1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#593 C&C Red Alert 3-ADDICTION -
#592 miko ? :D -
#591 aha ok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!warezra gondoltam -
#590 Kb. ekkor -
#589 jöhetne már :\ -
viizo #588 kijött a PC GAMER (némileg mértékadóbb, mint a magyar GS :D) értékelése a RA3-ról:
92%, Editor's Choice
sajnos a neten csak a papírújság szűkszívű kivonata van a játékról:
link -
#587 mindenki csak ül és vár (nem, mert elvannak a bétával, vagy far cry 2-znek, vagy BÁRMI mást csinálnak), csak nehogy a túl nagy várakozás után nagyot koppanjunk :) -
#586 -
#585 holnap -
Master Rick #584 király -
#583 Szerdán. -
Master Rick #582 mikor jön ki??? -
#581 Bizony, nagybácsikám is mindÉg mondta, hogy "Vak vezet világtalant.". Sose értettem. -
#580 sok mindent nem értesz még :( -
#579 Én nem tudom. :S -
karajjj #578 ne kezdj el kötekedni, mind a ketten tudjuk, hogy ez nem ide való -
#577 Dede. -
karajjj #576 warez nemkéne -
ricsa008 #575 úgy néz ki sajnos
uhhogy még1x elnézést -
#574 Szerintem kamu. -
ricsa008 #573 link -
#572 hol? -
ricsa008 #571 sry a warez miatt
Command.&.Conquer.Red.Alert.3-Razor1911 -
#570 Nekem még bent van, az már más kérdés, hogy most hanyagolom az olvasását. -
#569 Én is így vagyok ezzel, kivettem a Far Cry topikot kedvencekből mert másodpercenként jöttek az értelmetlen "mikor jelenik mááá meg? én előrendeeeeetem" hozzászólások. -
#568 Örülj neki, én személy szerint nem szeretem, ha másodpercenként jönnek a "fölösleges" hozzászólások. :) -
#567 a bétával már le lettek csitítva a kedélyek, meg egyébként sem annyira jó mint a korábbi c&c-k. de mondhatnók' azt is, hogy vihar előtti csend :) -
#566 Erdekes, regebben amikor egy CC jatek kozeledett mindenki ra volt izgulva... itt is mekkora a csend... de a tobbi forumokon is ilyen halk... -
mnorbi #565 igaábol az bánt , hogy az igazi strátégia egy random mappon , fog of war melett mutatkozik meg... nem pedig elöre batanult pályánkénti klikelés sorbol.. -
#564 Ámen. -
#563 meg már minek... ha eddig nem adták ki hetekkel ezelőtt, akkor ne is adják ki. -
#562 Tudtommal nem lesz Red Alert 3 demo. -
#561 Később lesznek fan mapok, CnC 3-hoz is van egy rakás EA honlapján. -
#560 ezekkel a c&c demókkal játszottam eddig: red alert 2, tiberian sun és c&c3 tiberium wars. igenis voltak c&c demók mindig, valószínűleg most is lesz.
a bétás kérdésre annyit, hogy nagyon is lehet benne rusholni, a "pro játékosok" mindig azt csinálják. a pályák pedig előre gyártottak, és bizony jól ki kell őket ismerni. -
mnorbi #559 nem hiszem , soha nem volt meg command and conqerekbol...
akik bétáztak , az lenne a kérdésem hogy tényleg nem lehet rusholni benne ? illetve hogy van-e benne random map vagy csak elöre gyártot térképek lesznek ahol pistikék tudják hany másodoerckor kell klikleni valamire hogy nyerjenek... -
niiil #558 Helló, RA3 tudtommal október 29.-én jön PC-re, valami Demo nem lesz, hamarabb? Tud alaki valamit? pls válasz -
#557 Hát ezekre nem igazán tudok mást mondani... LOL
Szabotáltunk mi bármit is, fikáztunk mi bárkit is?
Nem viccből van az ott. Mi a közösségért vagyunk és nem azért, hogy keresztbetegyünk nektek. Launch Party-t az EA szervezi és meg lettünk bízva, hogy összegyűjtsük az emberkéket, hogy felmérjük, mégis mekkora az igény erre.
Amennyiben kapunk egy keretlétszámot, akkor nincs mese, ki kell válogatnunk X embert akinek megadathat a lehetőség, hogy eljöjjön a partyra.
Ezért kérjük, hogy normálisan töltsétek ki a jelentkezést, hogy pontosan jelezni tudjuk a kiadónak, hogy a közösség részéről milyen szinten van igény erre.
-
#556 En sem hinnem de jobb felni mint megijedni... Nem akarom én rontani az oldalukat, viszont szólni kéne nekik hátha tudnak róla valamit. -
#555 nem szimpatizálok morpheus-ékkal, de nem hinném hogy kamu lenne, mert ők pedig sokszor osztogattak ajándékokat amiket az EA-tól kaptak, szóval ilyen téren lehet bennük bízni. -
#554 FIGYELEM!
Vigyazatok ezzel az oldalall mert alitolag kamu!
Nem 100% viszont a hivatalos forumon szoltak, hogy nem csak orszagunkban kerik el az informaciot toled es vegul nem lesz semmi belole!