Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szereztem beta kulcsot leszedtem instalálltam kodot beirtam patcheltem elinditom beirom az Ea-s adatokat !
Erre kiirja hogy This Online ID is invalid ! Csináltam még 1 EA fiokot azzal se jó ! Beirhattam én oda bármit EA azonositót user nevet passwordot semmi !
És ezzel nem csak én vagyok igy hanem ahogy olvastam a forumon sok mindenki kapta még ezt a hibaüzit !
Mikor lesz már ebbõl valami?
kezdek türelmetlen lenni 😄D
igazán jöhetne már a játék
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://www.youtube.com/watch?v=Tb-gI_pFog0&feature=related
Hellmarch 1
Aláírás
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az lenne a kérdésem hogy a betában lehet jáccani a campaign?
meg ha jó akk megveszem a kulycsot hozzá már sok videót láttam róla
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
#219: hivatalos oldal béta részlegébe azthiszem
Morpheu$ vagyok a hazai C&C közösség vezetõje.
Nemrég megnyitottuk az oldalunkat, redalert.hu
Kérlek tegyétek be a headerbe a linket.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Írta ashe, Kommentek száma: 13
2008. július 28., 14:09
Megszólalt a vörös riadó, lentebb kiderül, kell-e majd gépet fejlesztened a Command & Conquer: Red Alert 3 miatt.
Az Electronic Arts ígérete szerint hamarosan megindul a rajongók milliói által várt Command & Conquer: Red Alert 3 nyilvános bétatesztelése, ennek örömére pedig elárulták, milyen konfiguráció szükségeltetik majd a játék futtatásához. Habár vélhetõen egyelõre csak a minimális követelményekrõl van szó, elsõ ránézésre (sõt, másodikra sem) egyáltalán nem tûnik vészesnek, így vélhetõen senkinek sem a vörös riadó miatt kell gépet újítania.
Red Alert 3 gépigény:
* Windows XP / Vista (32-Bit)
* CPU - XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores)
* Memory - XP/Vista: 1 GB
* Hard Drive - Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
* DVD Drive - 8 SPEED
* Video Card - NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 or higher end DirectX 9.0c compatible gfx card
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible (Creative Sound Blaster Audigy cards require a Intel P4 2.6 GHz or similar under Vista, Yamaha Xwave-512 not supported)
* Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players
* Input - Keyboard, Mouse
* Optional - VoIP Headset
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
American Bonus:
Japan Bonus:
Russian Bonus:

a gépigény szerintem nagyon furcsa mert mikor az amerikaiakal/japánokal vagyok akkor sem baj nincs de mikor az oroszokal akkor már akkadozik a game
912mb helyet foglal a Beta
(High beállitásal játszok)
(Amd 4800+)
(4Gb ram KingMax)
(Ati Gigabyte 4850)
(Vista home basic x64)
Loading Screen:

Ma még rakok fel a japánok-rol is képeket és a ha minden jó megy egy videot is
élménybeszámolót, plííííz 😊
Menu:
Online:
GamePlay 01:
GamePlay 02:
GamePlay 03:

u dont have to listen anybody else but me
One Vision. One Purpose.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=zCXAKvScQM4
http://www.youtube.com/watch?v=Ksim7UQ5YfY
Ha japók jönnek, akkor sziget foglalósdi ezerrel
olyan mintha valami szigetekért harcolnának, hogy majdnem minden kétéltû...
a grafikában meg tetszik ez a rajzfilmesség<#hehe>#hehe>
Ami még nem tetszik, hogy az egységek hangjait egy az egyben átemelték az RA2-bõl.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nyersanyagtermelés: borzasztó, KKND koppintás, de ott leglább ki tudtak fogyni a lelõhelyek és akkor bizony harcolni kellett a következõért
Grafika, design: na ez az amivel sokakkal ellentétben az ég egy adta világon semmi bajom nincs, nekem tetszik.
3. oldal: baromira nem illik egy Red Alertbe, de legfeljebb nem fogom választani
One Vision. One Purpose.
vagy ami emberszerû lépegetõ, az csak vagy manga lehet? nem egészen így van 😊
elég megnézni egy manga rajzfilmben szereplõ robotot, totál más.
egyébként mangagyûlölõ vagyok, szal ha tele lenne igazi manga motívumokkal a RA3, fel is kötném magam