Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Van más ut is ahhoz hogy Beta kulcsot szerezz nem kell Kane kiegészitöjét megvenni ! Mint már mondtam csak elöfizetéssel lehet kulcsot szerezni !
wesker24
Arról már sajnos lecsúsztál asszem augusztus elején osztottak ki 10.000 ezer beta kulcsot és miután elfogyott már elöfizetéssel tudsz beta kulcsot szerezni !

De hiába volt meg a beta kulcsa több ezer embernek volt egy óriási bug a login rendszerben de szerencsére az EA kijavitotta a bugot és igy már 1 hete lehet tesztelni a játékot !
wesker24
Hello én általában minden nap reggeltõl este 5-ig illetve éjszaka vagyok gép elött ! Ha más házimunka nincs !

Én akár most is elérhetõ vagyok ! És éjszak is fent szoktam lenni !

Én is épitgetni szeretek ahogy te is !
szabod
Mikor fognak ingyen beta kulcsokat osztani mint a TDU-nál is volt? Vagy lemaradtam vmiröl? Azért hogy bétázzak nem akarom megvenni Kane bácsi dühét. <#vigyor3>

Mente et Malleo

TurboX
embere válogatja, én pl. kaptam egy "noob camper!" beszólást mert építeni mertem 1 azaz 1db tesla coilt és ezzel elrontottam csórikám lerohanását (gondolom a videóban amit elõtte láthatott ez az objektum nem szerepelt és képtelen volt rájönni az ellenszerére..) 2 perc után kilépett, ezeknek ált. teljesen mind1 hogy mirõl szól egy béta..
gduck
LOL! Csak az a szomorú az egészben, hogy ez béta teszt 😄 (Nem arról szól ki gyõz minél elõbb...)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TurboX
"dunsztom sincs, hogy csinálják"

megnéztek 2 rush videot és lemásolták.. (nagy általánosságban)
gduck
Ez az én bajom is a RA3-mal, egybõl lerohannak, és dunsztom sincs, hogy csinálják. Pedig én is kattintgatok, mint az õrült, erre mégis egy kész hadsereggel támadnak rám. Honnan van annyi pénzük és annyi egységük olyan gyorsan? Nem értem.
Mikor szoktál játszani? Összejöhetnénk egy jó partyra. 😊
Én építgetni szeretek.

nick: gduckHUN

BiG G
valahogy sejtem 😊 elég a videókat nézni, beszámolókat olvasni és nézni az elmúlt évek tendenciáját. de ne legyen igazam, és legyen minden idõk legjobb Command & Conquer-e! 😉

(nem lesz az)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

wesker24
A franc essen bele az egészbe bárkivel próbálok játszani mindenki lever ! Inkább megvárom a teljes játékot ! Már ugyis eléggé felhuztam magam mára ! <#falbav><#violent>

És lehet bénának és bal...nak nevezni !!
wesker24
Látszik hogy elszoktam a stratégiától a C@C3 Tiberium Wars multijába is agyonvertek itt se lesz másképp szerintem !
wesker24
Szerintem se ! De én most adtam fel itt mindenki profi azt irják hogy full kezdök aztán 5 perc alatt lerohanják a bázisomat egy elég erõs hadsereggel ! Sose voltam jó multiba és nem is leszek az mert mindenki agyonver maradok inkább a gépnél azt legalábbmegtudom verni ! <#vigyor>
gduck
nincs azzal a játékkal semmi baj 😄

ToCsEk
a csajok benne<#crazya><#eljen><#puszi>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Grove4
Honann tudod,már nem azért??

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BiG G
ha már a játék nem 😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Grove4
<#idiota><#vigyor5><#vigyor5>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tigristank
<#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Legalább a videók rohadt jók lesznek! <#eljen><#eljen><#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Grove4

mért,az milyen? 😄
AnarchoiD
nekem nagyon bejon a jatek, foleg a japanok epitesi technikaja 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Release Date: October 28, 2008
MaSzKa
mikor adjáki?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

_Atti_
szerintem ez egy pofátlan rakat kaka a 15 perc demo alapján. A red alert 2 azért minden szempontbol egy friss uj dolog volt az egyhez képest. Ez meg kb ugyanaz mint a kettõ..ujuj lehet vizre épiteni..micsoda ujitás..hát még mindig azzal jár mindenki a legjobban ha elõszedi a total annihilationt viz/föld/levegõ harc kombinácio szempontjábol.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

wesker24
Az azonositóval és a passworddel semmi gond sincs csak azzal az Online ID marhasággal van gond az nem stimmel ! Beirhatok én neki ezer nevet is egyiket se fogadja el !
wesker24
persze hogy volt régebben ea azonositom de sem az újjal sem a régivel nem müködött !
TurboX
nekem friss ea accountal is simán megy
unknown nick
Volt már EA-s azonosítód? Mert tény hogy nekem azt nem kellett újonnan kreálni, hanem a már régóta meglevõvel login-oltam be.

wesker24
Jó neked piszok nagy mázlista vagy akkor ! Biztos az elsök között voltál mikor leszedted a játékot ! Én is abba a hibába estem mint a többiek hogy lehetelen már csatlakozni a játékba !!
unknown nick
Szerencsére én ebbe a hibába nem futottam.

TurboX
login probléma ("This online ID is invalid") teljes mértékben zsákbamcska, hivatalos forumon elég népszerû a topik. nálam (és pár ismerõsömnél) ilyen gondok nem voltak, mások azóta szívnak mióta megkapták a kulcsukat. mindenesetre idõ kérdése és megoldják, folyamatosan csekkolni kell a forumot.
Üdv.

Én is nagyon várom már a Red Alert 3-at! Nagyon szeretnék játszani a Beta-val, de erre más módot nem találtam, csak azt, hogy megveszem a Tiberium Wars kiegészítõjét. Ám ahogy végigolvastam a fórumot, olyanokat olvastam, hogy még az sem garancia arra, hogy tudjak játszani a játékkal. Tudnátok ezzel kapcsolatban tapasztalatokat mondani? Olvastam, hogy itt pár embernek már sikerült játszania a Betaval, nektek hogy sikerült? Illetve van oylan akinek megvan a Tiberium Wars kiegészítõje, és tényleg adminisztrációs probléma miatt nem tud játszani?

Amúgy nagy Red Alert fan vagyok, nagyon szeretem a játékot, és régen nagyon sokat nyomtam a neten. Elég jó voltam, a Rankom általában 1000 körül volt, (akkoriban ez nem volt rossz, hisz 70000-es Rankok is voltak) Ám sajnos azt vettem észre magamon, hogy az azóta kiadott stratégiai játékokban nem voltam már valami acélos. 😊 Generalsban a neten kb minden 20. játékban sikerült gyõzedelmeskednem, aztán a BFME 1-2 ben meg végképp mindig elkalapáltak. A Tiberium Wars-al már nem is játszottam a neten, mert gondoltam felesleges. De a Red Alert 3-om nagyon jónak ígérkezik, remélem a régi hangulatot adja vissza, és talán egy súlycsoportban lehetek a most online játszó emberekkel. Remélem nem arról van szó, hogy megöregedtem, és azért nem megy a játék. Érdekes, hogy a Red Alert 2 idején még csak 14 éves voltam, most meg már így 21 évesen mindig a 14 évesek vernek el! Ehh. 😊

Ja a másik amit még kérdezni akartam, kicsit OFF téma, de itt olvastam, hogy valakik rendszeresen LAN-oznak a Generalsal. Régen mi is sokat játszottunk, de 10-ból 8-szor kb. mindig mismatchelt. Nektek nem szokta ezt csinálni? Vagy azóta kijavították valami patchben ezt a problémát? Ja igen, remélem a RedAlert3 nem lesz olyan mint a többi EA játék, hisz a Generalsban, és mind a két BFME-ben nagyon nehéz volt (számomra) neten játszani, mert nem nagyon tolerálja a passzív (routeres) kapcsolatot. Nektek mi errõl a véleményetek? Ti nem találkoztatok ezekkel hibákkal?
unknown nick
Van hasonlóság a cnc3-hoz, de szvsz ez taktikusabb lett. Nem annyira full rush gém. Csak az elsõ benyomásra ugyanaz a kettõ.

wesker24
Most olvasom a forumon hogy habár kijött az 1.3-as patch de ezt az 1 dolgot még mindig nem javitották ki !
wesker24
Errõl ennyit 1.3 -as patch után ugyanaz a hiba nem lehet bejelentkezni !

This Online ID is invalid ! <#violent><#falbav>
<#lama>
Snexi
talán azért mert zárt a béta és online ellenörzi a kulcsot?

hall leszedtem a betat és beírtam az elején a cd kulcsot de mikor indíotom elfele megint kér?mi a rossebet lehet vele ilyenkor csinálni???ha beírok másikat egyik se jó
eddig ezeket próbáltam
CD Keys:

UDQQ-MX34-B6DY-VXBW-H3QC
94LL-T7GS-MEQ4-AJ3G-VC96
7NJJ-DRDW-FSJJ-4DS7-HJ4U
SDR9-K4WW-B6VJ-CUFC-4292
P3AS-H76C-25BT-NQ8G-REMZ
8TDM-XTXA-9FYJ-3XTE-FH9R
JQBB-WLUX-H6V4-ZPRK-QVV2
PXGQ-3HQ4-6YLY-2LSN-CT82
WUU4-DTZ6-5VS8-2WCV-D9XB
F6XP-SVQK-E9LE-92D8-HPK8
ZXYG-SVY5-HW7C-GDDH-8DGW

Prince23
Gondolom is, hisz a tiberium wars jóra sikerült, s a kane's wrath is. Bár utóbbit nem volt idõm kipróbálnis és végigjátszani sem.

ha tudnád, hogy mennyi mindenrõl maradtál le... 😄
TurboX
ha a "majdnem az" kifejezés magában foglalja az rts fogalmát akkor egyetértek
Prince23
Annyira nem ismerem ezt a sorozatot, szal nem tudtam róla. Tiberium Wars-tól kapcsolódtam be.

mivel az a neve, hogy C&C Red Alert 3, akkor most mitvársz tõle?
Prince23
Nagyon C&C stilusú a játék...
És láttam a bétaverziót, szinte majdnem az mint a Tiberium wars.

TurboX
pár lényeges momentum:

- minden frakció/egység új hangot kapott végre
- 2 új pálya
- számos balanszolás (többek között a battleship végre leverhetõ 😄)
- kifagyások, programleállások és még számos bug eltávolítva ami már nagyon kelett

a full patch notes telepítés után olvasható amit most nem fogok beszúrni
a zinternetrõl<#idiota>
halli vki én le vagyok maradva mikor fog kijönni a teljes nem tudja vki?😊megmondani?😊vagy betat honét tom letölteni megköszném halli

TurboX
megérkezett a cirka 900mb terjedelmü 1.03as patch ami elméletileg számtalan bug és balance problémákat hivatott javítani, akinek esetleg login problémája volt tehet egy újabb próbát.
TurboX
anno ezt én is olvastam, valszeg ea-nél akadtak némi adminisztrációs problémák, nem meglepõ..