127612
  • kuci06
    Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.

Én is szeretek zenét hallgatni, de szörnyen veszélyes tud lenni, ha túl hangos...
  • G_ArchAngel #30072
    Lehet orabert irt...
  • ba32107
    Elírtad a fizetést, gondolom 4-500 ezret akartál írni, nem? Amúgy sajnos egyet értek veled...
  • extramagascsaj
    Egyéb
    Amíg ettől eltekintve maximálisan figyel a közlekedésre...nekem édesmindegy hogy hallgat-e vmit és milyen hangerőn teszi ezt

Én is hangosan hallgatom a zenét, de azért nem "ugat" durván,h még a kocsi is berezonáljon tőle...:D
  • Unreal1942
    Azt a fajtát nem szeretem aki állandó letekert ablakkal üvölteti a kedvenceit. Ha valaki csak fel fel hangosít egy egy számra mert olyan kedve van az rendben van.
  • Hydroceph
    Hidegen hagy, de ha egy 20 kilos gyerek karocskaja kilog az ablakon és napszemuvegben feszit, esetleg még pofazik is, az nagyon felbassza az agyam
  • Picar77

• terron
    Ha mellete ülök idegesít, mert nem lehet beszélgetni, ha nem akkor meg úgysem hallom. Ha ilyen lehúzott ablakos lazulós, "keménycsávóóóóó" akkor meg szánalmas, de ő jól érzi magát maghát aztcsinál mindenki amit akar, szal leszarom, de kinevetem :D
  • Bandee1987
    Elítélem, mert sztem nem attól élvezhetőbb egy zene, hogy minél hangosabb (jó, persze azért egy ac/dc számot furcsa lenne halkan hallgatni). De van arany középút is. Mellesleg mentőt se hallják az ilyenek. Nem kell úgy hallgatni, hogy majd' szétb*ssza a kocsit a bömbölés. Lehet hangosan, csak ne túl hangosan, fülnek se igazán jó.
  • poppe

hivatali patkányok c. filmből
  • chhaya #30063
    Hidegen hagy.
  • Carlos
    Nem jók a válaszok.
    Nem itélem el, de nem is hagy hidegen...
    Veszélyes.
  • zsutyesz
    Egyéb: szerintem azért gáz, mert így pl. a szirénázó mentőautót sem hallják meg. Volt már ebből pár baleset.
  • Molnibalage
    Veszélyes.
  • LordVenom
    Azért a tegnapi vitához szívesen hozzászóltam volna. Kár,hogy nem voltam gépközelben. Nagyokat mosolyogtam a hazafias hozzászólásokon...
    Erre írtam egy régebbi alkalommal,hogy az országot szeretem,de az államot nem. És mivel az állam kényszerít a változtatásra,ezért minden szívfájdalom nélkül itt hagynám az országot. Itt a jelen helyzetben nem sok jövője van az embernek. Ne csodálkozzon senki,hogy ki akar menni a fiatalok fele. Nézzük csak meg a nyugdíjas korhatárt. Az átlag magyar hamarabb fog meghalni,minthogy ezt elérje. Aztán nézzük meg az adót. Világviszonylatban az egyik legmagasabb adót fizető nép vagyunk,amit jóformán a semmiből fizetünk. Ki akar így itt élni? Ki akar így itt gyereket vállalni? Ki akarja ilyen körülmények között eltartani a családját? Mert én nem. Az öcsém kint van norvégiában,és minden levonással együtt keres 4-5 ezer forintot. Ebből már lejött a szállás,kaja és az útiköltség is. Hasonlítsd össze az itteni kereseti lehetőségekkel. A magyar összetartásról meg annyit,hogy az már rég a múlté. A magyar az egyik legszéthúzóbb,és legocsmányabb beállítottságú nép. Már lassan ott tartok,hogy undor fog el a magyar szó hallatán. Dolgoztam kint németországban. Az egyik ismerősöm amerikában él közel 10 éve. Az öcsém megjárta angliát,svédországot,írországot,és norvégiát. Egy volt mindannyiunk tapasztalata. Idegenben minden nép összetart: törökök, arabok, románok, lengyelek, szlovákok stb... de a magyarok? A munkahelyi viták 90%-át magyarok generálják,hogy a másik magyaron átlépve emelkedjenek a ranglétrán. Képesek spicliskedni,kirúgatni honfitársakat,hogy 100 euróval többet vágjanak zsebre. Undorító nép. És ez nem statisztika,vagy elmélet. Ez az én tapasztalatom. Sajnálom.
  • clio1616v
  • bogyoka

Én is van olyankor, hogy jól felhangosítom a jó zenét:))
  • clio1616v
    Hidegen hagy. Én is hallgatok zenét vezetés közben mindig ha olyan kedvem van felhangosítom. Ha rendesen halad a forgalom és nem emiatt áll akkor nem zavar.
  • Cat 02 #30055
    Mi álltunk egyszer Tesco parkolóban, arra jött egy öreg suzukis, bömböltette a zenét, kétszer körbement parokolóban, megállt bejárat előtt, kiszállt, kinyitotta csomagtartót, előkapott 1 stukkert, megtöltötte és visszaszállt :D (aztán ~30 perc múlva újra arra járt, de full csöndben 0 zenével...)
  • poppe
    ha valami oldschool hiphopot bömböltetnek, az nem zavar, a többi igen :D
  • LordVenom
    Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak. (első) :))
  • LordVenom
    Igen, szívesen mennék külföldre, és ott is maradnék.
  • Molnibalage
    Az élelmiszerért fizetni, nem ugyanaz, mint két évente TV-t, vagy autót cserélni, mert elhitetik velünk, hogy nekünk az kell... most akciós!

Mutass olyat aki ezt csinálja. Az átlagembernek ennél súlyosabb gondjai vannak.

Ha valaki csak azért gürizik, hogy mindig új autója, nagy TV-je, új mobilja legyen, és megvehesse magának mindig a szép és divatos dolgokat, akkor azt fogja észre venni előbb vagy utóbb, hogy az életét a munka tölti be!

Megint csak mutass ilyet. Speciel nekem 7 év alatt 3 telefonom volt. Most is egy 4 éves használt van. Mindet azért cseréltem le, mert tönrement. TV 20 év alatt kettő volt a lakásban. Autó 18 év alatt szintén kettő.

Tök jó, hogy általánosítasz az egész lakosságra. Nézd már meg az ország állapotát! Az ország 1/4-e létminimum környékén él és még baszogatják is őket.

Ugy gondolom, hogy ez egy nagyon nagy kulonbseg. Anyam életet, otthon szeretetet és sorolhatnam, hogy mennyi mindent adott nekem, az orszagnak az en szemszogombol csak egy szaros darab folet koszonhetek, (ahol egy romat jobban tamogatnak, mint engem) amit barmelyik masik allam megadott volna, csak voltam olyan szerencsétlen, hogy ide szulettem.

Egyetértek.

Itt untam meg a szarsagodat, mintha valami idiota hitterito lennel.

Nem szarság, csak kicsit naív idealista. Viszont én ettől megyek a falnak.
  • Molnibalage
    Szelektíven olvasol! Odaírtam Trianont is... repült az ország 2/3-a![i/]

Lakosságban is? Az, hogy elcsatolják nem egyenlő a kivándorlással, hogy "önként és dalolva". A XIX. sz. végén XX.sz. elején elég sok magyar elment itten.

[i]Az éhhalál nálunk kizárt... a Kárpát medence kb 30 millió ember ellátására lenne képes, ha nem fognák vissza szándékosan a termelést! Élelmiszer nem a Tescoban terem! :D

Valóban. Viszont ez egy elvi lehetősg. Ne tessék összekeverni a rendelkezésre álló erőforrásokkal. Volt ember a Holdon. Ettől független nem jelenti azt, hogy akár holnap indulhatna megint...

Jössz nekem ezzel a 4 évig nem csináltunk semmit szöveggel! Úgy mondod, mintha oda tartoznék!

Nem. Ezt azért mondom, hogy illsztráljam, hogy 15% mennyi hülye van. Mit kezdjek velük? Eszük nincs, észérvekre nem fogékonyak. Idiótákkal nehéz mit kezdeni. Szarból nem lehet várat építeni.

Az elhajtás mint első lépés, azzal egyetértek!

Akkor hol itt a gond?

Ez, hogy jön ide? Szó sem volt erről a témáról!

Hogyan? Szent Isten... Úgy, hogy az 50% nem viccből menne el. Talán olvass vissza. A közbiztonság is felmerült, mint ok amiért el kell húzni innen.

Ez megint, hogy jön ide? Mi köze ennek a cigányokhoz? Évszázadokig békében éltünk velük!

Ez így picit túlzás. Ha akkor ilyen történt akkor a cigányt kivégezték. Olvass kicsit régi forrásokat. Voltak régen is cigány rablógyilkosságok, az egyikről még ének is született ahol a kötél alá menő cigány elénekeil, hogy hol van eldugva a szajré..

A cigányság bűnőzése és ámokfutása OKOZAT... egy tarthatatlan rendszer, egy ÉN központú liberális világszemlélet következménye!

Részben. Meg az, hogy őket csak a kemény központi hatalom tartotta féken mindig. Nem vagyok rasszista, mert vannak teljesen normális cigány ismerőseim. Viszont a számok nem hazudnak...

Aki lelkileg erős, az a rendszer ellen tegyen a maga módján!

Várom a javaslatokat. Hogyan?

Ne a cigányokat akarja kiirtani, és ne meneküljön innen, hanem tegyen azért, hogy a kiváltó ok megszűnjön! Forduljon az ellen a rendszer ellen, ami ide juttatott mindenkit!

Elhajtás, agyonlövés? Rémlik? A rendszert kik is hozták a nyakunkra kétszer? Akkor most mi legyen?

Ha lenne szigorú törvénykezés, büntetés végrehajtás, akkor nem kéne félned az orkoktól...

Lásd miért akarnak sokat elmenni.

Angliában pedig a cigány helyett kapsz arabot, négert, meg mindenféle kelet európai marhára érvényesülni akaró, otthon is életképtelen egyedet!

Mégsem ott szurkálnak meg 3 sportolót 3 héten belül..

Berlin például a 3. legnagyobb lélekszámú Török város!!!!

És? Amíg rend és béke vam ez kit zavar? Gondolod zavarna bárkit is a cigány, ha dolgozna és nem lopna meg gyilkolna? Nem.

Legközelebb nem szabad olyan kérdést berakni aminek ilyen mély belpolitikai vonzata van. Szégyen, hogy ez nem tűnt fel annak aki berakta.
  • ba32107
    Én szeretem, amikor korán sötétedik :) Legyen hófúvás, köd, és sötét, ekkor vagyok elememben :D
  • Molnibalage
    Én emlegettem volna? Pont az, hogy nem. Olvasol is vagy csak írsz?
  • Hydroceph
    nagyonjo, kurva quote, gondolom aki olvasta topicot az tudja h kinek irtam.

Solt
  • Hydroceph
    Csak a pénz, a pénz, a pénz... akinek tényleg ez az Istene, az jobb is, ha megy...

Az én kist Istenem nélkül pedig bizony kurvára de nincs élet.

...amikor baj esetén a közös érdeket tartották szem előtt az őseink, és nem a pitiáner egyéni érvényesülés volt a döntő szempont!

Elég sok ember van, aki probal ezért tenni, de nem olyan kurvara egyszeru, nem Te dontod el, hogy holnap mennyibe fog kerulni az élet, kurvára de nem Te szabod a szabályokat, és igen egy rohadt kis droid vagyok, mert csak az ilyen hozzáállással érhetem el azt, hogy legyen mit zabálnom. -"itthon"-
    Mit kellene tennem szerinted?

erről a mentalitásról a süllyedő hajóról menekülő patkányok jutnak az eszembe! :(

Nem a patkányok miatt sullyed a hajo, es nem is tudnak mit tenni. Amugy Te egy baszottul elfogult ember lehetsz, de azért biztos vagyok benne, hogy van az a penz, amiert megvaltoztatnad a velemenyed. Mert a Te életed is attol fugg. Irtad, hogy egymast segitjuk es megoldjuk a bajt, senki sem fog neked munkad adni azert, hogy rajtad segitsen. Neked biztos valami jol kereso allasod van egy kurvajol bebiztositott helyen. De sajnos van aki most probal elhelyezkedni, és nem azért, hogy legyen pénze 200m2 házra meg bmwre, hanem azért hogy este mikor hazamegy egy szros BKVval, akkor betudjon menni boltba venni egy kilo kenyeret.

És erre az a megoldás, hogy elmész? Nem az lenne a megoldás, hogy a lehetőségeidhez képest teszel azért, hogy ez megváltozzon?

Még munkalehetőségem sincs, nemhogy arra, hogy megvaltoztassam a dolgokat lol.

..Ha keveset, akkor öreg korára magára hagyod?

Ugy gondolom, hogy ez egy nagyon nagy kulonbseg. Anyam életet, otthon szeretetet és sorolhatnam, hogy mennyi mindent adott nekem, az orszagnak az en szemszogombol csak egy szaros darab folet koszonhetek, (ahol egy romat jobban tamogatnak, mint engem) amit barmelyik masik allam megadott volna, csak voltam olyan szerencsétlen, hogy ide szulettem.

Itt untam meg a szarsagodat, mintha valami idiota hitterito lennel.
  • Solt
    Ilyen falú nálunk is van! :D Egyébként pedig tény, hogy pusztán gazdasági szempontból jobban teljesítenek! Azért látod a nyomort vidéken, mert az erdélyi részt szándékosan tartják nyomorban, ráadásul sokkal mélyebbről jönnek mint mi. Ők még tőlünk is fél évszázaddal le voltak maradva, viszont jelenleg olyan ütemben fejlődnek, hogy még kb 10 év, és csúnyán éghet a képünk!

Magyar orvosok járnak át a keleti megyékből Romániába dolgozni! Ez vicc!!!
  • Solt
    Ez elég demagóg példa Balázs! Ez pár évtizedes "divat", hogy a kajáért már a paraszt ember is a közértbe megy! Amikor én voltam gyerek, egy 1000 fős falúban a közértben szinte csak piperét kaptál, minden mást megtermeltek maguknak az emberek!

Az élelmiszerért fizetni, nem ugyanaz, mint két évente TV-t, vagy autót cserélni, mert elhitetik velünk, hogy nekünk az kell... most akciós!

Az étkezés létfenntartás, nem hobbi! Egyébként pedig, ha az a paraszt ember, akiket gyárakba kényszerítettek, azt az időt az élelmiszer előállítására fordítaná, akkor "ingyen" ehetne... nem mellesleg pedig nem kéne a sok szar külföldi ipari hulladékot megvásárolnunk...
  • Solt
    "nem bántottál meg semmi gond :) csak ugyan azt a dolgot két irányból nézzük.. azaz a pohár félig üres v félig tele .. te aztmondod menekülök a rosszból, én azt mondom nyúlok a jobbért :)"

Ennek örülök, mert nem is ez volt a szándékom! :) Az, hogy nyúlsz a jobbért, az nem gond, ha vissza jössz, és a tudásod, a pénzed itt kamatoztatod! Baj akkor van, ha teljesen idegennek érzed magad itthon, és semmi honvágyad nincs! Ez még csak nem is a Te hibád... ez is annak a rendszernek a hibája, amiben élünk! Ilyen az oktatásunk... verik belénk, hogy senkik vagyunk, görbe lábú horda, aki lopkodta a nyelvét, a hazáját, mindenét... Ennek egy olyan generáció az eredménye, akinek az ég világon nem jelent semmit Magyarország! Ez a globalizmus lényege... olyan egyed kell, aki gyökértelen, és pénzzel, divattal, fogyasztással bármire rávehető! Ez zsákutca!

"azt mondod az anyagiaktól nem leszek soha boldog.. van ugye az a mondás, h a pénz nem boldogít.. ez önmagában igaz, de megnézném az ember mit kezd pénz nélkül .. a pénz azokhoz a dolgokhoz kell amitől az ember boldogságot érez. ajándékozni ugye szép és nemes dolog.. mi kell hozzá? pénz :)"

Fokozatok vannak itt is! Ha valaki csak azért gürizik, hogy mindig új autója, nagy TV-je, új mobilja legyen, és megvehesse magának mindig a szép és divatos dolgokat, akkor azt fogja észre venni előbb vagy utóbb, hogy az életét a munka tölti be! Azért, hogy legyen ici-pici valamije, ezért lemond családról, hazáról, bármiről ami emberi, közben pedig nem veszi észre, hogy lepereg az élete, és bizony nem ő jutott előrébb, hanem az a cég, akinek az életét áldozta... Ez is zsákutca!

Nézz körül a szobádban, és nézd meg, hogy az ott lévő műszaki dolgokért, amik egy-két év alatt elavulnak, mennyit güriztél! Soha nincs megállás... mindig jön újabb... örök körfogás, te pedig mint egy tengeri malac taposol a "malomban"! A pénzre szükség van, de nem azért a boldogság képért, ami a TV-ből ömlik ránk. Hidd el nekem, hogy az egyre nagyobb TV-től, és autótól nem leszel boldogabb... sőt, egyre inkább kiégsz mint ember... ezt a kört már megfutottam! :S

"egyébként meg, ha itthon lenne bármi _súlyosabb_ megmozdulás, nagy valószínűséggel részt vennék benne.. (bodzaszüret ^^) de amíg a jövőmet kockáztatom azzal, hogy párszáz emberrel balhézok az "ártatlan" rendőrökkel akik csak parancsot hajtanak végre, s hiába nem tetszik nekik.. munka nélkül ők sem élnek meg (persze mindenhol ott van a söpredék...)"

Ezért kéne társadalmi összefogás! Kimondani egyszerre, hogy ennyi, elég volt, takarodjatok! Ha 2 millió ember nem menne 2 hétig dolgozni, kintről buktatnák meg ezt a söpredéket... nem kell rendőrökkel balhézni... az csak arra jó, hogy a "szeretet" média még jobban tudja hülyíteni azokat, akik csak őket tudják fogni!
  • Solt
    "'56 ír léptékkel mérve egy vicckategória. 200'000 ember ment el a 9-9,5 millióból. Az írek asszem 1/3-a fele elment. Sokan meg akik maradtak egyszerűen éhen haltak. Szép jövőkép mi a múlt alapján?"

Szelektíven olvasol! Odaírtam Trianont is... repült az ország 2/3-a! Az éhhalál nálunk kizárt... a Kárpát medence kb 30 millió ember ellátására lenne képes, ha nem fognák vissza szándékosan a termelést! Élelmiszer nem a Tescoban terem! :D

"Hol gondolkozok én két végletben? Első lépésben csak a mostani bandát kell elhajtani a búsba. Ha ez megvan jöhet a 2. lépés. Csak szépen sorban. Mint az aknamezőn..."

Jössz nekem ezzel a 4 évig nem csináltunk semmit szöveggel! Úgy mondod, mintha oda tartoznék! Aki nem a narancsot szereti, az automatikusan nem szegfű imádó! Mondom, ha rajtam múlna, elve párt rendszer sem lenne! legalábbis nem így... Az elhajtás mint első lépés, azzal egyetértek!

"Majd szólj, ha túléled. Amíg itthon a házamba behatoló ember jogokat élvez velem szemben addig miért is érezzem magam biztonságban?"

Ez, hogy jön ide? Szó sem volt erről a témáról! Én azokról a magyar emberekről beszélek, akik még mindig félre vezetve élnek, és az alapján döntenek! Ne haragudj, de szerintem nem az a megoldás, hogy nem tekintjük embernek őket!

"Úgy, hogy a lelkileg erős belátja, hogy itt nem élhet úgy ahogy akar és minden szívfájdalma ellenére lelép oda, ahol orokok nem akarják megkéselni és elmegy oda ahol a bobby segít neki és vállonveregetik, ha agyonver egy mocskos betőrőt aki behatol a lakásába."

Ez megint, hogy jön ide? Mi köze ennek a cigányokhoz? Évszázadokig békében éltünk velük! A cigányság bűnőzése és ámokfutása OKOZAT... egy tarthatatlan rendszer, egy ÉN központú liberális világszemlélet következménye! Nem az a megoldás, hogy menekülünk a hazánkból! Aki lelkileg erős, az a rendszer ellen tegyen a maga módján! Ne a cigányokat akarja kiirtani, és ne meneküljön innen, hanem tegyen azért, hogy a kiváltó ok megszűnjön! Forduljon az ellen a rendszer ellen, ami ide juttatott mindenkit! Ha lenne szigorú törvénykezés, büntetés végrehajtás, akkor nem kéne félned az orkoktól... Ne feledd, hogy a működésük keretrendszerét nem ők határozzák meg, hanem a hatalom!

Angliában pedig a cigány helyett kapsz arabot, négert, meg mindenféle kelet európai marhára érvényesülni akaró, otthon is életképtelen egyedet! ( tisztelet a kivételnek ) Nem az a világ van már kint sem, mint 15 évvel ezelőtt! Berlin például a 3. legnagyobb lélekszámú Török város!!!! Kicsit keverednek a lapok, és ennek nem lesz jó vége... kint sem! Elég csak Párizsra gondolni...
  • GregSB
    Linkeld azt a statisztikát, kíváncsi vagyok rá.

Ahol látványos fejlődés volt tapasztalható náluk az Bukarest. Ott tényleg óriásit ugrott az életszínvonal, sőt, egyes állásokért már nagyobb fizetéseket is kapnak ott emberek mint Budapesten. De a vidék az nyomorog, sok faluban pl egyáltalán nincs közvilágítás, óriási mocsok és szegénység van. A szabad szememmel láttam.
  • Shifter
    állítólag ez statisztika... bár én akkor sem hiszem de a számok azt mondják... meg én úgy tudom hogy a románoknak nincs hitelük mármint más országtól/államtól...
  • GregSB
    Jártál te romániában vagy csak "ismerősömtől hallottam" hogy jobban élnek?

FYI én most voltam ott októberben, és qrvára nem élnek joban mint mi, sokkal nayobb nyomor van ott vidéken mint nálunk.
  • Shifter
    ki nem szarja le a te barom hazafisági meg "egyéb emelkedetett" dolgaidat? ezek még 30 évvel ezelőtt megállták volna a helyüket... na de ma?

MÁS:

A románok jobban élnek mint mi azt pár évvel ezelőtt még mi éltünk náluk sokkal jobban.
  • Molnibalage
    Azt mégis mire? Arra, hogy tényket közöltem? Leírtam, hogy mi volt '56 és mi volt az ír kivándorlás?

A többiért meg akkor a fél bandát ki lehetne vágni. Ja, hogy akkor másnak szabad nekem meg nem? Egyenlők közt az egyenlőbb?

De szép gondolatok ezek főleg arról aki olyanoktól akik egyes esetekben hazafiságról és egyéb emelkedetett dolgokról írnak.
  • Shifter
    csak még 1 pont
  • Fbn Lx
    bocs, alapvetően az a komment nem is válasznak ment, csak úgy írtam a semmibe... szóval benéztem.
  • BlackShadow
    kicsit elbeszélünk egymás mellett, meg valszeg az első hsz-emig nem jutottál, ez van.. és nem akarok semmi flame háborút indítani, erre válaszolok azt elteszem magam holnapra.
    most akkor azt állítod, h én annak köszönhetem, h élek, h annó annyian harcoltak az igazukért, amit annak idején én is megtettem volna, és még most is.. véletlen műve ki hova születik, itt élet akkor is lenne, ha más színű lenne a zászló. és nem, nem szarom le, h milyen nemzetiségű vagyok.. szeretek magyar lenni, ugyanakkor maximalista vagyok és a legjobbat akarom.. ez van, nem tudok rajta mit változtatni.