139
Spiderwick Chronicles
  • Naseem55
    Hali. Én 41%-nál tartok. Lementem az alagútba és találtam egy papírt, amin ez áll: A circle of FROG CHAIRS vill provide a platform. Only your WILL can get trough te window with enough POWER, the door will open. Ezután mit kell csinálni, mert nem jövök rá?
  • zakariás
    Na ismét eljött az agyromboló elakadás. 46%-nál vissza kell menni a házba, amiután találkoztunk Mr. Spiderwickel. De mivel a háznál van egy nagyobb manók szörnye, ezért nem lehet a házhoz menni. Meg kell keresni a 3 falevelet ami a barlangba ad egy beutalót, amivel ugye eljuthatunk a házba, megkerülve ezzel a szörnyet.
    Nos ennek a 3 levélnek a megszerzéséhez vezető utat elállja a növényzet, amit valószínű fel kell gyujtani valamivel. De mivel? Csajnál nincs semmi(mert ugye most vele vagyunk).
    Ezekről a helyekről sétálgatnak ki bizonyos zöld kis lények akihez ha közel megyek felémfordulnak és meghajolnak a félelemtől. Nos ezeket sem tudom befogni. Lehet hogy ezek a lények lennének valahogy az átvezető ut a növényzeten.
  • Cibakboy
    thx!!!
  • zakariás
    Cibakboy te is megkaptad privátban.
  • reaper4
    ok thx!
  • Cibakboy
    azt a patchet honnan lehet leszedni mert már bassza az agyam h nem tok túljutni!
  • zakariás
    Privátba írom mert ide nem illendő kitenni a teljes nevét.
  • reaper4
    ki az a KALLIS? :) amúgy köszi érdekellne a javítás, mert elszórakoznék vele.
  • zakariás
    Elkezdtem játszani a Ps2 verzióval. Mégiscsak a játék hibája.
    Ps2-ben vagy 2-3-szor nagyobbat ugrik a manó. Próbáld ki a javítással KALLIS-tól. Avval már nagyobbat ugrik a Pc-s verzióban is.
  • reaper4
    igen ezt észrevettem,mert eljutottam odáig (igaz a díszítések nélkül). pont írni is akartam neked ,h lehet,h a díszítő cuccokat lehet majd itt felhasználni, de ezek szerint az sem. mára elég volt ebből. majd azért még kísérletezgetek vele.
  • zakariás
    Hát azóta ujrakezdtem ismét, és összeszedtem amit lehetett a házba. De ez nem jelent semmit mert ezek csak díszek a manó házára. A mézes kekszért mutatkozik meg az ogre amivel ezután átváltozik manóvá. Nem hiszem hogy a warezolók miatt nem tudok tovább menni, mert még semmit nem kellett csinálni. Azt írja a játék hogy fussak a perem szélére és ezután automatikusan ugrik. Igen csak a perem másik fele meg van magasítva és nem tudok felugrani oly magasra.
    A space lenyomásával sprintel a kis ürge, de ekkor sem ugrik nagyobbat a perem szélén.
  • reaper4
    lehet h a csúnya warezolók ellen van ez a "bug". de nem lehet,h vmi ilyen bug miatt nem tudsz továbbmenni?
  • zakariás
    Van egy olyan bugja a játéknak hogy a kekszet csak akkor lehet felvenni ha utána meg is mézezed.
    Én legelőször felvettem a kekszet a játék kezdetén és utána kezdtem el a cuccok összeszedését. Na akkor neklem is azt csinálta mint neked. Ezután ujrakezdtem és a keksz meg a méz maradt utoljára. Így már sikerült. Először nekem sem reagált a méznél.
    Ilyen hülyeséggel sem találkoztam még. Hogy ez direkt ilyen vagy csak bug?
  • reaper4
    a kekszet felvettem. a méznél nem csinál semmit, csak nézni lehet. de azért megnézem még 1x. amúgy szerintem nagyon szép grafja van a játéknak. nem valósághű hanem "játék" grafika, de nagyon jó.

ja és köszi.

szerk: na közben megnéztem még 1x. ugye a keksz nálam van, de a konyhában a hűtő mellett a mézre csak "nézni" lehet. szal biztos kéne még vmi... vagy nemtom.
  • zakariás
    Na hogy eljuss odáig ahol én tartok, íme.
    Ha a madár házat a helyére tetted nem kell más mint a keksz a csávó szobájából és erre a konyhában raksz egy kis mézet. Ezt rakd a kalitkába miután elhelyezted a laboratórium szerüség egyik asztalán. De gondolom már ugyis a helyén van. Azt hiszem minden más egyenlőre felesleges bele. Ezután ott is vagy ahol én egy két videó után.

Én baromira nem jövök rá a tovább jutásra a manóval. Gratulálok a készítőknek a könnyű játékhoz. Nagy türelem kell hozzá.
  • reaper4
    én még odáig se jutottam el. még csak a "madárlak" ot raktam le. bele a katonát, elméletileg a csajnak a papírját , meg az égősort. aztán már végigjártam mindent 10x, de sehol semmi. mi kell oda még v mit nem vettem észre?
  • zakariás
    Csak hogy ne érezd hiányát. Különben google a barátod, vagy valami!!!

Kiadó: Sierra, Fejlesztő: Stormfront Studios
    Platform: PC, Típus: Akció, Fantasy

A bestseller könyv alapján a Paramount Pictures készít filmet a Nickelodeon Films társaságában, mely mellé természetesen egy játékadaptáció is dukál. A PC-re, X360-ra, PS2-re, Wii-re és DS-re készülő produktumban végigjátszható cselekmények szinte elejüktől végükig a Holly Black és Tony DiTerlizzi könyvsorozatában olvasható eseményeket elevenítik meg.

A két iker Jared és Simon, illetve nővérük Mallory Grace egy másik világba kerülnek egy véletlen folytán, ahol egy izgalmas, ámde meglehetősen veszélyes utazás vár rájuk, hiszen útjukat számos furcsa lény próbálja akadályozni: ogrék, koboldok, manók és más fantasy kreatúrák.

képek
  • gyuri12
    valami infó a játékról,vagy valami?
  • zakariás
    Na megjelent eme játék. Segítséget kérnék attól, aki esetleg játszik vele, és túl jutott azon a részen, amin már órák óta agyalok.
    Ez 6%-nál van a játékban, méghozzá a kis törpe szerű lénnyel való kezdetnél. Be megyek a fal mögé, és nem jutok tovább. Az egyik irányban, van egy kampó amin valószínű majd a későbbiekben, amikor nálam lesz valami madzag, át lehet majd libbenni.
    De a másik irányba sem tudok elmenni, mivel automatikusan ugrik a peremtől, ezért nem tudok magam nagyobbat ugrani, hogy elérjem a továbbhaladási utat.
    Mit kell itt csinálni? Nagyobbat kell ugrani? Hogyan?
    Remélem azért valaki játszik vele.