2008 lesz az idõutazás nulladik éve?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen mennyi okos superfizikusunk van az országban, és mind ide járnak :)
gaalikukac csak neked és csak most:)
1: van ahol por meg homok boritja..:)
2: egy fém keretbe volt a zászló erösitve amelyik kifeszitve tartotta :)
szerintem alapvetöen rossz az egész téridö kozmosz elméletünk.. mert nem jutunk benne elöre.. találgatás az van böven....de majd kiderül..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
--------
Még senki nem jött azzal, hogy "Csak nehogy a terroristák kezére kerüljön!", pedig itt ez tényleg fontos lenne. Ez az egyik. A másik: mibõl készült ez a részecskegyorsító? Mert, ha SZÍNESFÉMBÕL, és ilyen közel van, én nagyon erõs, állig felfegyverzett, földi, légi stb. õrséget rendelnék oda, magyarán megháromszoroznám az eddigit.
Kara kánként folytatom tanításom.
Igen, nagyon szép az animáció, de köszönjük, már láttuk. Legközelebb én is teszek be egy animációt, amin Kádár János seggébõl jön ki az univerzum, és majd nyomom a szöveget, hogy "lássátok köcsög birkák, hülyeség a tudományotok vazze, kádár szarta az egészet, csak nézzétek meg az animációt, az a bizonyíték". Szeretnéd?
- Houston, itt Charlie! Az oroszok leszálltak a Holdon!
- Charlie, itt Houston. Csak nyugalom.
- De hát elkezdték az egészet vörösre festeni!!!
- Mondom, csak nyugi.
- De hát már majdnem az egész vörös!!!
- Itt Houston. Csak nyugalom.
- Dehát mit tegyünk???
- Várjátok meg, míg az egészet befestik, utána írjátok rá fehérrel, hogy Coca-Cola!
Meg azzal is hogy M0 körgyûrû = világvége, meg Paks = világvége úgyhogy nem igazán kell komolyan venni :)
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
igen, akkor mi van az idõutazás anomáliáival?
És szívni igenis jó, fõleg ha okoskodni kell ^^
Ako mi van? Ako meg mindenki be fog szarni, hogy beengedtük a földre a tojás fejûeket.
Most valahogy az a south park rész jut az eszembe amikor a jövõböl átjönnek az emberek ilyen idõgéppel, mert ott már a jövõben nagyon szar az élet, nagy a túlnépesedés és nem férnek egymás hegyén hátán az emberek.
Elég masszívan tömegesen jönnek vissza sout park városában és fillérekért dolgoznak. Még a füvet is maguk nyírják, mert olcsóbb velük nyiratni mint fûnyíróval. Kb ez lesz itt is. Ha ezek képesek lesznek átjönni, én visszamegyek hitler bácsihoz megmondani hogy vigyázzon mert jönnek majd az oroszok is.
Aztán meg ha tényleg lehet majd a jövõbõl visszautazni legkorábban arra a pontra amikor létrejön az elsõ idõgép, és most még csak sub atomos részecskéket lehet csak közvetíteni, az akkor is elég lesz hogy egy nagyon gyenge jelet de tudjunk fogni elektromágnese sugárzást a jövõbõl, és ezen keresztül átpumpálják a jövõ emberei a tudást akkor egy csapásra akár több száz ezer évet is fejlõdhetünk. Ha meg sikerül és nem kapunk üzenetet az azt jelenti hogy kimurdeltünk valamikor a jövõben.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
DE nem baj, ha olvas arakistor. Nagyon is követendõ példa! SAjnos manapság kevesen olvasnak (könyveket, újságokat). CSak nem kell mindent elhinni. Mondjuk a fantáziát növeli és ez legalább normális téma (normálisabb, mint a számolatlan horrorfilm, meg könyv).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
arrakistor: ezt a sok zöldséget honnan szedted ? vagy sodortál fórumozás közben ??
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
de még érdekesebb, a kommentek, akik úgy gondolják értik is ami le van írva :D
Nem igaz, hogy egy ilyen érdekes cikknél is jönnek fröcsögni... nem hiszem el, komolyan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ki nem szarja le a Visztát?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Sztem semmit nem vennél észre belõle mivelhogy nem lennének gondolataid.
Stílusosan: Nem lenne IDÕD meglepõdni. :D
Vagy mégis?<#gonosz1>#gonosz1>
Mivan ha kijövünk belõle valahol máshol? Rögtön felfedezhetnénk új bolygókat?xD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ANtianyag az van egyébként is nem, legalábis keletkezik, gondoljunk csak néhány orvisdiagnosztikai eszközre, PET pl. pozitron-emissziós tomográf, a pozitron is az elektron antianyagpárja, vagy nem jól tudom?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nagy pofára esések lesznek majd, ha ez a nagy csõ beindul. Nem lesz ott sem fekete lyuk (egyáltalán az is kérdéses, hogy van-e ilyen, vagy csak ugyanolyan fantazmagória, mint sok más egyéb), nem lesz féregjárat, és egyéb agyament dolog.
Egybkt az antianyagról még nem is bezzéltek, mert elméletileg olyat is lehet vele csinálni.
MI azaz anti anyag? A star trekben azzal megy a zûrhajó!! Egybkt: az anyag ellentetje, más pólusokkal, tulajdonságokkal. Tárolása: mágneses térben.
Hozzávalók: egy csipetnyi energia nyaláb, egy konyhai részecskegyorsító, és 10 atomerõmû.
Jóétvágyat!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
az egész ismert univerzumunk gyakorlatilag egy egyre szûkükõ fekete lyuk szinguláris pontjában foglal helyet, amelyben a téridõ visszafele zajlik le a külsõ univerzumhoz képest.. az univerzumunk tehát nem tágul , hanem szûkül, és a téridõnk valójában visszafele halad, ám ezt mi, mint az anyag szerves részesei nem érzékeljük. Az univerzumunknak valójában két széle van. Mindkét esetben a fénysebesség átlépésénél következik be fordulat. Az egyik széle ott van , valahol a legkülsõ galaxison túl, a másik széle pedig minden fekete lyuk eseményhorizontján van. Az idõ is mint a tér is relatív, az hogy milyen irányban halad, nem érzékelhetõ a résztvevõje számára, mint ahogy a távolság, és a méter is mind relatív és valójában irracionális fogalmak. Következésképpen az olyan egyenletek mint a sûrûség, de még a tömeg is nem letezõ fogalmak, és az egész ismert fizika is a továbbiakban : álltudomány.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy