-
Solt #30042 "'56 ír léptékkel mérve egy vicckategória. 200'000 ember ment el a 9-9,5 millióból. Az írek asszem 1/3-a fele elment. Sokan meg akik maradtak egyszerűen éhen haltak. Szép jövőkép mi a múlt alapján?"
Szelektíven olvasol! Odaírtam Trianont is... repült az ország 2/3-a! Az éhhalál nálunk kizárt... a Kárpát medence kb 30 millió ember ellátására lenne képes, ha nem fognák vissza szándékosan a termelést! Élelmiszer nem a Tescoban terem! :D
"Hol gondolkozok én két végletben? Első lépésben csak a mostani bandát kell elhajtani a búsba. Ha ez megvan jöhet a 2. lépés. Csak szépen sorban. Mint az aknamezőn..."
Jössz nekem ezzel a 4 évig nem csináltunk semmit szöveggel! Úgy mondod, mintha oda tartoznék! Aki nem a narancsot szereti, az automatikusan nem szegfű imádó! Mondom, ha rajtam múlna, elve párt rendszer sem lenne! legalábbis nem így... Az elhajtás mint első lépés, azzal egyetértek!
"Majd szólj, ha túléled. Amíg itthon a házamba behatoló ember jogokat élvez velem szemben addig miért is érezzem magam biztonságban?"
Ez, hogy jön ide? Szó sem volt erről a témáról! Én azokról a magyar emberekről beszélek, akik még mindig félre vezetve élnek, és az alapján döntenek! Ne haragudj, de szerintem nem az a megoldás, hogy nem tekintjük embernek őket!
"Úgy, hogy a lelkileg erős belátja, hogy itt nem élhet úgy ahogy akar és minden szívfájdalma ellenére lelép oda, ahol orokok nem akarják megkéselni és elmegy oda ahol a bobby segít neki és vállonveregetik, ha agyonver egy mocskos betőrőt aki behatol a lakásába."
Ez megint, hogy jön ide? Mi köze ennek a cigányokhoz? Évszázadokig békében éltünk velük! A cigányság bűnőzése és ámokfutása OKOZAT... egy tarthatatlan rendszer, egy ÉN központú liberális világszemlélet következménye! Nem az a megoldás, hogy menekülünk a hazánkból! Aki lelkileg erős, az a rendszer ellen tegyen a maga módján! Ne a cigányokat akarja kiirtani, és ne meneküljön innen, hanem tegyen azért, hogy a kiváltó ok megszűnjön! Forduljon az ellen a rendszer ellen, ami ide juttatott mindenkit! Ha lenne szigorú törvénykezés, büntetés végrehajtás, akkor nem kéne félned az orkoktól... Ne feledd, hogy a működésük keretrendszerét nem ők határozzák meg, hanem a hatalom!
Angliában pedig a cigány helyett kapsz arabot, négert, meg mindenféle kelet európai marhára érvényesülni akaró, otthon is életképtelen egyedet! ( tisztelet a kivételnek ) Nem az a világ van már kint sem, mint 15 évvel ezelőtt! Berlin például a 3. legnagyobb lélekszámú Török város!!!! Kicsit keverednek a lapok, és ennek nem lesz jó vége... kint sem! Elég csak Párizsra gondolni...