• Hydroceph
    Csak a pénz, a pénz, a pénz... akinek tényleg ez az Istene, az jobb is, ha megy...

Az én kist Istenem nélkül pedig bizony kurvára de nincs élet.

...amikor baj esetén a közös érdeket tartották szem előtt az őseink, és nem a pitiáner egyéni érvényesülés volt a döntő szempont!

Elég sok ember van, aki probal ezért tenni, de nem olyan kurvara egyszeru, nem Te dontod el, hogy holnap mennyibe fog kerulni az élet, kurvára de nem Te szabod a szabályokat, és igen egy rohadt kis droid vagyok, mert csak az ilyen hozzáállással érhetem el azt, hogy legyen mit zabálnom. -"itthon"-
    Mit kellene tennem szerinted?

erről a mentalitásról a süllyedő hajóról menekülő patkányok jutnak az eszembe! :(

Nem a patkányok miatt sullyed a hajo, es nem is tudnak mit tenni. Amugy Te egy baszottul elfogult ember lehetsz, de azért biztos vagyok benne, hogy van az a penz, amiert megvaltoztatnad a velemenyed. Mert a Te életed is attol fugg. Irtad, hogy egymast segitjuk es megoldjuk a bajt, senki sem fog neked munkad adni azert, hogy rajtad segitsen. Neked biztos valami jol kereso allasod van egy kurvajol bebiztositott helyen. De sajnos van aki most probal elhelyezkedni, és nem azért, hogy legyen pénze 200m2 házra meg bmwre, hanem azért hogy este mikor hazamegy egy szros BKVval, akkor betudjon menni boltba venni egy kilo kenyeret.

És erre az a megoldás, hogy elmész? Nem az lenne a megoldás, hogy a lehetőségeidhez képest teszel azért, hogy ez megváltozzon?

Még munkalehetőségem sincs, nemhogy arra, hogy megvaltoztassam a dolgokat lol.

..Ha keveset, akkor öreg korára magára hagyod?

Ugy gondolom, hogy ez egy nagyon nagy kulonbseg. Anyam életet, otthon szeretetet és sorolhatnam, hogy mennyi mindent adott nekem, az orszagnak az en szemszogombol csak egy szaros darab folet koszonhetek, (ahol egy romat jobban tamogatnak, mint engem) amit barmelyik masik allam megadott volna, csak voltam olyan szerencsétlen, hogy ide szulettem.

Itt untam meg a szarsagodat, mintha valami idiota hitterito lennel.