Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na szóval ennyit errõl a rohat betaról egy kalap szart nem ér ! <#falbav><#falbav>

Szereztem beta kulcsot leszedtem instalálltam kodot beirtam patcheltem elinditom beirom az Ea-s adatokat !

Erre kiirja hogy This Online ID is invalid ! Csináltam még 1 EA fiokot azzal se jó ! Beirhattam én oda bármit EA azonositót user nevet passwordot semmi !

És ezzel nem csak én vagyok igy hanem ahogy olvastam a forumon sok mindenki kapta még ezt a hibaüzit !
Gabesz amd64
Hay

Mikor lesz már ebbõl valami?
kezdek türelmetlen lenni 😄D

igazán jöhetne már a játék

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

akarod mondani
http://www.youtube.com/watch?v=Tb-gI_pFog0&feature=related

Hellmarch 1

Aláírás

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Snexi
a warez verzió nem mûködik,vagyis a telepítésnél még elfogadja a key-t de amikor elindítod kiírja hogy már használják a key-t

unknown nick
Én is hivatalosat kaptam.

TurboX
multhéten 10ezer kulcsot ossztottak ki, warez verzióról még nem hallottam (hál'isten) aminek igazából nem sok értelme lenne mivel még csak béta
kérdés: itt mindenki kapott az EA-tõl HIVATALOS bétakulcsot, vagy más megoldással (wrz) nyomja?
TurboX
nincs kampány mód, jelenleg 2 pálya van (1v1,2v2)
hello

az lenne a kérdésem hogy a betában lehet jáccani a campaign?
meg ha jó akk megveszem a kulycsot hozzá már sok videót láttam róla

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

TurboX
van ezen még mit dolgozni úgy érzem, rengeteg bug van a játékban és néhányuk elég idegesítõ. szinte minden csapatnál vannak unbalanced egységek ami lehet hogy csak nekem azok, mindenesetre az empirenél a battleship brutális és sztem eltúlzott attack range-ével, alliesnál az antenna canon ugyanez a kategória, egyszerûen ezekkel nem lehet mit kezdeni ha van támogatása. jelenleg a ruszkik állnak e témában a helyzet magaslatán illetve mégse, az apokalipszis tank (favorit)elég nagy csalódás volt az árához képest a gyengélkedõ tûzereje miatt, tesla trooperekkel helyettesíthetõ. és ugyancsak számtalan részemrõl (jelen állapotában) használhatatlan egység szerepel a játékban amit most nem kívánok felsorolni. a felállás maradt a régi soviet-földi, allies-légi, empire-erõsen vizi frakció nagyvonalakban. ugyanakkor a hangulatot nagyban növeli a zene (ami egyedül 10/10), de ez még nem hinném hogy elég egy ekkora név folytatásához. grafika nem nagy szám ( hozzáteszem rts-nél mindíg hidegen hagyott), szvsz a tiberium veri jelenleg látvány szempontjából. mivel béta fázisban van nem írám le de ez így kevéske.

#219: hivatalos oldal béta részlegébe azthiszem
R3TR0
A Kane's Wrath-hoz volt nekem a beta key

R3TR0
Én is nyomatom a beta verziot nekem teccik sztem naion is jo lesz ez

N immár énis játszok 😄 látogassátok a RedAlert.hu-t megéri 😉
BiG G
hol lehet igényelni?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

TurboX
vááá megjött a kulcsom
BiG G
ez aztán a belépõ szöveg barátom 😄

szucsy89
köszi meg is nézem😊
GeneralsHungary
Üdvözletem!

Morpheu$ vagyok a hazai C&C közösség vezetõje.
Nemrég megnyitottuk az oldalunkat, redalert.hu

Kérlek tegyétek be a headerbe a linket.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

BiG G
😄 és milyen igaz

várj pár hónapot és megint böngészheted 😛

Grove4
Ez velem is így van,csak gondoltam leírom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BiG G
mióta megvettem az új masinát nem érdekelnek a gépigények <#zavart1>

Grove4
Red Alert 3 gépigény!

Írta ashe, Kommentek száma: 13
2008. július 28., 14:09

Megszólalt a vörös riadó, lentebb kiderül, kell-e majd gépet fejlesztened a Command & Conquer: Red Alert 3 miatt.

Az Electronic Arts ígérete szerint hamarosan megindul a rajongók milliói által várt Command & Conquer: Red Alert 3 nyilvános bétatesztelése, ennek örömére pedig elárulták, milyen konfiguráció szükségeltetik majd a játék futtatásához. Habár vélhetõen egyelõre csak a minimális követelményekrõl van szó, elsõ ránézésre (sõt, másodikra sem) egyáltalán nem tûnik vészesnek, így vélhetõen senkinek sem a vörös riadó miatt kell gépet újítania.

Red Alert 3 gépigény:

* Windows XP / Vista (32-Bit)
* CPU - XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores)
* Memory - XP/Vista: 1 GB
* Hard Drive - Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
* DVD Drive - 8 SPEED
* Video Card - NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 or higher end DirectX 9.0c compatible gfx card
* Sound Card - DirectX 9.0c compatible (Creative Sound Blaster Audigy cards require a Intel P4 2.6 GHz or similar under Vista, Yamaha Xwave-512 not supported)
* Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players
* Input - Keyboard, Mouse
* Optional - VoIP Headset

TurboX
frissen egy bétástól:

1.menu
2.play

egyenlõre úgy érzem hogy kihagyható lesz, a végére majd kiderûl.
rage
Ez olyan, mintha a Rush for Berlin készítõi csinálták volna 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szucsy89
inkább generals mint ra2, dehát ezt elõre lehetett tudni...
Az egyszer biztos és azért vannak köztök nagyon ütõs dolgok😄
TurboX
generals beütése van
És most jöjenek a Bonus fegyverek/erösitések:

American Bonus:

Japan Bonus:

Russian Bonus:
Itt van egy kis érdekeség hogy menyi map van a Beta-ban:
A super fegyver amiket nem lehet épiteni csak a teleportot meg a vasfügöny és még valamit a japánok oldalán

a gépigény szerintem nagyon furcsa mert mikor az amerikaiakal/japánokal vagyok akkor sem baj nincs de mikor az oroszokal akkor már akkadozik a game

912mb helyet foglal a Beta
(High beállitásal játszok)
(Amd 4800+)
(4Gb ram KingMax)
(Ati Gigabyte 4850)
(Vista home basic x64)
TurboX
hány egység érhetõ el? gépigény nagyobb csatáknál? balance? hol tart a játék elkészültségben szted?
200 hsz-ként

Loading Screen:
Az kell hogy mondjam nagyon jóra sikerült fõleg a japánok mint az új nemzet😄
Ma még rakok fel a japánok-rol is képeket és a ha minden jó megy egy videot is
játszottál a bétával?

élménybeszámolót, plííííz 😊
TurboX
elsõ benyomások?
Általam készített képek

Menu:

Online:

GamePlay 01:

GamePlay 02:

GamePlay 03:
VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

a_n_d_r_e_w
részt vesz benne és nem elvállalta. szerintem lesz egy HM3 tõle, meg egy csomó szemét mástól...

One Vision. One Purpose.

Hallotátok hogy Frank Klepacki elválalta a Red ALert 3 zenéjének a készitését?Aki nem tudná õ készitette pl.a Red Alert 2 zenéjét is többek között a Hell March 1 és 2-öt is.Most pedig lesz Hell March 3.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=zCXAKvScQM4
http://www.youtube.com/watch?v=Ksim7UQ5YfY

szucsy89
azér télleg gáz hogy egy rakás egység megy szárazföldön meg vizen is.Kicsit hülyén néznek ki ha kijönnek a vizböl.meg idönként hülyén néz ki hogy a mérnök csonakja ahogy megy a vizen néha ugy néz ki mintha ha belecsuszna a viz a csonakba meg a mérnökbe meg szerintem mikor kiszáll a partra a radarnál kicsit mintha átvágná a sarkot.

XenHai
Á ruszki atack powa ez a ferdeszemusdu hulyeseg :S
Ha tippelnem kéne ez is lesz a fõ téma.
Ha japók jönnek, akkor sziget foglalósdi ezerrel

<#eljen>
olyan mintha valami szigetekért harcolnának, hogy majdnem minden kétéltû...

a grafikában meg tetszik ez a rajzfilmesség<#hehe>
Tigristank
Nagyjából nekem is ez a véleményem. Kicsit eltúlozzák azzal, ha szinte minden egység tud a vízen menni, így a hajóknak már nincs is sok értelmük. Viszont a csónakos mérnök tetszik. <#vigyor3>
Ami még nem tetszik, hogy az egységek hangjait egy az egyben átemelték az RA2-bõl.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a_n_d_r_e_w
Vízre építkezés: szerintem jó ötlet lenne, ha nem esnének túlzásokba, valahogy így, hogy szinte az utolsó épületig lehet vízre építkezni és az egységek jó része is kétéltû, így túlzottan erõltetettnek érzem

Nyersanyagtermelés: borzasztó, KKND koppintás, de ott leglább ki tudtak fogyni a lelõhelyek és akkor bizony harcolni kellett a következõért

Grafika, design: na ez az amivel sokakkal ellentétben az ég egy adta világon semmi bajom nincs, nekem tetszik.

3. oldal: baromira nem illik egy Red Alertbe, de legfeljebb nem fogom választani

One Vision. One Purpose.

a japán lépegetõ szerencsére egyáltalán nem az az übermanga style, ha nem lenne rajta japán logo, bármilyen nemzethez beillene, mint óriáslépegetõ.
vagy ami emberszerû lépegetõ, az csak vagy manga lehet? nem egészen így van 😊

elég megnézni egy manga rajzfilmben szereplõ robotot, totál más.

egyébként mangagyûlölõ vagyok, szal ha tele lenne igazi manga motívumokkal a RA3, fel is kötném magam
Shiwo
jóvanna..ázsia nagy felvásárló-piac, valamivel felkell kelteni az érdeklõdésüket..amúgymeg szerintem nem mangás, kivéve a japó lépegetõt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../