• LordVenom
    Azért a tegnapi vitához szívesen hozzászóltam volna. Kár,hogy nem voltam gépközelben. Nagyokat mosolyogtam a hazafias hozzászólásokon...
    Erre írtam egy régebbi alkalommal,hogy az országot szeretem,de az államot nem. És mivel az állam kényszerít a változtatásra,ezért minden szívfájdalom nélkül itt hagynám az országot. Itt a jelen helyzetben nem sok jövője van az embernek. Ne csodálkozzon senki,hogy ki akar menni a fiatalok fele. Nézzük csak meg a nyugdíjas korhatárt. Az átlag magyar hamarabb fog meghalni,minthogy ezt elérje. Aztán nézzük meg az adót. Világviszonylatban az egyik legmagasabb adót fizető nép vagyunk,amit jóformán a semmiből fizetünk. Ki akar így itt élni? Ki akar így itt gyereket vállalni? Ki akarja ilyen körülmények között eltartani a családját? Mert én nem. Az öcsém kint van norvégiában,és minden levonással együtt keres 4-5 ezer forintot. Ebből már lejött a szállás,kaja és az útiköltség is. Hasonlítsd össze az itteni kereseti lehetőségekkel. A magyar összetartásról meg annyit,hogy az már rég a múlté. A magyar az egyik legszéthúzóbb,és legocsmányabb beállítottságú nép. Már lassan ott tartok,hogy undor fog el a magyar szó hallatán. Dolgoztam kint németországban. Az egyik ismerősöm amerikában él közel 10 éve. Az öcsém megjárta angliát,svédországot,írországot,és norvégiát. Egy volt mindannyiunk tapasztalata. Idegenben minden nép összetart: törökök, arabok, románok, lengyelek, szlovákok stb... de a magyarok? A munkahelyi viták 90%-át magyarok generálják,hogy a másik magyaron átlépve emelkedjenek a ranglétrán. Képesek spicliskedni,kirúgatni honfitársakat,hogy 100 euróval többet vágjanak zsebre. Undorító nép. És ez nem statisztika,vagy elmélet. Ez az én tapasztalatom. Sajnálom.