-
Szelektíven olvasol! Odaírtam Trianont is... repült az ország 2/3-a![i/]
Lakosságban is? Az, hogy elcsatolják nem egyenlő a kivándorlással, hogy "önként és dalolva". A XIX. sz. végén XX.sz. elején elég sok magyar elment itten.
[i]Az éhhalál nálunk kizárt... a Kárpát medence kb 30 millió ember ellátására lenne képes, ha nem fognák vissza szándékosan a termelést! Élelmiszer nem a Tescoban terem! :D
Valóban. Viszont ez egy elvi lehetősg. Ne tessék összekeverni a rendelkezésre álló erőforrásokkal. Volt ember a Holdon. Ettől független nem jelenti azt, hogy akár holnap indulhatna megint...
Jössz nekem ezzel a 4 évig nem csináltunk semmit szöveggel! Úgy mondod, mintha oda tartoznék!
Nem. Ezt azért mondom, hogy illsztráljam, hogy 15% mennyi hülye van. Mit kezdjek velük? Eszük nincs, észérvekre nem fogékonyak. Idiótákkal nehéz mit kezdeni. Szarból nem lehet várat építeni.
Az elhajtás mint első lépés, azzal egyetértek!
Akkor hol itt a gond?
Ez, hogy jön ide? Szó sem volt erről a témáról!
Hogyan? Szent Isten... Úgy, hogy az 50% nem viccből menne el. Talán olvass vissza. A közbiztonság is felmerült, mint ok amiért el kell húzni innen.
Ez megint, hogy jön ide? Mi köze ennek a cigányokhoz? Évszázadokig békében éltünk velük!
Ez így picit túlzás. Ha akkor ilyen történt akkor a cigányt kivégezték. Olvass kicsit régi forrásokat. Voltak régen is cigány rablógyilkosságok, az egyikről még ének is született ahol a kötél alá menő cigány elénekeil, hogy hol van eldugva a szajré..
A cigányság bűnőzése és ámokfutása OKOZAT... egy tarthatatlan rendszer, egy ÉN központú liberális világszemlélet következménye!
Részben. Meg az, hogy őket csak a kemény központi hatalom tartotta féken mindig. Nem vagyok rasszista, mert vannak teljesen normális cigány ismerőseim. Viszont a számok nem hazudnak...
Aki lelkileg erős, az a rendszer ellen tegyen a maga módján!
Várom a javaslatokat. Hogyan?
Ne a cigányokat akarja kiirtani, és ne meneküljön innen, hanem tegyen azért, hogy a kiváltó ok megszűnjön! Forduljon az ellen a rendszer ellen, ami ide juttatott mindenkit!
Elhajtás, agyonlövés? Rémlik? A rendszert kik is hozták a nyakunkra kétszer? Akkor most mi legyen?
Ha lenne szigorú törvénykezés, büntetés végrehajtás, akkor nem kéne félned az orkoktól...
Lásd miért akarnak sokat elmenni.
Angliában pedig a cigány helyett kapsz arabot, négert, meg mindenféle kelet európai marhára érvényesülni akaró, otthon is életképtelen egyedet!
Mégsem ott szurkálnak meg 3 sportolót 3 héten belül..
Berlin például a 3. legnagyobb lélekszámú Török város!!!!
És? Amíg rend és béke vam ez kit zavar? Gondolod zavarna bárkit is a cigány, ha dolgozna és nem lopna meg gyilkolna? Nem.
Legközelebb nem szabad olyan kérdést berakni aminek ilyen mély belpolitikai vonzata van. Szégyen, hogy ez nem tűnt fel annak aki berakta.