139
Spiderwick Chronicles
-
vajek #139 figyu a tűzlikuszra gondolsz az a ház kőrűl van ahol van az a kocsi a garázsmellet van -
vajek #138 én elakadtam amikor a kobodokat kellet meg őlni majd ha valaki tud segitsen -
#137 De másnak is előfordulhat hogy nem tudja mit kell csinálni, ezért nem árt leirni....pl én pont tegnap jártam igy, és ha le lett volna irva fél ora kereséstől kiméltem volna meg magam -
#136 Hát már nem igazán aktuális. :)
Azóta végigtoltam a játékot. -
#135 PageUp, PageDown... -
Tuchito #134 Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy hol van a játék katona a manónak a házához.
Előre s köszi! -
tücsi63 #133 Segitséget szeretnék kérni. 98% vagyok és nem tudom azokat a zöld süniket össze gyüjteni. valaki segitsen! -
#132 Na ennyi volt, toroltem. -
#131 Senkinek nincs otlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
#130 Hello.
Kezdem a játékot, le megyek a konyhába és itt egyszerűen megakad a játék.
Mi lehet a probléma?Se nem reagál smemilyen billentyűre, se az egérre... -
kiscucu #129 automatikusa menti -
50cent911 #128 hogy kell menteni a játékban? -
kiscucu #127 szia
át küldöm a végigjátszésát abban benne lesz
szia
-
tzkazi #126 sziasztok!elakatam a játékba. azon a részen ahol az alagutba
akőajtón kell átmeni. hogy lehet továbjutni,tutok segiteni? -
#125 Nemrég beszereztem a magyar feliratos verziót, de sajnos nem indul el a játék a gépemen. Alapvetően minden megfelel a követelményeknek, csak a vidikari nem. Sajnos csak egy GF FX 5200 128Mb kártyám van, a rendszerkövetelmény pedig 6600-at vagy annál jobbat javasol. De a 128Mb stimmel. Szóval arról érdeklődnék, hogy nem lehetne-e valahogy mégis elindítani, vagy másnak nem megy-e ugyanilyen kártyával, mert akkor nem az a gond?
Csak azért vagyok mérges, mert ennél szebb játékok is mennek még a kártyával. Például a Harry Potter legújabb része is. Szóval ha van valami megoldás, szívesen fogadom. -
Beya #124 No, végigtolni sikerült, most a mellékküldetéseket teljesíteném. De elakadtam, csak 11 madárház díszítő cuccot találok. Leírná valaki merre vannak? -
sjucus #123 Én is örülök a te sikerednek! -
atesszan #122 Végigvittem! -
sjucus #121 Igazából nem tudom merre menjek. Próbálom teljesíteni a küldetést (a könyv elégetését), de nem tudom hol találom. Tudnátok segíteni?
Ja a fagyásgond megoldódott. Kipurcant a vidi kártyám. :S vehetek másikat... -
atesszan #120 Ne menj be a mély erdőbe! Tüz sárkány nemcsak ott van! -
sjucus #119 Sziasztok! Az a gondom, hogy amikor a könyv elégetése a feladat, és mély erdőbe érek, akkor teljesen kifagy a játék. (CSak a Reset-tel tudom újraindítani a gépet.) Erre a hibára tud valaki megoldást?
Előre is köszi! -
atesszan #118 Hello! Amikor legelőször lemegyek a pincébe, majd a barlangba, hogyan tudok koncentrálással továbbjutni a falon? -
Fola #117 A megoldás "page-down" gomb
"Gratulálok" a játék fordítóinak!
Egy nem hivatalos sima magyaritás nem ilyen gagyi!
Na irány a jatek:
Fola -
Fola #116 Én cumfunak akarok válszolni de Totyaknak irja bocs
-
Fola #115 Ugyanez a bajom mint Neked, nincs tovább gomb.Leszedtem már minden patch-t
amit itt irtak de semmi .
Neked sikerült már megoldani?
Válasz 'totyak' üzenetére (#112)
-
Fola #114 Ugyanez a bajom mint Neked, nincs tovább gomb.Leszedtem már minden patch-t
amit itt irtak de semmi .
Neked sikerült már megoldani? -
kiscucu #113 http://www.megagames.com
Bal oldalon "game fixis"-ben a "PC Games"-re kell kattintani.
Bejönnek a betűk, itt a T-t kell választani, és ott megtalálod a Spiderwicket. Rá kell kattintani, ami kijön azok közül megint az elsőre. Kijön a letöltés "dowlands here" mi a 2-t választottuk, nálunk az jött be. Ez bemásolódik a gépbe.
Total Commanderrel az így bemásolt exe. file-t átmásoltam a gépemen lévő programba, és így működik!
így jó lesz -
#112 Valaki szkennelne egy eredeti magyar borítót jó minőségben. A teljes borító kéne, nem csak a hátulja. köszi. -
cumfu #111 heló! Elkezdtem a játékot magyarul. De bemegyek a konyhába a játék elején :ESC-et kell nyomni és mondja h nyomjak tovább gombot, de nem tudom hogy mit kell nyomni semilyen bill.re nem reagál. Patch-et honnan tok leszedni? Előre is köszi -
adria666 #110 sziasztok!
Ugyanaz a problémám mint néhány előttem szólónak: nem tudok 3%-nál tovább jutni mert a kis ürge nem akar felugrani oda ahova egyébként kéne neki! Láttam hogy patch kéne hozzá, amit már 3 napja keresek a neten, de sehol nem találom. Ha valaki tudna nekem segiteni patch ügyben annak nagyon megköszönném.
Előre is köszi: Adri -
kiscucu #109 Sziasztok!
valaki tudna küldeni patch-et
előre köszi -
sejt97 #108 Sziasztok!
Amikor a Simonnal kell a fröcskölőt megcsinálni hol van a ragasztószalag?
A válaszotokat ide írjátok légyszi!
ELőre is köszönöm! -
timbaland #107 sziasztok segítséget szeretnék kérni...!!!
Az szeretném kérdezni h én letöltöttem ezt a játékot és amikor deamon tools ba berakom akkor elindul a autorunja rákattintok arra h install és bevillan egy felkete ablak bezárul és nem csinál semmit .. mi lehet a gond??? -
nkasi #106 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni vissszaolvastam és ott is láttam hogy más is elakadt már a játék elején
Én kb. 3 % nál tartok Ott ahol a patkányféle lénnyel megyek
Vagyis mennék, de nem tudok felugrani másik irányba pedig a piros bogyót sem veszi fel
Ilyenkor mi van?
Olvastam hogy patch kellene hozzá, de nem tudom hol találok, pedig keresem ezerrel.
Aki tud segítsen
Köszi előre is:Nóra -
ricsa008 #105 még mindig nincs meg senkinek magyarul? -
Agassi Fan #104 Mit kell csinálni a mézzel?
Meg azzal a kis patkányféle manóval 50 csótányt kell megölni? Honnan tudom, hogy hány hiányzik még? -
Agassi Fan #103 Azokat a zöld manókat kerüld meg, amig el nem szédülnek, és akkor megtalálod az utat a fához. -
Cibakboy #102 a fatörzsbe kell bezúzni és az kidob a griffnél -
hodex #101 nem tud vki segíteni? én télleg nem találom a griffet. -
Cibakboy #100 jaja annyi a főtörténet a többi mellékküldetés