139
Spiderwick Chronicles
  • Agassi Fan
    Most egy kígyó kerget. :-)
    Ennyi lenne az egész? De csak kb. 56%nál vagyok.
  • Cibakboy
    akkor te már a végén vagy!
    az az utolsó főküldetés!!
  • Agassi Fan
    A barlagban végre megtaláltam a házhoz vezető utat. Most otthon vagyok a 3 gyerekkel, meg az anyukával. :-) Holnap tovább játszom.
  • Agassi Fan
    A fát megtaláltam, és ki is rakott a Griffhez.
    Utána vagyok a csajjal a barlangban, de ugyanoda érek vissza.
  • hodex
    állítólag ha bemész a fába a griffnél tesz ki, szal vagy hiba, vagy állati nagy lúúúzerek vunk. :)
  • Agassi Fan
    Valamit a barlangban biztos kell csinálni, csak nem vettem észre. Ma már nem tudtam vele többet játszani, talán holnap több időm lesz. :-)
  • hodex
    szia!
    te is a griffnél és te sem találod a ház alatti barlangban?
    ha rájössz mit kell csinálni oszd meg velem :)
  • Agassi Fan
    köszi!
    Elszédítettem azokat zöld is állatkákat, meg is találtam a fát. Bementem, ott lett egy barlang, és ugrálni kell a sziklákon. De ugyanoda érek vissza. Itt kell még valamit csinálni, vagy megkeresni?
  • Cibakboy
    játék bug velem is ez volt:S
    sajna igen azt nem fogja kipipálni
  • hodex
    jah még vmi eszembe jutott. az egyik küldetés része h találjak egy baseball ütőt (még az elején). de én azt már előbb megtaláltam, mégsem pipálta ki. akkor ez már nem is lesz 100%? tök jó h tele a progi hibákkal...az a szívás h mindig magára ment így ha becsúszik vmi hiba kezdheted előről lásd. keksz, de az legalább még az első 5 percben volt...
  • hodex
    az h find-eljem a griffet :)
    télleg két fa van? én annál vagyok ahol bozótok vannak. a ház alatti barlangba visz le. van másik? de elvileg ez a deep forest...
  • Noy
    am biztos nem rossz fábas mentél be? mer 2ő van az 1ik nincs körülvévve bozóttal:)
  • Cibakboy
    nem tom én nem estem bele hibákba szerencsére! a griffhez tuti a fán keresztül visz az út!nézd meg mi a küldetés
    !
  • hodex
    még amikor elször bementem vmiért a gyerekkel a barlangba már akkor felmentem a fán és felvettem vmi kő izét. lehet ez a baj? ez is olyan hiba mint a keksz?
  • hodex
    én egy griffet nem veszek észre :D pedig biztos h ott vagyok helyben és storyban is....
  • Noy
    kösz megvan, nem tom hogy nem vettem észre:S :)
  • hodex
    odamész a nagyfülű rózsaszín patkányhoz a csajjal. akkor átvált rá, bemész a falba, arra menj, amerre legelőször (balra). mikor elérsz az áramos részre, ott belátsz balra. menj be. ott fel ugrálsz és matatsz ott vmit és leesik a kard.
  • hodex
    nah zöld kis dögök beájultak, lementem a fában de a griff dög nincs ott :) egész a házig visszamentem. biztos bennem van a hiba, ötlet?
  • Noy
    cs kéne 1 kis help... csajjal vok, azután miután bementem az alagútban a városba... az a kérdésem lenne, h hogy lehet leszedni a kardot ami a falon van?
  • hodex
    éreztem h a kis dögök nem véletlen vannak ott xD, kösz majd kipróbálom
  • Cibakboy
    Agassi Fan!
    az erdőbe vannk ilyen manók uarra akiketnem tucc hálóval megfogni!és elébed jönnek 1 bokorból!nah őket kell körbe szaladgálni még el nem szédülnek és bemenni a kinyílt bokrokon és szintén lex 1 faodu!ott ténykeggy:D
  • Cibakboy
    még biztos nem tartasz ott a történetbe és nem enged be!
  • hodex
    hello! a faodúnál akadtam el. egyszerűen nem tudok bejutni a fához. olvasgattam a régebbi válaszokat és ilyen problémája senkinek nem volt. lehet h csak én vagyok ilyen gyökér. :) vki segítene rajtam?
  • Agassi Fan
    Szia!

Közben megtaláltam a fát, meg is etettem a madarat. :-)
    Most a csajjal vagyok. Azt írja, hogy menjek haza. De az ajtón nem tudok bemenni. Back to mansion.
  • Cibakboy
    jaja!a amdár az a sziklák teteján van eljutni úgy lehet h ahol van a viziszörny ott előtte nem a szörny felé kell menni hanem a másik irányba ás lex 1 mocsár és ott 1 faodu és abba kell belemenni és az kitesz a griffnél!ha vmi nem világos szólj!
    üdv
  • Agassi Fan
    Find the Griff, vagy valami hasonló.
    A madarat kellene valahogy megtalálni, nem?
  • Cibakboy
    szia!
    mir ír ki küldetésnek?
    másold be és megmondom mit kell csinálni!:D
  • Agassi Fan
    Már itt is vagyok.
    Megcsináltam végig a pályát, most a csajjal megöltem azt a 20 szörnyet. Aztán hirtelen a gyerekkel lettem. Bementem egy barlangba, ott volt egy kis állat, vagy manó, nem is tudom micsoda. Beszéltem vele, átmentem a barlangon. Felvettem a Griff madár tollát. De aztán csak megyek megint körbe körbe. Gondolom meg kellene találnom, ugye?
  • Cibakboy
    nm ha elakacc segítek én már végigtoltam!
  • Agassi Fan
    Megnéztem, és tényleg arra kellett menni. Nem tudom, hogy lehettem ennyire vak. :-) Végig is vittem ezt a részt. Köszönöm mégegyszer a segítséget! :-)
  • Agassi Fan
    Ok, bár úgy emlékszem, hogy azzal a lasszóval odamentem a széfhez, és ott nem volt semmi. Csak kérdezte a manó, hogy hol vannak a számok. És nem lehetett tovább menni. De ma megnézem, köszi!
  • Cibakboy
    ps2-n nincs bug asszem!
    elmész jobbra és ott nem mész be a széfhez hanem tovább mész és ott feljucc a lyukhoz amerre tovább kell menni
  • Agassi Fan
    Ps2vel játszom. És lány vagyok, szóval nem értek az ilyen patcheléshez. :-)
    Szóval merre is kell mennem? :-)
  • Cibakboy
    patcheld előbb a játékot!
    van 1 verzió ami rossz és nem lehet a manóval nagyot ugrani!!
    olvasd lejebb lent minden levan írva
  • Agassi Fan
    Sziasztok!

Hol találom a széf kombinációját? Megyek minden felé a manóval, amit már az előző pályákban megcsináltam. De sehol nem találom a számokat, merre induljak el? Segítsen valaki, légyszi!
  • sacs
    Sziasztok!

56%-nál megálltunk. A kérdés: A leányzóval vagyunk, a kerítésen túl, az erdőben, és nem tudjuk átlépni a kaput, nem enged vissza a kertbe, ahol is ott van már a főellenség is. Mit kell tenni a leényzóval? Hogyan tudunk továbbjutni. Előre is köszönöm a segítséget. Platform: Xbox360.(remélem nem bug miatt nem tudjuk átlépni kaput).
  • mama2
    Érdemees megvenni eredetibe? Mert ugye eredetibe magyar. Vagy a neten nincs olyan verzió ami magyar? Csak angol van?
  • Cibakboy
    nm remélem tuttam segíteni ha kell vmi nyugodtan írj
  • mazsigirl94
    köszike
  • Cibakboy
    nem rontottad el csak keresd a lakásba és a kertbe is!!!meg lehet találni őket csak ha jól tom nem mind1 a sorrend bár nekem elsőre sikerült de volt kinek gondjai voltak vele!!