139
Spiderwick Chronicles
-
Agassi Fan #99 Most egy kígyó kerget. :-)
Ennyi lenne az egész? De csak kb. 56%nál vagyok. -
Cibakboy #98 akkor te már a végén vagy!
az az utolsó főküldetés!! -
Agassi Fan #97 A barlagban végre megtaláltam a házhoz vezető utat. Most otthon vagyok a 3 gyerekkel, meg az anyukával. :-) Holnap tovább játszom. -
Agassi Fan #96 A fát megtaláltam, és ki is rakott a Griffhez.
Utána vagyok a csajjal a barlangban, de ugyanoda érek vissza. -
hodex #95 állítólag ha bemész a fába a griffnél tesz ki, szal vagy hiba, vagy állati nagy lúúúzerek vunk. :) -
Agassi Fan #94 Valamit a barlangban biztos kell csinálni, csak nem vettem észre. Ma már nem tudtam vele többet játszani, talán holnap több időm lesz. :-) -
hodex #93 szia!
te is a griffnél és te sem találod a ház alatti barlangban?
ha rájössz mit kell csinálni oszd meg velem :) -
Agassi Fan #92 köszi!
Elszédítettem azokat zöld is állatkákat, meg is találtam a fát. Bementem, ott lett egy barlang, és ugrálni kell a sziklákon. De ugyanoda érek vissza. Itt kell még valamit csinálni, vagy megkeresni? -
Cibakboy #91 játék bug velem is ez volt:S
sajna igen azt nem fogja kipipálni -
hodex #90 jah még vmi eszembe jutott. az egyik küldetés része h találjak egy baseball ütőt (még az elején). de én azt már előbb megtaláltam, mégsem pipálta ki. akkor ez már nem is lesz 100%? tök jó h tele a progi hibákkal...az a szívás h mindig magára ment így ha becsúszik vmi hiba kezdheted előről lásd. keksz, de az legalább még az első 5 percben volt... -
hodex #89 az h find-eljem a griffet :)
télleg két fa van? én annál vagyok ahol bozótok vannak. a ház alatti barlangba visz le. van másik? de elvileg ez a deep forest... -
#88 am biztos nem rossz fábas mentél be? mer 2ő van az 1ik nincs körülvévve bozóttal:) -
Cibakboy #87 nem tom én nem estem bele hibákba szerencsére! a griffhez tuti a fán keresztül visz az út!nézd meg mi a küldetés
! -
hodex #86 még amikor elször bementem vmiért a gyerekkel a barlangba már akkor felmentem a fán és felvettem vmi kő izét. lehet ez a baj? ez is olyan hiba mint a keksz? -
hodex #85 én egy griffet nem veszek észre :D pedig biztos h ott vagyok helyben és storyban is.... -
#84 kösz megvan, nem tom hogy nem vettem észre:S :) -
hodex #83 odamész a nagyfülű rózsaszín patkányhoz a csajjal. akkor átvált rá, bemész a falba, arra menj, amerre legelőször (balra). mikor elérsz az áramos részre, ott belátsz balra. menj be. ott fel ugrálsz és matatsz ott vmit és leesik a kard. -
hodex #82 nah zöld kis dögök beájultak, lementem a fában de a griff dög nincs ott :) egész a házig visszamentem. biztos bennem van a hiba, ötlet? -
#81 cs kéne 1 kis help... csajjal vok, azután miután bementem az alagútban a városba... az a kérdésem lenne, h hogy lehet leszedni a kardot ami a falon van? -
hodex #80 éreztem h a kis dögök nem véletlen vannak ott xD, kösz majd kipróbálom -
Cibakboy #79 Agassi Fan!
az erdőbe vannk ilyen manók uarra akiketnem tucc hálóval megfogni!és elébed jönnek 1 bokorból!nah őket kell körbe szaladgálni még el nem szédülnek és bemenni a kinyílt bokrokon és szintén lex 1 faodu!ott ténykeggy:D -
Cibakboy #78 még biztos nem tartasz ott a történetbe és nem enged be! -
hodex #77 hello! a faodúnál akadtam el. egyszerűen nem tudok bejutni a fához. olvasgattam a régebbi válaszokat és ilyen problémája senkinek nem volt. lehet h csak én vagyok ilyen gyökér. :) vki segítene rajtam? -
Agassi Fan #76 Szia!
Közben megtaláltam a fát, meg is etettem a madarat. :-)
Most a csajjal vagyok. Azt írja, hogy menjek haza. De az ajtón nem tudok bemenni. Back to mansion. -
Cibakboy #75 jaja!a amdár az a sziklák teteján van eljutni úgy lehet h ahol van a viziszörny ott előtte nem a szörny felé kell menni hanem a másik irányba ás lex 1 mocsár és ott 1 faodu és abba kell belemenni és az kitesz a griffnél!ha vmi nem világos szólj!
üdv -
Agassi Fan #74 Find the Griff, vagy valami hasonló.
A madarat kellene valahogy megtalálni, nem? -
Cibakboy #73 szia!
mir ír ki küldetésnek?
másold be és megmondom mit kell csinálni!:D -
Agassi Fan #72 Már itt is vagyok.
Megcsináltam végig a pályát, most a csajjal megöltem azt a 20 szörnyet. Aztán hirtelen a gyerekkel lettem. Bementem egy barlangba, ott volt egy kis állat, vagy manó, nem is tudom micsoda. Beszéltem vele, átmentem a barlangon. Felvettem a Griff madár tollát. De aztán csak megyek megint körbe körbe. Gondolom meg kellene találnom, ugye? -
Cibakboy #71 nm ha elakacc segítek én már végigtoltam! -
Agassi Fan #70 Megnéztem, és tényleg arra kellett menni. Nem tudom, hogy lehettem ennyire vak. :-) Végig is vittem ezt a részt. Köszönöm mégegyszer a segítséget! :-) -
Agassi Fan #69 Ok, bár úgy emlékszem, hogy azzal a lasszóval odamentem a széfhez, és ott nem volt semmi. Csak kérdezte a manó, hogy hol vannak a számok. És nem lehetett tovább menni. De ma megnézem, köszi! -
Cibakboy #68 ps2-n nincs bug asszem!
elmész jobbra és ott nem mész be a széfhez hanem tovább mész és ott feljucc a lyukhoz amerre tovább kell menni -
Agassi Fan #67 Ps2vel játszom. És lány vagyok, szóval nem értek az ilyen patcheléshez. :-)
Szóval merre is kell mennem? :-) -
Cibakboy #66 patcheld előbb a játékot!
van 1 verzió ami rossz és nem lehet a manóval nagyot ugrani!!
olvasd lejebb lent minden levan írva -
Agassi Fan #65 Sziasztok!
Hol találom a széf kombinációját? Megyek minden felé a manóval, amit már az előző pályákban megcsináltam. De sehol nem találom a számokat, merre induljak el? Segítsen valaki, légyszi! -
sacs #64 Sziasztok!
56%-nál megálltunk. A kérdés: A leányzóval vagyunk, a kerítésen túl, az erdőben, és nem tudjuk átlépni a kaput, nem enged vissza a kertbe, ahol is ott van már a főellenség is. Mit kell tenni a leényzóval? Hogyan tudunk továbbjutni. Előre is köszönöm a segítséget. Platform: Xbox360.(remélem nem bug miatt nem tudjuk átlépni kaput). -
#63 Érdemees megvenni eredetibe? Mert ugye eredetibe magyar. Vagy a neten nincs olyan verzió ami magyar? Csak angol van? -
Cibakboy #62 nm remélem tuttam segíteni ha kell vmi nyugodtan írj -
mazsigirl94 #61 köszike -
Cibakboy #60 nem rontottad el csak keresd a lakásba és a kertbe is!!!meg lehet találni őket csak ha jól tom nem mind1 a sorrend bár nekem elsőre sikerült de volt kinek gondjai voltak vele!!