#30051Az élelmiszerért fizetni, nem ugyanaz, mint két évente TV-t, vagy autót cserélni, mert elhitetik velünk, hogy nekünk az kell... most akciós!
Mutass olyat aki ezt csinálja. Az átlagembernek ennél súlyosabb gondjai vannak.
Ha valaki csak azért gürizik, hogy mindig új autója, nagy TV-je, új mobilja legyen, és megvehesse magának mindig a szép és divatos dolgokat, akkor azt fogja észre venni előbb vagy utóbb, hogy az életét a munka tölti be!
Megint csak mutass ilyet. Speciel nekem 7 év alatt 3 telefonom volt. Most is egy 4 éves használt van. Mindet azért cseréltem le, mert tönrement. TV 20 év alatt kettő volt a lakásban. Autó 18 év alatt szintén kettő.
Tök jó, hogy általánosítasz az egész lakosságra. Nézd már meg az ország állapotát! Az ország 1/4-e létminimum környékén él és még baszogatják is őket.
Ugy gondolom, hogy ez egy nagyon nagy kulonbseg. Anyam életet, otthon szeretetet és sorolhatnam, hogy mennyi mindent adott nekem, az orszagnak az en szemszogombol csak egy szaros darab folet koszonhetek, (ahol egy romat jobban tamogatnak, mint engem) amit barmelyik masik allam megadott volna, csak voltam olyan szerencsétlen, hogy ide szulettem.
Egyetértek.
Itt untam meg a szarsagodat, mintha valami idiota hitterito lennel.
Nem szarság, csak kicsit naív idealista. Viszont én ettől megyek a falnak.