127612
  • Blum
    Amúgy a vuvuzelával sem lenne semmi gond,ha legalább valahogy dallamosan lehetne fújni...
  • Ability
    Pedig éppen most tesztelnek egy ilyen szűrőt. :]
  • Ability
    Nagy pofával leoltasz mindenkit, aztán pedig kiderül hogy azt sem tudod miről van szó? Nem a te TV előtt töltött 5 percedre kell gondolni. A dobok, dudák, sípok, stb mind halkabbak, csak időszakosan szólnak. A vuvuzela sokkal hangosabb, fülsértő és állandóan szól. Akkor is fújják ha kell, ha nem, a hangzása is folyamatosabb. A játékosok diszorientáltak lesznek tőle, a játékvezető sípját sem hallják meg olykor.

Szerintem amúgy TV előtt ülve tűrhető, irritáló és illúzióromboló hatása van, de ki lehet bírni.
  • tenkenorman
    és aki nem nézi a VB-t?
  • sanyiute
    nincs olyan szavazti lehetőség de
    Nekem nem tetszik a vuvuzela, de akarok egyet! :)

• SötétBarom
    Akkor isten óvjon minket egy ausztrál vb-től :DDD Asszem behugyozna mindenki, ha ott berregne 60ezer dijeridu :DDD Az is lehet, hogy összedőlne a stadion :DDXAaasd

hint
  • Kicsikiraly
    Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető.

az első pár meccs alatt még az elsőre szavaztam volna, de azóta valahogy hozzászoktam
  • bardocz
    Igen, remélem.
  • 5c0rp330n
    Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán!
  • Broafka
    azzal a címszóval nem tiltották ki amúgy, hogy ez nemzeti hangszerük, de kérdem én, ha skóciában lenne a VB akkor mindenki fújhatja majd a skótdudát vagy mi?
  • poppe
    téged félretájékoztattak :)
  • Lullaby
    m1-en kell nézni, ott lekeverik azt a hangot így szinte alig hallani.
  • Rockynhooo
    Fújják ahogy akarják de ne egy USA - Anglia meccsen amihez semmi közük és szeretnék hallani egy kis szurkolást.
  • Jimmyke
    Nem nézek VB-t, söriváshoz nem kell segédanyag.
  • dartonita
    Nagyon.
  • SötétBarom
    Irritál, de így TV-n keresztül azért annyira nem vészes.
  • Vadnokedli
    XDDD
  • Bulykin
    eleinte kicsit zavart, de már megszoktam :D
  • bardocz
    Egyáltalán nem zavar, sőt kéne is egy!:D
    Semmivel sem rosszabb, mint a sok légkürtös, meg dobos, meg kurvaanyázó paraszt, ott mások a szokások.
  • katakpult
    "Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán!"
  • Casillas
    ez
  • poppe
    mert azok zárt térben vannak... nem hiszem, h azok a dudák 130 decibelt tudnának...
    vuvuzela így is egészségkárosító, zárt térben tuti tilos lenne
  • MR ME
    Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető.

idegesítő, de jobban idegesít az h eddig geci szar meccseket lehetett látni...
  • Grenzjager
    Mi különbség az eddig bárhol a világon és del-afrikában rendezett világbajnokságok között?

Minden ország himnuszát, minden világbajnokságon lehetett hallani az egész világon eddig bárhol rendezett VB-ken, dél-afrikában nem.

S ezzel nemcsak a saját TV-előtt szerzett tapasztalókat írtam !!
  • Lacee
    nem igazán kedvelem, de ez van, ott ez a divat: egy átlag vízilabda- vagy kézimeccsen is hasonló zajkeltés megy, csak nem pont vuvuzelével.
  • OrioN the S
    sztem eresszünk rájuk egy száztagú roma zenekart oszt visszanyal a fagyi... lehet nem bírják a hegedűt :D vagy győzikét kiengedni a szavannán... bár az amilyen gyökér lespanol azokkal is :D
  • somdav95
    végre hogy beláttad
  • byzhouse
    na jó néztem 1-2 videót erről a vuvuzeláról és tényleg idegesítő :D
  • Freeda Krueger
    Soha nem hallottam még a hangját.
    Elmondások és véleméányek alapján nem ért nagy veszteség...
  • Mersant
    csak a feelingje hasonlit 1 vallatashoz...
  • byzhouse
    de ez foci és nem irak
  • DeerHunter01
    Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán!
  • Arcor
    Jah mondjuk azt én sem vágom miért kell folyamatosan tolni, akkor is ha nem történik semmi. Csak arra akartam ezzel célozni, hogy a vuvuzela legyen a legnagyobb probléma a szurkolókkal.
  • Molnibalage
    A hülyeség radagdós és a butaság határtalan.
  • Mersant
    tudod ilyesmit (monoton hang, zene) kinzasra is szoktak hasznalni, lasd irak. kivancsi lennek a sok nagyszajura meddig birnak ha egesz nap ez zugna a fulukben...par ora elteltevel sirva kaparnak a falat.
  • OrioN the S
    titeket is idegesít. megfogalmazzam újra vagy érted mire célzok?
  • RS
    "Nem igazán kedvelem, de azért még tűrhető."
  • Arcor
    Azért ez egy kicsit erős példa.

Inkább autókat kéne felgyújtaniuk az utcán meg rendőröket verni, mert mi ehez vagyunk szokva.
  • Arcor
    Akinek ennyi elég, hogy szétbassza az ideg annak valami komolyabb gondja van.
  • immovable
    Azoknak is lenyomnám a torkán.