Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na ilyen a játék fullon 1680x1050-ben !

Red Alert 3 full graphics
wesker24
Ha e-mail cim és a jelszót elfogadja utána irhatsz ki bármilyen kitalált nevet el kell hogy fogadja !

Ha visszaolvasol láthatod hogy már másoknak is simán ment !
wesker24
Nem kell Ea accountot csinálni semmi köze ahhoz !

Én pl a fileplanetes regemet szoktam használni !
Mert eleve a Gamespy-hoz csatlakozik!

Te is használd a Fileplanetes regedet ha van !

Pl:

E-mail: ide kell irni a fileplanetes e-mail cimedet
password: ide a jelszavadat
Online ID: ide meg egy kitalált nevet !
Pl legyen ugyanaz a név itt is mint ami az email cimbem is volt
csupa nagy betüvel !

Nekem igy simán elfogadta és azóta is belép simán !
szabod
Nálam nem orvosolták, mert nem akar semmilyen nevet sem elfogadni. Pedig csinltam neki EA-s accountot, patch is fenn van, de semmi. Akármyilen nevet írok akkor se enged be. Nem tud vki segíteni ez ügyben? <#rinya>

Mente et Malleo

wesker24
Asszem annyi profi gamer lesz itt hogy az esély ahhoz hogy nyerjek 1:a milliohoz ! <#vigyor>
wesker24
Pontosabban 900 mega az 1.3-as patch ! És sajnos Skirmish nincs benne hogy a gép ellen lehetne gyakorolni ! Csak multi van benn mint anno régen a crysis beta-ban !

Amugy lehet hogy csak én vagyok béna ! De az van hogy vannak olyan emberek hogy 5-10 perc alatt már egy kész hadsereggel jönnek !

Szóval ne aggódj lehet hogy mág nálam is profibb vagy !
dante3
én is a patchet töltöm, még 500mb

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gerbill
Most töltöm a patchet(800Mb OMG) de már most elkeserítetek itt ezzel a Rusholó profik szöveggel:D és ahogy látom skirmish sincs benne, ahol lehetne gyakorolni gép ellen.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

wesker24
Csak hát én 1 megás nettel és 128kb upload-dal nem igazán tudnák szervert csinálni !
wesker24
Egyetértek ! Engem könnyü megkeresni mert a játékban is Wesker a nevem !
TurboX
támogatom, ill sg User ID elõtag vagy valami..és hátha énis belebotlok valakibe
wesker24
Mert vagyok én vagyok béna vagy akárhová lépek be max csak 10-15 percig tudok játszani mert egybõl leszokták rohannia bázisomat ! Pedig kattingatok összevissza mint az örült de hiába ugy látszik kijöttem a gyakorlatból !
wesker24
Egyenlöre magyar server nincs én is kerestem már magyarokat de egyet se találtam csak a rusholó profikkal szoktam játszani !

Direkt mondtam hogy kéne csinálni egy magyar servert ahol mi magyarok tudnánk játszani !
wesker24
Az is egy lehetséges megoldás ! Hátha nem vett fel valamit jól !
ProGabe
végre nekem is megy!

létezik valami magyar szerver? pontosabban valahogy lehet keresni magyarokat? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
reinstall szvsz
wesker24
Kedvenc orzságom a Szovjetek !

FOR MOTHER RUSSIA ! <#vigyor>
wesker24
A 298-as hozzászólásban lévõ videot láttad ? ha nem akkor érdemes megnézni !
wesker24
Én már lassan egy hete tesztelem szerintem nagyon jó játék !

Csak hát nem igazán tudok vele normálisan játszani mert kb nálam 5-10 percig tart egy menet ! Mert állandoan lerohannak !
wesker24
Próbáld meg azt amit Andrew is csinált !

Amugy elirtam a Red Alert 3 beta verziót akartam irni ! Sorry !
dante3
Szia! Meglátjuk mennyire nyeri el a tetszésemet, Red Alert 2-õt szerettem, szoval bízok benne, hogy ez is lesz hasonló jó!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ProGabe
feltelepül, és amikor indulni bejön a kis kép, de felugrik a hibaablak:

fileplanetrõl szedtem le, nincs is semmilyen beta kliens progim :S 1.3-s patch is fenn van!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Simán indulni fog probléma egy szál se ! Eddig csak a login belépési rendszerrel voltak súlyos gondok de hála az Ea-nak már azt a hibát is orvosolták !
a_n_d_r_e_w
nekem is kiírta
aztán megint elindítottam és azóta megy mindig

One Vision. One Purpose.

wesker24
Csõ dante ezer éve nem láttalak !

Remélem majd játszunk az RA3-ban együtt vagy Vs-ben !

Ha kell valami segitség csak szólj nyugodtan !
wesker24
Én még nem találkoztam vele ! De pontosan hol is irja ki ezt a hibát mert mindig szoktam olvasni a hivatalos fórumot de ilyen hibával szerintem nem sokan találkoztak !

Lehet hogy nem jól szedte le a beta kliens progit ? Feltelepiteni feltudod és a játék inditásánál irja ki a hibát ?
dante3
Nekem még csorog lefelé, remélem indul majd!

ProGabe
nekem nem hajlandó elindulni!

"not found: GL: 5700"

ezt írja. találkozott már valaki a problémával?

Mr Manson
DX10 támogatás lesz?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

wesker24
Azóta már kijavitották az Online ID hibát ! Én az Online Id-nél ugyanazt a nevet adtam meg mint ami az email-cimemben volt !
És müködött és azóta már mindig beenged !
BiG G
elsõ blikkre lassabb a játékmenet, de ez lehet hogy csak azért tûnik így, mert még annyira senki nincs otthon benne (én legalábbis még csak most ismerkedem vele).

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

és milyen a gém nagyon pörögös? átlag menyi idõ a játék?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

BiG G
elég korrekt lett, és amitõl féltem – a mangás-rajzfilmes grafika –, az is teljesen beleillik a játékba és nem rontja a hangulatot, szóval én várom a végleges verziót. azért még van mit csiszolni rajt', sokszor elég döcögõs a menü úgy zusammen, és sok-sok bug van még a játékban. de határozottan jó lesz.

reaper4
<#worship>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

szabod
Nekem is ez a problémán, mi rá a megoldás? Új EA-s azonosítót csináltam, be is enged de egy nevet sem fogad el, bármit írok neki jön ez az üzi: "This online ID is invalid. Please try using another one."

Mente et Malleo

wesker24
wesker24
Most hogy már ingyenes a Red Alert 3 beta létrehozhatnánk egy külön servert ahol csak mi játszahtnánk egymással !

Wesker néven vagyok a játékban !
BiG G
adok neki egy esélyt, kösz :)

szabod
Köszönöm gduck mester! Remélem TDU után itt is találkozunk majd <#wave>

Mente et Malleo

óóóó danke :D
már kúszik is lefelé a winyóra, remélem elég lesz hozzá az új masina :P
a_n_d_r_e_w
wow, köszi, lett is egy
így adok neki egy próbát ;)

One Vision. One Purpose.

gduck
Osztják a kulcsot! Most már nem kell elõfizetõnek lenni, sima regisztrált felhasználó is elég (ingyenes)!

FILEPLANET RA3 béta

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Szerintem õ lesz a japán hadjárat egyik fontos személyisége vagyis fõnöke !
szabod
Amúgy Kaito Nakamura mit keres benne? <#idiota><#idiota>

Mente et Malleo

wesker24
Ahogy mondod van rajta még mit javitani bugmentesiteni !
Snexi
talán mert beta?

szabod
Tudom, csak mondtam hogy én hogyan szeretek játszani, tehát nekem annyi lenne multiban.

Mente et Malleo

wesker24
Hogy az a jó büdös francba ! Egyszer állok nyerésre !

Erre exe hibával kilép ! FUCK ! <#falbav><#violent><#falbav>
itt a netes multiról írták, hogy rögtön lerohan mindenki
szabod
Akkor mindegy, gondolom demo-t már nem fognak adni, ha egyszer már adtak bétát. Csak ki akartam próbálni, milyen a játék, bár ha minden játékos pár perc után lerohan akkor nem lett volna sok értelme. Én a C&C 3-ban is csak úgy játszottam singleben, hogy felépítettem a bázisom, minden fejlesztést megcsináltam, kiépítettem a védelmet, majd csináltam egy kis sereget és szépen sorban eltüntettem az ellenségeket.

Mente et Malleo