127612
-
Blum #73581 Amúgy a vuvuzelával sem lenne semmi gond,ha legalább valahogy dallamosan lehetne fújni... -
Pedig éppen most tesztelnek egy ilyen szűrőt. :] -
Nagy pofával leoltasz mindenkit, aztán pedig kiderül hogy azt sem tudod miről van szó? Nem a te TV előtt töltött 5 percedre kell gondolni. A dobok, dudák, sípok, stb mind halkabbak, csak időszakosan szólnak. A vuvuzela sokkal hangosabb, fülsértő és állandóan szól. Akkor is fújják ha kell, ha nem, a hangzása is folyamatosabb. A játékosok diszorientáltak lesznek tőle, a játékvezető sípját sem hallják meg olykor.
Szerintem amúgy TV előtt ülve tűrhető, irritáló és illúzióromboló hatása van, de ki lehet bírni. -
és aki nem nézi a VB-t? -
sanyiute #73577 nincs olyan szavazti lehetőség de
Nekem nem tetszik a vuvuzela, de akarok egyet! :)
-
Akkor isten óvjon minket egy ausztrál vb-től :DDD Asszem behugyozna mindenki, ha ott berregne 60ezer dijeridu :DDD Az is lehet, hogy összedőlne a stadion :DDXAaasd
hint -
Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető.
az első pár meccs alatt még az elsőre szavaztam volna, de azóta valahogy hozzászoktam -
Igen, remélem. -
Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán! -
azzal a címszóval nem tiltották ki amúgy, hogy ez nemzeti hangszerük, de kérdem én, ha skóciában lenne a VB akkor mindenki fújhatja majd a skótdudát vagy mi? -
téged félretájékoztattak :) -
m1-en kell nézni, ott lekeverik azt a hangot így szinte alig hallani. -
Fújják ahogy akarják de ne egy USA - Anglia meccsen amihez semmi közük és szeretnék hallani egy kis szurkolást. -
Jimmyke #73568 Nem nézek VB-t, söriváshoz nem kell segédanyag. -
Nagyon. -
Irritál, de így TV-n keresztül azért annyira nem vészes. -
XDDD -
eleinte kicsit zavart, de már megszoktam :D -
Egyáltalán nem zavar, sőt kéne is egy!:D
Semmivel sem rosszabb, mint a sok légkürtös, meg dobos, meg kurvaanyázó paraszt, ott mások a szokások. -
"Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán!" -
ez -
mert azok zárt térben vannak... nem hiszem, h azok a dudák 130 decibelt tudnának...
vuvuzela így is egészségkárosító, zárt térben tuti tilos lenne -
Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető.
idegesítő, de jobban idegesít az h eddig geci szar meccseket lehetett látni... -
Grenzjager #73558 Mi különbség az eddig bárhol a világon és del-afrikában rendezett világbajnokságok között?
Minden ország himnuszát, minden világbajnokságon lehetett hallani az egész világon eddig bárhol rendezett VB-ken, dél-afrikában nem.
S ezzel nemcsak a saját TV-előtt szerzett tapasztalókat írtam !! -
nem igazán kedvelem, de ez van, ott ez a divat: egy átlag vízilabda- vagy kézimeccsen is hasonló zajkeltés megy, csak nem pont vuvuzelével. -
sztem eresszünk rájuk egy száztagú roma zenekart oszt visszanyal a fagyi... lehet nem bírják a hegedűt :D vagy győzikét kiengedni a szavannán... bár az amilyen gyökér lespanol azokkal is :D -
végre hogy beláttad
-
na jó néztem 1-2 videót erről a vuvuzeláról és tényleg idegesítő :D -
Freeda Krueger #73553 Soha nem hallottam még a hangját.
Elmondások és véleméányek alapján nem ért nagy veszteség... -
csak a feelingje hasonlit 1 vallatashoz... -
de ez foci és nem irak -
Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán! -
Jah mondjuk azt én sem vágom miért kell folyamatosan tolni, akkor is ha nem történik semmi. Csak arra akartam ezzel célozni, hogy a vuvuzela legyen a legnagyobb probléma a szurkolókkal. -
A hülyeség radagdós és a butaság határtalan. -
tudod ilyesmit (monoton hang, zene) kinzasra is szoktak hasznalni, lasd irak. kivancsi lennek a sok nagyszajura meddig birnak ha egesz nap ez zugna a fulukben...par ora elteltevel sirva kaparnak a falat. -
titeket is idegesít. megfogalmazzam újra vagy érted mire célzok? -
"Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető." -
Azért ez egy kicsit erős példa.
Inkább autókat kéne felgyújtaniuk az utcán meg rendőröket verni, mert mi ehez vagyunk szokva. -
Akinek ennyi elég, hogy szétbassza az ideg annak valami komolyabb gondja van. -
Azoknak is lenyomnám a torkán.