Spiderwick Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
télleg két fa van? én annál vagyok ahol bozótok vannak. a ház alatti barlangba visz le. van másik? de elvileg ez a deep forest...
!
az erdõbe vannk ilyen manók uarra akiketnem tucc hálóval megfogni!és elébed jönnek 1 bokorból!nah õket kell körbe szaladgálni még el nem szédülnek és bemenni a kinyílt bokrokon és szintén lex 1 faodu!ott ténykeggy😄
Közben megtaláltam a fát, meg is etettem a madarat. :-)
Most a csajjal vagyok. Azt írja, hogy menjek haza. De az ajtón nem tudok bemenni. Back to mansion.
üdv
A madarat kellene valahogy megtalálni, nem?
mir ír ki küldetésnek?
másold be és megmondom mit kell csinálni!😄
Megcsináltam végig a pályát, most a csajjal megöltem azt a 20 szörnyet. Aztán hirtelen a gyerekkel lettem. Bementem egy barlangba, ott volt egy kis állat, vagy manó, nem is tudom micsoda. Beszéltem vele, átmentem a barlangon. Felvettem a Griff madár tollát. De aztán csak megyek megint körbe körbe. Gondolom meg kellene találnom, ugye?
elmész jobbra és ott nem mész be a széfhez hanem tovább mész és ott feljucc a lyukhoz amerre tovább kell menni
Szóval merre is kell mennem? :-)
van 1 verzió ami rossz és nem lehet a manóval nagyot ugrani!!
olvasd lejebb lent minden levan írva
Hol találom a széf kombinációját? Megyek minden felé a manóval, amit már az elõzõ pályákban megcsináltam. De sehol nem találom a számokat, merre induljak el? Segítsen valaki, légyszi!
56%-nál megálltunk. A kérdés: A leányzóval vagyunk, a kerítésen túl, az erdõben, és nem tudjuk átlépni a kaput, nem enged vissza a kertbe, ahol is ott van már a fõellenség is. Mit kell tenni a leényzóval? Hogyan tudunk továbbjutni. Elõre is köszönöm a segítséget. Platform: Xbox360.(remélem nem bug miatt nem tudjuk átlépni kaput).
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
elakadtam azon a részen ahol össze kell szedni 13 tárgyat a manokának
és nem tom megcsinálni
segitsetek mit rontottam el
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Tudod nem minden nap mászkál az ember, minden oldalra.
Egyébként a hozzászólásod többi része válaszra sem méltandó
ok sikerült de szinte rá mindájr elakadtam
most a kis manóval futkozok a falba lelõtem a 2 bogarat de utánna nem tom mi a köv lépés
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
én is az elején akadtam el a keksz+méz dolognál😞 hogy is van ez?
Priviben kértem töletek segitséget zakariás illetve Cibakboy hogy küldjétek el a javitást hogy magasabra tudjon ugrani a manó még válaszra sem méltattatok.
Vagy ti csak ugy szerettek segiteni hogyha mások elõtt is tetszeleghettek a nagy segitõ szerepében?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit