Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hiába volt meg a beta kulcsa több ezer embernek volt egy óriási bug a login rendszerben de szerencsére az EA kijavitotta a bugot és igy már 1 hete lehet tesztelni a játékot !
Én akár most is elérhetõ vagyok ! És éjszak is fent szoktam lenni !
Én is épitgetni szeretek ahogy te is !
Mente et Malleo
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mikor szoktál játszani? Összejöhetnénk egy jó partyra. 😊
Én építgetni szeretek.
nick: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
És lehet bénának és bal...nak nevezni !!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Én is nagyon várom már a Red Alert 3-at! Nagyon szeretnék játszani a Beta-val, de erre más módot nem találtam, csak azt, hogy megveszem a Tiberium Wars kiegészítõjét. Ám ahogy végigolvastam a fórumot, olyanokat olvastam, hogy még az sem garancia arra, hogy tudjak játszani a játékkal. Tudnátok ezzel kapcsolatban tapasztalatokat mondani? Olvastam, hogy itt pár embernek már sikerült játszania a Betaval, nektek hogy sikerült? Illetve van oylan akinek megvan a Tiberium Wars kiegészítõje, és tényleg adminisztrációs probléma miatt nem tud játszani?
Amúgy nagy Red Alert fan vagyok, nagyon szeretem a játékot, és régen nagyon sokat nyomtam a neten. Elég jó voltam, a Rankom általában 1000 körül volt, (akkoriban ez nem volt rossz, hisz 70000-es Rankok is voltak) Ám sajnos azt vettem észre magamon, hogy az azóta kiadott stratégiai játékokban nem voltam már valami acélos. 😊 Generalsban a neten kb minden 20. játékban sikerült gyõzedelmeskednem, aztán a BFME 1-2 ben meg végképp mindig elkalapáltak. A Tiberium Wars-al már nem is játszottam a neten, mert gondoltam felesleges. De a Red Alert 3-om nagyon jónak ígérkezik, remélem a régi hangulatot adja vissza, és talán egy súlycsoportban lehetek a most online játszó emberekkel. Remélem nem arról van szó, hogy megöregedtem, és azért nem megy a játék. Érdekes, hogy a Red Alert 2 idején még csak 14 éves voltam, most meg már így 21 évesen mindig a 14 évesek vernek el! Ehh. 😊
Ja a másik amit még kérdezni akartam, kicsit OFF téma, de itt olvastam, hogy valakik rendszeresen LAN-oznak a Generalsal. Régen mi is sokat játszottunk, de 10-ból 8-szor kb. mindig mismatchelt. Nektek nem szokta ezt csinálni? Vagy azóta kijavították valami patchben ezt a problémát? Ja igen, remélem a RedAlert3 nem lesz olyan mint a többi EA játék, hisz a Generalsban, és mind a két BFME-ben nagyon nehéz volt (számomra) neten játszani, mert nem nagyon tolerálja a passzív (routeres) kapcsolatot. Nektek mi errõl a véleményetek? Ti nem találkoztatok ezekkel hibákkal?
This Online ID is invalid ! <#violent>#violent><#falbav>#falbav>
eddig ezeket próbáltam
CD Keys:
UDQQ-MX34-B6DY-VXBW-H3QC
94LL-T7GS-MEQ4-AJ3G-VC96
7NJJ-DRDW-FSJJ-4DS7-HJ4U
SDR9-K4WW-B6VJ-CUFC-4292
P3AS-H76C-25BT-NQ8G-REMZ
8TDM-XTXA-9FYJ-3XTE-FH9R
JQBB-WLUX-H6V4-ZPRK-QVV2
PXGQ-3HQ4-6YLY-2LSN-CT82
WUU4-DTZ6-5VS8-2WCV-D9XB
F6XP-SVQK-E9LE-92D8-HPK8
ZXYG-SVY5-HW7C-GDDH-8DGW
- minden frakció/egység új hangot kapott végre
- 2 új pálya
- számos balanszolás (többek között a battleship végre leverhetõ 😄)
- kifagyások, programleállások és még számos bug eltávolítva ami már nagyon kelett
a full patch notes telepítés után olvasható amit most nem fogok beszúrni