1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • MaSzKa
    C&C Red Alert 3-ADDICTION
  • MaSzKa
    miko ? :D
  • tommyg
    aha ok

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    warezra gondoltam
  • ROMOTO
    Kb. ekkor
  • tommyg
    jöhetne már :\
  • viizo
    kijött a PC GAMER (némileg mértékadóbb, mint a magyar GS :D) értékelése a RA3-ról:

92%, Editor's Choice

sajnos a neten csak a papírújság szűkszívű kivonata van a játékról:

link
  • BiG G
    mindenki csak ül és vár (nem, mert elvannak a bétával, vagy far cry 2-znek, vagy BÁRMI mást csinálnak), csak nehogy a túl nagy várakozás után nagyot koppanjunk :)
  • Narxis
  • tommyg
    holnap
  • Master Rick
    király
  • Narxis
    Szerdán.
  • Master Rick
    mikor jön ki???
  • Narxis
    Bizony, nagybácsikám is mindÉg mondta, hogy "Vak vezet világtalant.". Sose értettem.
  • BiG G
    sok mindent nem értesz még :(
  • Narxis
    Én nem tudom. :S
  • karajjj
    ne kezdj el kötekedni, mind a ketten tudjuk, hogy ez nem ide való
  • Narxis
    Dede.
  • karajjj
    warez nemkéne
  • ricsa008
    úgy néz ki sajnos
    uhhogy még1x elnézést
  • Narxis
    Szerintem kamu.
  • ricsa008
    link
  • Narxis
    hol?
  • ricsa008
    sry a warez miatt
    Command.&.Conquer.Red.Alert.3-Razor1911
  • Tigristank
    Nekem még bent van, az már más kérdés, hogy most hanyagolom az olvasását.
  • Narxis
    Én is így vagyok ezzel, kivettem a Far Cry topikot kedvencekből mert másodpercenként jöttek az értelmetlen "mikor jelenik mááá meg? én előrendeeeeetem" hozzászólások.
  • Tigristank
    Örülj neki, én személy szerint nem szeretem, ha másodpercenként jönnek a "fölösleges" hozzászólások. :)
  • BiG G
    a bétával már le lettek csitítva a kedélyek, meg egyébként sem annyira jó mint a korábbi c&c-k. de mondhatnók' azt is, hogy vihar előtti csend :)
  • Sephi
    Erdekes, regebben amikor egy CC jatek kozeledett mindenki ra volt izgulva... itt is mekkora a csend... de a tobbi forumokon is ilyen halk...
  • mnorbi
    igaábol az bánt , hogy az igazi strátégia egy random mappon , fog of war melett mutatkozik meg... nem pedig elöre batanult pályánkénti klikelés sorbol..
  • Sephi
    Ámen.
  • Prince23
    meg már minek... ha eddig nem adták ki hetekkel ezelőtt, akkor ne is adják ki.
  • GeneralsHungary
    Tudtommal nem lesz Red Alert 3 demo.
  • Narxis
    Később lesznek fan mapok, CnC 3-hoz is van egy rakás EA honlapján.
  • BiG G
    ezekkel a c&c demókkal játszottam eddig: red alert 2, tiberian sun és c&c3 tiberium wars. igenis voltak c&c demók mindig, valószínűleg most is lesz.

a bétás kérdésre annyit, hogy nagyon is lehet benne rusholni, a "pro játékosok" mindig azt csinálják. a pályák pedig előre gyártottak, és bizony jól ki kell őket ismerni.
  • mnorbi
    nem hiszem , soha nem volt meg command and conqerekbol...

akik bétáztak , az lenne a kérdésem hogy tényleg nem lehet rusholni benne ? illetve hogy van-e benne random map vagy csak elöre gyártot térképek lesznek ahol pistikék tudják hany másodoerckor kell klikleni valamire hogy nyerjenek...
  • niiil
    Helló, RA3 tudtommal október 29.-én jön PC-re, valami Demo nem lesz, hamarabb? Tud alaki valamit? pls válasz
  • GeneralsHungary
    Hát ezekre nem igazán tudok mást mondani... LOL

Szabotáltunk mi bármit is, fikáztunk mi bárkit is?

Nem viccből van az ott. Mi a közösségért vagyunk és nem azért, hogy keresztbetegyünk nektek. Launch Party-t az EA szervezi és meg lettünk bízva, hogy összegyűjtsük az emberkéket, hogy felmérjük, mégis mekkora az igény erre.

Amennyiben kapunk egy keretlétszámot, akkor nincs mese, ki kell válogatnunk X embert akinek megadathat a lehetőség, hogy eljöjjön a partyra.

Ezért kérjük, hogy normálisan töltsétek ki a jelentkezést, hogy pontosan jelezni tudjuk a kiadónak, hogy a közösség részéről milyen szinten van igény erre.

• Sephi
    En sem hinnem de jobb felni mint megijedni... Nem akarom én rontani az oldalukat, viszont szólni kéne nekik hátha tudnak róla valamit.
  • BiG G
    nem szimpatizálok morpheus-ékkal, de nem hinném hogy kamu lenne, mert ők pedig sokszor osztogattak ajándékokat amiket az EA-tól kaptak, szóval ilyen téren lehet bennük bízni.
  • Sephi
    FIGYELEM!

Vigyazatok ezzel az oldalall mert alitolag kamu!

Nem 100% viszont a hivatalos forumon szoltak, hogy nem csak orszagunkban kerik el az informaciot toled es vegul nem lesz semmi belole!