A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Olyan "álmaim" nekem is vannak, amik nyilvánvalóan túlmutatnak lehetõségeimen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lényegében igen, de még van egy csomó tervem amit akkor is megvalósítok ha beledöglök...
Van pár dolog amit szerettem volna és sikerült megvalósítani, de akad még néhány amit szeretnék, de nincs rá lehetõségem, vagyis anyagi forrásom.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zsutyesz
Nincs rá lehetõségem, jelenleg elérhetetlen. - Nem annyira gyerekkori álom, inkább egy örök álom. Attól tartok, nem lesz rá lehetõségem, túl sok pénzbe kerül... <#rinya>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

daeemoon
Kitanultam a szakmát (programozó), motorozok, sok szép helyre eljutottam, amiket szerettem volna látni; álmaim egy részét már elértem, de lustaság miatt még akad bõven 😊 Szép lassan minden meglesz.

Carlos
van még sok más tervem is!

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Igen, és van még sok más tervem is!
Molnibalage
Sohe nem dédelgettem nagy álmokat. Egyáltalán nem így képzeltem el az életemet, mert igazából sehogy sem tudtam elképzelni még 16 évesen sem, hogy milyen lesz az élet tíz évvel késõbb. Lehetne jobb is, lehetne rosszabb is. Terveim meg vannak.<#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
Igen(nagyon jo erzes volt) de sok mas dolog is van meg a listan 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Calver
mindkettõ van, asztalit sokat használom, laptopot annyira nem, bár közel sem porosodik.

"The trees move. Do you not see it?"

én szeretnék egy laptopot is, azaz valószínûleg mindenki más is szeretne. Kb. nem utasítanám vissza ha megdobnának vele, de nem kifejezetten van rá pénzem.
Willenbrock
Fõleg a filmtöltés-nézés és a szimulátorozás-játék miatt van gépem.Ezek laptopon nekem élvezhetetlenek lennének-kell a nagy képernyõ és a sok eszközcsatlakoztatási lehetõség.Nem bírom a laptopokat,csak akkor venném hasznát ha állandóan utaznék és kéne a munkához.

Mindkettõ van, de a laptopot csak akkor használom ha nem vagyok az asztali közelébe.Meg persze ha a párom ül elõtte. 😊

szabii98
Mindkettõ van és rengeteget gépezek:S

I met God. She's black

Nem tudom, hogy ennél jobban hogyan lehetne összerakni.

kastil
Tök jól össze vannak rakva megint a válaszok.

ofkóóórz hogy asztali gép
van itthon laptop is de az nem az enyém és nem is kell😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kopa1
Van, és sokat használom 2x

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Molnibalage
Olyan 2003 õszén szedtem szét a cimib gépét. A faterja vitte 1998 karácsonyára. Soha nem volt szétszedve. Kb. ilyen volt.

angelslie
Egyszer láttam belülröl a gépem és elég hasonló volt, de az a lényeg hogy müködik :p

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Benny04
hát nem árt, ha nem szeretnéd, hogy így nézzen ki 😛

milk4
Én kb. 3havonta szoktam portalanítani a gépet.Billentyût,egeret meg évente 1x szétkapom és megfürdetem,fertõtlenítem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Molnibalage
Témába vág.

Ezeket érdemes már inkább lecserélni. 😊

háhh

van és nem nagyon pihen
nincs de amint elkezdem a felsõoktatást vszínûleg lesz.

chhaya
Asztali gépem van, laptopom nincs, és ez így jó. Nem tervezek cserét.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Nincs, és nem is tervezem, hogy legyen.
Van, és sokat használom.

daeemoon
Asztali gép még mindig rossz, laptop is haldoklik. De alapvetõen laptopos vagyok (csak mert lusta vagyok széken ülni 😄)

tugyiti
nincs semmi -.- monochrome telóról netezek
Benny04
van, és sokat használom/nincs, de szeretnék

milk4
PC:Amikor nem vagyok az ágyban a PC van bekapcsolva
Laptop:Ha az ágyban vagyok,akkor a netbook.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
nem ezek eladó gépek kb 200eFTot darabja 😄 nem lomok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

VRSDM
asztali van, azt használom itthon egésznap
van még mininoti az meg értelemszerûen ha elmegyek
szóval mindkettõ van és mindkettõt sokat használom.

u dont have to listen anybody else but me

asztali gép van,de nem használom, laptopot használok mindenre.

angelslie
Asztali gépem van, sokat használom. Laptopot meg szeretnék.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bulykin
pc van, sokat is használom
laptop meg kéne...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ability
A kiütéses dolog egyelõre még várni fog, lehet elég sokat, tele vagyok melóval és egyikre sincs igazán idõm.
Ja, csak azért nem látszott a várólista, mert üres volt, és meg sem jelent. Betettem egy kérdést, elég szarul sikerült csak kidolgozni, de jobb nem jutott eszembe. Az meg lesz oldva, hogy a kategóriák kiüssék egymást? Mert pl. ennél a kérdésnél pont kellene majd. Ja, és nyugodtan firkálj bele ha van valami ötleted, mert így most elég gagyi.

Ability
Üzenõfalat csak betoltam hirtelen, írni még nem lehet, ma akarok nekiállni a dolgoknak, de kétes hogy sikerül idõhiány miatt. A várólista az archív alatt van, ahogy régen is, mûködik is. A csillag menüpont alatt pedig a legnépszerûbb ötletekbõl kijön ~100 db. (Szóval válogatni is tudtok már, igaz hogy korlátolt és félkész az egész.)
PesSim
Nincs, és nem is tervezem, hogy legyen.
Van, és sokat használom.

Rajtam kívül csak két embernek nincs asztali gépe o.o

LaszloLedzenyi
van otthon is 2 ,cégnél is laptop +2 gép+ zöldkártyás gép ugyhogy van min pötyögni

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

somdav95
Mindkettõ van, és mindkettõt használom is.

Cat13
van mindkettõ és sokat is használom õket, ha itthon vagyok az asztalit, ha meg nem akkor a laptopot 😄

\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Lyukasbogrács
Volt asztali gép, de lecseréltem laptopra.

RS
Van, és sokat használom.
Van, és sokat használom.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

NEOreg3
mindkettõ van, de laptopot többet használom, elvégre azon netezek, asztali gépet csak játékra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
ték

ez is szpem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ték

szpem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
lomtalanítás volt a pc boltba?

Pepsi Twist
mind 2 van és sokat használom asztali gépbõl az elõszobába a falnál állnak egymásra pakolva kb 10-12db (ELADÓ)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mind2,de laptopot gyakrabban,utazás okán.Az asztali inkább csak porfogó