannak..valódi skinheadek..itt már csak divatból öltöznek úgy

BMW Über Alles!

A hungarista az mit jelent?
Azt, hogy hiszel a magyar világhódításban, vagy azt hogy magyarabb vagy mint mások?
Bruk
Hát ja a hungaristáknak általában hosszú a hajuk a skinheadok meg kopaszok. Ja és talán a hungaristák kevesebb padot törnek szét péntek esti iszogatás közben 1 téren.(ne vedd komolyan meg sértésnek, a hungaristák tényleg 1 fokkal jobbak)<#idiota>

Szavazatom:
"Kifejezetten utálom õket"

Mármint mivel nincsenek mo-n mert mindnek csak a szája jár na meg g*ci kemények de közbe sehol semmi az összes.

Van 2 "skinhead" spanom össz-vissz és kész.

Amúgy nem vagyok rasszista mert van 1-2 cigány aki rendes (tudom, mivel ismerek párat).

Ui.: azért mert leírom hogy "cigány" ne szóljon senki. Azok nem?

TheRock18
nem vagyok az...de ezt többször nem mondom el..aki 3ból nem érti meg,az hülye..oszt csá
a hungaristát ne keverjük a skinheadekkel...két külön világ

BMW Über Alles!

tommygear
te is az vagy
Hegi90
Ismerek párat.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jackcsabi
Eddig úgylátom egyedül vagy <#mf2>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Scottt
Én is skinhead vagyok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tommygear
nem, de ennek ellenére csak azt hangoztatják
naja meg az a baj mondogatjak ossze vissza h jaj rassziszmus igy meg ugy de 1ik sincs tisztaba azzal h mit muvelnek a mi hazankba a c..ok