1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Kandurex
    Felraktam az előbb említett 1. tracket ide. Előre elvtársak! :)

(mp3 256Kb)
  • ROMOTO
    Asszem kifelejtetted a kulccsal letölthető 5 db bónusz skirmis map ot.
  • ROMOTO
    Hát, elég jó, a konfigomon fullos beállításokkal elképesztően részletgezdag és szemetgyönyörködtető a map, a kampányok feszesek, klassz a régi szép időket felevelenítő feelinges zene, rohadt jó átvezető videók, de normalon nem kihívás, aki kicsit edzetteb tolhatja keményebb fokozaton, skirmisben ellenben az al nagyon szórja az áldást, be is véreztem párszor, az hogy beemelték a vizes területeket és a hozzájuk tartozó unit okat, nagyon megdobta a játékélményt, ellenben hiányolom az uppgrade-t, van ez a "general"-os tp-s skillfa, ami elég masszív és jól használható és slussz, semmi uppgradelhető building. unit, szal ebben hiányérzetem van...
  • Tigristank
    Most hallgatom én is. Tényleg nagyon ott van.
  • tommyg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ilyen nehéz lenne feltörni vagy mi? 2 napja semmi
  • Gundark1234
    Nah nekem is meghozta a futár. Szép fémdoboz, bár kissé furcsa, hogy csak az orosz nőci van rajta, a többi felirat meg egy műanyag tokféleségen külön. Kapásból 3 lemez. Ráadásul az egyik a soundtrack-et tartalmazza. Bele is hallgattam. A hell march v3 nem rossz, de az igazi az rögtön az első track, ami egy hamisítatlan orosz katonai induló, olyan kórussal, hogy rendesen könnybelábadt a szemem a gyönyörűségtől. Szal aki szereti az ilyet az feltétlenül vegye meg a Premier kiadást. Van még benne egy poszter a videókból már ismerős nőcikkel, szép csapat.
    Meg egy béta kód egy titkos cnc játék bétájához. Hmm. Van még egy másik kód a Warhammerhez. Valami kozák sapkát lehet vele kilockolni,ha a játék mellé kapott usánka nem lenne elég Na közben fel is települt. Megyek ki is próbálom.
  • Tigristank
    Mindenesetre a játék soundtrackje már fent van. :D
  • Pipör
    :O
    és milyen ? jó ?
  • Kandurex
    megjelent
  • Pipör
    Üdv a játék mikor jelenik meg?
  • ROMOTO
    Ez az első orig. red alert es game amit megvettem, gondoltam ennyi jár...kicsit persze zavar az a csicsa fém tok meg gagyarák poszter, mivel nem vagyok gyűjtő fazon, de asszem meg fogom szokni...
  • markastor
    Hogy mindezért még fizetni se kelljen. :D
  • Amiga
    Én is megvettem tegnap a Premier Editiont.

Zseniális a játék, eddig nagyon bejön, bár még csak kevest tudtam játszani vele... RA hangulat megvan, a videók is nagyon jók, mi kellhet még? :)
  • Sephi
    ARGHHH :D
  • ROMOTO
    Ja, én, tegnap bementem a bótba a fémdobozosé', azt hajnali 3 ig csak a sörökért álltam fel hébe-hóba a gép mellől, nekem bejött (az összes elöd is).
  • Sephi
    En csak Nforce-ot nézek... (ott is inkább a filmeket)
  • mnorbi
    www.warez.hu irbe a keresöbe amire kiváncsi vagy
  • markastor
    Nagyon sok publikus trackeren fent volt, de a nevesebbekeről már törölték, mivel fake. Ha letöltöd, jelszót kér a kicsomagoláshoz.
  • Sephi
    Te ezeket honnan szeded? En egy ilyen oldalt figyelek de ott nem említette meg ezt a verziót.

En csak holnap kapom meg a példányomat :(

Van aki mar ma játszik vele?
  • mnorbi
    én nem értem miért nem lehetne irni warezról ? sehol nincs títlva itt...
    Ha a kedves fejlesztők vagy kiadó miatt nincs lehetöségünk kiprobálni egy demot , akkor nem kell csodálkozni ha az ember warezt szedd le mielött esetleg kidob az ablakon 12k ft.
    amugy becsülöm a magyar forgalmazót meg is rendeltem cdgalaxisbol ma meg is lesz, ha veszik a fáradságot és egy idöbe megjelenik itthon ráadásul magyarul akkor megveszm, igy is tettem..
  • Neoncsoves
  • markastor
    Fake.
  • MaSzKa
    Command.&.Conquer.Red.Alert.3.CLONEDVD-iMMXpC
  • Narxis
    EA-től mindig félek. :)
  • karajjj
    meg fogja ne félj :D
  • markastor
    Kijött az 1.01-es patch.
    http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=455176&tstart=0
  • Narxis
    Amíg nem játszhatunk, nincs miről beszélni. Ez a baj, én amúgy csak ki akarom próbálni mert a kurvára mélyen tisztelt fejlesztők nem csináltak demot, betaban meg nem voltam(nem is lehettem volna). Ha jó lesz(értsd: megüti a 2-es szintjét minimum) akkor megveszem.
  • viizo
    elhiszem hogy sok a warezguru, de ne ennyire nyilvánosan már, plíz..

ha fentlesz, szedjétek, de ne minden második hsz abból álljon, hogy mikor lesz már kint vmelyik trackeren..
  • Narxis
    Fent lesz a héten, nyugi.
  • markastor
    Ja. Fallout 3 is van már, az ma jelent meg.
  • Kamaty Zokniban
    én ezt nem értem...
    régen megjelent a játék, de miért nincs fent sehol a neten??
  • tommyg
    :D
  • markastor
    Lehet h. úgy értette, a "megjelenésig". :)
  • tommyg
    már megjelent
  • viizo
    ők is dicsérik :)

értékelés: great!

helyess :)

[tűkönülamegjelenésig]
  • grebber
    Gamespy pc review
  • Jim79
    Naszóval, most beszéltem a CdGalaxissal, eddig csak az angol nyelvű Premier Edition jelent meg, a Normal verzió magyar felirattal bármelyik pillanatban megérkezhet.

Over
  • tommyg
    hát ennek se híre se hamva, pedig már magyarországon is megjelent
  • Gundark1234
    Cdgalaxisban már lehet kapni. Nekem már holnap itt is lesz. Nyamm.
  • tommyg
    fake