139
Spiderwick Chronicles
-
mazsigirl94 #59 segitsetek nekem
elakadtam azon a részen ahol össze kell szedni 13 tárgyat a manokának
és nem tom megcsinálni
segitsetek mit rontottam el
-
FoToS #58 Senki sem tud semmit? -
FoToS #57 Srácok nem úgy volt,hogy magyarul jelenik meg a játék vagy csak a palos verzio? -
Nem úgy volt, hogy van benne magyar felirat? -
napsugárka90 #55 Ha valki tud kérem segítsen.El vagyok akadva fönn a titkos szobában.Nem tudom a csajal levenni a kardot a falról.A kis manóval meg hiába megyek be a falba semmi.Segítséget előre is kösszi. -
C7 #54 sikerült -
C7 #53 az ogre betört aházba, felmentem Spiderwick szobájába. a manó azt mondja, hogy menjek oda, de a könyvespolcok mindig elállják az utam, szétverni se tudom, rájuk mászni se tudok, a kígyó-ogre mindig elkap. mit kell csinálni? -
C7 #52 sikerült. -
C7 #51 a vízi szörnyet hogy etessem meg? csak úgy megy oda egy goblin, ha elkap, viszont akkor elég sokszor a pofájába lendít. mit tegyek? -
C7 #50 megoldódot, a háttértárra raktam rá, és ezért nem ment -
C7 #49 én leszedtem a reloaded verziót, felraktam ,crackeltem, de amikor beléptem, tiszta szüre képernyő van és nem történik semmi. mit cisnálhatnék? -
zakariás #48 Neked is a javítás segít hogy nagyobbat ugorjál. -
zakariás #47 Menj fel a gamecopyworld-ra, ott megtalálod a nagyobb ugrásra a fájlt. Többet ezért ne írjatok nekem.
Tudod nem minden nap mászkál az ember, minden oldalra.
Egyébként a hozzászólásod többi része válaszra sem méltandó -
ricsa008 #46 valaki?
-
ricsa008 #45 üdv
ok sikerült de szinte rá mindájr elakadtam
most a kis manóval futkozok a falba lelőtem a 2 bogarat de utánna nem tom mi a köv lépés -
#7 es hsz... -
ricsa008 #43 üdv
én is az elején akadtam el a keksz+méz dolognál:( hogy is van ez? -
vigeza #42 Hát ennyit a segitség nyujtásról!!!!
Priviben kértem töletek segitséget zakariás illetve Cibakboy hogy küldjétek el a javitást hogy magasabra tudjon ugrani a manó még válaszra sem méltattatok.
Vagy ti csak ugy szerettek segiteni hogyha mások előtt is tetszeleghettek a nagy segitő szerepében? -
grat :)
-
Naseem55 #40 Ok, megvan 100%-ra. -
Naseem55 #39 Ha befejezted a történetet, akkor mond már meg légyszíves, hogy a 9. pályát hogy kell befejezni? Mert nekem 98% megvan, csak a Sprite Race van a feladatok közül, azt mondja, hogy beszéljek egy Flower Sprite-al, de amikkel a kertben lehet beszélni, azokkal nem jutok el a versenyre. Melyikkel kell beszélni? -
zakariás #38 Szerintem jó játék volt, nem is értem a kevés érdeklődő embert a játék iránt.
Szinte lerakhatatlan. Én mondjuk 100%-ig nem vittem ki. De a történet befejeztével még gyüjtögettem ezt azt. -
Naseem55 #37 Már csak a Sprite Race van hátra, de hol? Valszeg a kertben, de csak dumálnak nekem. -
Naseem55 #36 ÁÁ, megvan. -
Naseem55 #35 Már csak egy repkedő zöldet kell elkapnom a 10-ből, és a stray sod-okat nem tudom begyűjteni. Megvan mind a 8 /ezek azt hiszem a meghajlósak zöldek/, de nem tudom, hogy lehet őket összeszedni. Valaki?? -
Naseem55 #34 93% -
jól elvagytok :)
kár, h mást nem nagyon érdekell a game.:(
-
Naseem55 #32 Az megvan. Jewellel Red Hat Goblin. Az hol? -
zakariás #31 Pedig a kertben van az. Fönn ül a fán a főbejárattal szemben. -
Naseem55 #30 Megvan ez is, köszi, egy másik fánál keresgéltem. Most Hogsquelt keresem, vele kéne beszélni, a kertben nem találom. -
zakariás #29 Nem a tábornál van, hanem az erdős résznél. Van egy olyan pálya ahol egy lápos tó van. Ha a mező felöl mész akkor fordulj balra az irányjelző táblánál. Szóval ne a tábor felé menj hanem az erdő felé. A táblától egy kicsit balra szemben van egy luk ahol át tudsz menni a Tavi részhez. És ennek a közepén van a fa nyílása ahol át tudsz menni a Griff madárhoz.
De amugy a lápos tóhoz van még egy bejárat. -
Naseem55 #28 Gyíkok összeszedve, de a fát nem találom. Ott kell keresni, ahol a tollat összeszedtem? Az ugye a koboldok táboránál volt, ott van egy nagy fa, annak a túloldalára is át tudok jutni egy kisebb barlangok /ahol mellesleg van egy kobold, de csak egyszer beszélt velem/. Szóval nem találom melyik fa, na keresem tovább. -
zakariás #27 A lápos résznél van egy fa középen. Azon keresztül van az ut a sziklára. De elötte szedjél össze 5 tűzgyíkot is ha még nem tetted. Ezt a vizipisztolyszerüséggel tudod megtenni. -
Naseem55 #26 Na most a Griffmadarat nem találom. Az egész területet körbejártam, de sehol. Te biztos tudod merre van, valószínűleg a szemem is kiszúrja, de akkor sincs meg. A tollát, vagy mit, azt összeszedtem már. -
zakariás #25 Köszi most már nem kell a mentés. Azt hittem hogy kihagytam valamit azért nem tudok visszamenni a házba.
A megoldás annak aki ugyanitt elakadna. Ahhoz hogy a növényzet eltünjön az utból, körbe kell futkozni a kis zöld lény körül (aki ha közel mész hozzá meghajol) aminek következtében elszédül és leereszkedik a növényzet. Ekor már el lehet jutni a fához amivel a barlangon keresztül vissza lehet jutni a házba. -
zakariás #24 Bocs [email protected]
Nem volt bekapcsolva a num billentyűm, így a 2-es lemaradt -
zakariás #23 Ha megvívtál vele és utána a kis sráccal vagy akkor légyszi a mentésedet küld át nekem a [email protected] -ra. Még mielőtt odaadod a griff madárnak ha jól emlékszem az 5 tűzgyíkot.
Ha Xp alatt játszol akkor a mentést a
C:\Documents and Settings\gyula\Dokumentumok\Sierra Részhez rakja. -
zakariás #22 Ja az érmére gondolsz? Nem tudtam milyen nyakláncra gondolsz. Menj el a koboldok táborába ahol fő a kondér. Meg kell vívnod a kardos nagyobbik koboldal. -
Naseem55 #21 Köszi, eszembe juthatott volna. Most én is a csajjal vagyok, összeszedtem a nyakláncát, aztán merre tovább? -
zakariás #20 Összeszedsz 3 féle tündért amit a könyvben megis találsz leírva hogy melyiket mihez kell alkalmazni. Az egyikkel ami a pincében röpköd azzal ráállsz a barlang közepén a kőre és elengeded. Ezzel felemelkedik a kő. A másik 2 pedig amit kinnt találsz a ház udvarán kívül az egyik megszünteti azt a kék ragyogást a másik pedig plussz erőt ad hogy szétverd a sziklát hogy tovább tudj menni.